Vertaa lainoja helposti sekä nopeasti

Nykyaikana arki on todella hektistä, eikä aikaa riitä kaikkeen. Lainojen vertailu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, mitä lainan ottamiseen tullaan. Monien mielestä se tuntuu varsin kuivalle aiheelle, jonka vuoksi lainojen vertailuun ei haluta käyttää liikaa aikaa taikka rahaa.

Vertaile lainat helposti kauttamme

Lainaesimerkki: 10 000€ laina 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

Me Lainat.fi:llä haluamme auttaa sinua! Voit vertailla lainoja helposti sekä nopeasti sivustollamme. Kilpailuttaminen onnistuu yläpuolelta löytyvän hakemuksen ansiosta. Täytettyäsi hakemuksen välitämme sen yhteistyökumppanillemme, joka kilpailuttaa 25 turvallista pankkia sekä lainapalvelua puolestasi.

Lainat.fi tietosuojakäytäntö.

Onnistunut lainavertailu on kaiken A ja O 

Lainojen vertailu on lainanhakuprosessin tärkein osa, tarkkaan tehdyllä esityöllä on mahdollisuus välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Kattava vertailu auttaa myös löytämään sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Lainoja vertaillessa tulee huomio kiinnittää korkojen lisäksi myös takaisinmaksuaikaan. Matalimman koron valitseminen ei välttämättä ole kannattavin keino etenkin, jos takaisinmaksu tapahtuu liian nopeasti. Liian suuret lainaerät voivat aiheuttaa maksuvaikeuksien syntymistä. Siksi takaisinmaksuajan tarkka määrittäminen on tärkeää miettiä jo lainaa haettaessa.