Eurolimiitti

Eurolimiitti logo
Kiitettävä

Lainaa 10-3000€

Eurolimiitti lyhyesti

 • Vuonna 2006 perustetun suomalaisomisteisen J.W.- Yhtiöt Oy:n ylläpitämä palvelu
 • Tililuotto jopa 3 000 euroon saakka 3- 56 kuukauden maksuajalla
 • 3 000 euron lainassa todellinen vuosikorko on minimissään 122,56 % ja maksimissaan 435,03 %
 • Ensimmäinen nosto kuluitta 500 euroon asti ja korottomalla maksuajalla ensimmäiseen eräpäivään asti

Perustiedot

Lainatyyppi: Joustoluotto
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi
Kotisivut: www.eurolimiitti.fi

Arvostelu

 • Joustavuus ja ehdot
 • Käsittelynopeus
 • Korot ja kulut
 • Verkkosivut

Miksi valitsisit juuri Eurolimiitti- lainan?

Eurolimiitti on osa luotettavaa kotimaista J.W.- Yhtiöt Oy: tä, joka palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä 08- 22 välisenä aikana. J.W.- Yhtiöt ylläpitää myös muita pikalainapalveluita, kuten Suomilimiitti.Vertailuissa Eurolimiitti on edullinen palvelu verrattuna moneen muuhun, niin koroiltaan, sekä myös muilta kuluiltaan. Eurolimiitiltä saat maksuvapaan kuukauden ja tilin avauksen täysin ilmaiseksi, joten se pärjää hintavertailuissa erittäin hyvin. Se mainostaa myös tarjoavansa markkinoiden pienimmän minimilyhennyksen, joka on vain 10% kuukaudessa avoimesta lainasaldosta.

Ehdot Eurolimiitti- luoton saamiselle:

 • Vähintään 21- vuotias
 • Ei merkintöjä luottotiedoissa
 • Puhelinnumero sekä vakituinen osoite Suomessa
 • Tunnistautumista varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Takaisinmaksukvyn varmistamiseksi saatetaan pyytää liitteenä kopioita esim. palkkakuiteista tai tiliotteista

Kuinka hakea Eurolimiitti- luottoa?

Limiitin hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa rekisteröitymällä verkkopalveluun ja täyttämällä hakemus. Lainahakemuksia käsitellään viikon jokaisena päivänä klo 08- 22. Kun hakemuksesi on käsitelty, saat lainapäätöksen tekstiviestillä samantien, jonka jälkeen voit tehdä halutessasi ensimmäisen nostosi. Voit myös tilanteen mukaan hakea oman limiittisi jo etukäteen ja ottaa sen käyttöön vasta myöhemmin rahan tarpeen sattuessa kohdalle, sillä Eurolimiitti ei peri mitään kuukausimaksuja tai muita kiinteitä kuluja. Niiltäkin osin se on siis edullinen vaihtoehto rahoitusmarkkinoilla.

Nostojen tekeminen onnistuu tekstiviestillä (viestin hinta on normaalin tekstiviestin verran) tai suoraan verkkopalvelusta ja nostoja käsitellään kuten lainahakemuksia; asiakaspalvelun aukioloaikoina. Noston hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät samantien Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danskebankenin, Säästöpankin, POP:n ja S- Pankin tilleille. Muihin pankkeihin siirto kestää 1- 2 arkipäivää. Nostosummat voivat olla 10- 3 000 euroa. Mikäli etsit lainaa suuremmilla nostosummilla, kannattaa tarkistaa myös muut johtavat pikalainat.

Lainan kulut:

 • 3 000 euron lainassa todellinen vuosikorko on minimissään 122,56% ja maksimissaan 435,03%
 • Ensimmäinen nosto 500 euroon asti ilman nostokuluja ja ensimmäiseen eräpäivään asti ilman korkoa, sen jälkeen nostoprovisio 15%
 • Ei tilinhoitomaksua tai muita kiinteitä kuluja
 • Osamaksulla maksettaessa avoimeksi jäävällä osalla 8,9% kuukausikorko

Mahdollisuus VIP- asiakkuuteen

Eurolimiitti- asiakkaana sinulla on mahdollisuus saavuttaa myös VIP- asiakkuus. VIP- asiakkaana voit saada luottorajan jopa 4 000 euroon saakka. VIP- asiakkuus edellyttää, että olet ollut asiakkaana ja hoitanut lainasuhdetta moitteettomasti tarpeeksi pitkän ajan. VIP- asiakkuuden saavuttamisen jälkeen voit erikseen hakea luottorajan nostoa.

Lainan takaisinmaksu

Nostamasi limiitin maksat takaisin tavallisella kuukausilaskutuksella, minimisumman ollessa 10% avoimesta saldosta/ kuukausi. Jokainen lasku sisältää edellisen kuukauden tapahtumat sekä mahdolliset avoimeksi jääneet kulut, jos olet maksanut edellisen laskun osamaksulla. Voit hyödyntää laskuissa aina osamaksumahdolisuutta. Osamaksulla maksaessasi lyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävä saldo lisätään seuraavan kuukauden laskutukseen 5,99% kuukausikorolla. Halutessasi voit myös koska vaan maksaa avoimen saldosi kerralla takaisin ennen eräpäivää. Jäljellä olevan, ajantaisaisen avoimen summasi näet aina kirjautumalla Verkkolimiitti- verkkopalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun ma- su klo 08- 22.

Entä jos kohdallesi sattuu yllättävä kuluerä, joka ei sovi etukäteen suunnittelemaasi takaisinmaksuaikataluun? Eurolimiitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös kolmeen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa. Maksuvapaat kuukaudet edellyttävät, että siihen astiset laskut on hoidettu sovitusti ja ajallaan. Maksuvapaa kuukausi on loistava tapa välttyä turhalta stressiltä takaisinmaksun suhteen mikäli oma talous heittelee.

Minkä tahansa kysymyksen kanssa Eurolimiitin asiantunteva ja kokenut asiakaspalvelu palvelee sinua maanantaista sunnuntaihin 08- 22 välisenä aikana. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimella tai sähköpostilla.

Eurolimiitti logo

Hae lainaa 10-3000€
Summary
Review Date
Author Rating
41star1star1star1stargray