Elämä on yllätyksiä täynnä ja tästä syystä ei ole mahdollista tietää, milloin rahantarve yllättää ja mistä syystä. Muutoksia elämäntilanteessa sekä raha-asioissa on hankalaa ennustaa ja siksi onkin hyvä, että lainarahaa on mahdollista saada helposti sekä nopeasti. 

Tässä artikkelissa kerromme, mitkä lainalaitokset tarjoavat 3000 euron lainoja sekä jaamme hieman tietoa heidän toiminnastaan. Artikkelissa esittelemme seuraavat toimijat Bank Norwegian, Credit24, Rahapalvelu sekä Komplett Bank. 

Tuoreimpana muutoksena tarjoamme myös mahdollisuuden kilpailuttaa lainapalvelut täyttämällä alta löytyvät hakemukset. Hakemuksen täytön jälkeen välitämme sen yhteistyökumppanillemme, joka puolestaan kilpailuttaa yli 20 palvelua. Huomioithan, että hakemuksen täyttäminen on turvallista, nopeaa sekä ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. 

Lainaa 3000 euroa Bank Norwegianilta 

Bank Norwegian on monille jo entuudestaan tuttu lentoyhtiönä, mutta heidän rahoituspuolensa on toiminut Norjassa jo vuodesta 2007 lähtien. Suomeen pankin palvelut rantautuivat 2015. Puheena on yksi luotetuimmista sekä vakaavaraisimmista lainapalveluista, joka tarjoaa lainoja joustavin sekä kilpailukykyisin ehdoin. Kun lainatarjouksen hakeminen tulee ajankohtaiseksi, onnistuu se helposti sekä nopeasti Bank Norwegianin verkkopalvelussa. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu verkkopankkitunnuksia hyväksi käyttäen.

Lainaa on mahdollista hakea 1 000 - 50 000 euroa. Henkilökohtainen lainatarjous lähetetään välittömästi asiakkaalle, jos lainahakemuksesi hyväksytään. Lainahakemuksen yhteydessä pankki tekee myös luottokartoituksen, jossa he kartoittavat lainanhakijan maksukyvyn, jotta takaisinmaksuvaikeuksilta vältyttäisiin. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat ovat lainanhakijalla 1 - 4 arkipäivän kuluessa. 

Yksi erikoisuus Bank Norwegianin lainoissa on, että niiden hakeminen onnistuu rinnakkaishakijan, eli toisen henkilön kanssa. Tällöin hakijoilla on mahdollisuus saada parempi korko, sillä riskit ovat pienemmät. Molempien hakijoiden tulee myös allekirjoittaa laina. 

Lainan takaisinmaksu Bank Norwegianilla käy taloudellisen tilanteen mukaan, sillä takaisinmaksuaika on säädettävissä jopa 15 vuoteen asti. Laina on mahdollista maksaa takaisin kokonaisuudessaan, koska tahansa ja ilman lisäkustannuksia. Lainaan ei myöskään ole sisällytetty mitään piilokorkoja, vaan kaikki on esitetty selkeästi lainatarjouksella. Bank Norwegianin lainoihin sisältyy vain korko, joka on 8,99% - 22,49% väliltä, perustamismaksu 45 - 95 euroa sekä tilinhoitomaksu 5 euroa. 

Lainaa Bank Norwegianilta on mahdollista hakea, jos olet 23-vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. 

Esimerkkilaina Bank Norwegian: Asiakas hakee 10 000€ suuruista lainaa 2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan korko on 12,86% ja todellinen vuosikorko 15,89%. Lainan perustamismaksu on 90€ ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€. Kahden vuoden takaisinmaksu tarkoittaa 24kk erää, jolloin kuukausieräksi määrittyy 483,50€. Kahdessa vuodessa lainan kokonaishinta on 11 604€. 

Lainaa 3000 euroa Credit24:lta 

Credit24:lta on mahdollista saada joustoluottoja 100 - 4 000 euron nostorajalla. Parhaillaan lainanhakija saa rahat tilille 15 minuutissa. Credit24 on palvelu, joka on ollut esillä useissa eri medioissa ja tästä syystä on myös monille Suomalaisille kuluttajille tuttu nimi. 

Palvelulta löytyy myös todella toimiva verkko- sekä mobiilipalvelu ominaisuus, jonka ansiosta asiakkaat voivat helposti sekä nopeasti hoitaa omia raha-asioitaan. Omien sanojensa mukaan Credit24 siteeraa itseään markkinoiden halvimpana joustolimiitin myöntäjänä. 

Joustolimiitin kulut ovat henkilökohtaisia ja ne määritetään tarkoin lainatarjouksella. Jos et ole kerennyt tekemään minkäänlaisia nostoja tililläsi, ei luottoon liity minkäänlaisia kiinteitä kuluja, kuten tilinavausmaksua tai tilinhoitomaksuja. Palvelu tarjoaa myös ensimmäisen noston ilmaiseksi. Tämän jälkeisistä nostoista veloitetaan nostopalkkio, joka on sopimuksen mukainen, kuitenkin vähintään 5 euroa. Credit24 tarjoaa myös joustovaraa takaisinmaksua ajatellen, joustoa he tarjoavat mahdollisuudella siirtää eräpäivää sekä maksuvapaalla kuukaudella. Nämä muutokset tulee kuitenkin neuvotella ennen, kuin eräpäivä on umpeutunut. Todellinen vuosikorko Credit 24:n lainoilla on 49,85% - 153,63%. 

Lainaa voi hakea, kun olet yli 19-vuotias, sinulla ei ole ollut aikaisempia maksuvaikeuksia, sinulta löytyy verkkopankkitunnukset, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä voit palvelun pyytäessä toimittaa todistuksen tuloistasi. Todistukseksi kelpaa veroilmoituksen erittelyosio tai viimeisimpien kuukausien palkkakuitit. 

Lainaesimerkki Credit24: 1 500€ laina pitää sisällään 19,92% nimelliskoron, 0,75€ - 6,00€ tilinhoitomaksun, jolloin todellinen vuosikorko sijoittuu 29,97%. Mikäli asiakas maksaa lainan  sopimuksella sovitussa ajassa, eli 12 kuukaudessa on lainan kokonaishinta 1 949,55€ ja kuukausierä 162,46€. 

Lainaa 3000 euroa Komplett Bankilta 

Komplett Bank on Bank Norwegianin tapaan Norjasta lähtöisin oleva pankki, joka tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta joustoluottoa 1 000 - 50 000 euroon. Puheena on uuden sukupolven pankki, mikä tarkoittaa, että kaikki heidän palvelunsa ovat räätälöity viimeisen päälle moderneiksi. Suurimman osan pankista omistaa Komplett Gorup, joka ylläpitää myös monia verkkokauppoja kuten Comtech sekä Blush. Se on myös tunnettu hyväntekeväisyys tempauksistaan. Pankki on auttanut muun muassa Perun sisällissodan uhreja vuodesta 2008 lähtien. 

Puheena on myös oikeasti joustava pankkipalvelu, joka tarjoaa markkinoiden joustavimpia lainoja, joilla ei ole lyhennyspakkoa. Asiakkailla on mahdollisuus lyhentää lainaa oma haluamaan tahtiin, eli palvelu on kuin tehty niille, jotka eivät tiedä tarkkaa takaisinmaksuaikatauluaan. Lisäksi laina on mahdollista maksaa pois yhdellä kerralla. Lainaa haettaessa, tulee hakijan valmistautua esittämään myös tositteita tuloista. Lainarahat ovat tilillä parhaillaan jopa 1 - 2 vuorokaudessa. 

Lainojen todellinen korko Komplett Bankilla koostuu niiden viite- sekä marginaalikorosta ja se on aina henkilökohtainen. Korko määritetään jokaiselle asiakkaalle hänen takaisinmaksukyvyn mukaan. Komlpett Bankin viitekorko on sidottu Euriboriin, joka saattaa muuttua lainan olemassa olo aikana. Muutostilanteissa palvelu ilmoittaa asiasta kaikille asiakkailleen etukäteen. Paraillaan palvelu tarjoaa lainalle 4,9% korkoa. Tätä pienempää lukua on hankala löytää pikalainapalveluista. Palvelulta on myös haettavissa lainaturvavakuutusta, joka on mahdollista ostaa lisäpalveluna. Sen hinta määrittyy myös lainasopimuksen mukaan. 

Lainan hakeminen on mahdollista, kun olet yli 23-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Lisäksi sinun tulee olla asunut Suomessa viimeiset kolme vuotta. Lainakelpoisuuden varmistamiseksi palvelu tarkastaa lainanhakijoiden luottotiedot, joissa ei saa olla merkintöjä. 

KomplettBank lainaesimerkki: asiakas ottaa 10 000 euroa lainaa. Maksuajaksi hän määrittää 5 vuotta. Asiakkaan nimelliskorko on 12,60%, johon listätään 45€ avausmaksu sekä 8€  tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko tässä tilanteessa on 15,33%. Lainan maksueräksi määrittyy 235€/kk ja kokonaishinta tulee olemaan yhteensä 14 070€. 

Lainaa 3000 euroa täältä!

Lainaa 3000 euroa Rahapalvelulta 

Rahapalvelu on IPF Digital Finland Oy:n ylläpitämä brändi, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Luottoa heiltä on mahdollista saada 100 - 4 000 euroon ja monissa tilanteissa rahat ovat lainanhakijan tilillä 15 minuutin kuluessa. Takaisinmaksu aikaa on mahdollista neuvotella kolmeen vuoteen asti. Laina-aika on helposti muokattavissa elämäntilanteeseen sopivaksi. Tällä hetkellä konserni toimii 13 eri maassa ja sen toiminta on kasvanut jatkuvasti. Credit 24 on yksi konsernin tuotemerkeistä.

Rahapalvelulla asiakas maksaa ainoastaan tehdyista nostoista, joista ensimmäinen on ilmainen. Tämän jälkeen tehtävistä nostoista peritään 6,96% nostokulu. Lainan todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, mutta sijoittuu 49,85% - 153,63% välille. Lainalla ei ole avaus- tai tilinhoitomaksuja, luottorajan laskeminen kustantaa asiakkaalle 20 euroa samoin maksuvapaa kuukausi. Maksumuistutus on 5 euroa. 

Luotonhakeminen onnistuu, jos olet 19-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, sinulta on jonkinlaiset säännölliset tulot kuten palkka tai eläke ja luottotietosi ovat puhtaat. Hakijan tulee myös huomioida, että lainan hakeminen ei onnistu, jos sinulla on aikaisempi Credit24 tili. 

Rahapalvelu lainaesimerkki: Asiakas nostaa 1 000 euroa lainaa Rahapalvelulta ja takaisinmaksu suoritetaan 1-12 kuukauden sisällä. Lainan hinnaksi määrittyy seuraavat: 

  • 1 kk - 1020 euroa 
  • 3 kk - 1040 euroa 
  • 6 kk - 1074 euroa 
  • 12 kk - 1 152 euroa 

Asiakkaan ottaman lainan nimelliskorko on 19,92% ja todellinen vuosikorko KSL:n mukainen 29,97%, joka pitää sisällään tilinhoitomaksun (0,75 - 6.00 euroa kuukaudessa). 

Lainaa 3000 euroa täältä!