Rahoitu.fi

Arvosana: 5.0 / 5

1 000 € - 60 000 €
  • Vertaile 1 000€–60 000€ lainat
  • Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,5–20%

Rahoitu.fi lainaesimerkki: 40 000 € luottoa, jonka nimelliskorko 4.5 % ja todellinen vuosikorko 4.74 %. Takaisinmaksuaika 15 vuotta. Luoton kokonaiskustannukset ovat 56 047 euroa.

Perustiedot 

Lainatyyppi Vertaile kulutusluotot ja yhdistä olemassa olevat lainat
Lainaa 1 000–60 000 euroa 
Nimelliskorko 4,5%–20%
Takaisinmaksu  1–15 vuotta 

Miksi lainojen vertailu Rahoitu.fi palvelun kautta kannattaa? 

Rahoitu.fi auttaa suomalaisia kuluttajia taloudellisissa pulmatilanteissa. Lainojen vertaileminen onnistuu helposti yhdellä hakemuksella, ilman lisäkustannuksia. 

Verkon välityksellä haettavien lainojen määrä kasvaa vuosi vuodelta. Lainaa haettaessa on tärkeää löytää juuri omaan tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Rahoitu.fi pääasiallisena tehtävänä tässä prosessissa on varmistaa, että asiakas saa parhaat mahdolliset lainatarjoukset. 

Palvelun kolme pääarvoa ovat; turvallinen, nopea sekä maksuton. Turvallisuus on Rahoitu.fi palvelulle tärkeä sana, sillä se on mukana kaikissa heidän tekemissä päätöksissä. Palvelu haluaa ymmärtää asiakkaitaan sekä asiakkaiden tarpeita, jotta jokaiselle löytyisi juuri tilanteeseen sopiva lainavaihtoehto. Rahoitu.fi noudattaa myös tietosuojaa koskettavia lakeja, määräyksiä sekä muita vaatimuksia.

Turvallisuuden lisäksi he panostavat nopeuteen ja se onkin yksi palvelun valttikorteista. Lisäksi Rahoitu.fi tarjoaa vaivatonta asiointia sekä laadukasta palvelua. Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä lainahakemuksen täyttäminen sido asiakasta jatkotoimiin. 


Rahoitu.fi
  • Vertaile 1 000€–60 000€ lainat
  • Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,5–20%

Rahoitu.fi lainaesimerkki: 40 000 € luottoa, jonka nimelliskorko 4.5 % ja todellinen vuosikorko 4.74 %. Takaisinmaksuaika 15 vuotta. Luoton kokonaiskustannukset ovat 56 047 euroa.


Kulutusluotot 

Rahoitu.fi palvelu vertailee 1 000–60 000 euron vakuudettomat kulutusluotot. Kulutusluotto sopii erilaisiin tilanteisiin, jossa rahantarve on akuutti. Pankissa jonottamisen sijaan, niiden vertailu käy täyttämällä yksinkertainen lainahakemus palvelun sivuilla. Nopeimmissa tilanteissa lainarahat voivat olla pankkitilillä jo saman päivän aikana. 

Korot 

Rahoitu.fi vertailee lainat, joiden nimelliskorot vaihtelevat kuluttajansuojalain määrittämissä rajoissa. Lainojen nimelliskorot sijoittuvat 4,5%–20% välille. Tarjouksia vertaillessa tulee lainanottajan kuitenkin kiinnittää huomiota tarjouksella esitettävään todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko huomioi koron lisäksi kaikki lainan muut kulut. 

Lainojen korot määritetään asiakaskohtaisesti. Korkoon vaikuttaa lainan suuruus, takaisinmaksuaika ja asiakkaan henkilökohtainen rahatilanne. 

Muut kulut 

Palvelut saattavat lisätä luottoihin erilaisia kerta- tai kuukausimaksuja. Kuluja voivat olla avausmaksu, käsittelykulu, muutosmaksu tai tilinhoitomaksu. Kyseiset kulut eivät kuluttajansuojalain mukaan voi ylittää 150 euroa vuodessa.

Lainanottajan on hyvä tietää, että todellinen vuosikorko huomioi kyseiset kulut, ja on näin ollen vertailukelpoinen luku edullisinta lainaa etsittäessä. 

Takaisinmaksuaika 

Rahoitu.fi kautta vertailtaville lainoille on mahdollista hakea 1–15 vuotta takaisinmaksuaikaa. Aika kannattaa määrittää mahdollisimman realistiseksi. Liian pitkäksi määritetty takaisinmaksuaika maksaa asiakkaalle ja liian lyhyt takaisinmaksuaika voi puolestaan aiheuttaa maksuvaikeuksia kotitaloudelle. Ennen lainan ottamista on tärkeää budjetoida omat tulot sekä menot niin, että tietoon saadaan todellinen maksukyky. 

Rahoitu.fi lainaesimerkki 

Asiakas ottaa 10 000 euron kulutusluoton, 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausieräksi tulee 233 euroa, johon lisätään 5 euron suuruinen laskutuslisä sekä 95 euron suuruinen avausmaksu. Lainan kokonaiskustannukset ovat 13 958 euroa. Esimerkissä lainan nimelliskorko on 12,60% ja todellinen vuosikorko 14,9%. 


Rahoitu.fi
  • Vertaile 1 000€–60 000€ lainat
  • Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
  • Nimelliskorko 4,5–20%

Rahoitu.fi lainaesimerkki: 40 000 € luottoa, jonka nimelliskorko 4.5 % ja todellinen vuosikorko 4.74 %. Takaisinmaksuaika 15 vuotta. Luoton kokonaiskustannukset ovat 56 047 euroa.


Yhdistä olemassa olevat lainat

Rahoitu.fi palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa olemassa olevat pienlainat. Pienlainojen ja osamaksujen yhdistämisellä on mahdollista säästää parhaillaan jopa satoja euroja vuodessa. Yhdistämällä osamaksit ja pienlainat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, maksettavaksi tulee ainoastaan yksi korko ja yhdet kulut. On myös hyvä muistaa, että yhdellä lainalla on yksien kulujen lisäksi ainoastaan yksi eräpäivä, joka helpottaa kulujen suunnittelua huomattavasti.

Yleiset vaatimukset 

Jokaisella pankilla on erilaiset kriteerit, kenelle luottoa myönnetään. Lainan ottaminen vaatii kuitenkin vähintään 18 vuoden ikää, mutta usein ikävaatimus on nostettu jopa 25 vuoteen. Lainanottajalla tulee myös olla säännölliset tulot, jonka lisäksi luottotietojen tulee olla puhtaat. Luottokelpoisuuden varmistamiseksi, tulee hakijan myös asua Suomessa. 

Yhteenveto 

Rahoitu.fi vertailee turvalliset lainapalvelut. Vertailu onnistuu 1 000–60 000 euron suuruisille lainoille, joille takaisinmaksuaikaa on mahdollista hakea 1–15 vuotta. Palvelun kautta on myös mahdollista vertailla parhaat lainojen yhdistelyyn tarkoitetut lainat. Kyseessä on turvallinen toimija, joka panostaa nopeuteen ja läpinäkyvyyteen. Edellä mainittujen etujen lisäksi käy lainojen vertailu Rahoitu.fi palvelun kautta myös maksuttomasti.

Rahoitu.fi yhteystiedot 

Runeberginkatu 5B

00100 Helsinki 

Sähköposti: [email protected] 

Puhelinnumero: 03-41092000


Emmalla on kokemusta finanssialalta jo usean vuoden ajalta. Pankkeja sekä muita rahoituspalveluita arvioidessaan, kiinnittää hän huomiota erityisesti tuotteiden hinnoitteluun, hakuprosessiin sekä turvallisuuteen. Palveluiden arvioimisen lisäksi, Emma on kiinnostunut alaa koskettavasta lainsäädännöstä ja sen muutoksista.  

Lisää