Komplett Bank Arvosana:5.0/5
1 000 € - 50 000 €
 • Hae lainaa 1000–50 000 euroa
 • Markkinoiden joustavin takaisinmaksu
 • Nimelliskorko 4,9%–19,9%

Esimerkki: KomplettBank 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 15,33%, 5v maksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 235€ x 60= 14 070€. Kokonaiskulut 4 070€.

Arvosana: 5.0 / 5

Perustiedot 

 

 • Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa

 

 • Ikävaatimus: 23 vuotias tai vanhempi
 
   

Komplett Bank
 • Hae lainaa 1000–50 000 euroa
 • Markkinoiden joustavin takaisinmaksu
 • Nimelliskorko 4,9%–19,9%

Esimerkki: KomplettBank 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 15,33%, 5v maksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 235€ x 60= 14 070€. Kokonaiskulut 4 070€.


Komplett Bank lyhyesti

 • Norjalainen online- pankki, joka tarjoaa vakuudetonta joustoluottoa 1 000 euroa- 50 000 euroa, rahat tilille 1- 2 päivän kuluessa
 • Kuukausittain veloitetaan ainoastaan lainan korko ja kulut, lainan takaisinmaksuaikataulun päätät itse
 • Kulut: Pankin arvioima nimelliskorko 4,9%- 19,9% 

Miksi valitsisit juuri Komplett Bank- lainan?

Komplett Bank on vuonna 2014 perustettu norjalainen uuden sukupolven online- pankki. Suurimman osan siitä omistaa norjalainen Komplett Group konserni. Konserni ylläpitää Skandinaviassa myös monia verkkokauppoja, kuten Komplett.no, Comtech, Blush ja Bildeler. Online- liiketoiminnan lisäksi suuri konserni käyttää varojaan myös hyväntekeväisyyteen. Vuodesta 2008 lähtien se on auttanut Perun sisällissodan uhreja Project Peru nimisessä projektissa, joka tarjoaa kodin ja koulutusta orvoksi jääneille lapsille.

Komplett Bankin tarjoamat lainat ovat täysin poikkeuksellisia Norjan, sekä myös Suomen pikalaina- markkinoilla, koska niissä ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa. Kuukausittain veloitetaan ainoastaan lainan kulut ja korot, jolloin sinä voit lyhentää varsinaista lainaa haluamaasi tahtiin. Se tarkoittaa siis, että Komplett Bank- laina on aidosti joustava ja palvelelee erinomaisesti tilanteissa, joissa takaisinmaksuaikataulusta ei ole täytttä varmuutta, esimerkiksi omien tulojen kausiluontoisuuden vuoksi. Voit siis maksaa lainasi pois kerralla milloin haluat, tai pitää lyhennysvapaita kuukausia, mikäli niin haluat.

Komplett Bankin korot ovat myös kilpailukykyiset verrattuna moneen kilpailijaan. Juuri näiden seikkojen vuoksi se onkin noussut todella nopeasti yhdeksi merkittävimmistä rahoituspalveluista Norjassa, ja nyt myös Suomessa.

Lainapäätöksen saat samantien sähköpostiisi

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan Komplett Bankin verkkosivulla ja hakemuksen täyttämisen jälkeen, saat lainapäätöksen samantien. Lainahakemukseen tarvitaan myös tiedot tuloistasi, jotta takaisinmaksukyvystäsi voidaan tehdä luotettava arvio. Kannattaa siis varautua esittämään tiedot omista tuloistasi hakemuksen yhteydessä sekä lähettämään pyydetyt liitteet. Saamastasi lainatarjouksesta näet myös oman henkilökohtaisen viitteellisen korkosi sekä muut lainan kulut, joten se kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen lainan hyväksymistä. Itse sopimuksen allekirjoittamien tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Lainojen todellinen korko koostuu viite- marginaalikorosta ja on aina henkilökohtainen haetusta lainasummasta ja takaisinmaksukyvystäsi riippuen. Lainan nimelliskorko on 4,9% - 19,9%. Koron lisäksi asiakkaalle voi tulla maksettavaksi 0 - 45 euron avausmaksu (luoton määrästä riippuvainen kulu) sekä kuukausittainen tilinhoitopalkkio 3-8 euroa. Lainaesimerkki on löydettävissä alapuolelta. 

KomplettBank lainaesimerkki 

Asiakas ottaa 10 000 euron lainan. Maksuajaksi hän määrittää 5 vuotta. Asiakkaan nimelliskorko on 12,60%, johon lisätään 45 euron avausmaksu sekä 8 euron tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko tässä tilanteessa on 15,33%. Lainan maksueräksi määrittyy 235€/kk ja kokonaishinta tulee olemaan yhteensä 14 070€. 

KomplettBank hyväksytty lainatarjous 

Kun olet saanut lainatarjouksesi ja hyväksynyt sen, käyttöösi avataan henkilökohtainen luottotilisi, jolta voit nostaa isoja tai pieniä summia milloin tahansa. Tilillesi pääset kirjautumaan Komplett Bank verkkopalvelussa, josta voit myös tehdä nostoja sekä tarkistaa lainasi tilaa. Verkkopalveluun kirjautuminen tapahtuu joko mobiilivarmenteella tai omilla verkkopankkitunnuksillasi. Myös asiakaspalvelu on käytössäsi maanantaista perjantaihin klo 09- 16 ja se palvelee sinua kaikissa lainahakemukseen ja lainoihin liittyvissä asioissa.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea vähintään 23- vuotias säännölliset tulot omaava henkilö, joka on asunut pysyvästi Suomessa viimeisen 36 kuukautta. Mikäli et ole vielä 23- vuotias ja etsit sinulle sopivaa joustoluottoa, saattaa jokin muista joustoluotto- vaihtoehdoistamme tarjota ratkaisun. Lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä sinusta tehdään myös luottokelpoisuustarkistus, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.

Lainaturvavakuutus

Komplett Bank- joustoluottoihin on mahdollista saada lisäpalveluna myös Lainaturvavakuutus. Se on turva esimerkiksi sairastumista tai työttömäksi jäämistä tai muita ikäviä ja odottamattomia tapahtumia varten. Odottamattoman tapahtuman sattuessa kohdalle se on turva sinulle ja perheellesi ja auttaa maksamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen. Kuolemantapauksessa Lainaturvavakuutus maksaa luoton kokonaissaldon 50 000 euroon asti. Lainaturvavakuutuksen hinta on 0,3% kuun lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta ja sen voit hakea samalla kun haet luottoasi. Lisäpalveluna tämä on erinomainen ominaisuus turvaamaan taloudellista tilannettasi ikävissä tilanteissa. Lue lisää Lainaturvavakuudesta ja sen ehdoista täältä.

Komplett Bank yhteystiedot 

KomplettBank ASA

PL 7640 

00002 Helsinki 

Puhelinnumero: 09 42452288

Sähköposti: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Komplett Bank
 • Hae lainaa 1000–50 000 euroa
 • Markkinoiden joustavin takaisinmaksu
 • Nimelliskorko 4,9%–19,9%

Esimerkki: KomplettBank 10 000€ lainan todellinen vuosikorko 15,33%, 5v maksuajalla. Laina jakautuu 60 erään, eli 235€ x 60= 14 070€. Kokonaiskulut 4 070€.