Etsinnässä itselle sopiva pienlaina

Vertaile 2 000€ - 60 000€ lainat täyttämällä ilmainen hakemus 

Lainaesimerkki: 10 000€ laina, 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

Pienlainat 

Pienlaina voi tulla ajankohtaiseksi ihan kenelle tahansa ja milloin tahansa. Pientä lainaa haetaan moniin eri tarpeisiin, vaikka yleensä lainantarve osuu kohdalle, kun sitä vähiten odottaa. Monissa tilanteissa pienlainasta puhuttaessa, voidaan se yhdistaa pikalainaan. On totta, että pikalainaa haetaan monissa tämän kaltaisissa tilanteissa. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoa mahdollinen vaihtoehto, vaan kuluttajan tulee itse perehtyä sekä löytää omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto. 

Pienlaina ja sen hakeminen on helppoa, mutta sitä ennen hakijan tulee kuitenkin kartoittaa tilanne, minkä suuruiseen lainaan ja millaisella takaisinmaksuajalla hänellä on varaa. Tässä artikkelissa kerromme, millaisia pienlainoja markkinoilta on mahdollista löytää ja mitkä ovat käytetyimmät lainamuodot näissä tilanteissa. 


 

Parhaat kulutusluotot yhteenveto

Parhaat 1000 euron lainat

Parhaat 2000 euron lainat

Parhaat 3000 euron lainat

Parhaat 5000 euron lainat

Parhaat 10 000 euron lainat

Parhaat 20 000 euron lainat

Parhaat 50 000 euron lainat


Pienlaina etsinnässä? Kiinnitä huomiota todellisiin kuluihin!

Pienlainoja löytyy markkinoilta satoja ellei jopa tuhansia erilaisia. Pienlainaa sekä pikalainaa etsittäessä, tulee kuluttajan olla tarkkana, sillä kyseessä on bisnes, joka ei sääli asiakkaitaan. On luonnollista, että jokainen palvelu markkinoi omia tuotteita niiden parhaat edut edellä. Tästä huolimatta pienlainat voivat sisältää muitakin kuluja, joita ei markkinointiteksteissä mainita. Näitä lisäkuluja kutsutaan piilokuluiksi. 

Piilokulujen löytämiseksi, kannattaa halutulta palvelulta pyytää virallista lainatarjousta, jossa heidän tulee ilmoittaa kaikki juuri hakijan hakemaan lainaan sisältyvät kulut. Kuluja voi lainanottajalle kertyä jopa niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin kuukausittaisista laskuista. Tämä kulu saattaa olla 2-5 euron suuruinen lainapalvelusta riippuen, mutta pitkällä laina-ajalla sekin voi aiheuttaa satojenkin eurojen lisäkuluja. 

Pienlainaa etsittäessä tärkeintä on pitää ajatus mukana sekä olla tietoinen omasta rahallisesta tilanteesta sekä takaisinmaksukyvystä. Näillä eväillä lopputulos ei voi olla muuta, kuin hyvä. 

Pienlaina ja sen useat eri nimet 

Monet voivat hämmentyä pienlainaa etsittäessä sen useista eri nimistä sekä muodoista. Markkinoilta löytyy niin pikavippejä, joustoluottoja, kulutusluottoja sekä monia muita erilaisia lainamuotoja. Kaikki aikaisemmin mainitut muodot kuuluvat pienlainakategoriaan. Tästä huolimatta jokaisella yllä mainitulla muodolla on eronsa. Alla kerromme tarkemmin, millaisesta lainasta on kyse. Toivomme tämän helpottavan hakijaa lainamuotoja vertaillessa sekä parasta pienlainaa etsiessä. 

Pikavippi 

Pikavippi on laina, jota haetaan pieninpään äkilliseen lainantarpeeseen. Yleensä lainamäärät vaihtelevat 10 - 1 000 euron välillä. Lisäksi kyseistä lainaa haettaessa, hakuprosessi on yksinkertainen ja ennenkaikkea nopea. 

Pikavippien kohdalla suurin osa lainantarjoajista pyrkii tarjoamaan lainarahat asiakkailleen saman vuorokauden aikana. Tällä lainamuodolla on mahdollista saada helpotusta rahatilanteeseen nopeasti. Kyseessä on kuitenkin lainamuoto suurella riskillä. Tästä syystä lainantarjoajat pitävät korkoja korkealla. Tämä takaa samalla myös yritystoiminnan jatkumisen. 

Joustoluotto 

Joustoluotto on suuremmille rahasummille haettava luotto, mitä aikaisemmin kerrottu pikavippi. Joustoluotossa lainanhakija täyttää lainahakemuksen, johon hän määrittää luottorajan. Luottorajan määrittämisen sekä myöntävän lainapäätöksen jälkeen, voi lainanottaja nostaa halutun määrän lainaa aina luottorajaan asti. 

Joustoluoton positiivinen puoli on, että korkoja sekä muita kuluja maksetaan vain nostetulta summalta. Jos esimerkiksi haet 5 000 euron luottorajan, mutta lopullinen rahantarve on 1 000 euroa, maksat korkoa sekä kuluja 1 000 eurolle. Jos tarve kuitenkin muuttuu, ei sinun tarvitse hakea uutta lainaa vaan lisärahoitusta on mahdollista nostaa joustoluottotililtä. Tässä kannattaa kuitenkin huomioida, että osa palveluntuottajista veloittaa nostopalkkiota jokaisesta tehdystä nostosta. Tästä syystä kannattaa rahantarve miettiä heti aluksi kuntoon ja tehdä nostot sen mukaan. Pienikin säästö on säästö!

Kulutusluotto 

Kulutusluottoa haettaessa, puhutaan yleensä pikavippejä suuremmista summista. Kulutusluotto mahdollistaa lainan saannin nopeallakin aikataululla. Lainasummat tässä muodossa sijoittuvat yleensä 1 000 - 50 000 euron välille, eli kyseessä on huomattavasti pikavippejä suuremmat määrät. 

Kulutusluottoa haettaessa prosessi on yleensä hyvin yksinkertainen. Joissakin tilanteissa lainapalvelu voi pyytää hakijaa tosittamaan omat tulonsa. Tämä käy esittämällä esimerkiksi viimeisen muutaman kuukauden palkkakuitit. Myös kulutusluotot sisältävät monenlaisia kuluja, jotka ovat monissa tilanteissa pikavippeihin määriteltyjä kuluja hillitympiä. Tämä johtuu siitä, että kulutusluottoa haettaessa lainasummat voivat nousta korkeammiksi, jolloin myös pienemmät korot tekevät tulosta yrityksen kassaan. 

Pikalainaa seuraavilta palveluntuottajilta 

Vivus.fi tarjoaa pikalainaa 600 euroon asti 

Vivus.fi tarjoaa asiakkailleen 300 -600 euron suuruiset lainat. Laina-aika on 4kk. Monissa tilanteissa Vivuksen tarjoamat lainat maksetaan hakijan pankkitilille päivän kuluessa. 

Vivus on todella tunnettu suomenmarkkinoilla, sillä se pyrkii markkinoimaan aktiivisesti kaikissa kanavissa. Tämän ansiosta monet lukijat ovat takuulla kuulleet palvelun olemassa olosta jo useampia kertoja aikaisemminkin. Suomen lisäksi palvelu on tunnettu myös Ruotsissa, Tanskassa, Liettuassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa. 

Lainaa Vivus.fi:ltä on mahdollista hakea, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on vakituinen osoite sekä pankkitili Suomessa, luottotietosi ovat täysin puhtaat eikä sinulta löydy aikaisempia maksamattomia laskuja 4finance -konsernin lainapalveluihin. 

Vivuslainan nimelliskorko on 20% ja todellinen vuosikorko 26,30%. Vivus lainaesimerkki: asiakas saa 600€ luottorajan luottotililleen. Lainan vähimmäisnostovaatimus on 300€. Laina-aika on neljä kuukautta, eli velka tullaan maksamaan neljässä erässä. Yksi lainanlyhennyserä per kuukausi. Vuosi korko on aina kiinteä 20%, jonka lisäksi asiakkaalta velotetaan 5€ avausmaksu. Tässä esimerkissä luottokoroksi sekä kustannukseksi määrittyy 35,03€ ja takaisinmaksettava summa on 365,03€. Todellinen vuosikorko on 26,30%. Lisäksi kuluttajalla on 14 pv:n oikeus peruttaa luottosopimus. 

Hae lainaa Vivus.fi palvelusta!

Ferratum tarjoaa pikalainaa 4 000 euroon asti 

Ferratum on takuulla yksi maan tunnetuimmista pikalainojen tarjoajista. Lainarahaa palvelulta on mahdollista hakea 1 - 4 000 euroa. Ferratumin asiakkaat pääsevät yleensä nauttimaan nopeasta palvelusta, sillä suurimman osan lainoista Ferratum maksaa asiakkailleen yhden päivän kuluessa. 

Suomessa toimiva Ferratum Finland Oy kuuluu Ferratum Oyj. yhtiöön, joka on myös vuonna 2015 listattu Frankfurtin pörssiin. Kyseessä on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tällä hetkellä tunnetaan 20 eri maassa. Yrityksen arvoihin kuuluu läpinäkyvyys, rehellisyys sekä yksilölliset / asiakaskohtaisten ratkaisujen tekeminen. 

Lainaa Ferratumilta on mahdollista hakea, kun on vähintään 20-vuotias henkilö, jolla ei ole aikaisempia luottotietomerkintöjä. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite sekä matkapuhelinliittymä. Hakemuksen täyttämistä varten, tulee hakijalta löytyä verkkopankkitunnukset. 

Ferratum lainojen nimelliskorko on 19,97% ja todellinen vuosikorko 29,97%. 

Ferratum lainaesimerkki: joustava-luotto on maksimissaan 4 000€ suuruinen jatkuva luotto. Se on asiakkaan käytössä sopimuksella sovittuun luottorajaan asti. Jousto-luoton nimelliskorko on 19,97%, tilinhoitomaksu 12€ per kuukausi ja todellinen vuosikorko 29,79%. Luoton arvioiduksi kokonaiskustannukseksi määrittyy siis 4 576,59€, olettaen että asiakas tekee 4 000€ kertanoston ja maksaa sen takaisin 12 kuukauden erässä. 

Hae lainaa Ferratumilta klikkaamalla!

 

 

 


FAQs