Advisa

Ruotsissa maan suurimpiin lainavertailupalveluihin lukeutuva, vuonna 2011 perustettu Advisa, laajensi markkina-aluettaan Suomeen vuonna 2019. Palvelu ei tällä hetkellä ota vastaan uusia lainahakemuksia suomalaisasiakkailta.

8.7 /10 YLEISARVO- SANA
Tutustu
10 000€ laina, jonka laina-aika on 12-vuotta. Lainan nimelliskorko on 5,64% ja hoitomaksu 0€. Todellinen vuosikorko esimerkissä on 5,79%. Maksettava kokonaissumma näillä koroilla on 13 785 euroa ja kuukausikustannukset 96 euroa. HUOMIO! Korko on vaihtuva ja määrittyy aina yksilöllisesti!

Advisa lyhyesti

(Palvelu ei tällä hetkellä ota vastaan uusia lainahakemuksia suomalaisilta.)

Suosittelemme Advisan sijaan vertailemaan lainoja esimerkiksi OmaLaina-palvelun kautta.

Advisa on suhteellisen tuore palvelu rahoitusmarkkinoilla, mutta jo lyhyessä ajassa se on onnistunut vakiinnuttamaan asemaansa yhtenä Ruotsin johtavista lainanvälittäjistä. Valloitettuaan asiakkaat Ruotsin markkinoilla, päättivät he laajentaa toimiaan myös Suomen markkinoille.

Miksi valita Advisa laina tai yhdistelylaina?

Advisa on yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista lainapalveluista, joka etsii kovaa vauhtia paikkaansa myös Suomessa. Palvelu kilpailuttaa 500–60 000 euron suuriset kulutusluotot ja yhdistelylainat. Laina-aikaa on mahdollista hakea 1–18 vuotta, ja lainojen kulut vaihtelevat 4%–20% nimelliskoron välillä.

Perinteisten kulutusluottojen lisäksi Advisa kilpailuttaa yhdistelylainat. Jos sinulta löytyy useita osamaksuja ja pieniä luottoja, suosittelemme kilpailuttamaan yhdistelylainat. Yhdistämällä pienet lainat yhdeksi suureksi, on kotitaloudella mahdollisuus säästää jopa satoja euroja vuodessa. 

Lainojen yhdistely saattaa kuulostaa pelottavalle idealle, koska silloin pienistä lainoista muodostetaan yksi suurempi kokonaisuus. Tämä kuitenkin auttaa suunnittelemaan kotitalouden menoja, kun luotolla on yksi eräpäivä. Kuukausilyhennyksien hallinnointi onnistuu puolestaan määrittämällä lainalle pidempi takaisinmaksuaika. 

Korko 

Advisa ei itse määritä lainatarjouksen korkoja, vaan hoitaa kilpailuttamisen pankkien kesken. Tästä syystä tarjouksien korot vaihtelevat huomattavasti palveluiden välillä. Todellinen vuosikorko on mahdollista löytää henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. Vaikka tarkkaa korkohaitaria ei tässä tilanteessa ole mahdollista antaa, vaihtelevat Advisa palvelun kilpailuttamien lainojen korot kuluttajasuojalain mukaisesti, eli toisin sanoin nimelliskoro ei tässä tilanteessa tule nousemaan yli 20 prosenttiyksikön.

Muut kulut 

Nimelliskoron lisäksi lainat voivat pitää sisällään muita maksettavaksi tulevia kuluja. Tällaisia ovat muun muassa avauskulu, kuukausittainen tilinhoitokulu ja muut lisämaksut. Jotta lainojen vertailu olisi onnistunut, suosittelemme jokaista suorittamaan vertailun todellisen vuosikoron mukaan. 

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon nimelliskoron lisäksi maksettavat muut kulut ja on näin ollen vertailukelpoinen luku. 

Lainahakemus

Advisa kilpailuttaa parhaillaan jopa parikymmentä pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Kilpailuttaminen onnistuu täyttämällä yksi lainahakemus, johon on mahdollista klikata alapuolelta. Lainahakemus pyytää täyttämään perustiedot, täydentäviä kysymyksiä elämäntilanteesta, koulutuksesta ja sen hetkisestä työsuhteesta. 

Yleiset ehdot Advisa lainan saannille

Advisa palvelun käyttäminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää ja 12 000 euron vuosituloja, ennen veroja. Tämä tarkoittaa, että palvelussa lainoja kilpailuttavan tulee ansaita vähintään 1 000 euroa kuukaudessa. Lisäksi lainanhakijan tulee asua Suomessa ja hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot, jotka Advisa tarkastaa, perusvaatimusten täyttämiseksi. 

Yhteenveto Advisa lainavertailupalvelusta

Advisa on Suosittu ruotsalaismarkkinoilla, mutta toiminta ei ole lähtenyt Suomessa lentoon länsinaapurin malliin. Jääkin nähtäväksi, koska ja missä muodossa Advisan palvelut Suomessa uusien asiakkaiden osalta jatkuvat. Kun tämä selviää, ilmoitamme asiasta välittömästi.

Advisa kilpailuttaa lainat ja yhdistelylainat yhdellä hakemuksella. Hakemisen täyttäminen on helppoa ja hakemukseen siirtyminen onnistuu helposti Lainat.fi:n kautta. Advisa tarjoaa mahdollisuuden yksinkertaiseen vertailuprosessiin, jossa pankit ja muut luottolaitokset laitetaan kilpailemaan keskenään parhaiden ehtojen ja hintojen mahdollistamiseksi. 

Advisa yhteystiedot 

Advisa Oy 

Mannerheiminaukio 1, 

00100 Helsinki 

09-58400584

[email protected] 

Usein kysytyt kysymykset

Advisa tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa jopa 20 pankkia tai rahoitusyhtiötä. Palvelu kilpailuttaa niin yhdistelylainat ja kulutusluotot.

Advisa kilpailuttaa 500–60 000 euron lainat, 1–18 vuoden takaisinmaksuajalla.
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.