Kilpailuta Bank Norwegian sekä 22 muuta pankkia täyttämällä hakemus 

BankNorwegian lyhyesti 

Palvelut  Luottokortit, kulutusluotot, jälleenrahoitus ja lainasumman korottaminen 
Lainaa 1000–60 000 euroa 
Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta 
Nimelliskorko  5,99%–9,99%

Miksi Bank Norwegian- laina?

Monelle Norwegian lentoyhtiön on varmasti entuudestaan tuttu, mutta halpalentojen lisäksi Norwegian tarjoaa asiakkailleen online-pankkipalveluita. Bank Norwegian on online-pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2015 lähtien, tarjoten erilaisia lainavaihtoehtoja joustavin ja kilpailukykyisin ehdoin.

Norjassa pankki on perustettu jo vuonna 2007, ja se on tänä päivänä yksi vakavaraisimmista ja turvallisimmista toimijoista alalla. Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös sijoitus- ja luottokorttipalveluita. Se toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, jonka talletussuojataso on suurempi kuin Suomessa, joten se on turvallinen vaihtoehto myös talletustileihin sijoittaville.

Aluksi Bank Norwegian tarjosi ainoastaan lainapalveluita suomalaisille asiakkailleen, mutta sittemmin he ovat lisänneet valikoimaan myös luottokortit. Nimensä mukaisesti Bank Norwegian on perustettu Norjassa, mutta tällä hetkellä se toimii myös Tanskassa ja Ruotsissa, ollen varmasti yksi tunnetuimmista ja monipuolisimmista pohjoismaisista verkkopankeista.

Bank Norwegian

Bank Norwegian lainatuotteet

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen kulutusluotto ja jälleenrahoitus palveluita. Lainojen määrät vaihtelevat tuotekohtaisesti. Lisää kustakin Bank Norwegian tuotteesta alapuolelta. 

Kulutusluotto

Kulutusluotto on Bank Norwegianin suosituin tuote. Luottoa on mahdollista hakea 1000–60 000 euroon, eli se mukautuu niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Yksi Bank Norwegian lainojen valttikorteista on, että niiden hakeminen ja maksu vie huomattavasti pankkilainaa vähemmän aikaa. 

Takaisinmaksu

Bank Norwegian- lainoissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten haluat maksaa lainasi takaisin, oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit itse valita haluamasi takaisinmaksuajan, jopa 15 vuoteen asti. Voit myös koska tahansa maksaa lainan takaisin täysin ilman lisäkustannuksia. Tilanteiden muuttuessa voit myös koska tahansa pidentää tai lyhentää lainan takaisinmaksuaikataulua, kunhan olet hoitanut aikaisemmat laskut ajallaan. Tällaisissa tilanteissa Bank Norwegian kehottaa olemaan yhteydessä asiakaspalveluun, jonka kanssa voidaan sopia uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta. Joissakin tapauksissa on mahdollista hakea myös korotusta jo olemassa olevaan lainaan. Voit tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus lainan korotukseen, omassa verkkopalvelussasi kohdassa ”Lainan korotus”.

Bank Norwegianin vakuudettomat lainat ovat annuiteetti -lyhenteisiä, eli tasaeräisiä, joissa jokainen takaisinmaksuerä on lainan myöntämishetkellä saman suuruinen, mutta voivat muuttua korkojen vaihtelun mukaan. Lainan takaisinmaksuaika on tiedossa aina etukäteen ja mikäli lainan korkoihin on tulossa muutoksia, ilmoittaa Bank Norwegian tästä aina etukäteen. Palvelu sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat lainanottohetkellä tietää, milloin laina on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Jälleenrahoitus 

Kuten Bank Norwegianin kotisivuillakin sanotaan "pienistä puroista kasvaa suuri joki". Usean lainan, pikavipin ja osamaksun kustannukset voivat nopeastikin kasvaa suuriksi ja laskupino hallitsemattomaksi. Lainojen uudelleenrahoituksella on mahdollista hallita kuluja sekä niiden suunnittelua. 

Jälleenrahoituksella tarkoitetaan, että lainanottaja hakee uutta lainaa jolla hän voi maksaa paljon aikaisemmat luotot pois. Edellä mainitun prosessin jälkeen lainanottajalla on vain yksi laina, yhdet kulut ja yksi eräpäivä. Monissa tilanteissa yhdistämällä kaikki pienlainat yhdeksi suureksi, on lainanottajalla mahdollisuus pienentää kuluja jopa satojen eurojen edestä. 

Takaisinmaksu 

Myös jälleenrahoituksen maksaminen onnistuu 1–15 vuodessa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä. Bank Norwegian mahdollistaa myös takaisinmaksuajan muutokset, kunhan aikaisempien kuukausien lyhennykset on hoidettu sovitussa ajassa takaisin. 

Kulut 

Kuten kaikki lainat, myös Bank Norwegianin tuotteet pitävät sisällään erilaisia kuluja. Kulut ovat asiakaskohtaisia ja lainojen hinta määrittyy haetun lainan, laina-ajan sekä lainanottajan/lainanottajien taloudellinen tilanne. 

Bank Norwegian korko 

Bank Norwegianin lainakustannukset vaihtelevat 5,99–9,99% nimelliskoron välillä. Nimelliskorko ei kuitenkaan pidä sisällään muita kuluja. Suurin todellinen vuosikorko Bank Norwegianin lainoissa on 18,19%. 

Muut kulut 

Nimelliskoron lisäksi lainat pitävät sisällään perustamismaksun sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun. 

  • Perustamismaksu 90 euroa
  • Tilinhoitomaksu 5 euroa

Bank Norwegian esimerkkilaina 

Asiakas hakee 10 000 euroa lainaa. Lainan nimelliskorko on 9,89% ja todellinen vuosikorko 11,90%. Laina-ajaksi on määritetty 5 vuotta. Kokonaishinnaksi määrittyy 13 103 euroa, jolloin kuukausilyhennys on 218,38 euroa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron lisäksi 90 euron perustamismaksun ja 5 euron kuukausittaisen tilinhoitokulun. 

Muut palvelut 

Mikäli olet hakemassa mahdollisesti myös muita pankkipalveluita tarjoavaa lainantarjoajaa, on Bank Norwegian loistava vaihtoehto. Kulutusluoton lisäksi, saat kätevästi saman verkkopankin sisällä myös talletustilit ja luottokorttipalvelut. Bank Norwegianin talletustilien etuna suomalaisiin pankkeihin on korkeampi talletussuojataso rahoillesi ja usein myös kilpailukykyisemmät korot.

Bank Norwegian - lainatarjous välittömästi verkkohakemuksella

Vakuudetonta Bank Norwegian -lainaa haet koska tahansa osoitteessa www.banknorwegian.fi , se onnistuu täyttämällä lainahakemuksen, jonka voit tehdä tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksesi välittömästi ja mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat rahasi tilille noin 1–4 arkipäivän kuluessa, pankista riippuen. 

Lainahakemuksen yhteydessä sinusta tehdään luottokartoitus, jossa varmistetaan takaisinmaksukykysi maksuvaikeuksien välttämiseksi. Halutessasi voit myös tehdä koko hakuprosessin mobiilissa suoraan omalta matkapuhelimeltasi, jolloin se tapahtuu kätevästi esimerkiksi kesämökin terassilta.

Bank Norwegian - hae lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa

Bank Norwegian- lainoja voit hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan, eli jonkun toisen yksityishenkilön kanssa. Tällöin lainansaaminen on todennäköisempää, ja lainalle on mahdollista saada parempi korko. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa haettaessa tulee hakemukseen täyttää molempien hakijoiden tiedot. Molempien hakijoiden tulee myös allekirjoittaa laina, joko sähköpostiin hakemuksen yhteydessä lähetetystä linkistä tai kirjautumalla OmatSivuni- palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Bank Norwegian ehdot lainan myöntämiselle:

  • Hakijan tulee olla vähintään 23 -vuotias (jos olet nuorempi lainanhakija, tarkista myös muut lainavaihtoehdot)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakijan tulee olla asunut Suomessa ja tietojen tulee olla kirjattu väestörekisteriin viimeisten 36 kuukauden ajalta 

Bank Norwegian yhteystiedot 

Bank Norwegian 

Snarøyveien 36,

1364 Fornebu,

Norge

Usein kysytyt kysymykset

Bank Norwegian tarjoaa 1 000–60 000 euron kulutusluottoja ja jälleenrahoituksia asiakkailleen. 

Bank Norwegian tarjoaa verkkolainat, joiden hakeminen on yksinkertaista ja onnistuu palvelun verkkosivuilla. Lainatarjouksen asiakas voi saada itselleen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen, jonka lisäksi hyväksytyn lainan maksu tapahtuu 1–4 arkipäivässä. 

Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 1–15 vuotta. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista muuttaa myös jatkossa, jos aikaisempien erien maksaminen on tapahtunut moitteettomasti ajallaan.