Ekstraluotto

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut Ekstraluotto tarjosi vakuudettomia kulutusluottoja aina 31.8.2019 saakka. Tutustumisenarvoisia vaihtoehtoja Ekstraluotto-lainalle ovat muun muassa 100 euron lainoja tarjoava Blue Finance ja monipuolinen Komplett Bank.

Ekstraluotto on lopettanut uusien lainojen myöntämisen 31.8.2019

Vuonna 2006 toimintansa aloittanut Ekstraluotto lopetti uusien kulutusluottojen myöntämisen elokuussa 2019. Mikäli tarvitset pientä, esimerkiksi 100 euron suuruista lainaa, voi ratkaisuksi sopia esimerkiksi Blue Financen Satasen laina. Suurempien, 1 000–50 000 euron lainasummien kohdalla saattaa joustavista takaisinmaksuehdoistaan tunnettu Komplett Bank osoittautua kiinnostavaksi vaihtoehdoksi.

Ekstraluotto lainan perustiedot

Lainatyyppi: KulutusluottoJoustoluotto, tililuotto 
Laina maksetaan tilille: Muutamassa minuutissa klo 8-22 
Ikävaatimus: 21 vuotta 

Miksi lainaisit Ekstraluotolta?

Ekstraluotto lupaa asiakkailleen markkinoiden pienimmän lyhennyksen, ainoastaan 10 %. Luotettava Ekstraluotto on toiminut kulutusluottomarkkinoilla jo vuodesta 2006, joten hiljalleen voidaan puhua jo alan konkarista. Voit lainata pikkusummista aina 2 100 euroon saakka ja päättää lainasummasi 10 euron tarkkuudella.

Minimissään voit lainata vain 10 euroa. Ekstraluoton käytössä et maksa vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Sopimuksen tekemisen jälkeen luoton nostaminen onnistuu erittäin kätevästi joko netin kautta tai vaikka tekstiviestillä. Ekstraluotto tarjoaa asiakkailleen kulutus- ja joustoluottoja.

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäsi?

Kun olet tehnyt sopimuksen Ekstraluoton kanssa, saat lainarahat tilillesi muutamassa minuutissa nostopyynnön lähetettyäsi. Huomaathan, että Ekstraluotto palvelee joka päivä kello 8–22, joten rahaa voit nostaa tuona aikana ja saada ne siis vain muutamissa minuuteissa tilillesi.

Kun olet tehnyt lainahakemuksen, lainapäätös lähetetään muutaman minuutin kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Ehdot lainan saamiselle?

Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias saadaksesi lainaa Ekstraluotolta. Lisäksi raha-asioidesi tulee olla moitteettomassa kunnossa luottokelpoisuutesi osoittamiseksi. Voidaksesi käyttää Ekstraluottoa sinun tulee myös olla Suomen kansalainen. Tarvitset lisäksi julkisen matkapuhelinliittymän, Suomessa olevan postiosoitteen ja kiinteän asuinpaikan.

Kuinka haen lainaa Ekstraluotolta?

Mikäli täytät yllämainitut ehdot lainan hakemiselle, niin voit hakea lainaa Ekstraluotolta. Hakeaksesi lainaa, sinun tulee rekisteröityä Ekstraluoton käyttäjäksi. Tämä tapahtuu niin, että sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekistöitymisen jälkeen voit nostaa itsellesi rahaa helposti vaikka tekstiviestillä.

Ekstraluoton lainan hinnat?

Kun maksat luottoa takaisin osamaksulla, saat 0-koron ensimmäiseen eräpäivään saakka. Nostokuluja tulee 19 %. Kertamaksulla et maksa lainkaan korkoa, pelkästään tuon 19 :n nostokulun. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos lainaat maksimimäärän 2 100 euroa ja maksat sen kerralla takaisin, sinun tulee maksaa 2 499 takaisin eräpäivään mennessä. Maksuaikaa annetaan jopa 30 päivää.

19 % nostokulu tulee jokaisen noston yhteydessä. Luoton minimilyhennys on 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Mikäli maksettavaa on vähemmän kuin 50 euroa, tulee se maksaa kokonaisuudessaan.

Minimi laina-aika on 1 kuukautta ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta, mikäli laina nostettaisiin kertanostona. 2 100 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja enintään 706,42 %.

Ekstraluoton asiakaspalvelu

Ekstraluoton asiakaspalvelu palvelee asiakkaita joka päivä maanantaista sunnuntaihin kello 8–22. Saat yhteyden asiakaspalveluun sekä puhelimitse että sähköpostilla.

Ekstraluotto lyhyesti

  • Korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää
  • Tililuotolta nostat sen minkä tarvitset
  • Laina nostettavissa muutamassa minuutissa päätöksestä
  • Lainahaitari 10–2 100 euroa

Lisätietoa Ekstraluotosta

Ekstraluotto on osa J.W. Yhtiöt Oy:tä, johon kuuluu useita suomalaisia luotonantoyhtiöitä. Emoyhtiö J.W. Yhtiöt Oy on toiminut luotonantajana alalla jo vuodesta 2002, joten kyseessä on todellinen pikalainojen veteraani. Ekstraluoton ja muiden J.W. Yhtiöiden toimitilat sijaitsevat Lahden keskustassa Aleksanterinkadulla.

Usein kysytyt kysymykset

Ekstraluotto lopetti lainapalvelujen tarjoamisen 31.8.2019.

Ekstraluotto on lopettanut lainojen myöntämisen elokuussa 2019.
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.