Lainaa 5000 euroa 

Yllättikö rahantarve täysin? Aiheutuko tarve suuremmalle summalle, mitä oletit. Tässä artikkelissa kerromme parhaat tarjoajat, joilta on mahdollista hakea lainaa 5 000 euroon asti. Lisäksi jaamme lyhyen tietopaketin puheena olevien firmojen toiminnasta sekä muista palveluista. 

5000 euron suuruista lainaa mietittäessä, puheeksi tulee yleensä kulutusluotto. Kulutusluotto on laina, jossa haettava lainasumma on yleensä suurempi, kuin pikalainoissa. Lisäksi kulutusluoton korot ovat monesti hillitymmät, mitä pienemmissä lainoissa. 

5 000 euron lainoja myöntävät muun muassa Bank Norwegian, Komplett Bank.fi, Euroloan sekä Ostosraha.fi. Tyhjentävän listauksen kulutusluotoista, joita voimme lukijoillemme suositella löydät klikkaamalla tästä! Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää aiheesta, olet tullut oikeaan paikkaan. 


Pikalaina

 • Lainanantajien määrä: 17
 • Lainamäärä: 100-1000€
 • Maksuaika: 1-36kk
 • Korot: 0,00-692,50%
Vertaa

Kulutusluotto

 • Lainanantajien määrä: 21
 • Lainamäärä: 1000-50 000€
 • Maksuaika: 1-56kk
 • Korot: 0,00-95,40%
Vertaa

Luottokortti

 • Luottokorttien määrä: 6
 • Lainamäärä: 1000-10 000€
 • Korot: 0,00-16,90%
Vertaa

Mistä lainaa 5000 euroa? 

5000 euron tarve voi tulla kenelle tahansa ja milloin tahansa. Tarve voi olla todella kiireinen ja tästä syystä puheeksi tulevat kulutusluotot. Monissa tilanteissa kulutusluotto on lainanhakijan tilillä saman päivän aikana, kun lainasopimus on hyväksytty. Mikä mukavinta, lainasopimuksen hyväksyminen käy nykyään helposti sekä nopeasti verkossa verkkopankkitunnuksia apuna käyttäen. 

Lainaa 5000 euroa Bank Norwegianilta 

Bank Norwegian on yksi tunnetuimmista kulutusluottojen myöntäjistä. Kulutusluottojen lisäksi palvelu tarjoaa autolainoja sekä luottokortteja. Lainaa Bank Norwegianilta on mahdollista saada 1 000 eurosta 50 0000 euroon, eli tarjolla on yksi markkinoiden laajimmista lainahaarukoista. 

Lainaa 5000 Bank Norwegian Bank Norwegian on aloittanut toimintansa Norjassa vuonna 2007. Vuonna 2015 yrityksen palvelut rantautuivat myös Suomeen. Yritys on tunnettu yhtenä markinoiden vakaavaraisimpana sekä turvallisimpana lainantarjoajana. Lainatarjousta on mahdollista hakea Bank Norwegianin kotisivulla. Rahat ovat lainanhakijan tilillä jo 1 - 4 arkipäivän kuluessa siitä, kun lainatarjous on hyväksytty. Lisäksi ank Norwegian tarjoaa toimivan hakupalvelun mobiililaitteelle. 

Lainaa Bank Norwegianilta on mahdollista hakea, kun täyttää alta löytyvät ehdot:

 • Olet vähintään 23-vuotias 
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä 
 • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta 

Yksi palveluntarjoajan kilpailukykyisistä eduista on sen tarjoama joustava takaisinmaksu. Parhaillaan takaisinmaksuaikaa voi saada 15-vuotta. Bank Norwegianin tarjoamiin lainoihin ei myöskään sisälly minkäänlaisia piilokuluja ja kaikki tiedot on ilmoitettu selkeästi lainatarjouksessa. Yrityksen lainoihin sisältyy korko, joka on 8,99 - 22,49%, perustamismaksu 45 / 95 euroa sekä 5 euron tilinhoitomaksu. 

Lainaa 5000 euroa täältä! 

Lainaa 5000 euroa Komlett Bank.fi palvelusta 

Komplett Bank on tunnettu heidän edusta, jossa lainanhakijalla ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa. Rahoituslaitos tarjoaa asiakkailleen lainoja 1 000 eurosta 50 000 euroon. Yritys on toiminut vuodesta 2014 alkaen. Kyseessä on uuden sukupolven online -pankki, joka on mahdollista huomata heidän verkkopalveluissa. Yritys on saanut mainetta myös hyväntekeväisyys tempauksillaan. He ovat lahjoittaneet rahaa muun muassa Perun Sisällissodan uhreille. 

Lainaa 5000 Komplett bank Palvelun tarjoamat lainat poikkeavat täysin kilpailijoistaan, sillä niihin ei ole lisätty kulutusluotoille ominaista lyhennyspakkoa. Lainanottajalla on oikeus lyhentää lainaa haluamaansa tahtiin ja kuukausittain hänen tulee maksaa vain korot sekä muut kulut. Tämän ansiosta palvelu on aidosti joustava. 

Lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa ja lainatarjous on hakijalla välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksesta hakija näkee juuri hänelle tarjottavan lainasumman ja sen korot sekä muut kulut. Lainahakemusta täytettäessä Komplett Bank tarvitsee myös tiedon hakijan tuloista ja joissakin tilanteissa lainanhakijan tulee varautua esittämään tiedot omista tuloista esimerkiksi palkkakuitein. Kun päätös on tehty, lainatarjous tulee hyväksyä omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Komplett Bankin lainarahaan lisätään 4,9% - 19,9% nimelliskorko, muut päälle laskettavat kulut ovat 45 - 195 euroa sekä tilinhoitopalkkio on 5 euroa per kuukausi. 

Lainanhakeminen onnistuu, kun täytät alta löytyvät vaatimukset: 

 • Olet vähintään 23-vuotias 
 • Sinulla on säännölliset tulot 
 • Olet asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta 
 • Luottotietosi ovat puhtaat 

Lainaa 5000 euroa täältä! 

Lainaa 5000 euroa Euroloanilta 

Euroloan on 2007 vuonna perustettu nopeasti kasvava yritys. Lainaa palvelulta on mahdollista hakea 100 - 10 000 euron nostorajalla. Palvelu tarjoaa nostot ympäri vuorokauden. Euroloan on markkinoilla tutuksi tullut Fintech -yritys. Fintech yritykset ovat tunnettuja perinteisestä pankkitoiminnasta poikkeavasta toiminnasta sekä kehittyneemmästä toiminnastaan. 

Lainaa 5000 Euroloan Lainaa on mahdollista hakea Euroloanin sivustolla ja tarjous lähetetään asiakkaalle välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Jotta lainanhakeminen on mahdollista, tulee hakijalla olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen hakijalla on oikeus nostaa rahaa luottorajan mukaisesti. Korkoa lainanottaja maksaa vain nostetulle summalle. Palvelu tarjoaa kahdenlaisia nostoja; hetinosto sekä pikanosto. Hetinostossa rahat ovat tilillä välittömästi, pikanostossa rahat siirtyvät pankkitilille kuuden tunnin kuluessa.

Euroloan -lainan ansiosta asiakkailla on myös mahdollisuus maksaa laskuja suoraan Euroloan tiiltä. Tämä helpottaa laskujenmaksua huomattavasti, kun rahoja ei tarvitse alkaa siirtämään minnekään.

Palvelun tarjoamat lainat eivät sisällä vuosimaksua tai kiinteää kuukausimaksua, asiakkaan tarvitsee vain maksaa kuukausilta, jolloin hän on tehnyt noston. Tilinhoitomaksu lainakuukaudelta on 0 - 7,90 euroa per kuukausi, todellinen vuosikorko sijoittuu 4,9% - 50% välille ja viitekorko on 0,5%. 

Lainaa myönnetään, kun täytät alta löytyvät ehdot: 

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Olet Suomen kansalainen ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa 
 • Sinulta löytyy mobiilivarmenne tai henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset 
 • Sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä 

Lainaa 5000 euroa täältä! 

Lainaa 5000 euroa Ostosrahalta 

Ostosraha on Suomalainen yritys, joka kasvaa jatkuvasti. Asiakkailleen se tarjoaa lainoja 400 - 10 000 euron välillä. Rahat on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa. Laina-aikaa on mahdollista neuvotella 12 - 72 kuukautta. Ostosraha on osa OPR lainaa 5000 ostosrahaVakuus Oy rahoitusyhtiötä. Kyseessä on todella vakaavarainen yhtiö, joka omistaa useampia suuria kuluttaja- sekä yritysrahoitukseen keskittyviä palveluita. Ostosraha haluaa tarjota asiakkailleen läpinäkyvää sekä asiakaslähtöistä palvelua. Yhtiöltä löytyy konttorit Helsingistä, Tukholmasta sekä Prahasta. 

Ensimmäistä kertaa lainaa haettaessa, tulee hakijan kirjautua sisään verkkopankkitunnuksilla sekä täyttää huolellisesti lainahakemus. Hakemuksella asiakkaalta kysytään tietoja lainamäärästä, takaisinmaksuajasta sekä tuloista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa lainapäätöksen tekstiviestillä noin 15 minuutin kuluessa. Ostosrahan lainoille on mahdollista saada 1 - 3 lyhennysvapaata kuukautta. Lainan kiinteä korko alkaa 24,9%. 

Lainaa on mahdollista saada, jos täytäytät alta löytyvät ehdot: 

 • Olet 20-vuotias tai vanhempi 
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot 
 • Omistat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai matkapuhelinnumeron sekä mobiilivarmenteen

Lainaa 5000 euroa täältä!