Suomilimiitti ei myönnä uusia lainoja syyskuun 2019 lakimuutoksen voimaantulon jälkeen. Heidän tavoitteenaan on kuitenkin palata markkinoille uudella tuotteella myöhemmin. Kunnes Suomilimiitti on takaisin kuvioissa, pääset vertailemaan parhaat lainat täyttämällä alapuolelta löytyvän lainahakemuksen. Sen avulla yhteistyökumppanimme kilpailuttaa jopa 25 pankkia sekä muuta lainalaitosta nopeasti sekä ilmaiseksi. 

Suomilimiitti logo
Hyvä

Lainaa 10-2000€

Suomilimiitti lyhyesti

 • Tililuotto 10- 2 000 euron luottorajalla ja 1- 49 kuukauden joustavalla laina- ajalla
 • Lainapäätös nopeasti puhelimeesi tekstiviestillä
 • Todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen 134, 03%- 167, 90%
 • Ensimmäinen nosto on koroton ja nostokuluton 1 000 euroon asti seuraavan kuun loppuun saakka

Perustiedot

Arvostelu

Lainatyyppi: Joustoluotto Joustavuus ja ehdot      
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa Käsittelynopeus      
Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi Korot ja kulut      
Kotisivut: www.suomilimiitti.fi Verkkosivut      

Miksi valitsisit juuri Suomilimiitti- lainan?

Suomilimiitti on Osa J.W.- Yhtiöt Oy: tä, joka on vuodesta 2006 lähtien toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoistusalan yritys. Se on erikoistunut yksityishenkilöiden joustaviin ja koska tahansa saatavilla oleviin tililuottoihin. Luottoraja Suomilimiitti- tileissä voi olla 2 000 euroon asti ja lainahakemuksen voi tehdä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Suurempaa luottorajaa etsiessäsi suosittelemme tutustumaan myös muihin johtaviin joustoluottoihin. Oman luottorajasi puitteissa voit nostaa rahaa silloin kun tarvitset, esimerkiksi 50 tai 100 euroa kuukaudessa. Kannattaa myös huomioida, että oman tililuoton avaaminen ei edellytä vielä nostojen tekemistä, joten sen voi myös hyvin avata ns. pahan päivän varalle.

Kuinka hakea Suomilimiitti- lainaa?

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti tunnistautumalla verkkopalveluun ja rekisteröitymällä asiakkaaksi. Luottopäätös lähetetään sinulle tekstiviestillä. Hakemuksesi hyväksymisen jälkeen voit tehdä nostoja tekstiviestillä tai verkkopalvelussa. Hakemuksia ja nostoja käsitellään asiakaspalvelun aukioloauikoina maanantaista sunnuntaihin klo 08- 22. Hyväksytyn noston tehtyäsi saat rahat tilillesi samantien Nordean, Osuuspankin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, Säästäpankin, POP Pankin tai S- Pankin tilille. Voit saada rahat tilillesi siis myös viikonloppuisin. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät 1- 2 pankkipäivän kuluessa.

Ehdot lainan myöntämiselle:

 • 21- 70- vuotias
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne verkkopalveluun tunnistautumista varten
 • Liitteitä, kuten kopioita palkkakuiteista tai tiliotteista takaisinmaksukyvyn varmistamiseksi saatetaan pyytää

Lainasummiensa ja edullisten kulujensa vuoksi Suomilimiitti soveltuu siis hyvin kattamaan pieniä, tai hieman suurempiakin kuluja arjessa, ilman että takaisinmaksu tulee kohtuuttoman kalliiksi. Etenkin korottoman ja kuluttoman ensinostonsa vuoksi se on loistava keino rahoittaa mitä tahansa kuluja 1 000 euroon saakka, jonka jälkeen voi mahdollisuuden mukaan alkaa hyödyntää suurempaa luottorajaa. Myös seuraavien nostojen suhteen Suomilimiitti on reilu palvelu, sillä sitä käyttäessäsi maksat ainoastaan tekemistäsi nostoista, mikäli maksat laskun viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä.Itse tilin avaamiseen tai ylläpitämiseen ei liity minkäänlaisia kuluja. Ensinoston jälkeisistä nostoista veloitetaan 15% nostoprovisio.

Lainan kulut:

 • Nimellinen vuosikorko 106, 8%, todellinen vuosikorko 134, 03%- 167, 90%
 • Ensimmäinen nosto 1 000 euroon asti ilman nostokuluja ja ilman korkoa seuraavan kuun loppuun asti, sen jälkeen nostoprovisio 15%
 • Koron ja nostoprovision lisäksi ei muita kuluja maksettaessa laskut kerralla ja viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä
 • Osamaksulla maksettaessa avoimeksi jäävälle osalle lasketaan 8,9% kuukausikorko

Takaisinmaksu

Suomilimiitti- luoton takaisinmaksu tapahtuu paperisella tai sähköisellä kuukausilaskutuksella. Laskun maksamisen yhteydessä voi valita haluatko maksaa laskun kertamaksuna vai osamaksulla. Osamaksulla maksettaessa laskusta maksetaan vain lainan minimilyhennys, joka on 12,5% avoimesta saldosta tai minimissään 50 euroa. Jäännöserä siirtyy seuraavan kuun laskuun 8,9% kuukausikorolla. Ohjeet osamaksulla maksamiseen löydät aina laskusta.

Suomilimiitti tarjoaa myös mahdollisuuden kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa tai neljään lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa. Lyhennysvapaan kuukauden aikana maksettavaksi jää ainoastaan lainan korko. Maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien edellytyksenä on, että siihen astiset laskut on hoidettu moitteettomasti. Ne antavat hyvää turvaa ja pelivaraa vaikeampien kuukausien varalta ja ehkäisevät siten myös maksuvaikeuksiin liittyvien ongelmien, kuten ylivelkaantumisten syntymistä. Samast syystä kenellekään ei myöskään myönnetä lainoja, joiden takaisinmaksuun asiakkaan maksukyky ei arvion mukaan riitä. Se viestittää Suomilimiitin olevan vastuullinen toimija lainamarkkinoilla. Maksu- ja lyhennysvapaata kuukautta voit hakea kirjautumalla lainapalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun.

Suomilimiitin yhteystiedot 

J.W. Yhtiöt Oy 

Aleksanterinkatu 17 B 

15110 Lahti 

Y-tunnus: 1742521-6

ASIAKASPALVELU: 

Numero: 03 3399 3600

Sähköposti: [email protected]