Rahapalvelu

5 /10 YLEISARVO- SANA

Tärkeää tietoa Rahapalvelusta

Rahapalvelun sivustolla ilmoitetaan, että ”Rahapalvelun (Credit24) lainaa voit hakea Haenyt.fi -lainapalvelun kautta. Palvelu kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja luotonmyöntäjää ilmaiseksi”.

Miksi Rahapalvelun luotto?

Rahapalvelua ylläpitää IPF Digital Finland Oy, joka on osa kansainvälistä Personal Finance Plc konsernia. Vakavarainen konserni toimii tällä hetkellä ainakin 13 eri maassa ja kasvaa jatkuvasti. Suomessa moni tuntee konsernin varmasti myös Credit- 24 tuotemerkistä, joka ylläpitää ja hoitaa myös Rahapalvelu.fi:n asiakaspalvelua. Rahapalvelun taustalla on siis kokenut ja asiantunteva toimija, joten voit luottaa saavasi hyvää ja asianmukaista palvelua laina- asioissasi.

Joustavuus on yksi Rahapalvelun toiminnan kulmakivistä. Esimerkiksi Rahapalvelu- luoton laina- aikaa on mahdollista muokata myös jälkikäteen, joten se huomioi erinomaisesti yllättävät muutokset elämässä. Tämä on ehdottomasti ominaisuus, joka kannattaa huomioida omaa luottopalvelua valitessa.

Rahapalvelulla on myös asiakastyytyväisyysmittauksia tekevän EPSI Ratingin mukaan erittäin tyytyväiset asiakkaat, mikä kertoo paljon muun muassa palvelun laadusta ja luotettavuudesta. Vuonna 2016 Rahapalvelua ylläpitävä Credit24 sijoittui yksityisasiakkaiden asiakastyytyväisyyttä käsitelleessä EPSI- Rating- tutkimuksessa neljänneksi, jättäen taakseen mm. monet suuret pankit.

Rahapalvelu lyhyesti

IPF Digital Finland Oy:n ylläpitämä brändi, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille
Luottoraja jatkuvalla luotolla 50- 4 000 euroa. Ei avausmaksuja tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja
Takaisinmaksu 3 – 36 kk 
Vuotuinen nimelliskorko on 19,92%
Todellinen vuosikorko 29,97%
Keskimäärin saat rahat tilillesi noin 15 minuutissa klo 8- 22 välisenä aikana

Rahapalvelun lainoista

Rahapalvelu tarjoaa jatkuvaa luottoa 100- 4 000 euron luottorajalla ja 3 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Voit muokata laina-aikaa elämäntilanteesi mukaan, joten sinun ei tarvitse alkaa samantien huolehtimaan luottosi lyhentämisestä, vaan voit esimerkiksi tehdä pidempiaikaisen takaisinmaksusuunnitelman taloustilanteesi mukaan.

Rahapalvelu- luotto sopii siis summiltaan ja laina- ajoiltaan erinomaisesti esimerkiksi pienempiin remonttikuluihin tai kesälomareissun lisärahoitukseen. Mikäli lainantarpeesi on suurempi, sinulle voi sopia paremmin esimerkiksi suuremmalla luottorajalla oleva kulutusluotto tai jokin tämän hetken johtavista pikalainoista.

Hinnasto:

Rahapalvelu tarjoaa pikaluottoja 100% uuden lain mukaisella edullisemmalla hinnottelulla. Uusi laki tuli voimaan 1. syyskuuta 2019 ja Rahapalvelun lainmukaiset kulut ovat seuraavat: 

 • Saatavissa oleva luottoraja: 100 – 4000 euroa 
 • Vuotuinen nimelliskorko: 19,92%
 • Tilin avausmaksu: 0,00 euroa 
 • Tilinhoitomaksu kuukaudessa: 0,75  – 6,00 euroa, juuri sinulle määritelty maksu on löydettävissä lainatarjoukselta 
 • Nostopalkkio: 0%
 • Todellinen vuosikorko: 29,97%

Rahapalvelu esimerkkilaina 

Asiakas nostaa 1 000 euroa lainaa Rahapalvelulta ja takaisinmaksu suoritetaan 1-12 kuukauden sisällä. Lainan hinnaksi määrittyy seuraavat: 

 • 1 kk – 1020 euroa 
 • 3 kk – 1040 euroa 
 • 6 kk – 1074 euroa 
 • 12 kk – 1 152 euroa 

Asiakkaan ottaman lainan nimelliskorko on 19,92% ja todellinen vuosikorko KSL:n mukainen 29,97%, joka pitää sisällään tilinhoitomaksun (0,75 – 6.00 euroa kuukaudessa). 

Kuinka Rahapalvelun luotto toimii?

Hakeaksesi Rahapalvelu- luottoa tarvitset vain nettiyhteyden sekä omat verkkopankkitunnuksesi. Tämän jälkeen pääset täyttämään henkilökohtaisen luottohakemuksesi. Pelkkä hakemuksen täyttäminen ei vielä velvoita sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista. Päätöksen luotostasi saat samantien, jonka jälkeen voit nostaa haluamasi summan tilillesi.

Nostoja luottorajasi puitteissa voit tehdä milloin tahansa ja nostopalvelun aukioloaikoina rahat siirtyvät tilillesi keskimäärin 15 minuutissa. Nostopalvelu on avoinna joka päivä klo 8- 22. Rahapalvelu perii nimelliskoron lisäksi tilinhoitomaksua, joka on 0,75 – 6,00 euroa kuukaudessa. Lainojen todellinen vuosikorko on 29,97%. 

Hakemuksen yhteydessä voit myös valita sinulle sopivan eräpäivän. Eräpäivää on myös mahdollista muuttaa myöhemmin, mikäli tilanteeseesi tulee muutos tai haluat muuten vain muuttaa eräpäivää paremmin itsellesi sopivaksi. Eräpäivän muutamisesta jälkikäteen veloitetaan hinnaston mukaisesti 5 euron palvelumaksu. Lisäksi palvelulta on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta, joka maksaa 5 euroa. Maksuvapaa kuukausi vaatii kuitenkin moitteetonta maksuhistoriaa. 

Rahapalvelun laskuasioitasi voit hallita aina Credit24 Online- palvelussa. Credit24 Online- palvelussa voit hallita myös muita luottoosi liittyviä asioita, kuten tehdä muutoksia luottorajaasi ja ottaa käyttöön eräpäivän muistutuspalvelun.

Ehdot luoton myöntämiselle:

 • Vähintään 19- vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Jonkinlaiset säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Et voi hakea Rahapalvelu- luottoa, mikäli sinulla on jo ennestään Credit24- tili

Rahapalvelu yhteystiedot 

Rahapalvelu.fi / IPF Digital Finland Oy 

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki 

[email protected] 

Usein kysytyt kysymykset

Rahapalvelun sivustolla kehotetaan asiakasta kääntymään Haenyt.fi-kilpailutuspalvelun puoleen.
Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.