Vertaile erisuuruiset luotot täyttämällä hakemus 

Verkko on täynnä erilaisia joustoluottoja, joista osa on vertailukelpoisia ja toiset taas hieman heikompaa laatua. Joustoluottoja on tarjolla useita erilaisia ja on tilanne kohtaista, millainen luotto kenellekin sopii. Joustoluotto vertailu on tärkeä osa prosessia, sillä jokaisen lainaa hakevan elämäntilanne on erilainen. Tästä syystä se mikä yhdelle sopii, voi toiselle olla täysin väärä vaihtoehto.

Markkinoille on saapunut useita menetelmiä, kuinka lainapalveluita on mahdollista vertailla. Vertailu käy muun muassa yrityksen avulla. Nämä yritykset vertailevat useamman lainatarjoajan asiakkaan puolesta. Yleensä puheena olevien palveluiden käyttö on myös ilmaista. Tästä lisää myöhemmässä vaiheessa artikkelia. Toinen helppo tapa vertailla lainoja on joustoluotto laskuri. Laskuria käytettäessä tulee kuitenkin muistaa, että kyseessä on menetelmä, joka näyttää laina-arvion, eikä missään tilanteessa anna tarkkaa asiakkaalle määriteltyä henkilökohtaista tarjousta. Vertaile joustoluottoja

Onnistunut joustoluotto vertailu vaatii aikaa. Se ei tapahdu yhdessä hetkessä, vaan parhaan lainan löytämiseksi tulee todella käyttää omia resursseja. Onnistunut vertailu kuitenkin takaa moissa tilanteissa tyytyväisemmän palvelun käyttäjän, sillä jokaisella lainantarjoajalla on omat etunsa, joita he pyrkivät tuomaan esille. 

Joustoluottoa vertaillessa sekä oikeaa palvelua valittaessa, on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota budjetointiin, lainamäärään sekä tietenkin takaisinmaksuaikatauluun. Kun aikaisemmin mainitut asiat ovat kunnossa, on lainanottajalla mahdollisuus onnistua löytämään tilanteeseen sopivin vaihtoehto. 

Joustoluottoja vertaillessa, tulee huomio kiinnittää siihen, että lainamäärä sekä takaisinmaksuaika ovat mahdollisia. Liian suuri lainasumma taikka kireä takaisinmaksuaika voivat tuottaa ongelmia, jotka johtavat laina- taikka velkakierteeseen joiden katkaiseminen on kaikkea muuta, kuin helppoa. 

Joustoluotto on omalla tavalla kulutusluottoa turvallisempi tapa turvata äkillinen rahantarve. Joustoluottoa on mahdollista hakea ja lainaa voidaan nostaa haluttu määrä luottorajan salliessa. Tällöin kuluja maksetaan vain nostetulle summalle. Joustoluotto on myös turvallinen vaihtoehto, jos kulujen tarkka määrä ei ole tiedossa. 

Lainamuoto on kätevä myös tilanteissa, kun aistit, että yllättävä menoerä lähestyy. Tällaisia voivat olla esimerkiksi auton taikka kodinkoneen reistailu. Näissä tilanteissa lainaa on mahdollista hakea ennakkoon. Joustoluottoa voidaan pitää myös yhdenlaisena vakuutuksena, joka odottaa tilannetta jolloin rahaa todella tarvitaan. 

Joustoluotto laskuri 

Verkkoon on ilmestynyt monenlaisia lainalaskureita ja lähestulkoon jokaiselta lainantarjoajalta löytyy oma laskurinsa. Kyseessä on jokaisessa tilanteessa suuntaa-antava tarjous, jossa käytetään palvelun keskiverto korkoa sekä kuluja. Tarkkoja lukuja haettaessa, tulee joustoluotto vertailu tehdä täyttämällä lainahakemus. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, lainatarjous on hakijalla muutaman minuutin kuluessa. Mikäli lainatarjousta ei ala näkymään vastauksena hakemukselle, voi kyseessä olla tilanne, jossa hakija ei ole lainakelpoinen tai häneltä löytyy aikaisempia maksuhäiriöitä. Mikäli taustalla ei ole edellä mainittua tilannetta, suosittelemme olemaan yhteydessä palveluntarjoajaan. Sähköisissä palveluissa voi joskus olla ongelmia, joka saattaa aiheuttaa ongelmia tarjouksen saapumisessa.

Lainatarjoukselta hakija löytää luotettavan tiedon siitä, millaisilla ehdoilla lainanhakija voi luoton itselleen ottaa. Kuluihin kuuluvat lainasummaan lisättävä korko sekä joissakin tilanteissa myös tilinhoitokulut ja muut lisät. Nämä ovat kuitenkin täysin yrityskohtaisia. 

Joustoluotto vertailu yrityksen välityksellä 

Joustoluottojen vertailu onnistuu myös erilaisia vertailupalveluita hyväksi käyttämällä. Nämä palvelut ovat saapuneet markkinoille ajan säästämiseksi, sillä lainatarjouksia varten sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka palvelu lähettää useampaan yritykseen. Monissa tilanteissa yrityksiltä saadut tarjoukset voivat olla asiakkaalla päivän taikka kahden sisällä, eli tässä prosessissa ei tarvitse stressata menetetystä ajasta. 

Monesti lainoja vertailevat palvelut pyytävät asiakkailtaan todistuksen tuloista. Tähän tilanteeseen kannattaakin varautua ottamalla esimerkiksi viimeisen kolmen kuukauden palkkakuitti vierelle. Itse hakemuksen täyttö käy yleensä palvelun omilla sivuilla, eikä vie montaa minuuttia. Alapuolella kerromme lisää parista palvelusta, joita voimme suositella lukijoillemme. 

Joustoluotto vertailu Etua.fi palvelussa 

Etua.fi on palvelu, joka auttaa kilpailuttamaan parhaat lainapalvelut. Tämän palvelun kautta voit halutessasi kilpailuttaa, vaikka asuntolainasi. Palvelun käyttäminen on helppoa ja asiakkaan tulee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka palvelu lähettää eteenpäin useammalle pankille. Kaikki tämä tapahtuu reaaliajassa, eikä vie montaa hetkeä. 

Etua.fi on saanut alkunsa jo vuonna 2008 ja puheena on Suomessa pisimpään alalla toiminut yritys. He takaavat, että pitkän kokemuksen ansiosta asiakkaat saavat kilpailukykyisen lainatarjouksen vaivattomasti. Kyseessä on pankeista sekä rahoitusalasta riippumaton toimija. He haluavat tarjota asiakkailleen läpinäkyvää palvelua. Etua.fi asiakkaat saavat tarjouksen suoraan rahoitusyhtiöltä, ilman erinäisiä välikäsiä. 

Palvelun käyttö eikä lainahakemuksen täyttäminen sido mihinkään ja kyseessä on täysin ilmainen palvelu, jolta löytyy yksi laajimmista pankki- sekä rahoitusyhtiö verkosto koko maassa. Hakemuksen täyttäminen onnistuu, jos olet vähintään 18-vuotias, asunut vakuisesti Suomessa sekä ansaitset vähintään 850 euroa ennen veroja. Lisäksi sinun tulee olla hoitanut kaikki maksut moitteettomasti, eikä sinulla saa olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. 

Etua.fi lainaesimerkki: asiakas ottaa 15 000€ lainan. Laina-ajaksi määritetään 10-vuotta. Esimerkkitilanteessa asiakkaan nimelliskorko on 6,99% ja todellinen vuosikorko 7,9%, joka pitää nimelliskoron lisäksi sisällään 5€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun. 

Joustoluotto vertailu Etua.fi palvelusta!

Joustoluotto vertailu Omalaina -palvelussa 

Omalaina -palvelu on toinen suosittu yritys, joka vertailee 30 pankkia sekä luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Lainahakemukset tullaan käsittelemään välittömästi ja lainarahat saattavat parhaassa tilanteessa olla asiakkaalla samanpäivän aikana. Omalaina -palvelun lainahakemus on täysin ilmainen, joten voit hakea lainaa, vaikka et olisi tässä vaiheessa varma päätöksestäsi. 

Palvelua käyttämällä säästät aikaa sekä rahaa, sillä OmaLaina kilpailuttaa kaiken kokoiset lainat puolestasi, jonka jälkeen palvelu tarjoaa sinulle halvinta mahdollista vaihtoehtoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa itsellensä useita alustavia sekä lopullisia lainatarjouksia. Parhaillaan asiakas saa rahat tililleen 15 minuutin sisään. Tämä on mahdollista, mikäli hakemus on tehty päiväsaikaan. 

Lainaa on mahdollista hakea, mikäli olet 18-vuotias, sinulla on suomalainen henkilöturvatunnus sekä suomalainen pankkitili. Vaikka ikäraja on 18-vuotta, voi luotonantajilla olla omia ikärajotteita, jotka vaikuttavat saataviin luottopäätöksiin.

Omalaina lainaesimerkki: asiakas hakee 10 000€ lainaa ja laina-ajaksi määritellään 5-vuotta. Todelliseksi vuosikoroksi määritellään 6,26%, joka pitää sisällään 5€ tilinhoitomaksun ja 5% nimelliskoron. Avausmaksua ei tässä tilanteessa veloiteta ollenkaan. Näillä maksuilla takaisinmaksettavaksi lainaksi määräytyy 11 620€, eli kuukausierän suuruus on 193,71 €/kk. 

Joustoluotto vertailu OmaLaina -palvelusta!

Yhteenveto aiheesta 

Joustoluotto vertailu käy helposti ja vertailun toteuttaminen onnistuu useilla erilaisilla metodeilla. Tässä taitolajissa maltti on valttia ja mitä enemmän vertailukohteita on käytettävissä, sitä parempaa lopputulosta voidaan odottaa. Joustoluottoja on helppo vertailla joustoluotto laskurilla, mutta kyseinen summa on vain suuntaa-antava. Tarkempaa lopputulosta haettaessa, kannattaa harkintaan ottaa palvelut, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi. Näiden palveluiden käyttäminen on ilmaista, eivätkä ne veloita hakijaa minkäänlaisiin toimenpiteisiin. 

Toivomme, että löysitte halutun vastauksen kysymykseen artikkelistamme. Muistathan, että Lainat.fi tarjoaa myös muut ajankohtaiset ohjeet sekä artikkelit aihealueeseen liittyen. Lisäksi sivustoltamme löytyy parhaat lainantarjoajat sekä tietoa heidän tarjoamista palveluistaan.