Vertaile Vivuksen tapaiset lainapalvelut täyttämällä alta löytyvä lainahakemus: 


Perustiedot 

 • Lainatyyppi: Joustoluotto

 

 

 • Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa

 

 

 • Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
       

Miksi valitsisit juuri Vivus- lainan?

Vivus tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille joustavin laina- ja takaisinmaksuehdoin. Sen päätuote ovat edulliset lainat ilman vakuuksia, joiden tarkoitus on tehdä arjesta helpompaa. Vivus panostaa paljon myös mainontaansa ollen esillä lähes jokaisessa mediassa, joten olet varmasti törmännyt sen palveluihin aikaisemminkin. 

Vivus on 4finance- konsernin ylläpitämä brändi. Konsernilla on toimintaa Suomen lisäksi myös ainakin Tanskassa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa. 4finance on yksi Euroopan suurimmista rahoitusalan toimijoista. Vivus tunnetaan myös urheilun tukijana, ja se tekee yhteistyötä muun muassa jääkiekkojoukkue Pelicansin kanssa. Suomessa sen toimipiste on Helsingissä ja se tarjoaa ammattimaista asiakaspalvelua suomeksi viikon jokaisena päivänä.

Ehdot Vivus- lainan myöntämiselle:

 • Vähintään 20 -vuotias
 • Hakijalla tulee olla vakituinen osoite ja pankkitili Suomessa
 • Maksuhäiriömerkintöjä ei sallita
 • Ei vanhoja maksamattomia lainoja 4finance- konsernin lainapalveluihin

Miten haetaan?

Ensimmäisen lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla Vivus- verkkopalveluun, jossa sinulle luodaan oma asiakasprofiili. Tämän jälkeen lainan hakeminen onnistuu oman asiakasprofiilin kautta. Lainapäätöksen saat samantien ja rahat siirtyvät tilillesi yleensä n. 15 minuutin kuluessa, mikäli käytät Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin, S-Pankin tai Säästöpankin tililä. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät 1- 2 pankkipäivän kuluessa. Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana.

Kun olet tehnyt ensimmäisen lainahakemuksesi, sen jälkeen voit hakea lainaa omilla tunnuksillasi verkkopalvelustasi. Tunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja tunnistautumisvaiheessa määrittämäsi salasana. Kaksi ensimmäistä lainaa tulee hakea verkosta asiakasprofiilin kautta, jonka jälkeen lainan hakeminen onnistuu myös puhelimitse. Puhelimitse lainaa haettaessa sinun tulee valita ensin verkosta haluamasi summa ja soittaa sen jälkeen asiakaspalveluun sen aukioloaikoina. Vivus- asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7- 23, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 10- 14.

Vivukselta voit hakea lainaa 300 - 600 euroa. Lainan nimelliskorko on 20% ja siihen sisällytetään 5 euron avausmaksu. Todellinenvuosikoro on siis 26,34%. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva laina, voit nostaa lisää lainaa sopimukselle määritellyn luottorajan puitteissa. Huomioithan, että lainan eräpäivä ei muutu, vaikka nostaisit lisää lainaa. 

Koska ensimmäinen laina on täysin kuluton ja koroton, nousee luonnollisesti myös lainan hinta myöhemmissä lainoissa, joten lainasopimus kannattaa aina lukea erittäin huolellisesti läpi, jottei ikäviä yllätyksiä pääse tapahtumaan. Kaikki vertailemamme lainat ovat kuitenkin luotettavia ja markkinoiden johtavia lainapalveluita.

Vivus- lainan kulut

 • Vivukselta otetun lainan vuosikorko on 20%
 • Asiakkaalta peritään 5 euron avausmaksu 
 • Todellinenvuosikorko on 26,30% 

Vivus lainaesimerkki 

Asiakas saa 600 euron luottorajan luottotililleen. Lainan vähimmäisnostovaatimus on 300€. Laina-aika on neljä kuukautta. Laina tullaan maksamaan neljässä erässä, eli yksi lainaerä per kuukausi. Vuosi korko on aina kiinteä 20%, jonka lisäksi asiakkaalta velotetaan 5€ avausmaksu. Tässä esimerkissä luottokoroksi sekä kustannukseksi määrittyy 35,03€ ja takaisinmaksettava summa on 365,03€. Todellinen vuosikorko on 26,30%. Lisäksi kuluttajalla on 14 pv:n oikeus peruttaa luottosopimus. 

Vivus lainan takaisinmaksu

Vivus- lainojen takaisinmaksu tapahtuu perinteisellä kuukausilaskutuksella, jonka saat sähköpostiisi. Halutessasi voit myös muuttaa laskun eräpäivää jälkeen päin paremmin itsellesi sopivaksi. Eräpäivää on mahdollista siirtää 14 tai 30 päivää. Lainan eräpäivän muuttaminen onnistuu seuraamalla laskussasi olevia ohjeita eräpäivänsiirtomaksun maksamisesta. Eräpäivän siirron hinta riippuu lainan määrästä ja maksu tulee maksaa laskun eräpäivään mennessä.

Vivus- lainoja ei ole mahdollista maksaa osamaksulla, mutta tiukan paikan tullen niihin on mahdollista tehdä maksusuunnitelma. Mikäli olet jo saanut maksumuistutuksen, etkä vielä pysty maksamaan laskuasi, Vivus kehoittaa olemaan yhteydessä asiakaspalveluun puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse. Asiakaspalvelun kanssa voidaan sopia mahdollisista maksujärjestelyistä.

Vivus lyhyesti

 • Rahat tilille jopa 15 minuutissa
 • Ensilainan jälkeen luottoa voi saada 300 - 600 euroa 4 kuukauden laina-ajalla
 • Lainojen viitteellinen vuosikorko 20% 

Vivus yhteystiedot 

4finance Oy

Lintulahdenkuja 10, 

00500 Helsinki