Lainaa heti tilille - markkinoiden nopeimmat lainapalvelut 

Laina-asiat ovat monille sellainen aihealue, jota harkitaan pitkään sekä hartaasti. Joskus elämä saattaa kuitenkin yllättää, eikä harkinta-aikaa jää niin paljon, kuin toivottu. Tästä syystä me Lainat.f:llä autamme niitä, joilla rahantarve yllätti ilman ennakkovaroituksia.

Vaikka lainaa on mahdollista saada nopeasti, emme suosittele lainan ottamista, ilman kattavaa pohjatyötä. Sen vuoksi olemmekin julkaisseet laina-oppaan, josta löydät parhaat vinkin lainan vertailuun sekä muihin aihealuetta koskettaviin asioihin. Laina-oppaamme ansiosta toivomme, että lukijamme voivat hakea lainaa turvallisin mielin sekä tietoisena laina-asioiden yleisimmistä ongelmista. 

Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin laina-aikaan. Selvitämme, kuinka nopeaa käsittelyaikaa nykyaikaisilta palveluilta voidaan odottaa ja millaisen aikarajan sisällä rahaa on mahdollista saada. 


Parhaat kulutusluotot yhteenveto

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

2000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

3000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

5000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

10 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

20 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

50 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Kuinka nopeasti lainaa on mahdollista saada

Lainan hakeminen on ottanut hurjan edistysaskeleen viimeisimpien vuosien aikana. Nykyään sen saamiseksi ei tarvitse edes lähteä jonottamaan pankkiin, vaan suurin osa "lainaneuvotteluista" on mahdollista käydä puhelimitse, jos tarve sitä vaatii. Lisäksi lainahakemuksen täyttö käy palveluiden omilla kotisivuilla, eikä puhelinkeskustelua yleensä edes tarvita. Pienemmistä lainoista, kuten pikalainoista, joustoluotoista sekä kulutusluotoista puhuttaessa, lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja monesti lainanhakija saa lainatarjouksen muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. 

Ennen lainatarjouksen saamista, lainapalvelu tekee luottotarkastuksen hakijalle. Tässä vaiheessa he tarkistavat hakijan luottotiedon sekä löytyykö hakijalta muita olemassa olevia luottoja samasta palvelusta. Kyseessä on normi, jonka miltei jokainen lainapalvelu tekee, ennen lainatarjouksen lähettämistä. Joissakin tilanteissa lainalaitos saattaa myös pyytää muutaman kuukauden tulotositteita. Palkkakuitit ovat toimiva tapa todistaa kuukausittaiset tulot ja ne tuleekin joissakin tilanteissa liittää jo lainahakemukseen. 

Lainanhakijan saadessa lainatarjouksen itsellensä, on hyvä muistaa, että tarjous ei sido häntä mihinkään. Tämä mahdollistaa lainapalveluiden kilpailuttamisen. Kilpailuttaminen on todella tärkeä osa lainan hankintaa, sillä jokaisella palvelulla on omat säännöksensä. Asiakkaan löytäessä itselleen sopivimman lainatarjouksen, tulee hänen hyväksyä se verkkopankkitunnuksilla. 

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat lähtevät kohti lainanottajan tiliä. Joissakin tilanteissa lainarahat siirtyvät lainanottajalle jopa 15 minuutin kuluessa, mutta joillakin palveluilla tämä prosessi voi viedä 1 - 4 pankkipäivää. Jos rahan tarve on suuri, eikä lainarahan siirtymistä voida jäädä odottamaan, tulee lainanhakijan löytää itsellensä sellainen palvelu, joka lupaa rahat juuri hänellä käytössä olevalle pankkitilille muutaman minuutin viiveellä. 

Lainan saaminen muutamassa minuutissa voi kuulostaa hullulle, mutta nykypäivänä se on täysin mahdollista. Tässäkin yhteydessä voimme vain todeta, että pohjatyön tekemisellä on merkitystä, sillä se autta löytämään jokaisen tarpeeseen sopivan palvelun. Alle listasimme muutaman tarjoajan, jotka käsittelevät lainatarjoukset nopeasti sekä lainarahat siirtyvät tilille kilpailukykyisellä ajassa. 

Lainaa heti tilille - Bank Norwegian 

Bank Norwegian on yksi arvostetuimpia palveluita, koko maassa. Asiakkailleen he tarjoavat parhaat mahdolliset kulutusluotot, autolainat sekä luottokortit. Mikä parasta, palvelu ei vaadi minkäänlaista vakuutta. Bank Norwegian on vakaavarainen sekä pitkään toiminut yritys, joka tarjoaa lainarahaa 1 000 eurosta 50 000 euroon asti. Lainatarjouksen he lähettävät välittömästi lainahakemuksen teon jälkeen. 

Lainahakemus on helppo täyttää pankin omilla sivuilla, eikä vie liikaa aikaa. Tarjouksen asiakas voi hyväksyä verkossa omilla verkkopankkitunnuksillaan, jonka jälkeen lainanhakija saa rahat itsellensä 1 - 4 pankkipäivän kuluessa. Palvelu on yksi markkinoiden nopeimmista sekä moderneimmista. 

Bank Norwegianin lainoihin ei myöskään sisälly minkäänlaisia piilokuluja, vaan kaikki tiedot ilmoitetaan selkeästi lainatarjouksella. Lainan korko sijoittuu 8,99% - 22,49% välille, jonka lisäksi summaan lisätään 45 / 95 euron perustamismaksu sekä 5 euron tilinhoitomaksu. 

Lainaa heti tilille Bank Norwegianilta! 

Lainaa heti tilille - Vippi.fi 

Vippi.fi on vuonna 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oyj:n yksi lainapalveluista. Se myöntää asiakkaille nopeita lainoja 100 eurosta 2 000 euroon asti. Laina-aikaa palvelulta on mahdollista saada myös joustavasti 3 kuukaudesta 30 kuukauteen. Lainahakemuksen täyttäminen käy helposti Vippi.fi:n kotisivuilla, eikä hakemuksen täyttäminen vie muutamaa minuuttia pidempää.

Kun hakemus on lähetetty, Vippi.fi vastaa siihen lainatarjouksella muutamassa minuutissa. Palvelun käsittelynopeus vastaa viittä tähteä ja parhaillaan lainarahat ovat asiakkaan tilillä yhden päivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä. Vippi.fi kuuluu markkinoiden nopeimpiin lainapalveluihin, sen kehittyneen teknologian ansiosta. Kyseinen konserni toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa sekä Puolassa, eli puheena on myös kansainvälisellä tasolla tunnettu yritys. 

Moniin muihin lainapalveluihin verrattuna, Vippi.fi on askeleen edellä, sillä se käyttää automatisoitua lainaprosessia. Tämä tarkoittaa, että lainarahojen siirtäminen suurimpiin Suomalaisiin pankkeihin käy välittömästi, kun lainatarjous on hyväksytty. Tämä prosessi toimii myös viikonloppuisin, mikä on vielä hyvin poikkeuksellista, kun kyseessä on pankki/lainapalvelu. 

Vippi.fi:n pikalainoihin lisätään nostokulut 9,90 euroa + 5% noston määrästä, tilinhoitokulut ovat 0 - 4,95 euroa, paperilaskusta veloitetaan 1.90 euroa. Pikanostoa haettaessa, veloitetaan asiakkaalta vähintään 3,50 euroa + 3,5% nostokulut. Takaisinmaksun pikakäsittely kustantaa myös 0 - 0,99 euroa kappale. Lainojen todellinen vuosikorko sijoittuu 49,77% - 131,66% välille. Tarkat juuri sinulle tarjottavat summat ovat nähtävissä henkilökohtaisesta lainatarjouksesta, johon tulee tutustua tarkkaan ennen tarjouksen hyväksymistä. 

Lainaa heti tilille Vippi.fi:ltä!

Lainaa heti tilille Credit 24 palvelusta 

Credit24 tarjoaa nopeat joustolimiitit 100 - 4 000 euron nostorajoilla. Parhaillaan hakijalla on mahdollisuus saada rahat tililleen 15-minuutissa, joka tekee palvelusta yhden markkinoiden nopeimmista. Kyseessä on tunnettu palvelu, sillä se mainostaa monissa medioissa ja on siten tullut tunnetuksi ympäri Suomen. Credit24 on osa IPF Digital Finland Oy rahoitusyhtiötä, joka kuuluu suurempaan myös Lontoon pörssiin listattuun Personal Finance -konserniin. Palvelu tarjoaa lainoja erilaisiin arjen menoihin. Joustoluotto on siitä viisas päätös, että lainanhakijalla on mahdollisuus nostaa rahaa nostorajan puitteissa ja korkoa hän maksaa vain nostetusta määrästä. Tämä on siis erityisen kätevä ratkaisu, kun lainarahan tarve on olemassa, mutta tarkasta summasta ei ole varmuutta. 

Lainahakemuksen täyttäminen palvelussa käy helposti sekä nopeasti verkko- tai mobiilipalvelun avulla. Raha-asioiden hoito onnistuu siis missä tahansa. Credit24 on omien sanojen mukaan markkinoiden edullisin luotto, joten suosittelemme ainakin harkitsemaan palvelun käyttöä. 

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen nostoja maksetaan kello 08:00 - 22:00 välisenä aikana. Suurimpiin Suomalaisiin pankkeihin rahat siirtyvät saman päivän aikana. Näiden pankkien joukkoon kuuluvat muun muassa; Nordea, Danske Bank, Aktia, Handelsbank, Osuuspankki sekä S-pankki. 

Joustolimiittiin kuuluu myös tiettyjä kuluja. Tarkat asiakaskohtaiset kulut ovat löydettävissä henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Lainojen vuosikorko määräytyy aina nostetun summan mukaan, mutta se on kuitenkin maskimissaan 153.63%. Ensimmäinen nosto palvelussa on ilmainen, jonka jälkeen nostoista velotetaan aina vähintään 5 euroa. 

Lainaa heti tilille täältä! 

Lainaa heti tilille KomplettBank.fi -palvelusta 

KomplettBank aloitti suuren markkinointikampanjan Suomessa. Tähän kampanjaan he ovat lähteneet joustavuus edellä. KomlettBank on Norjasta lähtöisin olevat online -pankki, joka tarjoaa vakuudetonta joustoluottoa 1 000 eurosta 50 000 euroon. Lisäksi palvelu tarjoaa supernopean käsittely sekä rahojensiirtoajan, sillä rahat ovat tilillä 1 - 2 päivän kuluessa. 

KomplettBank on markkinoiden joustavin lainapalvelu, sillä heillä ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa, kuten muilla lainapalveluilla. Palvelu laskuttaa kuukausittain ainoastaan lainan kulut sekä korkot, eli asiakkaalla on oikeus maksaa itse lainaa siihen tahtiin, kuin itse haluaa. Kyseinen lainapalvelu onkin oikea valinta niille, joilla ei ole tarkkaa maksuaikataulua. Tässä palvelussa lainan nopea takaisinmaksu käy helposti, samoin kuin lyhennysvapaat kuukaudet tiukan paikan koittaessa. 

Palvelu esittää kaikki asiakaskohtaiset kulut henkilökohtaisella lainatarjouksella, joka tulee lukea huolella läpi ennen hyväksymistä. KomplettBankin lainojen korko koostuu viite- sekä marginaalikorosta, joka on aina henkilökohtainen haetusta lainasummasta sekä takaisinmaksuajasta riippuvainen kulu. Palvelun viitekorko on sidottu Euriboriin ja mikäli tässä tulee muutoksia laina-aikana, viestii palvelu tästä asiakkailleen. Pienimmillään lainan korko voi olla 4,9%, mikä on todella kilpailukykyinen lukema. 

Lainaa heti tilille KomplettBankilta!