Lainaa pitkällä maksuajalla 

Lainan ottamisella on aina syynsä ja yleensä syynä toimii se, että ylimääräistä rahaa ei ole tarpeeksi pakollisiin menoihin nähden. Monille tärkeäksi asiaksi lainaa valittaessa muodostuu sen maksuaika ja maksuajan joustavuus. Useissa tilanteissa lainanhakija etsii lainaa pitkällä maksuajalla. Vaikka pikalaina nimenäkin kertoo, että laina on pieni ja sen maksuaika on lyhyt, ei kirvestä kannata heittää kaivoon. 

Markkinoille on vuosien saatossa tullut satoja uusia pikalainan, joustoluottojen sekä kulutusluottojen tarjoajia, jotka kilpailevat asiakkaistaan. Tämä on positiivinen asia myös lainanottajan näkökulmasta, sillä kilpailun kasvaessa myös edut paranevat, mikä tarkoittaa parempia korkoja, joustavampia maksuaikoja sekä muita asiakkaan kannalta hyviä ominaisuuksia. 

Mikäli aihe on ajankohtainen suosittelemme jatkamaan artikkelin lukemista. Artikkelissa kerromme lisää asiasta sekä jaamme vinkkejä, mistä pitkällä maksuajalla kannattaa hakea. Parhaat kulutusluotot yhteenveto

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

2000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

3000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

5000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

10 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

20 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

50 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Lainaa pitkällä maksuajalla - kuinka suunnittelet takaisinmaksun onnistuneesti?

Monesti rahantarve yllättää äkillisesti, eikä säästöjä ole riittävästi tarvetta kattamaan. Tällöin harkintaan voi tulla erilaiset pikalainat, joustoluotot sekä kulutusluotot. Kyseisten luottojen maine ei aina ole ollut se parhain, mutta joissakin tapauksissa niiden valitseminen on välttämätöntä ja monesti myös kannattavaa. Pikalainoissa positiivista on myös, että niihin ei yleensä vaadita minkäänlaisia vakuuksia. Vakuudettomuuden vuoksi lainalaitoksien on kuitenkin ollut pakko korottaa korkoja toiminnan jatkumisen takaamiseksi. Pikalainaa otettaessa, sen suunnittelu sekä takaisinmaksun budjetointi ovat kärkiasemassa. 

Budjetointi äkillisen rahantarpeen ilmetessä voi tuntua vaikealta, sillä aikaa lainan hakuun ei voi käyttää yhtä paljon, kun harkituissa lainan otoissa. Pesukoneen särkyessä tarve uudelle voi olla todella akuutti, mutta harkinta-aikaa on kuitenkin jonkin verran, jolloin verkkoa sekä vaihtoehtoja kannattaa selailla aikarajan puitteissa. On toki ymmärrettävää jos rahantarve on terveyteen, kuten äkillisen sairastumisen ja niiden lääkkeiden rahoittamiseen, ei aikaa budjetoimiselle jää ollenkaan. 

Monesti lainan hakeminen pitkällä maksuajalla jää ainoaksi vaihtoehdoksi rahallisen tilanteen vuoksi. Tästä syystä on erityisen tärkeää löytää toimijat, jotka tarjoavat parhaat edut tilanne huomioon ottaen. Toki lainaa hakiessa tulee aina muistaa, että lainaraha ei koskaan ole ilmaista, sillä lainatulle rahalle tulee kaikissa tilanteissa korko maksettavaksi. Lisäksi koron määrää lisäävät lainan pitkä takaisinmaksuaika. Tästä syystä maksuaikakin kannattaa hioa mahdollisimman lyhyeksi, tietenkin oman rahallisen tilanteen mukaan. Joissakin tilanteissa lainarahalle on valittava maksimimaksuaika, mutta tämä on huomattavasti parempi asia, kuin esimerkiksi liian lyhyen takaisinmaksuajan valitseminen ja sitä kautta rahavaikeuksiin joutuminen. 

Nopean rahantarpeen sattuessa kohdalle, kannattaa siirtyä sivustollemme, sillä me Lainat.fi:llä helpotamme oikean rahoituslaitoken löytämistä. Tarjoamme laajan valikoiman lainantarjoajia ja esittelemme heidän palvelujaan, kerromme takaisinmaksuajoista sekä tietenkin tärkeimpänä myös lainarahaan liittyvistä kuluista. Lisää tarjoajista, joita voimme suositella myös sinulle, löydät sivustomme etusivulta, jonne pääset klikkaamaan tästä. Lisäksi apua harkinnassa olevan lainan hakuun ja lainoihin liittyviin kuluihin, saat laadukkaasta laina-oppaastamme, jonne pääset klikkaamaan tästä.

Lainaa pitkällä maksuajalla - lainojen määrät sekä takaisinmaksuajat 

Monet miettivät samaan aikaan myös, millaisista lainasummista puhutaan, kun kyseessä on pikalaina, joustoluotto tai kulutusluotto. Lainojen määrä vaihtelee tarjoajan mukaan. Lainaa pitkällä maksuajalla on mahdollista saada sadoista euroista, parhaillaan 50 000 euroon asti. Toki sen takaisinmaksuaika määräytyy myös otetun lainasumman mukaan. On varmasti sanomattakin selvää, että sadan euron lainalle ei ole mahdollista saada yhtä paljon maksuaikaa, kuin 50 000 euron lainalle. 

Takaisinmaksuajat tarjoajien välillä vaihtelevat paljon. Osa lainalaitoksista tarjoaa korottoman takaisinmaksuajan niille, jotka maksavat lainan takaisin 30 vuorokauden, eli kuukauden kuluessa. Lainaa on mahdollista saada myös pidemmällä maksuajalla. Parhaillaan laina-aika voi olla 15 vuotta. Lainan antajaa valittessa on huomio hyvä kiinnittää myös kyseisiin edellä mainittuihin seikkoihin. 

Lainantarjoajan valinnan jälkeen, tulee hakijan vain täyttää lainahakemus, joissakin tilanteissa varata todistus tuloista (esimerkiksi muutaman kuukauden palkkakuitit viereen) sekä odottaa hetken aikaa. Useat lainantarjoajat lähettävät lainapäätöksen hakijalle välittömästi. Parhaillaan lainaraha löytyy tililtä saman päivän aikana. 

Lainaa pitkällä maksuajalla - kokeile näitä lainantarjoajia 

Lainaa pitkällä maksuajalla Bank Norwegianilta 

Yksi tunnetuimmista sekä lainanhakijoiden ehdottomista suosikeista on monille jo lentoyhtiönä tuttu yritys. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset kulutusluotot, autolainat sekä luottokortit. Lainaa yritykseltä on mahdollista saada 1 000 eurosta - 50 000 euroon, eli haarukka on suurinta osaa tarjoajista suurempi.

Bank Norwegian lähettää lainatarjouksen asiakkailleen välittömästi sekä rahat ovat hakijan tilillä yleensä 1 - 4 arkipäivän / pankkipäivän kuluessa. Laina-aikaa palveluntarjoaja tarjoaa 1 kk - 15 vuoteen asti, riippuen haetun lainan suuruudesta. Norwegianilla lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, hänellä ei saa olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä ja hänen tulee olla asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset lainat ja lainaa on saatavilla myös pitkällä maksuajalla. Heidän lainoihin ei sisälly minkäänlaisia piilokustannuksia, vaan kaikki kulut ilmoitetaan selkeästi jokaisen henkilökohtaisella lainatarjouksella. Bank Norwegianin lainoihin sisältyy korko, joka on 8.99 % - 22.49% väliltä. Korko on riippuvainen asiakkuussuhteesta ja lainanmäärästä, eli näin ollen myös henkilökohtainen. Tämän lisäksi lainanottajan tulee huomioida perustamismaksu, joka on 45 / 95 euroa sekä tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa. 

Klikkaa tästä Bank Norwegianille!

Lainaa pitkällä maksuajalla Komplett Bankilta 

Komplett Bank on toinen Suomalaisten suosima lainantarjoaja. Heidän palveluihinsa kuuluvat niin kulutusluotot, joustoluotot sekä autolainat. Lainaa Komplett Bankilta on mahdollista hakea 1 000 eurosta 50 000 euroon asti ja maksuaikaa myönnetään parhaillaan viisi vuotta. Kyseinen lainayritys on toiminut jo vuodesta 2014 lähtien ja sen juuret ovat Norjasta. Yrityksen tarjoamat lainat niin Suomen kuin Norjan markkinoilla ovat erityisiä, sillä niissä ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa. Tämä etuus tekee takaisinmaksusta huomattavasti joustavampaa, sillä lainanottanut henkilö voi maksaa sitä takaisin itse valitsemaan tahtiin. Tämä takaa sen, että kyseessä on oikeasti joustava palvelu, joka palvelee asiakasta etenkin niissä tilanteissa, kun budjettia tai takaisinmaksusuunnitelmaa ei ole keretty tehdä. 

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja se onnistuu Komplett Bankin verkkosivulla. Lainatarjous lähetetään asiakkaalle välittömästi ja siitä on nähtävissä jokaiselle henkilökohtaisesti määräytyvät korot. Lainan korko koostuu viite- sekä marginaalikorosta ja on jokaisessa tilanteessa lainan määrästä sekä takaisinmaksukyvystä riippuvainen. Parhaillaan korko lähtee 4,9%  ja voi nousta 19,9%. Kyseinen korko on yksi markkinoiden kilpailukykyisimmistä. 

Lainanhakeminen onnistuu, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämän lisäksi sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset 36 kk. Lisäksi Komplett Bank tarjoaa lainaturvavakuutuksen, joka on mahdollista saada joustoluottoihin lisäpalveluna. Kyseinen turva on tarkoitettu esimerkiksi sairastumisen, työttömäksi jäämisen ja muiden tämän kaltaisten ikävien tapahtumien varalle. Äkillisen ja ennalta arvaamattoman tapahtuman sattuessa, vakuutus korvaa lainanlyhennykset puolestasi. Kuolemantapauksessa lainavakuutus maksaa luoton kokonaisuudessaan. Lainavakuutuksen hinta on 0,3% kuun lopussa käytössä olevasta kokonaislainasummasta. 

Siirry tästä Komplett Bankille!

Lainaa pitkällä maksuajalla Ostosraha.fi:ltä 

Ostosraha.fi tarjoaa kolmannen kilpailukykyisen lainan pitkällä maksuajalla. Heidän asiakkaillaan on mahdollisuus saada lainatarjous 400 - 10 000 euron suuruiselle summalle. Parhaillaan lainanottaja saa rahat tililleen 15 minuutin kuluessa. Laina-aikaa pankki tarjoaa 12 - 96 kuukauteen. Lainaa Ostosraha.fi;ltä on mahdollista hakea, jos olet yli 20-vuotias Suomen kansalainen. Sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä ja omaat säännölliset tulot. Lisäksi hakijalta pitää löytyä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja matkapuhelinnumero. On hyvä myös tietää, että Ostosrahalla onnistuu lainankorotus jo olemassa olevaan lainaan. Se on mahdollista, jos olemassa olevasta lainasta on maksettu vähintään 6 erää tai 30% kokonaissummasta. Lisäksi yritys tarjoaa parhaillaan 1 - 3 maksuvapaata kuukautta, mikäli paha päivä yllättää ilman varoitusta. Yksi maksuvapaa kuukausi maksaa 10 euroa sekä maksuvapaan kuukauden korkokulun. 

Ostoraha.fi:ltä haetun lainan todellinen vuosikorko on 39,49 %. Kyseessä on esimerkki, jossa lainasumma on 5 000 euroa ja takaisinmaksuaika 54 kuukautta. Lainan kuukausieräksi tulee siis 181,17 euroa ja kuukausieriä on kokonaisuudessaan 54 kappaletta. Lainan takaisinmaksettava kokonaissumma on 9 781,06 euroa. 

Muista kuitenkin, että jokaiselle lainanhakijalle lähetetään henkilökohtainen lainatarjous. Lainatarjous ei velvoita hakijaa lainan ottamiseen ja se on täysin ilmainen. Tarjous on helppo saada täyttämällä lainahakemus Ostosraha.fin verkkosivulla. 

Siirry Ostosraha.fi sivustolle!