Rahoitu

Rahoitu.fi logo

Rahoitu.fi haluaa omalta osaltaan varmistaa, että lainaa hakeva saa aina parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Sivustolta löydät myös tietopaketin hyvän lainahakemuksen täyttöön liittyen. Lue parhaat vinkit sujuvan lainaprosessin varmistamiseksi.

Sivuston käytettävyys

Lainatuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

9.8 /10 YLEISARVO- SANA
Rahoitu.fi logo

Lainaa

1 000-60 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: 40 000 € laina, jonka nimelliskorko 4,5 % ja todellinen vuosikorko 4,74 %. Takaisinmaksuaika 15 v. Luoton kokonaiskustannukset ovat yhteensä 56 047 €.

Rahoitu -perustiedot

Laina-aika12-180 kk
Nimelliskorko4,50-20 %
Kuukausimaksuvaihtelee

Rahoitu: Plussat ja miinukset

+Suomalainen, nopea ja luotettaava
+Kilpailuttaa kerralla jopa 29 lainanmyöntäjää
+Jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta
-Suomalainen, nopea ja luotettaava
-Kilpailuttaa kerralla jopa 29 lainanmyöntäjää
-Jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta

Rahoitu lyhyesti

Rahoitu on suomalainen lainavertailupalvelu, jota pyörittää vuonna 2016 perustettu, Helsingissä toimiva Oy Salus Group Ab. Rahoitu.fi-palvelun avulla voi kilpailuttaa jopa noin 30 lainanmyöntäjävaihtoehtoa.

Rahoitu.fi on valinnut yhteistyökumppaneikseen ainoastaan alan kärkinimiä, joten tarjolla on vakuudettomien kulutusluottojen aatelia aina Resurs Bankista Bank Norwegianiin.

Rahoitu mainostaa olevansa nopea, turvallinen ja maksuton, ja erinomaisten asiakaspalautteiden pohjalta vaikuttaa siltä, että palvelun käyttäjät ovat kaikin puolin erittäin tyytyväisiä.

Kuinka Rahoitu toimii?

Rahoitu.fi on palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa kerralla lähes 30 lainanmyöntäjää. Rahoitu.fi-sivuston helppokäyttöisen lomakkeen täyttämällä lainahakemus lähtee saman tien usealle eri pankille ja yritykselle, jotka laskevat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuuteissa. Tämän jälkeen hakijan tehtäväksi jää valita itselleen parhaiten sopiva lainatarjous ja allekirjoittaa sopimus.

Myönteisen luottopäätöksen, tarvittavien liitteiden ja allekirjoitusten jälkeen rahat saa tililleen jopa saman päivän aikana.

Lainanhakuprosessi on lyhykäisyydessään tämä:

  1. laadi budjetti ja valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
  2. täytä lainahakemus huolellisesti ja toimita mahdollisesti vaaditut liitteet
  3. tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja valitse paras vaihtoehto
  4. allekirjoita sopimus ja odota, että lainasumma siirtyy tilillesi
  5. käytä saamasi laina suunnitelmasi mukaisesti.

Kuka voi hakea lainaa Rahoitu.fin avulla?

Vakuudetonta, 1 000–60 000 euron suuruista lainaa voi hakea Rahoitu.fi-palvelun avulla vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Huomioithan, että jotkin lainapalvelut myöntävät kuitenkin lainaa vanhemmille, esimerkiksi vähintään 24-vuotiaille henkilöille.

Lainan saanti Rahoitu.fin kautta edellyttää lisäksi sitä, että hakija on asunut vakituisesti Suomessa vähintään edeltäneiden 24-36 kuukauden ajan. Kunkin lainanmyöntäjän asettamat täsmälliset ehdot käyvät ilmi kunkin palvelun omalta sivustolta.

Rahoitu.fi lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa?

Moni hakee lainaa yksin, mutta lainan hakeminen yhteishakijan kanssa ei ole hassumpi vaihtoehto ainakaan silloin, kun kyse on hieman suuremmasta lainasummasta.

Yhteishakijan kanssa lainaa haettaessa lainaa saa pienemmän riskin vuoksi todennäköisesti huomattavasti pienemmällä korolla. Lisäksi lainaa voi saada tarvittaessa enemmän.

Kanssahakija on usein avio- tai avopuoliso, jonka kanssa haetaan esimerkiksi

Millaisia lainoja Rahoitu kilpailuttaa?

Rahoitu.fi-palvelu vertailee 1 000–60 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Sivuston kautta voi hakea esimerkiksi

  • auto– tai remonttilainaa
  • yhdistelylainaa
  • mökkilainaa.

Se, mihin käyttötarkoitukseen lainaraha on tarkoitettu, on vain ja ainoastaan hakijan oma asia. Lainaa voi hakea esimerkiksi veneen, remontin, unelmien lomamatkan tai auton rahoittamiseen.

Yhdistelylainan avulla on puolestaan mahdollista yhdistää entuudestaan olemassa olevat pienlainat, luottokorttivelat ja osamaksut yhdeksi ainoaksi lainaksi.

Tämä vaikuttaa suotuisasti kuukausittaisiin lainanhoitokustannuksiin, ja yhden lainan takaisinmaksu on lisäksi huomattavasti yksinkertaisempaa.

Lainaa voi hakea joko yksin tai kanssahakijan kanssa.

Lainaesimerkki

Rahoitu-lainaesimerkki: Esimerkkiluoton, jonka takaisinmaksuajaksi on määritelty 10 vuotta, määrä on 60 000 euroa ja nimelliskorko 4,50 %.

Luoton todellinen vuosikorko 4,79 % ja avausmaksu 49 €. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on täten 75 281 euroa.

Rahoitu lainan kustannukset

Rahoitu.fi-palvelu vertailee useita lainoja, joiden kulut vaihtelevat laina-ajan, lainasumman ja asiakkaasta laaditun riskiarvion perusteella.

Lainaesimerkistä ei näin ollen voi yksi yhteen päätellä, kuinka paljon lainasta itse maksaisi.

Korot

Rahoitu.fi-palvelun kilpailuttamien lainojen nimelliskorot vaihtelevat palvelukohtaisesti 4,5 %.sta aina korkokaton ylärajana olevaan 20 %:iin.

Nimelliskorko ei kuitenkaan kerro lainan todellista hintaa, vaan huomiota tulee kiinnittää myös oheiskulut, kuten avaus- ja lainanhoitomaksun, sisältävään todelliseen vuosikorkoon.

Lainan todellisen vuosikoron saa selville ainoastaan lainahakemuksen avulla, sillä kustannukset vaihtelevat jokaisen hakijan henkilökohtaisen taloustilanteen perusteella.

Muut kulut

Korkojen ohella lainoissa on erilaisia kustannuksia. Nämä huomioidaan todellisessa vuosikorossa, johon kannattaakin kiinnittää huolellisesti huomiota.

Todellinen vuosikorko on mittari, jonka avulla lainojen vertailu onnistuu luotettavasti ja läpinäkyvästi.

Rahoitu lainan takaisinmaksuaika

Rahoitu-palvelu vertailee lainoja, joiden takaisinmaksuaika vaihtelee 1–15 vuoteen. Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, joten maksuaikataulu kannattaa suunnitella huolellisesti.

Liian tiukka takaisinmaksuaika tuo arkeen turhaa lisästressiä ja kuormitusta, liian pitkä maksuaika puolestaan tarpeettomia lisäkuluja.

Maksuaikataulu tulisikin suunnitella siten, että se mahdollistaa myös pientä liikkumavaraa, eikä pakka hajoa käsiin heti ensimmäisen yllättävän menoerän tai lomamatkasuunnitelmien kohdalla.

Ottamansa lainan voi lisäksi maksaa kokonaisuudessaan takaisin koska tahansa, useimmiten jopa täysin ilman lisäkustannuksia.

Takaisinmaksuun liittyvissä asioissa kannattaa olla suoraan yhteydessä lainanmyöntäjätahon asiakaspalveluun.

Rahoitu maksuvapaa tai Rahoitu lyhennysvapaa

Rahoitu-sivusto vertailee useita lainapalveluja, joista valtaosa myöntää tarvittaessa joko maksu- tai lyhennysvapaata.

Yleisenä ehtona maksu- tai lyhennysvapaan saannille on se, että lainaa on hoidettu ongelmitta vähintään muutaman, yleensä ainakin kolmen tai neljän kuukauden ajan.

Maksuvapaalla viitataan kuukauteen, jonka aikana lainan maksu on kokonaan tauolla. lyhennysvapaa tarkoittaa puolestaan jaksoa, jonka aikana lainasta hoidetaan ainoastaan korot ja kulut.

Vapaata voidaan myöntää 1–3 kuukautta vuodessa. Huomioithan, etteivät maksu- tai lyhennysvapaat kuukaudet voi kuitenkaan olla peräkkäisiä kuukausia.

Maksu- tai lyhennysvapaan aikana kertyneet korot, kulut ja lainapääoma huomioidaan myöhemmissä lyhennyserissä, jotka lasketaan vapaakuukauden jälkeen uudelleen.

Rahoitu lainaturva

Moni Rahoitu.fi-palvelun kilpailuttamista lainanmyöntäjistä tarjoaa lainoilleen jonkinnäköistä lainaturvaa.

Lainaturvaehdot ovat palvelukohtaisia, joten niihin liittyvissä asioissa on viisainta ottaa suoraan yhteyttä lainanmyöntäjään.

Rahoitu asiakaspalvelu

Rahoitu-sivuston asiakaspalveluun saa yhteyden maanantaista perjantaihin klo 9–16. Yhteyttä voi ottaa joko puhelimitse tai sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Lisäksi käyttäjille on laadittu laaja UKK-palsta, josta saa niin ikään apua yleisimpiin kysymyksiin.

Rahoitu-sivuston UKK-kysymykset käsittelevät muun muassa lainan korkoa, mahdollista lainamäärää, lainan takaisinmaksuaikaa ja sitä, kuinka nopeasti lainan saa tililleen.

Mikäli kysymykset koskevat yksittäisen lainapalvelun tuotteita, kannattaa yhteyttä ottaa Rahoitu-asiakaspalvelun sijaan suoraan ko. palvelun asiakastukeen.

Rahoitu.fin luotettavuudesta

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, joka on valinnut yhteistyökumppaneikseen ainoastaan eturivin lainapalveluja. Palvelun kotimaisuuden ja laadukkuuden puolesta puhuu myös sivustolle myönnetty avainlipputunnuksen käyttöoikeus.

Sivustolla on lähes 1 700 Trustpilot-palvelun kautta kerättyä asiakaspalautetta. Nämä antavat realistisen kuvan siitä, mitä mieltä tavalliset, erilaisissa elämäntilanteissa lainaa tarvitsevat suomalaiset palvelusta ovat. Rahoitu.fin käyttäjät ovat luokitelleet palvelun keskimäärin erinomaiseksi.

Rahoitu blogi

Rahoitu-sivusto tarjoaa mielenkiintoisia blogikirjoituksia. Saatavilla on muun muassa parhaita lainanhakuvinkkejä ja mielenkiintoisia käyttäjäkokemuksia.

Elämänmakuinen ja samastumiskokemuksia tarjoava Rahoitu.fi-blogi löytyy näppärästi sivuston oikeassa yläkulmassa olevan hampurilaisvalikon kautta.

Rahoitu kokemuksia – risut ja ruusut

Rahoitu kokemuksia on kerätty sivustolla omaan ”Asiakkaamme kertovat” -osioonsa. Osiossa ääneen pääsevät Rahoitu.fi-palvelua käyttäneet henkilöt, jotka ovat tarvinneet lisärahoitusta mitä moninaisimmissa tilanteissa.

Lisäksi sivusto on saanut Trustpilot-arvioissa erinomaisen, 4,5 tähden arvosanan yli 1 200 arvion perusteella.

Asiakastyytyväisyyden perusteella vaikuttaa siltä, että käyttäjät ovat kaikin puolin varsin tyytyväisiä Rahoitu.fi-sivuston tarjoamiin palveluihin ja lainaratkaisuihin.

Muuan asiakas kertoo muun muassa säästävänsä nykyisen yhdistelylainansa avulla peräti 1 600 euroa kuukaudessa.

Rahoitu yhteystiedot

Osoite: Runeberginkatu 5B 00100 Helsinki

Sähköposti: info (at) rahoitu.fi

Puhelinnumero: 045 493 3200 (avoinna ma–pe klo 9–16)

Y-tunnus: 2765805-6

Usein kysytyt kysymykset

Rahoitu.fi-palvelun kautta voi kilpailuttaa 1 000-60 000 euron suuruiset vakuudettomat kulutusluotot 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea esimerkiksi autoa, remonttia tai lainojen yhdistelyä varten.

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat jo minuuteissa, ja parhaassa tapauksessa lainarahat saa tililleen heti samana päivänä lainasopimuksen allekirjoittamisen ja tarvittavien liitteiden toimittamisen jälkeen.

Rahoitu.fi-palvelun avulla voi vertailla yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 25 lainapalvelua.

Rahoitu.fi-palvelun käyttö edellyttää vähintään 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja vakituista asuinpaikkaa Suomessa.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.