This page is not published. It is only visible when viewing from a valid admin-IP.

Koroton laina

Vertaile edullisin laina täyttämällä hakemus 

Lainaesimerkki: 10 000€ laina, 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut ovat; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

Johdanto aiheeseen

Koroton laina on monen lainayhtiön uusille asiakkailleen tarjoama etu, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää lainaa hakiessa.

Sen lisäksi, että näissä lainoissa ei ole korkoa, ei niissä usein ole myöskään muita kuluja, mikäli lainan maksaa ajallaan takaisin. Täten saat siis tiettyyn summaan asti lainaa ilman mitään kuluja. Maksat takaisin siis täsmälleen saman summan, jonka olet lainannutkin.

Nämä lainat ovat ilmaisia tiettyyn summaan asti ja tietyllä laina- ajalla. Lainat tulee yleensä maksaa takaisin 1- 2 kuukauden kuluessa.

Korottomat ensilainat ovat yksi syy, miksi lainoja kannattaa aina vertailla ennen hakemista, sillä niiden avulla on todella helppo säästää sievoisia summia rahaa. Kaikki lainayhtiöt eivät myöskään tarjoa minkäänlaisia ensilainaajan etuja. Tilanne on sis käytännössä sama kuin sinulta kysyttäisiin kaupan kassalla, haluatko maksaa samasta tuotteesta enemmän vai vähemmän.

Listasimme tähän artikkeliin kaikki korottomat lainat sekä hyödyllisiä vinkkejä niihin liittyen.

Ferratum

Ferratum koroton
 • Monipuolisesti erilaisia lainavaihtoehtoja summiltaan jopa 20 000 euroon asti.
 • Koroton laina uusille asiakkaille 20- vuotta täyttäneille 300 euroon asti 7- 30 päivän takaisinmaksuajalla.
 • Ferratumin muut lainatuotteet ovat nimeltään Joustava- luotto, Ferratum plus ja Ferratum- prime.
 • Lainahakemuksen voit täyttää verkossa 24/7 ja rahat tilillesi hetkessä.

Ferratum on alunperin Suomessa perustettu lainapalvelu, joka on nykyisin listattu Frankfurtin pörssiin. Se tarjoaa useita erilaisia lainavaihtoehtoja erisuuruisin summin ja eripituisin laina- ajoin.

Ferratum- koroton on uusille asiakkaille suunnattun pienlaina, joka on loistava apu äkilliseen rahan tarpeeseen. Koroton lainan laina- aika riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 150 euron suuruisessa lainassa laina- aika on 15 päivää.

Hae lainaa


Vivus

Vivus koroton
 • Tarjoaa vakuudettomia lainoja 10- 2010 euroa 3- 30 päivän maksuajalla.
 • Koroton ja kuluton ensilaina uusille asiakkaille 10 eurosta 400 euroon asti.
 • Voit hakea Vivuksen korotonta lainaa, mikäli olet 20- vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäriömerkintöjä.
 • Tunnistaudu vain palveluun verkkopankkitunnuksilla ja hyödynnä oma koroton lainasi vaivattomasti.

Paljon mediassa esillä oleva Vivus tarjoaa vaivattomia lainoja ilman vakuuksia ja takaajia. Vivus on osa isompaa 4finance- konsernia, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa.

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen nostosi 400 euroon ilman korkoja ja kuluja. Korottoman lainan nostaminen vaatii sinulta vain palveluun rekisteröitymisen ja lainapäätöksen saat samantien.

Hae lainaa


 

Yleistietoa korottomista lainoista

Vaikka kaikki lainayhtiöt eivät tarjoa minkäänlaisia etuja uusille asiakkailleen tai lainkaan korottomia lainoja, ovat ne silti helppo tapa säästää lainaa hakiessa.

Esimerkiksi tyhjästä ilmaantuneessa rahantarpeessa, jossa tarvitset kertaluontoisen 500 euron suuruisen lainan, kannattaa ehdottomasti hyödyntää korotonta lainaa. Tällöin rekisteröidyt uutena asiakkaana tällaista lainaa tarjoavaan palveluun ja saat lainasi ilmaiseksi, kunhan maksat sen takaisin eräpäivään mennessä.

Jos vertaa tällaisen lainan kuluja esimerkiksi lainaan, josta maksat ensin avausmaksun lainapalveluun ja sen päälle monen sadan prosentin koron lainallesi, nousee ero lainan hinnassa huimiin summiin.

Tässä tapauksessa sanonta ilmaisista lounaista siis pitää siinä mielessä paikkansa, että sinun on mahdollista saada lainaa ilman korkoa tai piilokuluja.

Korotonta lainaa jopa 1 000 euroa

Lainaa hakiessa kannattaa kysyä itseltään, onko rahantarpeesi kertaluontoinen vai tarvitsetko lainaa mahdollisesti myös tulevaisuudessa.

Lainojen vertailu on aina tärkeää tehdä ennen oman lainapäätöksen tekemistä. Mikäli sinun on tarkoitus keskittää raha- asioitasi samaan palveluun myös korottoman ensilainan jälkeen, on tärkeää valita sellainen palvelu, jonka ehdot ovat sinulle järkevät myös ensilainan jälkeen.

Vaikka jotkut yhtiöt saattavat silloin tällöin esimerkiksi kampanjatarjouksina tarjota korottomia lainoja myös vanhoille asiakkailleen, koskevat korottomat lainat lähes aina vain uusien asiakkaiden ensilainoja. Ne ovat siis tapa houkutella uusia asiakkaita palvelulle.

Mikään ei siis estä sinua asiakkaana hyödyntämästä usean eri lainantarjoajan ilmaista ensilainaa, jolloin saat ilmaisia lainoja useita peräkkäin.

Pidä kuitenkin mielessä, että korottomiakaan lainoja ei ole kuitenkaan suositeltavaa ottaa usealta eri lainantarjoajalta samanaikaisesti. Ne johtavat herkästi maksuvaikeuksiin ja vaikeuttavat talouden suunnittelua.

Moni lainantarjoaja pyrkii kuitenkin palkitsemaan asiakkaitaan myös uskollisuudesta erilaisten kanta- asiakaspisteiden muodossa. Usein esimerkiksi luottokortteja tarjoavat yhtiöt ovat tällaisia.

Parhaimmillaan voit saada korotonta lainaa jopa 1 000 euroa. Yleisin yläraja korottomissa lainoissas pyörii 500 euron paikkeilla. Mikäli lainantarpeesi siis on suurempi, on korotonta lainaa erittäin epätodennäköisesti saatavilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko korottoman lainan saamiselle jotain erityisehtoja?

Koroton laina on täysin samanlainen laina kuin kyseisen palvelun muutkin lainat, mutta se koskee lähes aina vain ensimmäistä lainaa ja se on summaltaan pienempi kuin muut palvelun lainat.

Sen saamisen edellytyksenä on siis samat vaatimukset kuin muissakin vakuudettomissa verkosta haettavissa lainoissa, kunhan sen maksaa takaisin eräpäivään mennessä. Mikäli sitä ei maksa takaisin eräpäivään mennessä, peritään siitä lainantarjoajan määrittämä korko.

Yleisimmät ehdot lainan saamiselle ovat:

 • Tietty vähimmäisikä (vaihtelee välillä 18- 25 vuotta).
 • Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Riittävät tulot tai muuten riittävä takaisinmaksukyky.
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne palveluun tunnistautumista varten.

Kuinka pitkä maksuaika korottomissa lainoissa on?

Maksuaika vaihtelee palvelusta riippuen, mutta yleensä se on 7- 30 päivää. Suomiliimiitiltä voit saada korottomalle lainallesi maksuaikaa pisimmillään jopa 60 päivää, sillä sen eräpäivä on aina seuraavan kuukauden loppuun mennessä.

Miten nopeasti saan korottoman lainan tililleni?

Jotkut lainapalvelut, kuten Ferratum lupaavat lainapäätöksen sekä rahat tilillesi parhaimmillaan minuuteissa ja lähes aina jo saman päivän aikana.

Joskus rahojen siirtäminen saattaa kuitenkin viedä pari pankkipäivää, mikäli käytössäsi on eri pankki kuin lainantarjoajalla.

Mistä saan parhaat korottomat lainat?

Olemme listanneet tämän hetken parhaat korottomat lainat sivun yläosaan. Niihin tutustumalla löydät itsellesi parhaan/ parhaat vaihtoehdot.


FAQs