Koroton pikavippi - onko sellaisia olemassa? 

Koroton pikavippi? Onko sellaisia olemassa? Korottomalla pikavipillä tarkoitetaan nimensäkin mukaan pikavippiä, eli pienlainaa, joka on täysin ilmainen eli koroton ja kuluton. Tällaisia lainoja löytyy markkinoilta, mutta niitä on tarjolla ainoastaan yritysten uusille ja ensilainaa ottaville asiakkaille. Kyseessä on etu, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos vain mahdollista. 

Koroton pikavippi sekä edullinen laina ovat puolestaan kaksi täysin eri asiaa. Korottomia pikavippejä on mahdollista löytää, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että kyseessä olisi edullinen laina. Jokaisen lainanhakijan tulee korottomuuden lisäksi tarkastaa, mitä tapahtuu sitten, kun lainarahaan tullaan lisäämään korko sekä muut kulut. 

Lisää korottomista pikavipeistä sekä edullisista lainoista löydät tästä artikkelista. Parhaat pikalainat yhteenveto

100 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

200 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

300 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

500 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Koroton pikavippi - mistä ja miten? 

Koroton pikavippi voi kuulostaa markkinointi kikalle ja sitä se myös omalla tavalla onkin. Pikavippejä, eli pienlainoja on mahdollista hakea kymmenistä euroista tuhansiin euroihin asti ja niiden tarkoituksena on tarjota nopea helpotus tiukan tilanteen tullen. Kyseisiä lainoja on mahdollista saada myös korottomasti. Tämä on mahdollista niissä tilanteissa, kun lainaa haetaan ensimmäistä kertaa. 

Yleensä korottomat lainat ovat tarjolla tiettyyn pienempään euromäärään asti sekä lyhyellä maksuajalla, jota hakijan tulee noudattaa saadakseen korkoedun itselleen. Näissä tilanteissa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomio siihen, mitä tapahtuu sille lainasummalle, johon lisätään korko. 

Näiden tilanteiden vuoksi, suosittelemme kilpailuttamaan lainapalvelut, tutustumaan heidän korottomaan pikavippiin sekä pyytämään tarjouksen myös lainan maksulliselta osalta. Näin on helppo välttyä kalliin lainan ansalta. 

Koroton pikavippi velvoittaa myös lainan ajallaan maksamista. Tämä tarkoittaa, että mikäli laina maksetaan ehtojen mukaisesti takaisin, on kyseessä täysin ilmainen pikalaina. Jos maksu puolestaan venyy sovitun ajan ulkopuolelle, muuttuu pikalaina normaaliksi maksulliseksi vaihtoehdoksi. Korotonta lainaa haettaessa tulee siis myös varmistua, että ajallaan takaisinmaksu on mahdollista. 

Koroton pikavippi on lainalaitosten tapa markkinoida heidän palveluitaan. Lainalaitokset tekevät tuottonsa asiakkaiden maksamilla korkotuloilla ja näin ollen korottomia lainoja voidaan tarjota vain palvelun uusille asiakkaille. Etu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden kokeilla lainapalvelua ilmaiseksi ja mikäli kokemus on positiivinen sekä yhteistyö sujuu ongelmitta, palaavat asiakkaat todennäköisemmin takaisin, kun rahan tarve yllättää uudelleen. 

Korottomia pikavippejä on mahdollista saada useammilta pikavippipalveluilta. Alle listasimme muutaman tunnetun sekä turvallisen palveluntuottajan, jotka tarjoavat myös korotonta laina-aikaa. 

Koroton pikavippi Ferratumilta

Ferratum tarjoaa asiakkailleen pikalainat aina 2 000 euroon asti. Lainan hakeminen on helppoa ja kyseessä on turvallinen sekä tunnettu lainapalvelu. Lainan hakeminen onnistuu valitsemalla haluttu summa sivustolta löytyvästä laskurista, täyttämällä lainahakemus verkkopankkitunnuksia taikka mobiilivarmennetta apuna käytäen, jonka jälkeen lainatarjous lähetetään sinulle välittömästi. Mikäli lainahakemus hyväksytään, siirtyvät rahat tilille parhaillaan jopa minuuteissa. 

Ferratum tarjoaa lainan uusille asiakkailleen korottomasti. Uutena Ferratum asiakkaana, saat ensimmäiset 30 päivää korkovapaana. Korkovapaata lainaa on mahdollista hakea 2 000 euroon asti. Ensimmäiseen lainaan ei myöskään lisätä nostokuluja. Korottoman pikavipin hakeminen ei vaadi ylimääräistä työtä, sillä se huomioidaan automaattisesti lainatarjouksen hyväksynnän yhteydessä. 

Huomioithan, että sinun tulee olla vähintään 21-vuotias hakeaksesi lainaa Ferratum pavelusta. 

Hae korotonta pikavippiä Ferratumilta!

Koroton pikavippi Vivukselta

Vivus tarjoaa asiakkailleen yksinkertaiset sekä selkeät hinnottelut, osaavan ja ystävällisen asiakaspalvelun sekä tietenkin nopeat lainapäätökset. Lainaa palvelulta on mahdollista hakea 2 100 euroa ja uusille asiakkaille palvelu tarjoaa ensimmäiset 400 euroa korottomana sekä kuluttomana. Korottoman sekä kuluttoman lainan takaisinmaksun tulee tapahtua 30 päivän kuluessa.

Lainaa Vivukselta on mahdollista hakea, jos olet yli 20-vuotias, sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä ja virallinen sekä pysyvä osoitteesi on Suomessa. Pikalainan hakemiseksi, tulee hakijalta löytyä verkkopankkitunnukset. 

Hae korotonta pikavippiä Vivukselta!

Koroton pikavippi Suomilimiitiltä

Kaikki tuntevat Suomilimiitin "älä päästä MATTIA kukkaroon" sloganista. Kyseessä on yksi Suomen suosituimmista pikalainapalveluista, josta pikavippiä on mahdollista hakea 10 eurosta aina 2 000 euroon asti. Palvelu tarjoaa pikavipit 1 000 euroon asti, jonka jälkeen suuremmat summat kulkevat pikalainan nimellä. Suomilimiitiltä otettu ensimmäinen pikavippi on myös koroton. Korotonta maksuaikaa palvelu tarjoaa uusille asiakkaille seuraavan kuun loppuun asti, eli keskimäärin ilmaista maksuaikaa kertyy noin 45 päivää. 

Suomilimiitti tarjoaa lainat keskimäärin 15 minuutissa. Huomioithan, että mitä huolellisemmin lainahakemus on täytetty, sitä nopeammin palvelulla on mahdollisuus käsitellä se. Lainan hakeminen vaatii verkkopankkitunnukset taikka mobiilivarmenteen. Suomilimiitti haluaa olla vastuullinen palveluntarjoaja, siksi oman talouden seuraaminen sekä huoltaminen on aina suositeltavaa. Suomilimiitti suosittelee lainan hakematta jättämistä, mikäli tulot sekä menot eivät kohtaa. Palvelu toivoo jokaisen lainanhakijan suunnittelevan takaisinmaksun sekä muun elämän budjetoinnin, ennen sopimuksen hyväksymistä. 

Hae korotonta pikavippiä Suomilimiitiltä!

Koroton pikavippi Eurolimiitiltä

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen pikalainoja 10 - 3 000 euroon. Kyseinen palvelu ei veloita asiakkailtaan luoton avauspalkkioita taikka tilinhoitomaksuja. Palvelun määrittämä laina-aika on 1 - 56 kuukautta. Todellinen vuosikorko kyseisen palvelun lainoissa on maksimissaan 435,03%. Eurolimiitti määrittää lainankulut asiakaskohtaisesti ja tarkka summa on mahdollista nähdä omasta lainahakemukselta. Kuluihin vaikuttavat asiakkaan takaisinmaksukyky, lainan määrä sekä tietenkin takaisinmaksuaika. 

Palvelu tarjoaa asiakkailleen ensimmäisen lainan 0% korolla. Korotonta maksuaikaa on eräpäivään asti. Asiakkaan tulee kuitenkin huomioida lainaan lisättävä 15% nostokulu. Lainalle määräytyvän eräpäivän asiakkaat löytävät ilman kirjautumista taikka hakemuksen täyttämistä palvelun etusivulta. 

Luotonantaja myöntää lainoja yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on toimiva matkapuhelinliiyyymä sekä pysyvä postiosoite ja asuinpaikka Suomessa. Tarkemmat myöntämisehdot löytyvät Eurolimiitin kotisivuta. 

Hae korotonta pikavippiä Eurolimiitiltä!

Edullinen laina 

Edullinen laina on varmasti jokaisen lainanhakijan ensimmäinen kriteeri. Edullisuuden jälkeen tärkeinä asioina nousevat esille muun muassa joustavuus ja muut mahdolliset etuudet, joita palvelut tarjoavat. Edullisen lainan löytäminen voi tuntua työläälle, mutta takaamme, että sen etsiminen on takuulla kaiken vaivan arvoista. Edullinen laina ja sen takaisinmaksu käy takuulla paljon mukavammalla fiiliksellä, mitä ylihinnoitellun yksilön maksaminen. 

Edullisien lainojen selaaminen kannattaa aloittaa valitsemalla palvelut, joista lainaa halutaan hakea. Tämän jälkeen alkaa lainahakemuksien täyttäminen. Lainahakemuksien täyttäminen ei yleensä vie muutamaa minuuttia enempää. On kuitenkin tärkeää, että kaikki tiedot on täytetty huolellisesti hakemukseen, sillä se helpottaa ja nopeuttaa monissa tilanteissa myös lainatarjouksen saamista. Joissakin tilanteissa palvelu voi pyytää liittämään todistuksen viimeisimpien kuukausien tuloista varmistaakseen asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Yleensä todistukseksi riittää kolmen viimeisimmän kuukauden palkkakuitit. 

Lainoja vertaillessa on myös tärkeää muistaa, että se mikä on naapurille halpa voi olla kallis sinulle. Palvelut määrittävät lainan korot takaisinmaksukyvyn, lainamäärän ja takaisinmaksuajan perusteella, eikä luotettavaa vertailua voida tehdä ilman henkilökohtaista lainatarjousta. 

Edullinen laina on helppo tapa rahoittaa elämän yllättävätkin menot. Uudet asiakkaat, jotka pystyvät maksamaan lainan nopeasti takaisin voivat myös nauttia pikalainan korottomuudesta. Tutustu korottomiin pikalainoihin tarkemmin yläpuolella. 

Yhteenveto aiheesta 

Korottomat pikalainat ovat takuulla monen lainanhakijan unelma. Palvelut tarjoavat kyseisiä lainoja, mutta ainoastaan uusille asiakkailleen, jotka hoitavat takaisinmaksun sovitussa ajassa, eli yleensä noin kuukauden kuluessa.

Edullisen ja juuri sinun tilanteeseen sopivan lainan löytäminen voi tuntua hankalalle, mutta tarkkaan tehty selvitystyö tulee takuulla maksamaan kaiken vaivan takaisin. 

 

 


FAQs