Hae lainaa netistä 

Monet takuulla muistavat aikakauden, jollon lainaa haettaessa täytyi sopia tapaaminen pankkiin. Tämän aikakauden jälkeen asiat kuitenkin helpottuivat, kun osa lainakeskusteluista pystyttiin käymään puhelimitse. Tästä tavasta on päästy pitkälle, sillä nykyään elämme online-aikakautta. Sen ansiosta lainan hakeminen onnistuu myös netissä. Netissä tehtävä lainahakemus on yksinkertainen ja lainapalvelun ohjeita seuraamalla kaiken pitäisi onnistua ilman suurempia ongelmia. Lainaa voi hakea netistä useammalta lainantarjoajalta ja parhaillaan sieltä saa lainaa autoon tai muuhun mielessä olevaan suurempaan hankintaan. 

Tässä artikkelissa kerromme mitä lainanhakijan tulee tietää ennen lainan hakemista sekä millaisia lainantarjoajia verkosta löytyy. Artikkeli on erinomainen etenkin niille lukijoille, joille laina on ensimmäinen koskaan taikka ensimmäinen verkonkautta haettava. 


 

Parhaat kulutusluotot yhteenveto

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

2000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

3000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

5000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

10 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

20 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

50 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Lainaa netistä ilman ongelmia 

Netti pursuaa erilaisia lainantarjoajia. Osa lainantarjoajista ovat hyviä sekä luotettavia, toiset taas kannattaa kiertää kaukaa. Me lainat.fi:llä olemme helpottaneet lainanhakijan työtä, sillä kävimme lainantarjoajat läpi. Sivustollamme esittelemme ne tarjoajat joiden avulla lainanhakeminen käy helposti, nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Lainat.fi lukijana sinun ei tarviste tehdä tuskalliselta tuntuvaa pohjatyötä itseksesi, sillä me teimme sen puolestasi.

Asiat, jotka sinun tulee tietää ennen lainaprosessin aloittamista 

Alta löydät asiat, jotka sinun tulee miettiä valmiiksi ennen lainan hakuprosessin aloittamista. 

Onko kyseessä pankki vai rahoitusyhtiö? Jokainen pankki tarjoaa asiakkailleen lainaa, sillä se on yksi heidän rahakkaimmista bisneksistään. Monet pankit tarjoavat asiakkailleen joustoluottoja ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi moottoripyörää hankittaessa pantiksi ei tarvitse kiinnittää omaa asuntoa tai vastaavaa. Pankista haettu laina on monissa tilanteissa halvempi, kuin rahoitusyhtiöiltä haettu laina. Rahoitusyhtiöt taas tarjoavat lainapäätöksen sekä rahat huomattavasti pankkeja nopeammin. Valintaa tehdessä pohdi seuraavia kysymyksiä:

  • Kuinka paljon olet valmis lainasta maksamaan? 
  • Kuinka kauan haluat lainan hakuprosessin kestävän?

Haettava lainasumma sekä tilanteeseen sopiva maksuaika. Lainaa ei saa missään tilanteessa ottaa enempää, kuin oikea tarve. Lisäksi lainaa haettaessa jokaisen tulee pitää mielessä, että jokainen penni tulee takaisin maksettavaksi ja vielä korkojen kera. Lainan takaisinmaksuaika tulee suunnitella niin, että siitä selviää ilman ylimääräisiä hampaiden kiristelyä. Liian suuri erä voi helposti johtaa lainakierteeseen. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että pitkä laina-aika tarkoittaa monissa tilanteissa kalliimpaa lainaa. Sovita takaisinmaksu juuri sekä pelkästään omaan tilanteeseen sopivaksi. 

Huomioi tämä! Joillakin lainantarjoajilla korkomarginaali on sidottu otettavaan lainasummaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että joissakin tilanteissa voi tulla edullisemaksi hakea  5 200 euroa lainaa, kuin esimerkiksi 5 000 euroa. Osa lainantarjoajista voi tarjota pienemmän kokomarginaalin, jos lainasumma ylittää 5 000 euroa. 

Kertalaina vaiko joustoluotto? Onko lainantarve kertaluontoinen vai pidempi aikainen. Kertalainassa hakija saa lainasumman kerralla tililleen ja maksaa tätä takaisin korollisissa erissä. Joustoluotossa hakija saa käyttöönsä tietyn nostorajan. Tarkoituksena on, että lainaa nostetaan pienissä erissä tarpeen syntyessä sekä nostorajan salliessa. Kun jo nostettu summa on maksettu takaisin, voi hakija nostaa lisää luottoa itsellensä. Joustoluotolle on yleistä, että jokaisesta nostosta peritään erillisiä palkkioita. 

Lainaa netistä parhailta lainantarjoajilta 

Lainaa autoon vai täysin toiseen tarpeeseen? Lainanhakuun liittyviä prosesseja ei pidä unohtaa, oli tarve sitten mille lainalle tahansa. Nykyään lainaa saa netistä ja tämä tekee hakuprosessista omalla tavallaan helpomman. Ennen kuin haet lainaa, tulee lainantarjoajat vertailla perinpohjaisesti. Tässä vaiheessa kuvioihin astuu lainat.fi sivusto. Me autamme lukijoitamme suurimmissa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä ja voimme suositella parhaita lainantarjoajia. Alle listasimme muutaman pankin, joiden uskomme soveltuvan useampiin lainatarpeisiin. 

Suomen yrityslaina - lainaa kaiken kokoisille yrityksille Suomen yrityslaina logo

Suomen yrityslaina on yksi harvoista suomalaisista verkossa toimivista lainapalveluista, joka tarjoaa nopeaa helpotusta yrityksen äkilliseen rahantarpeeseen. Yrityslainoilta lainaa voi hakea kaiken kokoiset sekä ikäiset yritykset, miltä tahansa toimialalta. Lainaa on mahdollista saada 1 000 eurosta aina 25 000 euroon asti. Hakemuksen täyttäminen on helppoa sekä nopeaa ja se vie keskimäärin minuutin. Lainatarjouksia asiakkaille toimitetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli kello 8:00 - 17:00 välillä.

Nopeimmillaan Suomen yrityslaina maksaa lainan yrityksen tilille yhden päivän aikana. Lainan hinta määrittyy yrityksen mukaan. Lainankorko on aina 1,75% - 4,95% väliltä. Suomen yrityslaina pyrkii olemaan kilpailukykyinen myös niiden yritysten lainojen kanssa, joiden luottoluokitus on paras mahdollinen.

On hyvä pitää myös mielessä, että tulevien lainojen korko määrittyy ensimmäisen lainan perusteella. Jos yritys hoitaa takaisinmaksun sovitusti sekä ajallaan, voi seuraavan lainan korko olla huomattavasti pienemi. Yritys ei myöskään peri piilokuluja, kuten; nostokuluja taikka järjestelypalkkioita. 

Suomen yrityslainan sivulle!

Bank Norwegian - monipuolinen sekä tuttu ja turvallinenBank Norwegian logo

Norwegian on tunnettu lentoyhtiönä, mutta yritys tarjoaa myös erilaisia rahoituspalveluita kuluttajille. Lainasummat sijoittuvat 1 000 euron - 50 000 euron välille. Lainatarjous on hakijalla välittömästi sekä tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat löytyvät tililtä 1 - 4 arkipäivän kuluessa.

Bank Norwegian tarjoaa online -pankkipalveluita kuluttajille. Heidän korkonsa sekä muut kulut ovat kohtuullisia. Lainojen korot sijoittuvat 8,99% - 22,49% välille. Koron lisäksi lainanottajalle tulee maksettavaksi perustamismaksu 45 - 95 euroa sekä tilinhoitomaksu 5 euroa. Bank Norwegian on kätevä lainapalvelu ja heiltä löytyy myös luottokorttipalvelu. Hakijat voivat suorittaa koko prosessin alusta loppuun myös omalla mobiililaitteellaan. Lainanhaku onnistuu ihan missä tahansa. 

Bank Norwegianin sivulle!

Laina.fi - käyttölainat sekä kertalainat helposti ja turvallisesti laina.fi logo

Laina.fi on Suomen johtavan rahoitusalan toimijan DFC Nordic Oy:n omistama lainapalvelu. Yritys on erikoistunut yksityishenkilöille suunnatuihin pikalainoihin. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Turussa. Lainaa yritykseltä on mahdollista hakea 100 eurosta 5 000 euroon asti.

Yritys on tunnettu sen joustavista laina-ajoista, sillä maksuaikaa on mahdollista saada jopa viisi vuotta. Lainojen todellinen vuosikorko kohoaa maksimissaan 77,02%. Laina.fi mahdollistaa myös kertalainan korottamista. Tämä onnistuu, jos aikaisempaa lainaa on maksettu ajallaan sekä sopimuksen mukaisesti. Lainanhakijan tulee olla 20-vuotta tai vanhempi. 

Laina-fi sivulle!