Ostosraha

Suomalainen Ostosraha.fi-palvelu lopetti vakuudettomien kulutusluottojen tarjoamisen 29.4.2020. Mikäli tarvitset vakuudetonta, 100–60 000 euron suuruista kulutusluottoa, kannattaa tutustua esimerkiksi jopa 30 palveluntarjoajaa kilpailuttavan OmaLaina.fin vertailemiin lainavaihtoehtoihin.

5 /10 YLEISARVO- SANA

Ostostoraha lyhyesti – palvelu ei ole enää toiminnassa

Ostosraha.fi on lopettanut uusien luottojen myöntämisen 29.4.2020. Avoinna olevien Ostosraha-luottojen takaisinmaksu jatkuu tästä huolimatta laaditun maksusuunnitelman mukaisesti.

Nykyiset laina-asiakkaat voivat edelleen ottaa yhteyttä Ostosraha.fin asiakaspalveluun joko osoitteessa [email protected], sivustolta löytyvän chatin kautta tai puhelimitse numerossa 020 741 2030.

Palvelua on saatavissa maanantaista perjantaihin klo 9–18.

Mikäli tarvitset vakuudetonta, 100–60 000 euron suuruista kulutusluottoa, kannattaa tutustua esimerkiksi OmaLainan vertailemiin lainavaihtoehtoihin.

Suomalainen, vuonna 2013 toimintansa aloittanut OmaLaina kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 30 lainapalvelua.

Miksi juuri Ostosraha.fi-laina?

Ostosraha on osa suurempaa suomalaisomisteista OPR- Vakuus Oy rahoitusyhtiötä. OPR- Vakuus Oy on perustettu jo vuonna 2005 ja tänä päivänä se on vakavarainen rahoitusyhtiö, joka omistaa useita suuria kuluttaja- ja yritysrahoitukseen keskittyviä palveluita.

Se ilmoittaa toimintansa perustaksi avoimuuden, läpinäkyvyyden ja asiakaslähtöisyyden, joista osoituksena se tarjoaa lainoilleen myös erilaisia joustavia takaisinmaksumahdollisuuksia.

Ostosraha on täysin kuluttajalainoihin keskittynyt palvelu, eikä myönnä yritysluottoja. Yhtiöllä on konttorit Helsingissä, Tukholmassa sekä Prahassa.

OPR- Vakuus sai vuonna 2015 Kauppalehden Menestyjä yritys -sertifikaatin sekä Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, jotka molemmat ovat merkkejä yrityksen taloudellisesta vakaudesta sekä luotettavuudesta toiminnan taustalla.

Suomen Vahvimmat sertifikaatin edellytyksenä ovat tiettyjen taloudellisten tunnuslukujen täyttäminen, positiivinen maksukäyttäytyminen ja positiiviset taustatiedot.

Sen tiukat kriteerit täyttää vain 12 % Suomen Yrityksistä, joten sertifikaatin saavuttanut yritys on varmasti luotettava yhteistyökumppani.

Ostosrahan avulla voit saada lainaa jopa 3 000 euroa, joten se sopii hyvin myös suurempiin menoeriin, kuten kodin remontoimiseen, lomamatkaan tai jopa vaihtoehtona autolainoille.

Se on lisäksi loistava vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti pienempää lainasummaa.

Myös pienempien summien nostaminen onnistuu kätevästi arjen peruskuluja varten, sillä lainasummat alkavat 400 eurosta. Ostosrahan lainat ovat täysin vakuudettomia, ja niitä voit hakea vuorokauden ympäri.

Ostosraha lyhyesti

  • Kasvava ja vakavarainen suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö
  • Lainasummat: 400–3 000 euroa tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Laina- aika: 12–36 kuukautta
  • Lainan kiinteä korko on 19,9 %
  • Todellinen maksimivuosikorko on 29,4 % 

Ostosraha lainan hakeminen

Ensimmäistä kertaa lainaa hakiessasi sinun tulee kirjautua sisään palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Tämän jälkeen pääset täyttämään sähköisen hakemuksen, jossa sinun tulee syöttää tarvitut tiedot lainasta, kuten lainasumma ja haluttu takaisinmaksuaika. Saat lainapäätöksen tekstiviestitse yleensä noin 15 minuutin kuluessa. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, saat hakemasi rahat tilillesi palvelun aukioloaikoina.

Kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteellä, voit luoda omat tunnuksesi OPR-online-palveluun.

Tunnuksena toimii matkapuhelinnumerosi sekä itse määrittämäsi PIN-koodi. Mikäli unohdat PIN-koodisi, pääset koska tahansa kirjautumaan uudelleen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

OPR-online-palvelussa voit hallinnoida omia lainapalveluun liittyviä tietojasi koska tahansa.

Ehdot lainan myöntämiselle:

  • 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
  • ei aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä
  • säännölliset tulot
  • henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja matkapuhelinnumero.

Lainankorotus

Voit myös tarvittaessa hakea lainankorotushakemuksen jo olemassa olevaan, vielä maksamattomaan lainaasi, mikäli olet hoitanut siihen astiset lyhennyserät sovitusti.

Lainankorotus edellyttää lisäksi sitä, että aiemmasta lainasta on maksettu vähintään 6 erää tai 30 % kokonaissummasta.

Olemassa olevan lainasi maksat takaisin lainankorotuksen yhteydessä, ja saat tilillesi lainojen erotuksen.

Lainankorotushakemuksen tekeminen onnistuu normaalin lainahakemuksen tavoin OPR-online-palveluun kirjautumalla.

Joustava takaisinmaksu

Ostosraha-lainojen asiakaslähtöisyys näkyy myös niiden joustavissa takaisinmaksuehdoissa. OPR-online-palvelussa tai asiakaspalvelun kautta on mahdollista tehdä itselleen maksusopimus, jolla onnistuu lainan eräpäivän siirtäminen tai laskun loppusumman jakaminen useampaan osaan.

Tällöin on mahdollista välttää omalla talouden suunnittelulla mahdollisia maksuvaikeuksia jo etukäteen tai muuttaa eräpäivää paremmin itselleen sopivaksi.

Lainan takaisinmaksuun on mahdollista saada myös 1–3 maksuvapaa kuukautta, jolloin maksuvapaiden kuukausien summat siirtyvät seuraaviin laskuihin.

Maksuvapaan kuukauden hinta on 10 euroa maksuvapaan aikaisen korkokulun ohella

.
Mikäli sinulla ilmenee tarvetta järjestellä lainasi takaisinmaksua, Ostosraha neuvookin olemaan heti yhteydessä asiakaspalveluun, jonka avulla on mahdollista suunnitella itselleen sopiva maksusopimus ja estää esimerkiksi laskujen siirtyminen perintään.

Huomioithan, että mikäli laina on otettu 1.9.2019 tai sen jälkeen, voidaan maksuvapaa asettaa ainoastaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. 

Kaikissa lainoihin ja lainahakemuksiin liittyvissä asioissa Ostosraha asiakaspalvelu palvelee joka päivä klo 9–18. Ostosraha-verkkosivulta löydät myös ”Usein kysytyt kysymykset”- osion, josta löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin, joita lainaa hakiessa saattaa herätä. Kaikki palveluun liittyvä tieto on siis erittäin helposti saatavilla.

Ostosraha yhteystiedot 

OPR-Finance Oy

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki 

Y-tunnus: 1993902-6

Usein kysytyt kysymykset

Ostosraha lopetti uusien kulutusluottojen myöntämisen 29.4.2020.

Kulutusluottojen takaisinmaksu jatkuu normaalisti. Ostosraha.fi.-asiakaspalvelu auttaa laina-asiakkaita maksuihin liittyvissä kysymyksissä. Avoimen lainan hallinnointi onnistuu myös Ostosraha-Onlinessa, mikäli laina on otettu ennen 1.9.2019.

Ostosraha.fin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. Vanhat laina-asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko sivuston chat-ikkunan kautta, sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai puhelimitse numerossa 020 741 2030.
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.