Saldo lyhyesti 

  • Lainaa: 1 000 - 10 000 euroa 
  • Takaisinmaksuaika: 12 - 88 kuukautta 
  • Nimelliskorko: 13,9 - 19,9%

Kilpailuta myös Saldon lainapalvelut täyttämällä lainahakemus 

Tietoa Saldo lainapalvelusta 

Saldo lainapalvelu on suomalainen rahoitusalan yhtiö, joka tarjoaa vastuullisia sekä luotettavia rahoitusalan palveluita. Kaikki palvelun tekemät lainapäätökset ovat tapauskohtaisia ja lainaa on mahdollista saada 13,9% - 19,9% nimelliskorolla. Kyseessä ei ole uusi rahoituspalvelu, sillä Saldo on palvellut laina-asiakkaita jo 10 vuoden ajan. Näihin vuosiin mahtuu yli 500 000 tyytyväistä asiakasta. Saldo Financen tavoitteena toimii tarjoilla joustavia sekä vaivattomia lainoja, jotka helpottavat yksityishenkilöiden arkea taikka juhlaa. Palvelulta löytyy kaksi erilaista lainatuotetta, joista molemmista kerromme lisää alapuolella. 

"Mahtaako sulla saldo riittää?" Näin kuuluu televisiosta suomalaisille tuttu Saldo lainapalvelun slogan. 

Saldo Finance Oyj. tituleeraa itseään rahoitusalan pioneerina. Toiminnan he ovat aloittaneet jo vuonna 2006. Kyseessä on yksi maamme ensimmäisistä pienlainapalveluista. Iästä huolimatta, on Saldo säilynyt alansa vakavaraisena johtotähtenä koko toimintansa ajan, vaikka muutoksia sekä koetuksiakin on matkan varrelle mahtunut. 

Saldon tavoitteena on kehittyä jatkuvalla syötöllä. He haluavat kehittää ja tuottaa jatkuvasti uusia ja uudella tavalla toimivia joustavia, asiakaslähtöisiä palveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa arjen taloudellisia haasteita. Tällaisia haasteita voi ihan kuka tahansa kohdata, missä vaiheessa elämää tahansa. Toiminnan peruspilareina toimivat luotettavuus sekä useiden vuosien rautainen kokemus rahoitusalalla. 

Saldolla on kaksi toimistoa Suomessa. Toinen toimistoista sijaitsee Helsingissä ja pääkonttori Turun High Tech Centerissä. Heidän palveluksessaan toimii toistakymmentä rahoitus- sekä teknologia-alan ammattilaista, joiden tavoite on täysin sama. Jokaisella Saldolla työskentelevällä on sama päämäärä, eli rakentaa Saldo Financesta alan ykköstoimija. 

Saldolainaa 1 000 - 10 000 euroa 

Saldon pääasiallinen lainatuote on Saldolaina, jota on mahdollista lunastaa 1 000 - 10 000 euroa. Laina-aikaa kyseiselle luotolle on mahdollista hakea 12 - 88 kuukautta. Lainan takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä, joiden suuruus voi vaihdella 29 - 399 €/kk välillä. Lainojen nimelliskorko vaihtelee 13,9% - 19,9% välillä ja todellinen vuosikorko puolestaan sijoittuu 21,3% - 29,5%. 

Saldo haluaa painottaa, että kaikki heidän lainat ovat henkilökohtaiseen tarpeeseen räätälöityjä, eikä niitä ole mahdollista vertailla kesken. Kulutusluoton lopullinen hinta on mahdollista selvittää ainoastaan täyttämällä lainahakemus. Kyseinen laina on suunniteltu tilanteisiin, jossa kotitalous kohtaa suuremman tarpeen. Saldo lainaan lisätään nimelliskoron päälle lainanhoitokulu, joka on 0,01% per päivä, mutta korkeintaan 150 euroa per vuosi. 

Saldo laina on edullinen, nopea, henkilökohtainen sekä vakuudeton. Kyseessä on mutkaton vaihtoehto, joka kannattaa kilpailuttaa. 

Esimerkki saldolainasta

Saldolaina esimerkki edellä mainittuja korkoja sekä kuluja käyttämällä: 2 000 euron lainan kokonaiskulut 25 kuukauden maksuajalla ovat 99€ euroa per maksuerä, eli kokonaisuudessaan kulujen yhteenlaskettu summa on 2 475€ (esimerkki Saldon kotisivuilta).

Saldolimiitti 2 000 euroa 

Saldolimiitti on 100 - 2 000 euron suuruinen joustoluotto, joka on mahdollista nostaa kokonaisuudessaan taikka pienissä erissä. Korkoa peritään ainoastaan nostetulta osalta. Puheena on lainamuoto, joka kannattaa hyödyntää tilanteissa, jossa lainarahantarve ei ole tarkkaan tiedossa. Lainahakemuksella asiakkaat voivat hakea jopa 2 000 euron limiittilainaa, joka on aina käytettävissä. Takaisinmaksuerät Saldolimiitillä ovat alkaen 49 euroa per kuukausi. 

Saldolimiitissä vuotuinen nimelliskorko on 19,9% ja  todellinen vuosikorko maksimissaan 29,6%. Lainanhoitokulut ovat 0,01% per päivä ja korkeintaan 150 euroa vuodessa.  Mikäli asiakkaalla ei ole avointa lainaa, ei hänelle myöskään koidu kuluja. Palvelu laskuttaa ainoastaan nostetusta lainasta. Minimilyhennys riippuu lainan määrästä ja se on 15% koko avoimena olevasta summasta. Summa tulee siis sijoittumaan 49 - 99 euron välille. 

Saldolimiitin nostaminen onnistuu puhelimella. Lainaa nostettaessa, tulee asiakkaan lähettää tekstiviestillä SALDO sekä haluttu summa palvelun määrittämään puhelinnumeroon. 

Esimerkki saldolimiitistä 

Asiakas nostaa saldolimiittiä 2 000 euroa yhdellä kertaaja maksaa sen takaisin 12 kuukauden erässä. Lainan takaisinmaksettavaksi summaksi muodostuu yhteensä 2 295 euroa (esimerkki Saldon kotisivuilta).

Saldo yhdistää myös aikaisemmat lainat 

Saldolla asiakkaat voivat myös yhdistää aikaisemmat luotot. Tämä olennaisesti helpottaa lainan takaisinmaksua, kun laina tulee kotiin yhdellä laskulla sekä pitää sisällään ainoastaan yhdet kulut. Lainojen yhdisteleminen Saldolla onnistuu 1 000 - 10 000 euroon ja maksuaika on mahdollista määrittää Saldolainan mukaan, eli 12 kuukaudesta 88 kuukauteen. 

Saldo Financen lainojen yleiset vaatimukset 

Lainaa Saldo Financelta on mahdollista saada lainaa, kun kyseessä on oikeustoimikelpoinen henkilö, joka on vähintään 18-vuotias ja hoitanut taloutensa mallikkaasti. 

Palvelun kilpailuttaminen onnistuu helposti täyttämällä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus. Tätä kautta, saat tarjouksen parhaillaan jopa 20 luotettavalta pankilta sekä muulta luoton myöntäjältä. 

Saldo Financen yhteystiedot 

Saldo Finance Oyj/Saldo 

Lemminkäisenkatu 46a 

20520 Turku 

(postitusosoitteessa ei ole asiakaspalvelua)

Saldo y-tunnus: 2360614-4