Saldo

Saldo logo

Suomalainen Saldo tarjoaa monipuolisia lainapalveluja. Joustoluottoa voi saada 100-2 000 euroa ja kulutusluottoa puolestaan 1 000-10 000 euroa. Yritysluoton yläraja on 50 000 euroa. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja rahaa voidaan siirtää klo 7-23.

Sivuston käytettävyys

Lainatuotevalikoima

Hinnoittelu

Lainaprosessin nopeus

9.7 /10 YLEISARVO- SANA
Saldo logo

Lainaa max.

100-10 000 €

Hae Lainaa
Esimerkki Saldo Lainasta: 2 000 euron lainan kokonaiskulut 25 kuukauden maksuajalla ovat 99€ euroa per maksuerä, eli kokonaisuudessaan kulujen yhteenlaskettu summa on 2 475€ (esimerkki Saldon kotisivuilta).

Saldo -perustiedot

Laina-aika1-85 kk
Nimelliskorko13,90–19,90 %
Kuukausimaksumax. 12,50 €

Saldo: Plussat ja miinukset

+Lainapäätös jo 5 minuutissa
+Hakemuksia käsitellään päivittäin klo 7-23
+Asiakaspalvelua saatavilla arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18
-Lainapäätös jo 5 minuutissa
-Hakemuksia käsitellään päivittäin klo 7-23
-Asiakaspalvelua saatavilla arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18

Saldo lyhyesti

Saldo on suomalainen, vuonna 2006 perustettu lainapalvelu, joka tarjoaa lainaratkaisuja niin yksityishenkilöille kuin kuluttajille.

Tact Finance Oy:n luotsaama Saldo.com on luotettava ja helppokäyttöinen lainapalvelu, joka käsittelee lainahakemuksia päivittäin klo 7-23. Saldo.comin toiminnasta vastasi aina maaliskuun 2022 loppuun saakka Saldo Finance Oyj, mutta Tact Finance Oy otti organisaatiomuutoksen seurauksena ohjat käsiinsä 1.4.2022.

Toimintavuosiensa aikana Saldo.com on palvellut jo yli 500 000 tyytyväistä laina-asiakasta, joiden arvioita ja kokemuksia on luettavissa myös sivustolla.

Kuinka Saldo laina toimii?

Saldo on äärimmäisen nopea ja tehokas lainapalvelu, jonka kautta voi saada jopa minuuteissa 100-10 000 euron suuruisen lainan.

Yrityslainan kohdalla suurin mahdollinen lainasumma on 50 000 euroa. Saldo-lainat ovat vakuudettomia yrityslainaa lukuun ottamatta.

Saldo-lainat ovat hinnaltaan varsin kilpailukykyisiä, sillä palvelun tarjoamien kuluttajaluottojen todellinen vuosikorko on vain 21,3-29,6 %.

Saldo-lainaa on mahdollista saada tarvittaessa todella nopeasti, sillä mikäli lainaa hakee klo 7-23 välillä, saa lainaa tililleen jopa saman tien. Lain kirjainta noudattaen lainaa voidaan myöntää myös öisin, mutta sitä ei voida siirtää tuolloin tilille.

Kuka voi hakea Saldo lainaa?

Saldo Lainaa, Saldo Limiittiä tai Saldon autolainaa voi hakea vähintään täysi-ikäinen henkilö, jonka raha-asiat ovat asianmukaisella tolalla.

Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. 

Yrityslainan saannin edellytyksiä ovat puolestaan se, että yritys toimii Suomessa ja että sillä on suomalainen pankkitili.

Yrityslainan takaajana toimii lainan hakija, mutta laina ei edellytä reaalivakuutta.

Myös Saldo-lainan edellytyksenä on, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Mikäli taloudellinen tilanne on kunnossa, ei työttömyys ole sen sijaan este Saldo-lainan saannille

Millaisia lainoja ja tuotteita Saldo tarjoaa?

Saldo-lainoja on lyhyesti sanottuna neljänlaisia. Palvelu tarjoaa Saldo Lainaa, Saldo Limiittiä, autolainaa ja yrityslainaa.

Saldo Laina

Saldo Laina on 1 000-10 000 euron suuruinen laina 12-88 kuukauden takaisinmaksuajalla. Saldo Lainan kuukausittaisten lyhennyserien alkaen-hinta on vain 29 euroa, 


Saldo Laina on tarkoitettu monenkokoisiin hankintoihin ja hankkeisiin, ja sillä voi rahoittaa esimerkiksi uuden tietokoneen tai keittiöremontin.

Saldo Limiitti

Saldo Liiitti on arjen menoihin tarkoitettu joustava laina, joka on suuruudeltaan enintään 2 000 euroa. Saldo Limiitillä ei ole kiinteää maksuaikaa, ja pienin kuukausierä on alkaen 41 euroa. Saldo Limiitti sopii jatkuvien menojen lisärahoitukseksi

Saldo autolaina

Saldo-autolainaa voi saada 1 000-12 000 euroa. Maksuaikaa on puolestaan 24-60 kuukautta. Saldo-autolainan lyhennyserät alkavat 49 eurosta lähtien, ja lainalla voi rahoittaa joko koko kauppahinnan tai pelkän käsirahan.

Saldo yrityslaina

Saldon yrityslaina on 1 000-50 000 euron suuruinen laina 1-12 vuoden maksuajalla. Yrityslainan korko on ainoastaan 0 %. Lainan kiinteä kulu riippuu annetusta lainatarjouksesta.

Saldo yrityslaina, jonka lainanhakija takaa, on tarkoitettu kaikenlaisiin yritysinvestointeihin

Lainaesimerkki

Saldo-lainan kustannukset voivat muodostua esimerkiksi seuraavasti: Todellinen vuosikorko 1 500 euron luotolle on 28,6 %, kun laskelmassa on huomioitu 19,9 % korko ja 4,50 euron kuukausittainen lainanhoitokulu. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on tuolloin 2 440,07 euroa, kun laina maksetaan takaisin 50 maksuerässä ja kukin maksuerä 49,00 euroa kuukaudessa.

Saldo lainan kustannukset

Saldo-lainat ovat kustannuksiltaan varsin kilpailukykyisiä, ja kaikki tiedot on ilmoirerry sivustolla poikkeuksellisen selkeästi ja läpinäkyvästi.

Korot 

Saldo-lainojen nimelliskorko vaihtelee 13,9 %:sta 19,9 %:iin. Todellinen vuosikorko on sen sijaan 21,3-29,6 %. Saldo-yrityslainan korko on alkaen 0 %. 

Muut kulut 

Saldo-lainojen lainanhoitokulut ovat 0,01 % per päivä, mutta kuitenkin enimmillään 150 euroa vuodessa.

Saldo lainan takaisinmaksuaika

Saldo-lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee lainatuotteesta riippuen.Joustavan Saldo Limiitin takaisinmaksu onnistuu 41 euroa kuukaudessa -alkaen-hinnasta lähtien. 

Saldo Lainaa maksetaan puolestaan takaisin lainasummasta riippuen 1-88 kuukautta, ja kuukausittaiset lyhennyserät alkavat jo 29 eurosta. Autolainan kohdalla takaisinmaksuaika on puolestaan 24-60 kuukautta, ja yrityslainan kohdalla 1-12 kuukautta.

Saldo Limiitti -asiakkaat voivat myös muuttaa laskunsa eräpäivää.

Saldo Limiitti -asiakkaille on tarjolla myös muita mielenkiintoisia lisäpalveluja, joiden avulla voi hakea maksu- tai lyhennysvapaata tai puolittaa lyhennyseränsä kolmen kuukauden ajaksi. Muutosten käsittelykulu on 5 euroa.

Saldo lainan lyhennys- tai maksuvapaa 

Saldo Limiitti -luotolleen voi saada halutessaan erilaisia takaisinmaksuun liittyviä lisäpalveluja. Näitä ovat maksu- tai lyhennysvapaa kuukausi, kuukausierien puolittaminen kolmeksi kuukaudeksi. 

Maksuvapaan aikana Saldo Limiitistä a ei makseta kuukauden aikana mitään ja lyhennysvapaan aikana maksetaan sen sijaan ainoastaan korot ja kulut: Mikäli talouteen tarvitsee helpotusta pidemmällä aikavälillä, tuo kuukausierän puolittaminen kolmeksi kuukaudeksi selvän avun tilanteeseen.

Saldo lainaturva

Saldo Turva -lainavakuutus tarjoaa edullista turvaa, sillä alkaen-hinta Saldo Limiitin kohdalla vain 0,44 euroa kuukaudessa. Saldo Lainan kohdalla alin mahdollinen kuukausihinta on 2,49 euroa.  

Saldo Turva- lainavakuutus turvaa takaisinmaksun mahdollisen työttömyyden, työkyvyttömyyden tai kuolemantapauksen kohdalla. 

Saldon lainaturvavakuutus on helppo ja yksinkertainen tapa taloudellisen tilanteen turvaamiseen – kaiken varalta.

Saldo Turvaa on saatavilla Saldon lainoihin ja luottoihin helposti ja joustavasti, sillä sopimuksensa voi lakkauttaa koska hyvänsä MySaldo-palvelussa.

Saldo asiakaspalvelu

Saldon asiantunteva asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (at) saldo.com, asiakaspalvelun aukioloaikoina toiminnassa olevan, ruudun oikeasta alakulmasta löytyvän chat-ikkunan välityksellä tai puhelimitse soittamalla numeroon 06000 55000. 

Puhelinta ei kannata pitää ensisijaisena yhteydenottovälineenä, sillä puhelun hinta on 2 €/min+pvm+mpm. Jonotuksen hinta on puolestaan pvm/mpm.

Chatin kautta vastauksen saa yleensä saman tien, joten sitä voi pitää kätevimpänä yhteydenottokanavana.

Saldo-asiakaspalvelusta kerrotaan, että asiakkaiden kysymykset liittyvät useimmiten joko lainan hintaan tai siihen, kuinka pikaisella aikataululla laina on mahdollista saada tilillle.

Saldon luotettavuudesta 

Saldo on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 lähtien. Toimintavuosiensa aikana palvelu on ennättänyt palvellla jo satojatuhansia laina-asiakkaita. 

Saldo.comin omistaa suomalainen, myös useita muita lainatuotemerkkejä, kuten Vippi.fitä luotsaava, vuonna 2021 toimintansa aloittanut Tact Finance Oy.

Saldo blogi

Erittäin mielenkiintoisessa Saldo-blogissa pohdiskellaan monenlaisia, eri kantilta talouteen liittyviä kysymyksiä. Viimeisimpien tekstien aiheena on muun muassa sitä, millaisia tukia pienyritykset voivat saada tai takuuvuokraa.

Sivustolla kerrotaan, että Saldon Blogin kirjoitukset käsittelevät säästämistä, sijoittamista ja muita taloutta sivuavia aiheita

Saldo sovellus

Erillistä Saldo sovellusta ei ole saatavilla. Palvelun käyttö onnistuu sen sijaan vaivattomasti myös mobiililaitteella.

Saldo kokemuksia – risut ja ruusut

Saldo-sivustolla on nähtävillä aitoja käyttäjäkokemuksia Reviews.io-palvelun kautta.

Saldo on saanut asiakkailtaan reilusti yli 1 000 arvioon perustuen peräti 4,62 tähteä 5:stä, eli palveluun ollaan pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä.

Saldo.comia kiitellään helppoudesta, nopeudesta ja turvallisuudesta, ja myös loistava palvelu mainitaan useammassa arviossa.

Saldon suosituin tuote on Saldo Limiitti aina 2 000 euroon asti, mutta kuten sanottua, tarjolla on myös lainaa, autolainaa ja yrityslainaa. Palvelu on toisin sanoen varsin monipuolinen.

Miinusta on sen sijaan se, että Saldo Turvaa voi saada ainoastaan Saldo Limiitille, ei muille lainatuotteille.

Saldo yhteystiedot

Osoite: Tact Finance Oy Juhana Herttuan Puistokatu 3, 20200 Turku

Puhelinnumero: 06000 55000 (Ma-pe klo 7–21 ja la-su 10–18)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu (at) saldo.com

Y-tunnus: 3246454-7

Usein kysytyt kysymykset

Saldo tarjoaa yksityisasiakkailleen kolmenlaista lainaa: Saldo Limiittiä, Saldo Lainaa ja Saldo autolainaa. Yritysasiakkaat voivat hakea puolestaan Saldon yrityslainaa.

Saldo-lainojen todellinen vuosikorko on 21,3-29,6 %. .

Saldo Limiitilleen voi hakea lyhennys- tai maksuvapaata MySaldo-palvelun kautta.

Saldo Limiitin eräpäivää voi muuttaa helposti MySaldo-palvelussa.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.