Kilpailuta itsellesi sopivin laina

Ekstraluotto ei myönnä uusia lainoja 31. elokuuta 2019 jälkeen. Sen sijaan lainojen kilpailuttaminen käy täyttämällä alta löytyvän lainahakemuksen, jonka avulla voit kilpailuttaa jopa 25 toimijaa velvoituksetta sekä ilmaiseksi. 


Perustiedot 

 

  

  • Laina maksetaan tilille: Muutamassa minuutissa klo 8-22

 

    

  • Ikävaatimus: 21 vuotta
       

Miksi lainaisit Ekstraluotolta?

Ekstraluotto lupaa asiakkailleen markkinoiden pienimmän lyhennyksen. Minimilyhennykseksi tarjotaan vain 10 %:a. Luotettava Ekstraluotto on toiminut kulutusluottomarkkinoilla jo vuodesta 2006, joten voidaan hiljalleen puhua jo alan konkarista. Voit lainata pikkusummista aina 2100 euroon saakka ja päättä 10 euron tarkkuudella lainasummasi. Minimissään voit lainata vain 10 euroa, jos sellaisen tarve yllättää. Ekstraluoton käytössä et maksa vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Sopimuksen tekemisen jälkeen luoton nostaminen onnistuu erittäin kätevästi joko netin kautta tai vaikka tekstiviestillä. Ekstraluotto tarjoaa asiakkailleen kulutus- ja joustoluottoja.

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäsi?

Kun olet tehnyt sopimuksen Ekstraluoton kanssa, saat lainarahat tilillesi muutamassa minuutissa nostopyynnön lähetettyäsi. Huomaathan, että Ekstraluotto palvelee joka päivä kello 8-22, joten rahaa voit nostaa tuona aikana ja saada ne siis vain muutamissa minuuteissa tilillesi.

Kun olet tehnyt lainahakemuksen, lainapäätös lähetetään muutaman minuutin kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Ehdot lainan saamiselle?

Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias saadaksesi lainaa Ekstraluotolta. Lisäksi raha-asioittesi tulee olla moitteettomassa kunnossa, että olet luottokelpoinen. Lisäksi voidaksesi käyttää Ekstraluottoa, sinun tulee olla Suomen kansalainen. Tarvitset myös julkisen matkapuhelinliittymän, Suomessa olevan postiosoitteen sekä kiinteän asuinpaikan.

Kuinka haen lainaa Ekstraluotolta?

Mikäli täytät yllämainitut ehdot lainan hakemiselle, niin voit hakea lainaa Ekstraluotolta. Hakeaksesi lainaa, sinun tulee rekisteröityä Ekstraluoton käyttäjäksi. Tämä tapahtuu niin, että sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekistöitymisen jälkeen voit nostaa itsellesi rahaa helposti vaikka tekstiviestillä.

Ekstraluoton lainan hinnat?

Kun maksat luottoa takaisin osamaksulla, saat 0-koron ensimmäiseen eräpäivään saakka. Nostokuluja tulee 19 %:a. Kertamaksulla et maksa lainkaan korkoa, pelkästään tuon 19 :n nostokulun. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos lainaat maksimimäärän 2100 euroa ja maksat sen kerralla takaisin, sinun tulee maksaa 2499 takaisin eräpäivään mennessä. Maksuaikaa annetaan jopa 30 päivää. 19 %:n nostokulu tulee jokaisen noston yhteydessä. Luoton minimilyhennys on 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Mikäli maksettavaa on vähemmän kuin 50 euroa, tulee se maksaa kokonaisuudessaan.

Minimi laina-aika on 1 kuukautta ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta, mikäli laina nostettaisiin kertanostona. 2100 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja enintään 706,42 %.

Ekstraluoton asiakaspalvelu?

Ekstraluoton asiakaspalvelu palvelee asiakkaita joka päivä maanantaista sunnuntaihin kello 8-22. Saat yhteyden asiakaspalveluun sekä puhelimitse että sähköpostilla.

Ekstraluotto lyhyesti

  • Korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää
  • Tililuotolta nostat sen minkä tarvitset
  • Laina nostettavissa muutamassa minuutissa päätöksestä
  • Lainahaitari 10–2100 euroa

Tietoa Ekstraluotosta

Ekstraluotto on osa J.W. Yhtiöt Oy:tä, johon kuuluu useita suomalaisia luotonantoyhtiöitä. Emoyhtiö J.W. Yhtiöt Oy on toiminut luotonantajana alalla jo vuodesta 2002, joten puhutaan todellisesta veteraanista pikalainojen saralla. Ekstraluoton ja muiden J.W. Yhtiöiden toimitilat sijaitsevat Lahden keskustassa Aleksanterinkadulla.