Vertaile turvalliset lainapalvelut täyttämällä hakemus


Miten lainan hakeminen onnistuu? 

Nyt voit kilpailuttaa lainat myös sivustomme kautta. Täyttämällä yhden lainahakemuksen, kilpailuttaa yhteistyökumppanimme jopa 20 palvelua puolestasi. Mikä parasta, prosessi on helppo sekä nopea. 

Hakemuksen täyttäminen onnistuu sivustollamme ja vaatii ainoastaan pienen hetken aikaasi. Hakemukselle sinun tulee täyttää perustietosi, toivottu lainasumma sekä mahdollinen takaisinmaksuaika. Lue lisää hakemuksen täyttämisestä ja siihen liityvästä prosessista täältä!

Kuinka kauan lainatarjouksen saaminen kestää? 

Yleensä lainatarjous lähetetään hakijalle muutamassa minuutissa, joissakin tilanteissa se voi viedä hieman kauemmin. Pääset kirjautumaan Oma Rahoitus -palveluun välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Kaikki sinulle räätälöidyt lainatarjoukset tullaan lähettämään kyseiseen palveluun. Tarjouksien määrä on jokaisessa tilanteessa asiakaskohtainen. 

Kuinka kauan lainarahan siirtyminen pankkitilille kestää? 

Lainarahan siirtymiseen kuluva aika on täysin riippuvainen haetusta lainasummasta sekä lainan myöntävästä yrityksestä. Lainarahat on mahdollista saada pankkitilille jopa 15 minuutissa. Tämä on kuitenkin palvelu kohtaista. Hyvä nyrkkisääntö tässä asiassa on kuitenkin, että mitä enemmän lainaa haetaan, sitä kauemmin prosessi kestää. Alle 2 000 euron suuruisissa lainoissa rahat maksetaan tilille yleensä saman päivän aikana. 

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa Lainat.fi:llä? 

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä sivustomme kautta, sillä se on helppoa, nopeaa sekä turvallista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lähetämme sen yhteistyökumppanillemme, joka puolestaan lähestyy yli 20 pankkia sekä rahoituslaitosta. 

Yhdellä hakemuksella sinulla on mahdollisuus saada useampi lainatarjous, joita vertailemalla voit löytää sopivimman vaihtoehdon itsellesi. Sen ansiosta voit myös säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa. 

Onko palvelun käyttö maksullista? 

Lainahakemuksen täyttäminen sekä lähettäminen on täysin kulutonta eikä se velvoita hakijaa mihinkään. Lainanhakija voi hyväksyä parhaaksi näkemänsä tarjouksen taikka hylätä kaikki saamansa ehdotukset. 

Mihin lainahakemuksen täyttö velvoittaa? 

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita mihinkään. Hakijalla on oikeus joko ottaa vastaan jokin saaduista lainatarjouksista taikka hylätä kaikki vaihtoehdot. Hakijan maksuvelvollisuus alkaa hetkestä, jolloin hän hyväksyy lainatarjouksen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kyseinen sopimus on tällöin hänen sekä lainapalvelun välinen. 

Muistathan, että Lainat.fi ei myönnä lainoja ja tehdyistä lainasopimuksista tulee asiakkaan olla suoraan yhteydessä rahoituslaitoksen taikka pankin asiakaspalveluun.  

Kuinka paljon lainaa on mahdollista saada? 

Hakemuksemme kautta sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa 2 000 - 60 000 euron suuruiset lainat. Muistathan määritellä lainan suuruuden omiin tuloihisi sekä menoihisi sopivaksi, näin vältyt maksuvaikeuksilta sekä mahdolliselta lainakierteeltä. 

Kuinka pitkällä laina-ajalla lainaa on mahdollista saada? 

Laina-aika on mahdollista määrittää 1 - 15 vuoteen. Ennen laina-ajan määrittämistä on kuitenkin tärkeää käydä omat tulot sekä menot läpi, jotta laina-aika saadaan mahdollisimman lähelle todellista tilannetta. Laina-aikaa ei missään tilanteessa tule määrittää liian lyhyeksi, sillä lisälainan saaminen voi joissakin tilanteissa koitua ongelmaksi, jonka lisäksi kyseinen kierre saattaa johtaa vakavimmissa tilanteissa velkakierteeseen. Laina-aikaa ei myöskään tulisi koskaan määrittää liian pitkäksi, sillä se ei ole missään tilanteessa ilmaista. Lue lisää budjetoinnista täältä!

Voiko työtön saada lainaa?

Lainan hakeminen työttömänä voi olla haastavaa ja sen saanti riippuu täysin elämäntilanteesta, lainan suuruudesta sekä onko hakijalla muita tulonlähteitä. 

On myös hyvä muistaa, että yleensä työttömälle myönnettävät lainat ovat suuruudeltaan maksimissaan 2 000 - 3 000 euron suuruisia. Lue lisää aiheesta täältä!

Onko lainaa mahdollista hakea ilman luottotietoja? 

Lainan kilpailuttaminen sivustoltamme löytyvän hakemuksen on mahdollista ainoastaan, jos luottotiedot ovat kunnossa. Tilanteissa, jossa hakijalla on maksuhäiriömerkintä suosittelemme keskustelemaan lainasta oman pankin kanssa. 

Syitä lainahakemuksen hylkäämiselle? 

Lainahakemuksen hylkäämiselle on useita syitä. Osa rahoituslaitoksista taikka pankeista ei myönnä lainaa, mikäli sinulla on jo olemassa oleva laina samalta palvelulta. Lisäksi maksuhäiriö taikka liian vähäiset tulot voivat olla syitä lainahakemuksen hylkäämiselle. 

Mikäli haluat tietää lainahakemuksen hylkäämiseen johtaneen syyn, suosittelemme olemaan yhteydessä itse lainapalveluun sekä pyytämään syitä tehdylle päätökselle.