Lainaa 20 000 euroa 

Lainan saaminen nykyään on huomattavasti helpompaa mihin olemme totuttuneet esimerkiksi 10-vuotta sitten. Lainanhakemiseen ei tarvitse enää käyttää niin paljon aikaa, eikä palvelun saamiseksi ole tarvetta lähteä lähimmälle konttorille jonottamaan. Nykyään internet tarjoaa valtavan määrän laadukkaita lainapalveluita, joilta lainaa on mahdollista hakea jopa kymmeniä tuhansia euroja. 

Yleensä verkosta löytyvät lainapalvelut yhdistetään muutaman tuhannen euron pikalainapalveluihin, mutta tämä ei ole koko totuus. Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin palveluista, jotka tarjoavat lainaa 20 000 euroa. Lisäksi alta löytyvällä lainahakemuksella voit kilpailuttaa jopa 20 luotettavaa pankkia tai muuta lainantarjoajaa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. 


Lainaa 20 000 euroa Bank Norwegian

Markkinoilta löytyy muutama ehdottomasti muita suositumpi lainapalvelu, joista yksi on Bank Norwegian. Kyseinen palvelu on takuulla monille kuluttajille tuttu, sillä pankkipalveluiden lisäksi Norwegian on tunnettu lentoyhtiö.

Pankkitoiminnan suomessa yritys on aloittanut jo vuonna 2015. Puheena on yksi hyvin vakaavarainen lainantarjoaja. Se tarjoaa lainojen lisäksi myös sijoitus- sekä luottokorttipalveluita. 

Bank Norwegian on tunnettu markkinoilla heidän joustavasta palvelustaan sekä laajasta lainavalikoimasta. Lainaa kyseiseltä tarjoajalta on mahdollista saada 1 000 eurosta 60 000 euroon. Palvelu tarjoaa lainarahat asiakkaalle yleensä 1 - 4 arkipäivän kuluessa lainahakemuksen tekemisestä. Lainojen korot sijoittuvat 6,99% - 21,99% välille ja ne määritetään aina asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Laina-aikaa palvelu myöntää tilanteesta riippuen 1 - 15 vuotta. 

Lainahakemus on helppotäyttöinen ja sen täyttäminen käy nopeasti Bank Norwegianin verkkopalvelussa, jonne voit klikata esimerkiksi alapuolelta löytyvästä vihreästä laatikosta. Lainan hakeminen onnistuu, mikäli olet vähintään 23-vuotias ja tietosi ovat olleet Suomen Väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta.

Lainan todelliset kulut lasketaan hakijan taloudellisen tilanteen mukaan ja näin ollen lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia. Korkojen lisäksi Bank Norwegianin lainoihin sisältyvät perustamismaksu 45 / 95 euroa sekä tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa. 

Bank Norwegianin lainat kuuluvat markkinoiden parhaimmistoon ja ne ovat täysin vakuudettomia. Täytä oma lainahakemus jo tänään ja saat vastauksen palvelulta miltei välittömästi. 

Lainaa 20 000 euroa Bank Norwegianilta!

Lainaa 20 000 euroa Komplett Bankilta 

Komplett Bank on myös tunnettu palvelu suomalaisten keskuudessa. Kyseinen lainapalvelu tarjoaa markkinoiden joustavimman takaisinmaksumahdollisuuden. Joustoluottoa palvelulta on mahdollista hakea 1 000 - 50 000 euroa ja kuten jo aikaisemmin mainittu, ei Komplett Bank määritä ennakkoon laina-aikaa, vaan laina on mahdollista maksaa milloin tahansa. Kuukausittain asiakkaan tarvitsee maksaa ainoastaan vähimmäissumma, joka on kirjattu laskulle. Tässä on kuitenkin huomioitava, että se ei pienennä lainamäärää. Palvelu perii korkoa myös ainoastaan nostetusta lainasummasta.  Komplett Bankin lainoilla sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi, oli elämäntilanteesi mikä tahansa ja vieläpä ilman taloudellista kärsimystä. Lisäksi lainan saantiehdot ovat todella asiakasystävälliset. 

Lainaa palvelulta on mahdollista hakea, jos olet vähintään 23-vuotias, lisäksi sinulla tulee olla säännölliset sekä riittävät tulot. Lainanhakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa, eikä hänellä saa olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä.

Palvelun lainahakemus on myös helppo täyttää ja lainapäätös on hakijalla välittömästi. Lainahakemuksen täyttö onnistuu helposti Komlpett Bankin verkkosivuilla, jonne on mahdollista klikata muun muassa alapuolelta löytyvästä vihreästä laatikosta. Tämän lisäksi lainatarjouksen allekirjoittamisen jälkeen rahat voidaan maksaa asiakkaan tilille parhaillaan samana päivänä. 

Lainojen todellinen korko määrittyy jokaiselle asiakaskohtaisesti oman taloudellisen tilanteen mukaan. Niiden todellinen korko koostuu viite- marginaalikorosta, joka on aina henkilökohtainen. Viitekorko on Euriboriin sidottu ja palvelu ilmoittaa sen muuttumisesta laina-aikana ennakkoon. Parhaillaan lainan korot voivat olla jopa alkaen 4,9%. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen luottotilin, josta hän voi tehdä nostoja milloin hän itse haluaa. 

Komplett Bank tarjoaa lisäpalveluna myös lainaturvavakuutuksen joka maksaa luoton kokonaissaldosta 0,3% ja tulee maksettavaksi kuun lopussa. Kyseinen vakuutus turvaa taloudellisen tilanteen ikävissäkin tilanteissa. Vakuutus sisältää muun muassa alentuneen työkyvyn, työttömyyden sekä kuolemantapaus -turvat. Lisää vakuutuksesta on mahdollista lukea Komplett Bankin omalla sivulla. 

Lainaa 20 000 euroa Komplett Bankilta!