OmaLaina.fi

Arvosana: 5.0 / 5

100 € - 60 000 €
 • Hae lainaa 100–60 000 euroa
 • Nimelliskorko 4,19%–20%
 • Laina-aika 1–20 vuotta

Esimerkki: Omalaina 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 6,26%, 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 193,71€x60=11 620€. Kokonaiskulut 1 620€.

Perustiedot 

 

 

 • Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa

 

 

 • Ikävaatimus: 18 vuotias tai vanhempi
       

OmaLaina.fi
 • Hae lainaa 100–60 000 euroa
 • Nimelliskorko 4,19%–20%
 • Laina-aika 1–20 vuotta

Esimerkki: Omalaina 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 6,26%, 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 193,71€x60=11 620€. Kokonaiskulut 1 620€.


Omalaina lyhyesti 

 • Suomalainen palvelu, jolla on jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta
 • Omalaina etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen maksuttomalla hakemuksella yli 15 pankin ja rahoitusyhtiön joukosta.
 • Voit hakea lainaa 100- 60 000 euroa 
 • Laina-aika 1-20 vuotta
 • Nimelliskorko 4,19% - 20%
 • Vuosittaiset lainakustannukset 0 - 150 euroa 
 • Tarjouksen saat heti ja rahat tilillesi nopeimmillaan jo saman päivän aikana

Miksi valitsisit juuri Omalaina- palvelun?

Kuten varmasti tiedät, tarjonta on valtava pankkien ja erilaisten yksityisten rahoitusyhtiöiden tarjoamissa pikalainoissa ja joustoluotoissa. Ainakin jos olet hakenut aikaisemmin rahoitusta johonkin akuuttiin menoerään, olet saattanut huomata kuinka vaikeaa hyvän vaihtoehdon löytäminen on. Siksi Omalaina kilpailuttaa puolestasi yli 15 pankin ja rahoitusyhtiön lainat antamillasi hakuehdoilla.

Omalaina ei siis itse tarjoa lainoja, joita sen kautta haet, vaan se välittää hakemukesi eteenpäin sen yhteistyökumppaneille. Samalla hakemuksella saat veloituksetta tarjouksen usealta pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Kyse on siis niin sanotusta lainanvälityspalvelusta.

Omalainan yhteistyökumppaneina on monia alan johtavia palveluita, kuten Komplett Bank ja Laina.fi. Omalaina mahdollistaa siis helposti samansuuruisten lainojen vertailun eripalveluissa maksuttomalla hakemuksella. Näin säästyt ottamasta hätiköidysti liian kallista tai sinulle sopimattomalla maksuaikataululla olevaa lainaa. Samalla säästät myös paljon aikaa ja vaivaa.

Omalaina lainaesimerkki 

Asiakas hakee 10 000 euron lainaa ja laina-ajaksi määritellään 5-vuotta. Todelliseksi vuosikoroksi määritellään 6,26%, joka pitää sisällään 5 euron tilinhoitomaksun ja 5% nimelliskoron. Avausmaksua ei tässä tilanteessa veloiteta ollenkaan. 

Näillä maksuilla takaisinmaksettavaksi lainaksi määräytyy 11 620 euroa, eli kuukausierän suuruus on 193,71 euroa/kk. 

Kilpailuta monenlaisia lainoja

Omalainassa voit kilpailuttaa useaan eri tarkoitukseen sopivia lainoja. Olipa rahantarpeesi sitten lomailuun, remonttiin, vanhojen lainojen yhdistelyyn tai autonkorjaukseen, saat parhaat tarjoukset Omalainasta.

Omalaina ei myöskään edellytä sinulta erillisiä vakuuksia tai takaajaa lainallesi, joten voit hakea lainaa sujuvasti pelkällä yhdellä verkkohakemuksella. Täten voit niin sanotusti ohittaa lainanhakuprosessin aikaa vievää vaiheet, eli vertailun ja vakuuksien selvittämisen. Pääset suoraan vertaamaan eri tarjouksia.

Lainaa on mahdollista hakea kuitenkin myös yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin olette molemmat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Tällöin lainan saaminen voi olla myös helpompaa.

Omalaina lainojen ehdot ja toimintaperiaate

Voit hakea lainaa 100 - 60 000 euroa sadan euron välein ja laina- ajaksi voit saada jopa 15 vuotta. Laina-aika neuvotellaan aina erikseen varsinaisen lainantarjoajan kanssa. Omalaina valitsee sinulle edullisimmat lainat antamiesi ehtojen perusteella.

Yhdellä hakemuksella voit saada siis tarjouksen jopa 15 lainantarjoajalta. Lainahakemuksen voit täyttää koska tahansa ja tarjoukset saat sähköpostiisi samantien. Lainatarjoukset saatuasi voit aina rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää haluatko tarttua niihin vai et.

Omalaina ei pysty hakuvaiheessa tarkalleen määrittämään lainasi korkoja ja kuluja, vaan ne näet aina saatuasi henkilökohtaisen lainatarjouksesi lainantarjoajalta. Lainojen nimelliskorko asettuu kuitenkin välille 4,99% - 20%. Sen lisäksi jokaisella lainantarjoajalla saattaa olla omia kiinteitä kulujaan, kuten avausmaksuja.

Toiminnan perustana luotettavuus

Omalaina on 100% suomalainen palvelu ja tekee yhteistyötä ainoastaan laadukkaiden ja luotettavien lainantarjoajien kanssa. Sillä on myös erittäin korkea asiakastyytyväisyys. Tästä osoituksena 98,7% Omalainan asiakkaista suosittelee palvelua (tarkistettu 08/2017). Tämä on merkki erittäin luotettavasta palvelusta ja sinä asiakkaana tiedät tekeväsi yhteistyötä rehdin kumppanin kanssa.

Palvelun taustalla on LVS Brokers Oy niminen rahoitusalan Startup- yritys. Sen kehittämien välitysteknologioiden avulla jo sadat tuhannet asiakkaat eri aloilla ovat löytäneet itselleen sopivimman ratkaisun LVS Brokersin palvelujen avulla. Lainojen lisäksi se auttaa asiakkaita kilpailuttamaan muun muassa sähkösopimuksia ja sijoituspalveluita.

Suomalainen yritys hyödyntää palveluissaan sen omia pelkästään kuluttajia helpottamaan suunniteltuja teknologioitaan. Teknologiat ovat täysin SSL- suojattuja, aivan kuten pankeilla.

Ehdot lainan hakemiselle:

 • Vähintään 18- vuoden ikä. Monella luotonantajalla saattaa kuitenkin olla korkeampi ikäraja.
 • Suomen kansalaisuus ja suomalainen henkilöturvatunnus.
 • Suomalainen pankkitili.
 • Myös ilman luottotietoja voi hakea lainaa, mutta moni luotonantaja ei myönnä lainaa, mikäli sinulla on luottohäiriömerkintöjä.
 • Omalaina palvelussa voit hakea lainaa myös ilman tuloja, mutta kaikki luotonantajat eivät myönnä lainaa ilman riittäviä tuloja.

Omalaina yhteystiedot 

LVS Brokers Oy 

2521965-8

PL 644

00101 Helsinki 

Käyntiosoite: 

Fredrikinkatu 34 B

00101 Helsinki 

(ei asiakaspalvelua) 


OmaLaina.fi
 • Hae lainaa 100–60 000 euroa
 • Nimelliskorko 4,19%–20%
 • Laina-aika 1–20 vuotta

Esimerkki: Omalaina 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 6,26%, 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 193,71€x60=11 620€. Kokonaiskulut 1 620€.


 


Emmalla on kokemusta finanssialalta jo usean vuoden ajalta. Pankkeja sekä muita rahoituspalveluita arvioidessaan, kiinnittää hän huomiota erityisesti tuotteiden hinnoitteluun, hakuprosessiin sekä turvallisuuteen. Palveluiden arvioimisen lisäksi, Emma on kiinnostunut alaa koskettavasta lainsäädännöstä ja sen muutoksista.  

Lisää