Ostosraha – Kulutusluottoa asiakaslähtöisesti

Ostosraha logo
Kiitettävä

Lainaa 400 - 3 000€

Hae lainaa

Ostosraha lyhyesti

  • Kasvava ja vakavarainen suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö
  • Lainasummat: 400- 3 000 euroa tilillesi jopa 15 minuutissa
  • Laina- aika: 12 - 36 kuukautta
  • Lainan kiinteä korko on 19,9%

Perustiedot

Arvostelu

Lainatyyppi: Kulutusluotto Joustavuus ja ehdot      
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa Käsittelynopeus      
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi Korot ja kulut      
Kotisivut: www.ostosraha.fi Verkkosivut      

Miksi valitsisit juuri Ostosraha- lainan?

Ostosraha on osa suurempaa suomalaisomisteista OPR- Vakuus Oy rahoitusyhtiötä. OPR- Vakuus Oy on perustettu jo vuonna 2005 ja tänä päivänä se on vakavarainen rahoitusyhtiö, joka omistaa useita suuria kuluttaja- ja yritysrahoitukseen keskittyviä palveluita. Se ilmoittaa toimintansa perustaksi avoimuuden, läpinäkyvyyden ja asiakaslähtöisyyden, joista osoituksena se tarjoaa lainoilleen myös erilaisia joustavia takaisinmaksumahdollisuuksia. Ostosraha on täysin kuluttajalainoihin keskittynyt palvelu, eikä myönnä yritysluottoja. Yhtiöllä on konttorit Helsingissä, Tukholmassa sekä Prahassa.

OPR- Vakuus on saanut vuonna 2015 Kauppalehden Menestyjä yritys- sertifikaatin sekä Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat sertifikaatin, jotka molemmat ovat merkkejä yrityksen taloudellisesta vakaudesta sekä luotettavuudesta toiminnan taustalla. Suomen Vahvimmat sertifikaatin edellytyksenä ovat tiettyjen taloudellisten tunnuslukujen täyttäminen, positiivinen maksukäyttäytyminen ja positiiviset taustatiedot. Sen tiukat kriteerit täyttää vain 12% Suomen Yrityksistä, joten sertifikaatin saavuttanut yritys on varmasti luotettava yhteistyökumppani.

Ostosrahan avulla voit saada lainaa jopa 3 000 euroa, joten se sopii hyvin myös suurempiin menoeriin, kuten kodin remontoimiseen, lomamatkaan tai jopa vaihtoehtona autolainoille. Se on loistava vaihtoehto myös, kun tarvitset nopeasti pienempää lainasummaa. Myös pienempien summien nostaminen onnistuu kätevästi arjen peruskuluja varten, lainasummien ollessa 400 eurosta ylöspäin. Ostosrahan lainat ovat täysin vakuudeettomia ja niitä voit hakea vuorokauden ympäri.

Kuinka haet Ostosraha- lainaa?

Ensimmäisen kerran lainaa hakiessasi sinun tulee kirjautua sisään palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen pääset täyttämään sähköisen hakemuksen, jossa sinun tulee täyttää tarvitut tiedot lainasta, kuten lainan summa ja haluttu takaisinmaksuaika. Sen jälkeen saat lainapäätöksen tekstiviestitse yleensä noin 15 minuutin kuluessa. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, saat hakemasi rahat tilillesi palvelun aukioloaikoina.

Kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut sisään omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteellä, voit luoda omat tunnuksesi OPR- Online- palveluun. Tunnuksena toimii matkapuhelinnumerosi sekä itse määrittämäsi PIN- koodi. Mikäli unohdat PIN- koodisi, pääset myös koska tahansa kirjautumaan uudelleen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. OPR- Online- palvelusta pääset hallinnoimaan omia lainapalveluun liittyviä tietojasi koska tahansa.

Ehdot lainan myöntämiselle:

  • 21- vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
  • Ei aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä sekä säännölliset tulot
  • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä matkapuhelinnumero

Lainankorotus

Voit myös tarvittaessa hakea lainankorotushakemuksen jo olemassa olevaan, vielä maksamattomaan lainaasi, mikäli olet hoitanut siihen astiset lyhennyserät sovitusti. Lainankorotus edellyttää myös, että aiemmasta lainasta on maksettu vähintään 6 erää tai 30% kokonaissummasta. Olemassa olevan lainasi maksat takaisin lainankorotuksen yhteydessä ja saat tilillesi lainojen erotuksen. Lainankorotushakemuksen tekeminen onnistuu normaalin lainahakemuksen tavoin OPR- Online palveluun kirjautumalla.

Lainasi maksat takaisin joustavasti

Ostosraha- lainojen asiakaslähtöisyys näkyy myös niiden joustavissa takaisinmaksuehdoissa. OPR- Online- palvelussa tai asiakaspalvelun kautta on mahdollista tehdä itselleen maksusopimus, jolla onnistuu lainan eräpäivän siirtäminen tai laskun loppusumman jakaminen useampaan osaan. Tällöin on mahdollista välttää omalla talouden suunnittelulla mahdollisia maksuvaikeuksia jo etukäteen tai muuttaa eräpäivää paremmin itselleen sopivaksi. Lainan takaisinmaksuun on mahdollista saada myös 1- 3 maksuvapaa kuukautta, jolloin maksuvapaiden kuukausien summat siirtyvät seuraaviin laskuihin. Yhden maksuvapaan kuukauden hinta on 10 euroa sekä maksuvapaan ajan korkokulu.
Mikäli sinulla ilmenee tarvetta järjestellä lainasi takaisinmaksua, Ostosraha neuvookin olemaan heti yhteydessä asiakaspalveluun, jonka avulla on mahdollista suunnitella itselleen sopiva maksusopimus ja estää esimerkiksi laskujen siirtyminen perintään.

Huomioithan, että mikäli laina on otettu 1.9.2019 tai sen jälkeen, voidaan maksuvapaa asettaa ainoastaan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. 

Kaikissa lainoihin ja lainahakemuksiin liittyvissä asioissa Ostosraha asiakaspalvelu palvelee joka päivä klo 8- 22. Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa arkisin klo 9- 18. Ostosraha- verkkosivulta löydät myös ”Usein kysytyt kysymykset”- osion, josta löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin, joita lainaa hakiessa saattaa herätä. Kaikki palveluun liittyvä tieto on siis erittäin helposti saatavilla.

Hae lainaa   400-10 000 100-50 000 50-4000 100-2 000 10-3 000 10-2010 10-2 000 1000-50 000 50-20 000 100-5 000 100-5 000 1000-50 000 100-10 000 500-50 000 2000-500 000 500-50 000 2 000-10 000 1 000-3 000 1 000-25 000 10-2 100