Lainaa 5000 euroa 

Yllättikö rahantarve täysin? Aiheutuko tarve suuremmalle summalle, mitä oletit. Tässä artikkelissa kerromme parhaat tarjoajat, joilta on mahdollista hakea lainaa 5 000 euroon asti. Kerromme myös helpoimman tavan kilpailuttaa parhaat 5 000 euron suuruiset lainat. Lisäksi jaamme lyhyen tietopaketin puheena olevien firmojen toiminnasta sekä muista palveluista. 

Kilpailuta parhaat 5 000 euron lainat täyttämällä hakemus


Yleistietoa 5000 euron lainoista 

5000 euron suuruista lainaa mietittäessä, puheeksi tulee yleensä kulutusluotto. Kulutusluotto on laina, jossa haettava lainasumma on korkeampi, kuin pikalainoissa. Lisäksi kulutusluoton korot ovat monesti hillitymmät, mitä pienemmissä lainoissa. 

5 000 euron lainoja myöntävät muun muassa Bank Norwegian, Komplett Bank.fi sekä Ostosraha.fi. Tyhjentävän listauksen kulutusluotoista, joita voimme lukijoillemme suositella löydät klikkaamalla tästä! 

Nykyään parhaiden kulutusluottojen kattava kilpailuttaminen onnistuu kauttamme. Se on mahdollista täyttämällä yltä löytyvä yksinkertainen lainahakemus. Hakemuksen täytön jälkeen välitämme sen yhteistyökumppanillemme, joka kilpailuttaa yli 20 lainapalvelua. Kilpailuttaminen kauttamme on vaivatonta, nopeaa sekä ilmaista. Täytetty lainahakemus ei myöskään velvoita lainatarjouksen hyväksymiseen. 

Mistä lainaa 5000 euroa? 

5000 euron tarve voi tulla kenelle tahansa ja milloin tahansa. Tarve voi olla todella kiireinen ja tästä syystä puheeksi tulevat kulutusluotot. Monissa tilanteissa kulutusluotto on lainanhakijan tilillä saman päivän aikana, kun lainasopimus on hyväksytty. Mikä mukavinta, lainasopimuksen hyväksyminen käy nykyään helposti sekä nopeasti verkossa verkkopankkitunnuksia apuna käyttäen. 

Kilpailuta 5 000 euron lainat meillä

Täyttämällä yläpuolelta löytyvän hakemuksen, voit kilpailuttaa parhaat lainatarjoajat nopeasti ja pienellä vaivalla. 

Haettaessa lainaa kilpailuttaminen on ykkösasemassa. Mikäli aika on tiukilla, suosittelemme täyttämään yläpuolelta löytyvän lainahakemuksen. Tällöin yhteistyökumppanimme kilpailuttaa 5 000 euron suuruiset lainat nopeasti, ilmaiseksi ja vaivattomasti yhdellä hakemuksella. 

Lainaa 5000 euroa Bank Norwegianilta 

Bank Norwegian on yksi tunnetuimmista kulutusluottojen myöntäjistä. Kulutusluottojen lisäksi palvelu tarjoaa autolainoja sekä luottokortteja. Lainaa Bank Norwegianilta on mahdollista saada 1 000 eurosta 50 0000 euroon, eli tarjolla on yksi markkinoiden laajimmista lainahaarukoista. 

Bank Norwegian on aloittanut toimintansa Norjassa vuonna 2007. Vuonna 2015 yrityksen palvelut rantautuivat myös Suomeen. Yritys on tunnettu yhtenä markinoiden vakaavaraisimpana sekä turvallisimpana lainantarjoajana. Lainatarjousta on mahdollista hakea Bank Norwegianin kotisivulla. Rahat ovat lainanhakijan tilillä jo 1 - 4 arkipäivän kuluessa siitä, kun lainatarjous on hyväksytty. Lisäksi ank Norwegian tarjoaa toimivan hakupalvelun mobiililaitteelle. 

Lainaa Bank Norwegianilta on mahdollista hakea, kun täyttää alta löytyvät ehdot:

  • Olet vähintään 23-vuotias 
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä 
  • Olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta 

Yksi palveluntarjoajan kilpailukykyisistä eduista on sen tarjoama joustava takaisinmaksu. Parhaillaan takaisinmaksuaikaa voi saada 15-vuotta. Bank Norwegianin tarjoamiin lainoihin ei myöskään sisälly minkäänlaisia piilokuluja ja kaikki tiedot on ilmoitettu selkeästi lainatarjouksessa. Yrityksen lainoihin sisältyy korko, joka on 6,99% - 19,99%, perustamismaksu 45 euroa tai 90 euroa riippuen lainan suuruudesta. Pienimmissä lainoissa kyseistä summaa ei veloiteta ollenkaan. Lisäksi lainoihin lisätään 5 euron suuruinen tilinhoitomaksu, joka tulee maksettavaksi kuukausittain. 

Lainaa 5000 euroa täältä! 

Lainaa 5000 euroa Komlett Bank.fi palvelusta 

Komplett Bank on tunnettu heidän edusta, jossa lainanhakijalla ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa. Rahoituslaitos tarjoaa asiakkailleen lainoja 1 000 eurosta 50 000 euroon. Yritys on toiminut vuodesta 2014 alkaen. Kyseessä on uuden sukupolven online -pankki, joka on mahdollista huomata heidän verkkopalveluissa. Yritys on saanut mainetta myös hyväntekeväisyys tempauksillaan. He ovat lahjoittaneet rahaa muun muassa Perun Sisällissodan uhreille. 

Palvelun tarjoamat lainat poikkeavat täysin kilpailijoistaan, sillä niihin ei ole lisätty kulutusluotoille ominaista lyhennyspakkoa. Lainanottajalla on oikeus lyhentää lainaa haluamaansa tahtiin ja kuukausittain hänen tulee maksaa vain korot sekä muut kulut. Tämän ansiosta palvelu on aidosti joustava. 

Lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa ja lainatarjous on hakijalla välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksesta hakija näkee juuri hänelle tarjottavan lainasumman ja sen korot sekä muut kulut. Lainahakemusta täytettäessä Komplett Bank tarvitsee myös tiedon hakijan tuloista ja joissakin tilanteissa lainanhakijan tulee varautua esittämään tiedot omista tuloista esimerkiksi palkkakuitein. Kun päätös on tehty, lainatarjous tulee hyväksyä omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Komplett Bankin lainarahaan lisätään 4,9% - 19,9% nimelliskorko. Koron lisäksi asiakkaalle tulee maksettavaksi tilin avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. 

Lainanhakeminen onnistuu, kun täytät alta löytyvät vaatimukset: 

  • Olet vähintään 23-vuotias 
  • Sinulla on säännölliset tulot 
  • Olet asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta 
  • Luottotietosi ovat puhtaat 

Lainaa 5000 euroa täältä! 


Lainaa 5000 euroa Ostosrahalta 

Ostosraha on Suomalainen yritys, joka kasvaa jatkuvasti. Asiakkailleen se tarjoaa lainoja 400 - 10 000 euron välillä. Rahat on mahdollista saada tilille jopa 15 minuutissa. Laina-aikaa on mahdollista neuvotella 12 - 72 kuukautta. Ostosraha on osa OPR Vakuus Oy rahoitusyhtiötä. Kyseessä on todella vakaavarainen yhtiö, joka omistaa useampia suuria kuluttaja- sekä yritysrahoitukseen keskittyviä palveluita. Ostosraha haluaa tarjota asiakkailleen läpinäkyvää sekä asiakaslähtöistä palvelua. Yhtiöltä löytyy konttorit Helsingistä, Tukholmasta sekä Prahasta. 

Ensimmäistä kertaa lainaa haettaessa, tulee hakijan kirjautua sisään verkkopankkitunnuksilla sekä täyttää huolellisesti lainahakemus. Hakemuksella asiakkaalta kysytään tietoja lainamäärästä, takaisinmaksuajasta sekä tuloista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa lainapäätöksen tekstiviestillä noin 15 minuutin kuluessa. Ostosrahan lainoille on mahdollista saada 1 - 3 lyhennysvapaata kuukautta. Lainan kiinteä korko on 19.9% ja korkeimmillaan Ostosrahan maksimivuosikorko kohoaa 29,4%.  

Lainaa on mahdollista saada, jos täytäytät alta löytyvät ehdot: 

  • Olet 20-vuotias tai vanhempi 
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot 
  • Omistat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai matkapuhelinnumeron sekä mobiilivarmenteen

Lainaa 5000 euroa täältä!  


Lainaa 5000 euroa yhteenveto 

5000 euron suuruisia lainoja on mahdollista hakea helposti sekä nopeasti. Palveluita löytyy markkinoilta satoja ja niiden kilpailuttaminen voi tuntua ikuisuusprojektille. Tästä syystä olemme halunneet helpottaa lukijoidemme työtä ja tarjoamme palvelun lainojen kilpailuttamiselle. Kyseisen palvelun käyttäminen ei voisi olla helpompaa, sillä se käy täyttämällä yläpuolelta löytyvä lainahakemus. 

Täyttämällä hakemuksen yhteistyökumppanimme kilpailuttaa yli 20 pankkia sekä lainapalvelua nopeasti sekä ilman ylimääräistä säätöä. Palvelun käyttäminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Lainatarjouksien saamisen jälkeen, saat aikaa tutustua ehdotuksiin kaikessa rauhassa sekä tehdä lopullisen päätöksen lainan ottamisesta. 


 


FAQs