Blue Finance

Arvosana: 4.0 / 5

100 € - 5 000 €
 • Luottoa 100– 5 000€
 • Laina-aika 4–44 kk
 • Todellinen vuosikorko 26.4%–30.6%

Esimerkki Blue Finance: tyypillisen 5 000 euron joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%, 12kk maksuajalla. Takaisin maksettava summa, kaikki kulut (korot ja muut kulut) huomioituna on 5 760,96€.

Blue Finance lyhyesti: 

 • Kerta ja joustoluotot 
 • 4–44 kk takaisinmaksu (riippuvainen valitusta palvelusta) 
 • Lainaa 100–5 000 euroa 
 • Lainojen vuosikorko on 20% 
 • Todellinen vuosikorko 21,90%–30,6% (riippuvainen valitusta lainamuodosta)

Johdanto aiheeseen 

Blue Finance on luotettava kotimainen yritys, jonka toiminta on kaikin tavoin vastuullista sekä läpinäkyvää. Asiakkailleen palvelu tarjoaa kilpailukykyiset luotot, joiden kilpailuttaminen onnistuu helposti. Yritys löytyy myös merkittynä Etelä-Suomen Aluehallintoveraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin, joka tarjoaa lisäturvan tunnetta jokaiselle palvelun käyttäjälle. Alta kattava esittely palvelusta ja sen tarjoamista tuotteista. 


Blue Finance
 • Luottoa 100– 5 000€
 • Laina-aika 4–44 kk
 • Todellinen vuosikorko 26.4%–30.6%

Esimerkki Blue Finance: tyypillisen 5 000 euron joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%, 12kk maksuajalla. Takaisin maksettava summa, kaikki kulut (korot ja muut kulut) huomioituna on 5 760,96€.


Miksi valita Blue Finance laina? 

Syitä Blue Finance lainan valinnalle on takuulla monia. Kyseessä on kilpailukykyisesti hinnoiteltu palvelu, joka tarjoaa kertaluottoja 100–500 euroon ja joustoluottoja jopa 5 000 euron nostorajalla. Palvelu kuuluu myös Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajanrekisteriin, jonka ansiosta toiminta on tutkitusti luotettavaa. Yritys takaa, että heiltä löytyy toimintaan tarvittava tietotaito, joka otetaan huomioon myös rerkisterikeskuksen tarkistuksissa. 

Tällä hetkellä Blue Financella on jo yli 100 000 tyytyväistä suomalaista asiakkaanaan ja heidän toimitapansa perustuvatkin sinivalkoisiin arvoihin. Kaiken edellä mainitun lisäksi palvelu takaa, että lainan hakeminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Lisäksi positiivisen kokemuksen varmistamiseksi, on palvelu tehnyt myös takaisinmaksamisesta mahdollisimman helppoa. 

Blue Finance kertaluotto - lainaa 100–500 euroa

Blue Finance tarjoaa kertaluottoa pieneen tarpeeseen. Kertaluottoa on mahdollista hakea 100–500 euroa ja takaisinmaksuaika tälle on kiinteät 4kk. 

Tyypillisen kertaluoton takaisinmaksettava summa on noin 539,32 euroa, joka pitää sisällään koron ja muut kulut. Täydellinen lainaesimerkki Blue Financen lainoista on mahdollista nähdä myöhemmässä vaiheessa arvostelua. 

Blue Finance joustoluotto - jopa 5 000 euron luottoraja

Blue Finance tarjoaa myös rahoitusmetodin jatkuvampaan rahantarpeeseen. Palvelu tarjoaa joustoluoton 100–5000 euron luottorajalla. Kyseessä on suosittu tuote, joka toimii luottokortin tapaan. Nostojen tekeminen onnistuu joko pienemmissä erissä, jonka lisäksi summa on nostettavissa luottorajaan asti kerralla. 

Joustoluotossa lainanhoitomaksu on 3,65% ja luottokorko 20%. Todellinen vuosikorko on puolestaan 30,6%. Tarkempi lainaesimerkki on luettavissa myös alapuolelta. 

Blue Finance kulut 

Luottojen kulut ovat tärkeässä osassa lainavertailua. On kuitenkin aina muistettava, että lainaesimerkit ovat viitteellisiä ja todelliset sinulle määritellyt kulut ovat löydettävissä ainoastaan omalta lainatarjoukselta. Blue Financen palvelut on hinnoiteltu kilpailukykyisin hinnoin ja ne noudattavat kuluttajansuojalaissa määrättyjä säännöksiä. 

Korot 

Blue Financen luottojen kulut vaihtelevat sen mukaan, kummasta tuotteesta on kyse. Kertaluotossa korko 20% ja todelliseksi vuosikorkoksi puolestaan määrittyy 26,40%. Joustoluotossa puolestaan lainan korko on 20% ja todellinen vuosikorko, joka ottaa huomioon kaikki kulut on 30,6%. Huomioithan, että joustoluotossa korot ja kulut lasketaan nostojen mukaan, eikä luottorajan. 

Muut kulut 

Koron lisäksi palvelu velottaa lainanhoitomaksua, joka on 3,65% p.a. Palvelu ei veloita nostopalkkiota joustoluottotililtä tehdyistä nostoista. Blue Finance on myäs ilmoittanut selkeästi palveluhinnaston, jossa on helppo tehdä alustavaa lainavertailua. 

Perusvaatimukset lainansaantiin 

Haettaessa Blue Financen lainaa, tulee lainanottajan täyttää vähintään alle listatut vaatimukset; 

 • 18-vuoden ikä 
 • Ei olemassa olevia maksuhäiriömerkintöjä 
 • Asuinpaikka yli 4 vuotta Suomessa 

Blue Finance lainojen takaisinmaksu 

Blue Finance lainojen takaisinmaksu käy ennakkoon sovitussa tahdissa. Kertaluotoissa takaisinmaksuaika on aina kiinteät 4kk, luoton suuruudesta riippumatta. Joustotilissä maksuaika puolestaan vaihtelee luoton suuruudesta riippuen. Keskimääräiseksi takaisinmaksuajaksi palvelu on sivuillaan määrittänyt 44kk. 

Lainaesimerkki 

Lainaesimerkki Blue Finance joustoluotto: asiakas nostaa 5 000 euroa luottotililtään. 12kk joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6% ja takaisinmaksettavaksi summaksi tulee näin ollen 5 760,96 euroa. Yksi lyhennyserä on siis suuruudeltaan 5 760,96/12= 480,08 euroa per kuukausi/erä. 

Blue Financen arvot

Blue Financen arvomaailma pyörii lähellä kaikkia alaa kohtaavia tärkeitä aihealueita. He haluavat luoda luotettavan kuvan palvelun käyttäjille ja kaikessa  toiminnassaan he painottavat palveluiden läpinäkyvyyttä. 

Lisäksi henkilöstön valinnassa painotetaan tarvittavaa tietotaitoa alalta, jotta päätöksenteko olisi lakien sekä säännösten mukaista sekä reilua. Henkilöstön valinnan lisäksi he panostavat työhyvinvointiin ja haluavat tarjota mieluisan paikan työskentelylle, oli tehtävä mikä hyvänsä. 

Blue Finance on täysin Suomalainen palvelu, joka ylläpitää Suomalaisille tärkeitä arvoja. Tämä on mahdollista huomata kaikessa heidän toiminnassaan. 


Blue Finance
 • Luottoa 100– 5 000€
 • Laina-aika 4–44 kk
 • Todellinen vuosikorko 26.4%–30.6%

Esimerkki Blue Finance: tyypillisen 5 000 euron joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6%, 12kk maksuajalla. Takaisin maksettava summa, kaikki kulut (korot ja muut kulut) huomioituna on 5 760,96€.


Kokemuksia Blue Finance lainoista

Kuten kaikissa yrityksissä kokemuksia löytyy laidasta laitaan. Pääasiassa ne Blue Financen kohdalla ovat kuitenkin positiivisia. Palvelun käyttäjät ovat muun muassa kuvailleet yritystä helppona sekä ystävällisenä. Heidän mukaansa lainan takaisinmaksu on onnistunut ongelmitta ja asiakaspalveluun kääntyminen tarvittaessa on ollut helppoa sekä palvelu ystävällistä. 

Yhteenveto palvelusta 

Blue Finance on kotimainen luottoja tarjoava yritys, josta on mahdollista hakea eri suuruista kertaluottoa ja joustoluottoa. Palvelu löytyy Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämästä luottorekisteristä, joka tarkoittaa yrityksen läpäisseen kaikki vaadittavat kriteerit sertifikaatin saamiseksi. 

Yrityksen palvelu on läpinäkyvää ja asiakaspalvelu auttaa ilomielin tilanteen tullen. Lainatarjouksen pyytäminen Blue Financelta onnistuu ongelmitta ja turvallisesti. 

Blue Finance yhteystiedot 

Blue Finance Oy 

Y-tunnus 2431091-9

Linnankatu 18, 20100 Turku 

[email protected]

HUOMIO! Osoitteessa ei ole asiakaspalvelu pistettä