Credigo lyhyesti 

  • Lainaa: 500 - 5 000 euroa 
  • Laina-aika: 2 - 10 vuotta 
  • Nimelliskorko: 19,95%

Vertaile myös Credigo täyttämällä alapuolelta löytyvä lainahakemus 


Tietoa Credigosta 

Credigo on toiminut markkinoilla jo pidemmän aikaa. Erilaisia lainoja he ovat myöntäneet jo vuodesta 2006 lähtien. Suomessa heidän suurimpana visionaan toimii laina-alan muuttaminen selkeämmäksi, mitä se tällä hetkellä on. Yksi heidän suurimmista tuotteistaan onkin kulutusluotto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, joka on kerännyt paljon positiivisia asiakaskokemuksia puolelleen. 

Tärkeinä asioina he listaavat asiakkaiden luottamuksen, jota he pyrkivät vahvistamaan päivittäisessä työssään. Asiakkaiden luottamuksesta he huolehtivat myös tarjoamalla helposti vertailtavia luottoja ilman yllättäviä lisäkuluja. Credigon ykkösominaisuudet ovat seuraavat:

  • 13 vuoden vankka kokemus 
  • Yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa 
  • Ilmainen asiakaspalvelu 

Alan kulmakivinä he pitävät vastuullisuutta. Credigon mukaan vastuulliset luotonantajat huolehtivat asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta sekä panostavat myös asiakaspalveluun ja sen toimivuuteen. Hyvään sekä toimivaan luotonantotapaan kuuluvat myös selkeät ja läpinäkyvät lainat, kuten jo aikaisemmin mainittu. 

Vastuulliset luotonantajat huolehtivat asiakkaiden yksityisyydestä, turvallisuudesta sekä panostavat myös asiakaspalveluun ja sen toimivuuteen

Kaikki Credigon myöntävät lainat ovat ajantasaisen lain mukaisia. Palvelu noudattaa Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajasuojalain määrittämiä säännöksiä. Lisäksi he pitävät huolen, että markkinointi tapahtuu hyvän tavan mukaisesti. Credigo vakuuttaa, että heidän lainoissa korot eivät ylitä 2019 vuonna voimaan astunutta korkokattoa, jonka mukaan nimelliskorko saa  kohota maksimissaan 20 prosenttiin. Credigolla lainojen nimelliskorko on aina kiinteä 19,95%. Lainojen todellinen vuosikorko sijoittuu  puolestaan 25,44 - 29,35 % välille ja on riippuvainen otetun lainan suuruudesta. 

Credigo tarjoaa asiakkailleen 500 - 5 000 euron suuruisia lainoja. Palvelulta on mahdollista hakea kulutusluottoa 2 - 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainojen nimelliskorko on jokaisessa tilanteessa sama, eli 19,95%, jonka lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee tilinhoitomaksu 1,50 - 9,90 euroa. Tilinhoitomaksu määrittyy haetun/saadun lainasumman mukaan ja vaikuttaa lainalle määriteltävään todelliseen vuosikorkoon, joka sijoittuu 25,44 - 29,35 prosentin välille. 

Hyväksytyn lainan palvelu maksaa asiakkaalle nopeasti, parhaillaan jopa 10 minuutissa. Mikäli asiakkaalla on Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästöpankin, S-pankin taikka Aktia pankin tili, siirtyvät lainarahat heille muiden pankkien asiakkaita nopeammin. 

Credigo tarjoaa asiakkailleen myös lainojen yhdistelyyn liittyvän palvelun. Yhdistelylainoilla he pyrkivät selkeyttämään kotitalouden taloudellista tilannetta. Lainojen yhdistely on nostanut suosiotaan jo pidemmän aikaa ja se on yksi yleisimmistä pienempiä luottoja maksavien päätöksistä. Credigolla asiakkaat voivat yhdistellä aikaisempia luottojaan, kun summa sijoittuu 500 - 5 000 euron välille. 

Yhdistelylainoilla he pyrkivät selkeyttämään kotitalouden taloudellista tilannetta. 

Lainojen yhdistämisellä kuluttajalla on mahdollisuus säästää suuriakin summia rahaa. Lainojen yhdistäminen ei suurenna lainasummaa, vaan sen tarkoituksena on yhdistää useammat pienet luotot yhdeksi suureksi lainaksi, jossa on ainoastaan yksi korko sekä yhdet kulut. Tämä helpottaa kotitalouden kulujen hallintaa sekä kuukausibudjetin suunnittelua. 

Credigo lainaesimerkki 

Asiakas A hakee lainaa 1 000 euroa. Maksuajaksi hän valitsee maksimin, eli 5-vuotta. Tällöin lainan kuukausieräksi määrittyy 30 euroa, joka koostuu pääomasta, korosta sekä 2,90 euron tilinhoitomaksusta. Todellinen vuosikorko esimerkkilainassa on 28,11%. Asiakas A:n  lainan kokonaiskustannus vuodessa on siis 353€. 

Credigo lainan yleiset ehdot 

Lainaa Credigolta on mahdollista hakea, mikäli olet 20 - 70 vuotias luottokelpoinen henkilö. Lainahakemuksen täyttäminen edellyttää sähköistä tunnistautumista, joka on välttämätön osa molemminpuolisen turvallisuuden takaamiseksi. Tunnistautumisen tulee tapahtua verkkopankkitunnuksilla taikka mobiilivarmenteella. Lainoja ei myönnetä henkilöille, joilla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. 

Credigo kokemuksia 

Credigo on palvellut asiakkaitaan Pohjoismaissa jo usean vuoden ajan. Sinä aikana palvelu on kerennyt kasvattamaan asiakaskuntaa valtavia määriä. Palvelu on kerännyt kokemuksia laidasta laitaan, mutta pääsääntöisesti keskustelu on käynyt Credigon nopeuden ympärillä. 

Asiakkaat ovat myös kehuneet Credigon tarjoamia pienlainoja, joissa maksuaika on pidetty suhteellisen lyhyenä. Lisäksi palvelun paljon mainostava asiakaspalvelu on kerännyt kehuja asiakkailta. Keskusteluissa asiakaspalvelu on puhuttanut useita henkilöitä ja pelkästään positiivisella sävyllä. 

Credigon yhteystiedot 

Osoite: 

Credigo.fi 

Unioninkatu 20-22,

00130 Helsinki 

Puhelinnumero: 09 4272 0663 (ppm/mpm)

Sähköposti: [email protected]