Vippi.fi palvelun tapaiset lainat kilpailutat helposti täyttämällä alapuolelta löytyvän hakemuksen:


Perustiedot 

 

 

  • Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa

 

 

  • Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
       

Miksi valitsisit juuri Vippi.fi- lainan?

Vippi.fi on yksi suomalaisen Tact Finance Oyj: n lainapalveluista. Tact Finance Oyj on perustettu jo vuonna 2006 ja siitä lähtien se on pyrkinyt kehittämään mahdollisimman sujuvia lainaratkaisuja yksityishenkilöille. Sen päätoimipiste Suomessa on Turussa. Tact Finance Oyj kuuluu suurempaan Tact Group konserniin, joka toimii myös Ruotsissa ja Puolassa. Tact Groupin lainapalvelut kuuluvat markkinoiden nopeimpiin sen kehittyneen teknologiansa ansiosta.

Lainapäätös samantien vuorokauden ympäri

Vippi.fi käyttää täysin automatisoitua lainaprosessia, jonka ansiosta rahojen siirtäminen onnistuu useisiin pankkeihin samantien heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen sekä, pikalainafirmoille poikkeuksellisesti, myös viikonloppuisin. Vippi.fi tarjoaa siis lainapalveluitaan 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Ensimmäisen lainasi voit hakea verkossa valitsemalla etusivun liu’ utuspalkista haluamasi summan. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää hakemukseen omat tietosi sekä tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen lainatarjouksesi samantien. Kun olet saanut lainatarjouksesi, voit päättää haluatko tehdä ensimmäisen nostosi samantien, vai vasta myöhemmin.

Omasta lainatarjouksestasi näet myös kaikki sinulle myönnetyt lainaehdot, kuten henkilökohtaisen korkosi ja muut kulut, joten siihen kannattaa tutustua huolella ennen tarjouksen hyväksymistä. Sinulla on myös 14 päivää aikaa peruuttaa hakemuksesi, mikäli et tarvitsekaan tililuottoasi. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulle avataan Vippi.fi- tililuottosi. Hakemuksesi hyväksymisen jälkeen voit kirjautua Vippi.fi verkkopalveluun joko henkilötunnuksella ja puhelimeen lähetetyllä varmistuskoodilla tai omilla verkkopankkitunnuksillasi. Omien sivujen kautta onnistuu kaikkien lainoihisi liittyvien asioiden hoitaminen suoraan omalta koneeltasi.

Rahojen nostaminen onnistuu suoraan omalta tililuotolta

Vippi.fi joustoluottoa voit hakea 100 - 2 000 euron väliltä. Palvelun joustoluotot ovat tarkoitettu etupäässä pienempään ja akuuttiin rahantarpeeseen. Tällaisten summien tarve ilmaantuu yleensä yhtäkkiä ja yllättäen, joten niiden nostaminen käy kätevästi suoraan omalta tililuotoltasi. Suuremmassa tarpeessa Vippi.fi tarjoaa kulutusluottoja, joita on mahdollista hakea 1 000 - 10 000 euroon. Tästä kuitenkin lisää alapuolelta. 

Vippi.fi -tililuotossa maksat ainoastaan nostamastasi lainasta, joten itse tilin ylläpitäminen ei maksa sinulle mitään. Täten on mahdollista pitää omaa tililluottoa auki kaiken varalta vaikka sinulla ei juuri tällä hetkellä olisikaan tarvetta käyttää lainarahaa.

Rahojen nostaminen onnistuu puhelimella tekstiviestitse tai tietokoneella omalta Vippi.fi- tililtäsi vuorokauden ympäri. Pikanostoissa saat rahat tilillesi samantien useimpiin pankkeihin. Ainoa poikkeus ovat Ålandsbankenin tilit, joihin rahat toimitetaan 1- 3 arkipäivän kuluessa. Halutessasi voit myös tehdä ns. ajastetun noston etukäteen esimerkiksi 2 vuorokauden päähän. Ajastetun noston tekeminen onnistuu omalta Vippi.fi- tililtä.

Vippi.fi joustoluoton kulut: 

Joustoluottojen vuotuinen nimelliskorko on 19,9%. Todellinen vuosikorko on puolestaan 29,6%. Lainanhoitokulut ovat 0,01% per päivä, korkeintaan kuitenkin 150 euroa per vuosi. Nämä lasketaan myönnetyn luottorajan perusteella, eli kyseessä on asiakaskohtainen kulu. 

Esimerkki Vippi.fi joustoluotosta

Asiakas ottaa joustoluottoa 2 000 euroa ja maksaa sen takaisin 12 maksuerässä. Luoton kokonaishinta tässä tilanteessa on 2 295 euroa. Esimerkissä lainan avausmaksu on 0 euroa, lainanhoitokulu 0,1% per päivä, eli 73 euroa vuodessa. Laina pitää myös sisällään 19,9% nimelliskoron, jolloin todelliseksi vuosikoroksi määrittyy 29,6%. 

Vippi.fi 1 000 - 10 000 euron kulutusluotto

Vippi.fi on päivittänyt toimintaansa niin, että pienien joustoluottojen lisäksi tarjolla on kulutusluottoja 10 000 euroon asti. Kulutusluottoa on mahdollista hakea 500 euron tarkkuudella, kuitenkin minimissään 1 000 euroa ja maksimissaan 10 000 euroa. Takaisinmaksu Vippi.fi:n kautta on mahdollista hoitaa 13 - 80 kuukaudessa. 

Heidän tavoitteenaan on tarjota edullisia kulutusluottoja moneen eri tarpeeseen. Nimelliskorko kulutusluotoilla on 13,9% - 19,9% ja lainanhoitokulut 0,01% per päivä, korkeintaan kuitenkin 150 euroa per vuosi.  Lainan todellinen vuosikorko sijoittuu 21,3% - 29,5% välille. Tarkka hinta on mahdollista löytää henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Lisäksi Vippi.fi:n myöntämällä kulutusluotolla on mahdollista yhdistää useampi pieni osamaksu yhdeksi suureksi. Tällä ominaisuudella on mahdollista säästää selkeää rahaa. 

Lainaesimerkki Vippi.fi kulutusluotto 

Asiakas ottaa 2 000 euroa lainaa Vippi.fi:ltä. Takaisinmaksuajaksi hän määrittää 25 kuukautta. Nimelliskorko esimerkkitilanteessa on 13,9%, avausmaksu 0 euroa ja lainanhoitokulu 0,1% per päivä, eli 73 euroa vuodessa. Lainan todellinen vuosikorko on 21,3% ja kokonaishinta 2 475 euroa. 

Ehdot Vippi.fi- lainan saamiselle:

  • Vähintään 20- vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausilaskutuksella laina- ajan ollessa minimissään 3 kuukautta ja maksimissaan 80 kuukautta. Lainojen nimelliskorot vaihtelevat 13,9% - 19,9% välillä ja todellinen vuosikorko on puolestaan 21,3% - 29,5%. Henkilökohtainen korko sekä kaikki muut kulut ovat nähtävissä lainatarjoukselta. Kaikki laskut ovat näkyvissä myös henkilökohtaisella Oma sivullasi ja laskut voi myös maksaa suoraan sitä kautta.

Mikäli lainan takaisinmaksun kanssa ilmenee vaikeuksia, on Vippi.fi- asiakaspalvelun kanssa mahdollista selvittää mitä vaihtoehtoja sinulla tilanteessasi olisi. Myös Omien sivujen kautta kohdassa ”Lisäpalvelut” on tietyissä tilanteissa mahdollista hakea esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta.

Vippi.fi yhteystiedot 

Saldo Finance Oyj 

Lemminkäisenkatu 46 

20520 Turku 

(postiosoite ei asiakaspalvelua) 

Puh: 010 219 5500 

Sähköposti: [email protected]