Tietoa Credentosta

  • Lainaa 2 500 - 10 000 euroa 
  • Takaisinmaksuaika 2 - 8 vuotta 
  • Nimelliskorko 7,99% - 19,88%

Vertaile myös Credento lainat täyttämällä lainahakemus

Tietoa Credentosta

Credento mahdollistaa on kyseisen yrityksen motto. Heidän tarjoamillaan lainoilla rahoitat isommatkin haaveet ja elät juuri sellaista elämää, josta olet uskaltanut ainoastaan uneksia. Elämää ei ole mahdollista ennustaa. Tästä syystä Credenton palvelut voivat tulla tarpeeseen hetkellä minä hyvänsä. Heidän palvelnsa ansiosta myös sinulla on mahdollisuus saada palat loksahtamaan paikoilleen. 

Vakuudetonta lainaa Credentolta on mahdollista hakea 2 500 - 10 000 euroa ja takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada jopa 8 vuotta. Lainalla saat vapauden hankkia mitä vain, eikä hakemus pyydä ilmoittamaan syytä lainarahalle. Lisäksi lainanottajalla on oikeus lyhentää lainaa myös etuajassa ilman lisäkulujen muodostumista. Palvelu tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden kahteen maksuvapaaseen kuukauteen, jotka ovat saatavilla, kun lainaa on lyhennetty ajallaan neljän kuukauden verran. 

Credenton avulla kaikki palaset voivat loksahtaa paikalleen. Palvelun tarjoavat lainat noudattavat myös KSL:n syyskuussa 2019 voimaan astuneita lakisäännöksiä, joissa vuosikorko sijoittuu 7,99% - 19,88% välille. Lisäksi palvelu veloittaa 6,99 euron suuruisen tilinhoitomaksun. 

Credento lainaesimerkki 

Huomioithan, että lainaesimerkki on suuntaa-antava ja juuri sinulle räätälöidyt tiedot on mahdollista saada henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

  • Esimerkkilaskelma: 
    • Henkilö A ottaa Credentolta 5 000 euron suuruisen lainan ja takaisinmaksuajaksi hän määrittää neljä vuotta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 20,7% ja nimelliskoroksi määräytyy 16,28%, nostopalkkio on 0 euroa ja tilinhoitomaksu puolestaan 6,99 euroa per kuukausi. Edellä mainitulla hinnalla sekä laina-ajalla, lainan kokonaiskuluiksi muodostuu 2 172€.

Credento lainaturva 

Credento tarjoaa asiakkailleen myös lainaturvan, jonka asiakkaat voivat ottaa turvatakseen lainan takaisinmaksun, jos jotakin yllättävää tapahtuu. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta saldosta, kuitenkin vähintään 3 euroa. Vakuutusmaksu velotetaan yhdessä lainan kanssa. 

Lainaturvia palvelulta löytyy kaksi. 18 - 64 vuotiaat voivat hakea vakuutusta täyden työkyvyttömyyden sekä vastentahtoisen työkyvyttömyyden varalle. 65 - 75 vuotiaille Credento myöntää lainaturvia kuolemantapauksen varalle. Tämä turva on voimassa, oli kyseessä sitten kuolema tapaturman tai sairaus. Lisäksi turva auttaa, mikäli lainanottaja joutuu yllättävään sairaalahoitoon taikka tulee ryöstetyksi. 

Credento lainaa voit hakea 

Credento lainaa voit hakea, mikäli olet yli 22-vuotias, sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot, olet hoitanut aikaisemmat maksut moitteitta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinun tulee asua vakituisesti Suomessa, jonka lisäksi sinulta tulee löytyä julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä. 

Credenton asiakaspalvelu auttaa hädän sattuessa 

Tarpeen tullen voit myös olla yhteydessä Credenton auttavaan asiakaspalveluun. Heidän palvelunsa auttaa oli kyseessä pieni taikka suuri ongelma. Yhteydessä palveluun voi olla puhelimitse, sähköpostilla taikka yhteydenottolomakkeen kautta. Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 08:00 - 16:00. Yhteydenottoa tehtäessä on myös hyvä ottaa huomioon, ettei palvelu voi tarjota asiakastietoja sisältävää informaatiota sähköpostin taikka yhteydenottolomakkeen välityksellä. 

Lisäksi Credento on kasannut yhteen kaikki yleisimmät kysymykset ja ne ovat luettavissa kysymykset ja vastaukset välilehdellä. Käyttämällä kyseisen välilehden tietoja hyväksi, voi ratkaisu ongelmaan löytyä ennätysnopeasti.

Credenton historia 

Credenton lainoilla saat taloutesi palat loksahtamaan paikalleen. Kyseessä on luotonantaja TF Bank AB, joka on toiminut jo vuodesta 1987 lähtien. Pankin pääkonttori sijaitsee Boråsissa, Ruotsissa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 1999, sivuliike suomessa avattiin puolestaan vuonna 2014. 

Tällä hetkellä Credentolla on kolme tuotetta; yksityishenkilöiden kulutusluotot, ostosrahoitus verkkokaupoille sekä säästötilit yksityishenkilöille. Tähän mennessä palvelu on auttanut 330 000 asiakasta, seitsemässä eri maassa ja viidellä eri tuotemerkillä. Pankin toimintaa valvoo Ruotsin finanssivalvonta, eli asiakkaat voivat turvallisin mielin käyttää Credenton palveluita.

Kilpailuta myös kyseinen palvelu täyttämällä yläpuolelta löytyvä lainahakemus.  

Palvelun voimassa olevat yhteystiedot 

Osoite:

Credento / TF Bank AB, Suomen sivuliike (2594352-3)

PL 5600, 00002 Helsinki 

Puhelin: 0206 90681

Sähköposti: [email protected]