Bank Norwegianin ja 22 muuta pankkia voit vertailla täyttämällä hakemuksen

 

  

 • Laina maksetaan tilille: 1-4 arkipäivän kuluessa

 

 

 • Ikävaatimus: 23 vuotias tai vanhempi
       
         

Miksi valitsisit juuri Bank Norwegian- lainan?

Moni tuntee Norwegian- lentoyhtiön varmasti, mutta sen lisäksi Norwegian tarjoaa online- pankkipalveluita. Bank Norwegian on online- pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2015 lähtien tarjoten erilaisia lainavaihtoehtoja joustavin ja kilpailukykyisin ehdoin. Norjassa pankki on perustettu jo vuonna 2007 ja se on tänä päivänä yksi vakavaraisimmista ja turvallisimmista toimijoista alalla. Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös sijoitus- ja luottokorttipalveluita. Se toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, jonka talletussuojataso on suurempi kuin Suomessa, joten se on turvallinen vaihtoehto myös talletustileihin sijoittaville. Alunperin pankki aloitti Suomessa tarjoamalla ainoastaan laina- ja tilipalveluita, mutta sittemmin tarjontaan ovat tulleet myös luottokortit. Nimensä mukaisesti Bank Norwegian on perustettu Norjassa, mutta tällä hetkellä se toimii myös Tanskassa ja Ruotsissa, ollen varmasti yksi tunnetuimmista ja monipuolisimmista pohjoismaisista verkkopankeista.

Perustietoa Bank Norwegianin lainoista

 • Norjalainen vakavarainen ja pitkään toiminut verkkopankki
 • Lainasummat: 1 000- 60 000 ja saat lainatarjouksen samantien sekä rahat tilillesi 1- 4 arkipäivän kuluessa
 • Lainojen korot ovat välillä 6,99%- 19,99%
 • Suurin todellinen vuosikorko on 30,42%
 • Laina- aika: 1- 15 vuotta

Bank Norwegian- lainatarjouksen saat samantien verkkohakemuksella

Vakuudetonta Bank Norwegian- lainaa haet koska tahansa osoitteessa www.banknorwegian.fi täyttämällä lainahakemuksen, jonka voit tehdä tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksillasi. Saat henkilökohtaisen lainatarjouksesi samantien ja mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat rahasi tilille jo 1- 4 arkipäivän kuluessa, pankista riippuen, Lainahakemuksen yhteydessä sinusta tehdään luottokartoitus, jossa varmistetaan takaisinmaksukykysi maksuvaikeuksien välttämiseksi. Halutessasi voit myös tehdä koko hakuprosessin mobiilissa suoraan omalta matkapuhelimeltasi, jolloin se tapahtuu kätevästi esimerkiksi kesämökin terassilta.

Bank Norwegian - hae lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa

Bank Norwegian- lainoja voit hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan, eli jonkun toisen yksityishenkilön kanssa. Tällöin lainansaaminen on todennäköisempää ja lainalle on mahdollista saada parempi korko. Rinnakkaishakijan kanssa lainaa haettaessa tulee hakemukseen täyttää molempien hakijoiden tiedot. Molempien hakijoiden tulee myös allekirjoittaa laina, joko sähköpostiin hakemuksen yhteydessä lähetetystä linkistä tai kirjautumalla OmatSivuni- palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Bank Norwegian ehdot lainan myöntämiselle:

 • Hakijan tulee olla vähintään 23 -vuotias (Mikäli olet nuorempi lainanhakija, tarkista myös muut lainavaihtoehdot)
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan tulee olla asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta

Joustavat maksuehdot

Bank Norwegian- lainoissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten haluat maksaa lainasi takaisin, oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Voit itse valita haluamasi takaisinmaksuajan, jopa 15 vuoteen asti. Voit myös koska tahansa maksaa lainan takaisin täysin ilman lisäkustannuksia. Tilanteiden muuttuessa voit myös koska tahansa pidentää tai lyhentää lainan takaisinmaksuaikataulua, kunhan olet hoitanut aikaisemmat laskut ajallaan. Tällaisissa tilanteissa Bank Norwegian kehoittaa olemaan yhteydessä asiakaspalveluun, jonka kanssa voidaan sopia uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta. Joissain tapauksissa on mahdollista hakea myös korotusta jo olemassa olevaan lainaan. Voit tarkistaa, onko sinulla mahdollisuus lainan korotukseen, omassa verkkopalvelussasi kohdassa ”Lainan korotus”.

Bank Norwegianin vakuudettomat lainat ovat annuiteetti- lyhenteisiä, eli tasaeräisiä, joissa jokainen takaisinmaksuerä on lainan myöntämishetkellä samansuuruinen, mutta voivat muuttua korkojen vaihtelun mukaan. Lainan takaisinmaksuaika on tiedossa aina etukäteen ja mikäli lainan korkoihin on tulossa muutoksia, ilmoittaa Bank Norwegian tällaisesta mahdollisuudesta aina etukäteen. Se sopii siis sinulle, mikäli haluat lainan otto- hetkellä tietää milloin lainasi on maksettu kokonaan pois.

Bank Norwegian lainojen kulut:

Lainoihin ei sisälly mitään piilokuluja, vaan kaikki kulut ilmoitetaan selkeästi lainatarjouksessasi.

Lainaasi sisältyy ainoastaan:

 • Korko, joka on välillä 6,99%- 19,99%
 • Perustamismaksu 45 / 95 euroa sekä tilinhoitomaksu 3 - 5 euroa

Mikäli olet hakemassa mahdollisesti myös muita pankkipalveluita tarjoavaa lainantarjoajaa, on Bank Norwegian loistava vaihtoehto, sillä sen kautta saat kätevästi saman verkkopankin sisällä myös talletustilit ja luottokorttipalvelut. Bank Norwegianin talletustilien etuna suomalaisiin pankkeihin on korkeampi talletussuojataso rahoillesi ja usein myös paremmat korot.

Bank Norwegian esimerkkilaina 

Asiakas hakee 10 000€ lainaa 2 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan korko on 12,86% ja todellinen vuosikorko 15,89%. Lainan perustamismaksu on 90€ ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€. Kahden vuoden takaisinmaksu tarkoittaa 24kk erää ja kuukausieräksi määrittyy 483,50€. Kahdessa vuodessa lainan kokonaishinnaksi puolestaan määrittyy 11 604€. 

Bank Norwegian yhteystiedot 

Bank Norwegian 

Snarøyveien 36,

1364 Fornebu,

Norge