Faktat lainanhaun avuksi

Laina-opas 

Vertaile jopa 25 pankkia ja hae lainaa täyttämällä hakemus 

Markkinoiden kattavin laina-opas

Tervetuloa lainat.fi sivuston laina-oppaaseen. Oppaastamme löydät kattavan tietopaketin aiheeseen liittyviin sekä ennen kaikkea puhuttaviin asioihin. Kerromme ajankohtaisista lainamuodoista, koroista sekä muista lainoihin liittyvistä kuluista. Lisäksi perehdymme budjetointiin, lainan hakemiseen ja moneen muuhun tärkeään aiheeseen, jotka voivat mietityttää prosessin aloitusvaiheessa. 

Oppaamme tarjoaa apua erilaisiin lainan hakuun liittyviin kysymyksiin sekä sopivien lainaratkaisujen tekemiseen. Tarjoamme luotettavat sekä informatiiviset artikkelit niin ensilainan hakijoille kuin myös sellaisille, joilta löytyy aikaisempaa kokemusta lainaprosessista. Pyrimme tarjoamaan lukijoillemme sellaisen tietopaketin, että vastaus kaikkiin kysymyksiin löytyy yhdeltä sivustolta. Toivomme, että jokanen lukijamme löytää tarvittavat tiedot, joiden ansiosta he pystyvät klikkaamaan palveluntarjoajalle etsimättä lisätietoa muualta. 

Harkinnassa uusi laina

Onko mietinnässä uusi laina? Tuntuuko olo epävarmalle ja et ole täysin varma millainen vaihtoehto on tilanteeseen sopivin? Lainat.fi sivustolla pyrimme vastaamaan kysymyksiisi, jotta löydät juuri tarpeeseesi tarkoitetun lainamuodon sekä tarjoajan.

Yhtenä osa-alueena, tarjoamme lukijoillemme tietopaketteja erilaisista lainamuodoista. Lainamuotoja, joihin sivustollamme on mahdollista tutustua, ovat muun muassa: joustoluotto, kulutusluotto, vakuudeton laina sekä pikavippi. Toivomme, että artikkeleidemme avulla lukijat löytävät oikean lainamuodon. Tämän jälkeen onkin aika löytää oikea lainantarjoaja. Sivustolta löydät myös tietoa luotettavista lainantarjoajista sekä heidän palveluistaan. 

Hae lainaa ilman ongelmia

Kun lainan määrä sekä lainantarjoaja ovat tiedossa, tulee lainan hakeminen ja siihen liittyvä prosessi ajankohtaiseksi. Lainan hakuun sekä sitä aikaisemmin tapahtuviin asioihin on mahdollista perehtyä aiheeseen liittyvässä artikkelissamme. Tulemme jakamaan lisää saman tapaisia artikkeleita myös tulevaisuudessa. 

Hae lainaa netistä 

Onko edellisestä lainasta vierähtänyt jo pidempi aika. Ennen hakuprosessi oli täysin erilainen ja se vaati puhelinsoittojen lisäksi konttorilla vierailuja. Nykyään lainan haku on huomattavasti helpompaa. Lainaa on mahdollista hakea netistä ilman ylimääräistä säätöä. Ennen hakuprosessin aloittamista vierelle kannattaa varata verkkopankkitunnukset, sillä tunnistautumisprosessi käy niiden avulla. 

Yhdistä lainat 

Löytyykö sinulta useampi laina ja kaikki eri tarjoajilta? Oletko jo aivan sekaisin, millaisia korkoja olet maksat ja minne? Saitko paremman tarjouksen uusimpaan lainaasi? Lainojen yhdistäminen käy nykypäivänä suhteellisen helposti. Aiheeseen on mahdollista tutustua tarkemmin artikkeleidemme avulla. Lainojen yhdistäminen on myös helppo keino karsia kuluissa. Markkinoilta löytyy useampia yrityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. 

Vertaa lainoja 

Onko laina ajankohtainen, mutta haluat päästä mahdollisimman pienillä kuluilla? Me lainat.fi sivustolla tarjoamme markkinoiden laajimman lainavertailun. Vertailumme ansiosta voit helposti tutustua erilaisiin lainantarjoajiin, heidän palveluihinsa sekä lainan ottoon liittyviin kuluihin. Tehdäksemme asian mahdollisimman helpoksi, olemme tutustuneet jokaiseen tarjoajaan yksi kerrallaan ja kerromme niiden plussat sekä miinukset. Sinun ei siis tarvitse kuluttaa aikaa palveluntarjoajan sivustolta seuraavalle hyppimiseen. 

Lainan kilpailutus

Onko ensilaina hakusessa? Vai onko lainoja kertynyt useampia ja useammilta tarjoajilta? Näissä tilanteissa kilpailutus voi olla ajankohtainen asia. Nykyään lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti netissä ja sitäkin helpommin sivustollamme. Sivustollamme esittelemme laadukkaat lainantarjoajat sekä heidän palvelunsa. Toivomme, että sen avulla jokainen lukija löytää juuri sen mitä he ovat toivoneetkin. 

Korot sekä korkolaskurit

Lainojen myöntäminen on bisnestä. Niiden ympärillä pyörii erilaisia korkoja sekä kuukausikuluja. On tärkeää, että ennen lainan valitsemista tiedossasi ovat kaikki ylimääräiset kulut. Huolellisella pohjatyöllä pystyt välttämään ikävät yllätykset sekä pitämään summat sen suuruisina, että niiden maksaminen onnistuu ilman suurempaa ongelmaa. Oppaassamme kerromme, millaiset korot ovat mahdollisia ja mitä muita kuluja voi olla 

Mikä on luottokortti ja miksi luottokortti on hyödyllinen?

Luottokortit ovat suosittu maksuväline. Sivustollamme vertailemme parhaat palvelun tarjoajat sekä kerromme lisää luottokorteista, siihen liittyvistä myöntämisvelvotteista sekä riskeistä. Luottokorttivertailumme voit lukea klikkaamalla täältä!