Huomio! Yleislaina ei myönnä uusia luottoja! Kilpailuta paras kulutusluotto täyttämällä alta löytyvä hakemus. 

Yleislaina logo
Erinomainen

2 000 – 10 000€

Lainayritys lyhyesti

  • Nopea ja helppo lainanhakuprosessi
  • Lainaa 2000 eurosta – 10 000 euroon asti
  • Asiantunteva ja mukava asiakaspalvelu

Perustiedot

Arvostelu

Lainatyyppi: Kulutusluotto, Pikavippi, Pikalaina, Remonttilaina Joustavuus ja ehdot      
Laina maksetaan tilille: välittömästi päätöksenteon jälkeen Käsittelynopeus      
Ikävaatimus: 20 vuotta Korot ja kulut      
Kotisivut: https://www.yleislaina.fi/ Verkkosivut      

Miksi lainaisit Yleislainalta?  

Iskikö äkillinen rahantarve? Yleislaina on tuonut markkinoille luotettavan ja turvallisen lainapalvelun, jonka avaintekijöinä toimivat asiakastyytyväisyys sekä nopea päätöksenteko. Yritys pitää huolen siitä, että kaikki lainapäätökset on tehty hyvän ja vastuullisen luotonannon kriteerejä noudattaen. Lisäksi voimassa oleva lainsäädäntö sekä kuluttajaviranomaisen suositukset otetaan huomioon lainapäätöksiä tehdessä. Kyseinen palvelu takaa siis sujuvan ja luotettavan avun yllättäviin rahantarpeisiin.  

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäsi?

Yleislainalta lainan hakeminen onnistuu ilmaisella verkkohakemuksella nopeasti. Yrityksen pääpyrkimyksenä on tarjota aina nopea ja luotettava palvelu. Yleislaina pyrkii myös maksamaan lainan tilille saman päivän aikana. Lainan hakeminen käy helposti asiakkaan jätettyä lainahakemuksen, saa hän luottopäätöksen välittömästi hyväksyttäväksi.

Mitkä ovat ehdot lainan saamiselle?

Ehtojen mukaan luottoa myönnetään hakijoille, joilla ei ole luottohäiriömerkintää, tulot ylittävät reilusti menot sekä tulomeno arvio on realistinen, hakijan vakituinen asuinpaikka on Suomessa, työsuhde ei ole enää koeajalla, hakijalta ei löydy liikaa aikaisempia lainoja, hakija on yli 20-vuotias sekä hyväksynyt Yleislainan sopimusehdot.  

Kuinka voit hakea lainaa Yleislainalta?

Yleislainan hakeminen onnistuu helpon ja nopean verkossa täytettävän lainahakemuksen ansiosta. Lainahakemukseen pääset siirtymään klikkaamalla sivustomme ylä- sekä alareunasta löytyvistä vihreistä ”hae lainaa” nappuloista. Yleislaina käsittelee lainahakemukset yleensä saman päivän aikana. Lainaa myönnetään 2 000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Kyseessä on täysin vakuudeton kertalaina, jonka takaisinmaksuaika on 6-60 kuukautta.

Jätettyäsi lainahakemuksen, saat luottopäätöksen heti ja voit allekirjoittaa sen omilla verkkopankkitunnuksilla. Yleislaina maksaa koko lainan yhdellä kertaa ja rahat siirretään välittömästi tilillesi päätöksen teon jälkeen. Asiakas voi käyttää rahat mihin tahansa.

Lainan hyväksymisen jälkeen, saat lyhennystaulukon ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jonne lähetetään myös kuukausittainen lasku.  

Yleislainan lainojen hinnat?

Yleislaina tarjoaa asiakkailleen kiinteän koron koko lainan ajan. Korko lähtee 9,9 prosentista ja se voi kohota korkeimmillaan 24,90 prosenttiin. Lainan järjestelypalkkio lähtee 240 eurosta ja tilinhoitomaksu on pienimmillään 9 euroa. Mikäli asiakas haluaa muuttaa lainan maksuaikataulua niin, että laina-aika pitenee, tulee asiakkaan suorittaa Yleislainalle 20-50 euron suuruinen muutosmaksu. Todellinen vuosikorko Yleislainalla on pienimmillään 40% ja suurimmillaan 66%.

Yleislainan asiakaspalvelu

Yleislainan auttavaiseen ja paljon kehuja keränneeseen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla. He palvelevat asiakkaitaan arkisin kello 9:00 – 17:00 välisenä aikana.

Lisäksi lainahakemukseen pääset siirtymään sivuston ylhäältä sekä alhaalta löytyvistä vihreistä linkeistä.

Tietoa Yleislainasta

Yleislaina on vuonna 2011 aloittanut luotettava sekä turvallinen luotonantaja. Se antaa asiakkaille luottopäätöksiä pikavipeistä, pikalainoista, remonttilainoista sekä kulutusluotosta. Kyseinen yritys on tekemisillään pyrkinyt ennen kaikkea nopeisiin lainapäätöksiin, jotta hädän tullessa rahat olisivat asiakkaan tilillä nopeasti ja kivuttomasti. Lisäksi Yleislaina panostaa heidän sivustonsa sekä palvelunsa turvallisuuteen. Yritys on saanut asiakkailtaan paljon positiivisia kommentteja, jotka ovat kohdistuneet erityisesti ystävälliseen ja auttavaiseen asiakaspalveluun, nopeaan ja helppoon lainanhakuprosessiin.