Komplett Bank

Komblett Bank logo

Komplett Bank -tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia rahoitusratkaisuja äärimmäisen joustavilla maksuehdoilla. Asiakas maksaa kuukaudessa ainoastaan korkoja ja kuluja, maksaen lainansa takaisin sovitun laina-ajan puitteissa omaan tahtiinsa. Järjestely tuo joustoa esimerkiksi hoitovapaan aikana.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Asiakaspalvelu

Lainaprosessin nopeus

95% Kokonaisarvio
Komblett Bank logo

Lainaa

1 000-50 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: korko 7,49 %, todellinen vuosikorko 9,77 %, 5 v laina-aika 10 000 € summalle, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 12 559 €. Kuukausimaksuerä 209 €/k.

Komplett Bank -perustiedot

Laina-aika36-180 kk
Nimelliskorko6,00-18,50 %
Kuukausimaksu8 €

Komplett Bank: Plussat ja miinukset

+Laaja tuotevalikoima
+Bonusta jokaisesta Komplett Bank Mastercard -ostoksesta
+Äärimmäisen kätevä sovellus
-Asiakaspalvelu avoinna ainoastaan ma-pe klo 10-15

Komplett Bank lyhyesti

Norjalainen Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu nettipankki, joka aloitti toimintansa Suomessa helmikuussa 2017. Suurimman osan Komplett Bankista omistaa Komplett Bank Group, jolla on useita verkkokauppoja. Näistä mainittakoon muun muassa Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler.

Komplett Bank tarjoaa suomalaisasiakkailleen monenlaisia laina- ja vakuutustuotteita, jotka esittelemme lyhyesti alempana.

Kuinka Komplett Bank laina toimii?

Kuten sanottua, tarjoaa Komplett Bank tarjoaa useanlaisia lainatuotteita. Valittua lainaa tai luottokorttia haetaan sivustolta löytyvän hakulomakkeen avulla. Lomakkeen yhteyteen tulee liittää pyydetyt liitteet, jotta hakemus saadaan käsiteltyä mahdollisimman ripeästi.

Heti lainahakemuksen lähetyksen jälkeen asiakkaalle lähetetään alustava lainapäätös. Laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun hakemus tarvittavine liitteineen on käsitelty ja lainasopimus on allekirjoitettu verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Kuka voi hakea Komplett Bank lainaa?

Komplett Bank -joustoluottoa tai kulutuslainaa voi hakea vähintään 23-vuotias henkilö, joka on virallisesti asunut Suomessa vähintään edeltävät 36 kuukautta, ja jolla on säännölliset tulot. Luoton saanti edellyttää, että hakijan luottotiedot ovat puhtaat.

Millaisia lainoja ja tuotteita Komplett Bank myöntää?

Komplett Bank -lainojen luettelo on suorastaan hengästyttävän pitkä. Tarjolla on niin joustoluottoa, kulutusluottoa, autolainaa, remonttilainaa, matkalainaa kuin venelainaakin.

Komplett Bankin kautta onnistuu lisäksi jo olemassa olevien lainojen yhdistäminen yhdistelylainan avulla. Lainaa voi hakea 1 000–50 000 euroa. Palvelu tarjoaa myös Komplett Bank Mastercard –luottokortin.

Komplett Bank joustoluotto

Komplett Bank -joustoluotto on yksityislaina, joka ei edellytä vakuuksia tai henkilötakaajaa. Komplett Bank -joustoluotto soveltuu myös lainojen yhdistämiseen, mikä pienentää puolestaan lainakustannuksia. Joustoluottoa voi hakea 1 000–50 000euroa.

Joustoluottoa saa haettua helposti Komplett Bankin sivustolla olevalla lomakkeella. Hakemuksen lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron ohella verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Komplett Bank Joustoluoton hakuprosessi etenee seuraavasti:

  1. Täytä lomakkeeseen valitsemasi lainasumma ja henkilötietosi.
  2. Lähetä hakemus.
  3. Vastaus saapuu sähköpostiisi.
  4. Toimita Komplett Bankin mahdollisesti pyytämät lisäasiakirjat verkkosivuston kautta tai sähköpostitse.
  5. Komplett Bank lähettää lainapäätöksen käytyään läpi saamansa asiakirjat. Lainapäätöksestä käyvät ilmi niin tarjottu luottolimiitti, korko kuin muut kulut.
  6. Allekirjoita lainatarjous verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, mikäli sopimus vastaa odotuksiasi.
  7. Saat Joustoluoton käyttöösi välittömästi hakemuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Joustoluoton lyhentäminen sujuu asiakkaan valitsemassa tahdissa, sillä ainoastaan korot ja kulut erääntyvät maksettavaksi kuukausittain.

Joustoluotto tarjoaa jatkuva joustoa talouteen, sillä uuden lainan hakeminen ei ole tarpeen – luottoa voi nostaa aina sallittuun limiittiin asti. Ainoana edellytyksenä on, että luottoa on välillä maksanut takaisin.

Komplett Bank kulutuslaina

Komplett Bank myöntää 1 000–50 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja. Lainaprosessi on ripeä, ja lainan erikoisuus on se, ettei asiakkaan tarvitse määritellä lainalleen kiinteää takaisinmaksuaikaa.

Lainaa lyhennetään asiakkaan valitsemassa aikataulussa, sillä kuukausittain veloitetaan ainoastaan erääntyvät korot ja kulut. Tämä mahdollistaa lyhennysvapaat kuukaudet silloin, kun taloudessa on ylimääräisiä menoeriä tai esimerkiksi hoitovapaan vuoksi tiukempia kausia.

Komplett Bank -kulutuslainan kuukausimaksut ovat markkinoiden pienimmät, ja joustava takaisinmaksu tekee lainanhoidosta helppoa. Kulutusluoton takaisinmaksuaika vaihtelee 3–15 vuoteen.

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank -Mastercard tarjoaa jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kortilla tehtyjä ostoksia voi maksaa 50 päivää myöhemmin ilma lisäkuluja. Luottoraja voi olla peräti 10 000 euroa. Asiakkaalle määritelty luottoraja määräytyy laaditun riskiarvion perusteella.

Komplett Bank Mastercard on vuosimaksuton luottokortti, jonka käteisnostoista tai omalle tilille tehdyistä tilisiirroista ei veloiteta lisämaksua.

Komplett Bank tekee yhteystyötä Pohjoismaiden johtavien verkkokauppojen taustalla vaikuttavan Komplett Group -konsernin kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta Komplett Bank voi tarjota luottokorttiasiakkailleen erityisen kanta-asiakasohjelman, jossa bonuksia kertyy etenkin verkko-ostoksista.

Komplett Bank Mastercard on varustettu ostoturvavakuutuksella, matka- ja peruutusvakuutuksella ja henkilöllisyysvarkausvakuutuksella.

Komplett Bank Mastercard vakuutus

Komplett Bank Mastercadin omistaja saa taloudellisen jouston ohella itselleen rahanarvoisia etuja. Luettelemme lyhyesti alla, millaisia vakuutuksia kyseinen kortti sisältää. Vakuutusehdot on viisasta tavata alusta loppuun mahdollisten väärinkäsitysten ja oletusten välttämiseksi.

Komplett Bank Mastercardin matka- ja peruutusvakuus

Komplett Bank Mastercard sisältää matka- ja peruutusvakuutuksen. Vakuutus sisältää niin matkan peruuntumisen, kadonneet matkatavarat kuin peruutukset. Kuten kaikkien vakuutustuotteiden kohdalla, myös Komplett Bank Mastercardiin sisältyvän vakuutuksen ehtoihin tulee perehtyä huolellisesti.

Komplett Bank ostoturvavakuutus

Komplett Bank -ostoturvavakuutus kattaa kuluja aina 2 500 euroon saakka. Vakuutus voi korvata kuluja silloin, kun vakuutettu kohde on vahingoittunut ulkoisesta, äkillisestä syystä.

Komplett Bank henkilöllisyysvarkausvakuutus

Henkilöllisyysvarkausvakuutuksen korvaussumma on enintään 10 000 euroa. Summa kattaa näin ollen henkilöllisyysvarkaudesta koituneet kustannukset aina enimmäisluottorajaan saakka. Myös henkilöllisyysvarkausvakuutuksen ehtoihin tutustuminen on ensiarvoisen tärkeää.

Komplett Bank vakuutus

Ainutlaatuisien vakuutusratkaisujensa avulla Komplett Bank tarjoaa turvaa niin lainan kuin luottokortin takaisinmaksun varalta. Vakuutus kattaa työttömyyden, heikentyneen työkyvyn, kuolemantapauksen, sairaalahoidon ja kriittisen sairauden.

Mastercardin kohdalla vakuutusmaksu on 0,9 % jäljellä olevan velan määrästä. Lainaturvavakuutuksen, josta kerromme lisää myöhemmin, kohdalla hinta on 0,3 % kuukauden lopun saldosta.            

Komplett Bank Maksuturva

Komplett Bank -maksuturva huolehtii luottokortin tai lainan kuukausikustannusten kattamisesta työttömyyden, työkyvyn heikkenemisen tai kuolemantapauksen kohdalla. Maksuturva on mahdollista hankkia luottokorttia tai lainaa haettaessa.

Lainaesimerkki

10 000 euron laina 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Avausmaksu 45 euroa, nimelliskorko 7,49 % ja todellinen vuosikorko 9,77 %. Tilinhoitopalkkio 8 euroa kuukaudessa, jolloin kuukausittaiseksi maksueräksi muodostuu 209 euroa ja lainan kokonaishinnaksi yhteensä 12 559 euroa. Vaihtuva korko koostuu viite- ja marginaalikorosta. Tässä esimerkissä voimassa oli Euribor 3 kk -0,573 % (1.1.2022).

Komplett Bank lainan kustannukset

Komplett Bankilla on useita erilaisia lainatuotteita, jotka poikkeavat toisistaan myös hinnoittelun osalta. Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi erilaisia korkoja ja kustannuksia, joita yhtiön tarjoamiin lainoihin liittyy.

Korot 

Komplett Bank -lainan nimelliskorko määritellään asiakaskohtaisesti. Korko on laaditun riskiarvion perusteella 6,00–18,50 %.

Kun lainatyyppinä on kertaluotto, on takaisinmaksuaika tuolloin 3–15 vuotta. Suurin todellinen vuosikorko on tuolloin 20,82 %.

Mikäli laina on Joustoluotto eli limiittilaina, voi luottoa nostaa koska tahansa myönnetyn luottorajan puitteissa, eikä lainalla ole näin ollen etukäteen määriteltyä takaisinmaksuaikaa.

Kuukausittainen lyhennyssumma muodostuu kertyneistä kuluista ja koroista. Korkokanta vaihtelee 4,9–19,9 %:iin.

Muut kulut 

Komplett Bank veloittaa kuukausittaisen tilinhoitopalkkion, joka vaihtelee lainasummasta riippuen 3 eurosta 8 euroon. Lainan avausmaksu, joka riippuu niin ikään lainan määrästä, on suuruudeltaan 0–49 euroa. Mahdollinen uusi maksusuunnitelma on hinnaltaan 45 euroa.

Komplett Bank lainan takaisinmaksuaika

Kuten sanottua, Komplett Bank -lainan takaisinmaksuaika riippuu valitusta tuotteesta. Luottokortin kohdalla korotonta maksuaikaa voi saada jopa 50 päivää.

Komplett Bank Joustoluottoa ja Komplett Bank Kulutusluottoa maksetaan takaisin asiakkaan valitsemassa tahdissa. Kuukausittain erääntyvät automaattisesti ainoastaan korot ja kulut, joten maksuaikataulua voi suunnitella ja muuttaa omassa tahdissaan.

Komplett Bank lainaturvavakuutus

Komplett Bank -lainalleen voi ottaa lainaturvavakuutuksen. Tämän vapaaehtoisen vakuutuksen hinta on 0,3 % kuukauden lopussa käytössä olevan Joustoluoton saldosta.

Lainaturvavakuutuksessa huomioidaan mahdollinen alentunut työkyky, työttömyys tai kuolema.

Komplett Bank lainan lyhennysvapaa

Komplett Bank lainalle ei ole saatavilla erikseen haettavaa lyhennysvapaata. Lyhennysvapaita kuukausia voi sen sijaan pitää omassa tahdissaan. Niin kulutus- kuin joustoluotosta veloitetaan automaattisesti kuukausittain ainoastaan korot ja kulut.

Asiakkaan ulottuvilla on toisin sanoen lyhennysvapaita kuukausia koska tahansa – kunhan korot ja kulut tulevat asianmukaisesti hoidetuiksi.

Komplett Bank asiakaspalvelu

Komplett Bankin asiakaspalvelu palvelee joko sähköpostitse tai sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Yhteydenottolomakkeessa aiheeksi voi valita joko lainaturvavakuutuksen, joustoluoton, Omat sivut, turvallisuuden tai luottokortin. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17.

Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella kattavasti UKK-palstasta voi hyvinkin olla apua.

Komplett Bankin luotettavuudesta

Komplett Bank, joka on tarjonnut lainapalveluja Suomessa vuodesta 2017 lähtien, on osa suurta ja tunnettua norjalaiskonsernia, Komplett Groupia.

Palvelu saa kiitosta etenkin poikkeuksellisen joustavasta lainanlyhennysmenettelystä ja nopeasta lainanhakuprosessista.

Helposti lähestyttävä Komplett Bank on selkeä ja helppokäyttöinen palvelu, joka pyrkii tuomaan joustoa asiakkaidensa arkeen. Asiakkaiden antaman palautteen perusteella tehtävässä on onnistuttu pääsääntöisesti erinomaisesti.

Komplett Bank blogi

Komplett Bank-sivustolla ei ole erityistä osiota blogille tai uutisille – ainakaan tämän tekstin kirjoitushetkellä. Tulevaisuudessa asia voi luonnollisesti muuttua, sillä erilaiset säästämistä ja taloudenpitoa koskevat artikkelit kiinnostavat monia lukijoita.

Komplett Bank kokemuksia – risut ja ruusut

Etenkin Komplett Bankin Mastercard on yllättänyt iloisesti yhden, jos toisenkin. Ominaisuuksiltaan todella monipuolinen ja kattava luottokortti tuo joustoa talouteen todella kilpailukykyisin hinnoin.

Luoton lyhentäminen vapaassa tahdissa kuulostaa suorastaan mielikuvitukselliselta, mutta totta se on! Komplett Bankin laina-asiakas huolehtii joka kuukausi ainoastaan luottonsa koroista ja kuluista, lyhentäen lainaa omaan tahtiinsa, sovitun laina-ajan puitteissa.

Komplett Bank yhteystiedot

Osoite: Komplett Bank ASA PL 7640 00002 Helsinki

Sähköposti: [email protected]

Puhelinnumero:09 842452288 (klo 10–17)

Y-tunnus: 998997801

Usein kysytyt kysymykset

Komplett Bank tarjoaa luottoa 1 000–50 000 euroa. Kulutusluoton ja joustoluoton lisäksi palvelulta on mahdollista hakea autolainaa ja Mastercard-luottokorttia. Komplett Bank myöntää myös erilaisia vakuutuksia tuotteidensa turvaksi.

Komplett Bank -joustoluottoa tai kulutuslainaa voi hakea vähintään 23-vuotias henkilö, joka on virallisesti asunut Suomessa vähintään edeltävät 36 kuukautta, ja jolla on säännölliset tulot. Luoton saanti edellyttää lisäksi puhtaita luottotietoja.

Komplett Bank tarjoaa markkinoiden joustavimmat takaisinmaksuajat. Palvelu ei määritä tiettyä kuukausierää, vaan asiakas lyhentää velkaa omaan tahtiinsa, toki laina-ajan puitteissa. Lainanottajan tulee huolehtia kuukausittaisista kuluista, mutta varsinainen lainanlyhennys tapahtuu asiakkaan parhaaksi katsomassaan aikataulussa.

Komplett Bank Mastercard on varustettu äärimmäisen monipuolisesti: ostoturvavakuutuksella, matka- ja peruutusvakuutuksella ja henkilöllisyysvarkausvakuutuksella.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.