Vippi.fi

Vippi.fi logo

Suomalainen Vippi.fi on tarjonnut lainoja jo vuodesta 2006 lähtien. Palvelu mahdollistaa lainan hakemisen vuorokauden ympäri, ja lainan voi saada tililleen klo 7-23. Ilmaisen lainahakemuksen lähetys ei edellytä erillisiä liitteitä ja koko prosessi hoituu täysin sähköisesti.

Sivuston käytettävyys

Tuotevalikoima

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

Lainaprosessin nopeus

98% Kokonaisarvio
Vippi.fi logo

Lainaa

100-10 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: Vippi Kulutusluotto on vakuudeton, 1 000–10 000 euron kertalaina, jonka nimelliskorko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu on puolestaan 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä siten, että summa on korkeintaan 150 euroa vuodessa. Vippi Kulutusluoton todellinen vuosikorko (APR) on 21,3–29,5 %. Laina-aika 12–88 kuukautta ja kuukausierä 29–399 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa.

Vippi.fi -perustiedot

Laina-aika3-88 kk
Nimelliskorko13,9–19,9 %.
KuukausimaksuVaihtelee

Vippi.fi: Plussat ja miinukset

+Lainaa tilille jopa jo 15 minuutissa
+Lainaa myös todella akuuttiin tarpeeseen
-Korkokustannukset voivat nousta suhteellisen korkeiksi

Vippi.fi lyhyesti

Vippi.fi on suomalainen, organisaatiomuutoksen seurauksena huhtikuussa 2022 Tact Finance Oy:n hallintaan siirtynyt lainapalvelu. Vippi.fi lukeutui aiemmin vuonna 2006 perustetun Saldo Finance Oyj:n, joka lopetti toimintansa 31.3.2021, tuotemerkkeihin.

Saldo Finance Oyj kuului Tact Group konserniin, joka toimii myös Ruotsissa ja Puolassa. Organisaatiomuutoksen taustalla oli näin ollen liiketoiminnan selkeyttäminen. Tact Groupin tarjoamat lainapalvelut kuuluvat edistyksellisen teknologiansa ansiosta markkinoiden nopeimpiin.

Kuinka Vippi.fi laina toimii?

Vippi.fi-lainan hakeminen tapahtuu verkossa. Ensimmäinen askel on sopivan summan ja lainatuotteen valitseminen.

Hakemuksessa kartoitetaan hakijan taloudellista tilannetta ja maksukyky tarkastetaan Kreditz-palvelun avulla. Lainanhaku edellyttää sähköistä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Pikavippi on mahdollista saada tilille heti. Ensimmäinen Joustoluotto-  tai Kulutusluotto-nosto on siirrettävissä asiakkaan tilille klo 7–23.

Nopeat Joustoluotto-lainat, jotka siirtyvät tilille heti, ovat asiakkaan käytössä Pikasiirto-palvelun aktivoinnin jälkeen. Mikäli Pikasiirto-palvelu ei ole käytössä, siirretään pikavippi asiakkaan tilille 48 tunnin sisällä.

Kuka voi hakea Vippi.fi lainaa?

Vippi.fi-lainaa voi hakea täysi-ikäinen, oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen edellyttää lisäksi suomalaista henkilötunnusta, vakituista Suomessa asumista, suomalaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia.

Jokainen lainahakemus käsitellään erikseen, joten omaa lainatarjoustaan on mahdotonta tietää etukäteen muiden saamien tarjousten pohjalta.

Lainanhakijan maksukyky tarkastetaan lainahakemuksen lähettämisen jälkeen sähköisesti. Myös työttömänä voi saada lainaa, joskin todennäköisesti pienempää sellaista.

Millaisia lainoja ja tuotteita Vippi.fi tarjoaa?

Vippi.fi on erikoistunut suhteellisen pieniin lainasummiin. Suurin saatavilla oleva laina on näin ollen 10 000 euroa.

Lainatuotteita on kaksi: Vippi Joustoluotto ja Vippi Kulutusluotto. Lainahaitari alkaa 100 eurosta, joten valinnanvaraa riittää.

Vippi Joustoluotto

Vippi Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, jota voi saada aina 2 000 euron limiittiin asti.

Joustoluotto toimii siten, että siitä voi nostaa luottorajan puitteissa lainaa juuri tarvitsemansa kokoisissa erissä. Joustoluoton maksuaika ei ole kiinteä, vaan luottoa palautuu käyttöön lyhennysten avulla.

Aiemmin Vippiluotto-nimellä tunnettu, 100–2 000 euron suuruinen laina muodostaa nyt osan Vippi Joustoluottoa.

Vippi Kulutusluotto

Vippi Kulutusluotto on kerralla käytettävissä oleva, 1 000–10 000 euron suuruinen laina. Lainahakemuksen yhteydessä asiakas valitsee itselleen haluamansa maksuajan, joka on lainasummasta riippuen 12–88 kuukautta.

Lainaesimerkki

Vippi Kulutusluotto on vakuudeton, 1 000–10 000 euron kertalaina, jonka nimelliskorko on 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu on puolestaan 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä siten, että summa on korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Vippi Kulutusluoton todellinen vuosikorko (APR) on 21,3–29,5 %. Laina-aika 12–88 kuukautta ja kuukausierä 29–399 euroa. Luotonavausmaksu 0 euroa.

Vippi lainan kustannukset

Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi, mistä Vippi.fi-lainojen korot ja kulut tarkalleen ottaen muodostuvat. 

Lainapalvelut puhuvat usein nimelliskorosta, mutta huomiota tulee kiinnittää lainatarjouksessa ilmoitettuun todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan todellisen hinnan. Vippi.fi-lainojen todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %.

Korot 

Vippi.fi-lainojen korko asettuu 13,9–19,9 %:n välille. Lainojen todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %.

Vuoden 2019 lakimuutoksen myötä vakuudettomien kulutusluottojen korkokatto asetettiin 20 %:iin. Korkokatto koskee nimelliskorkoa, joten todellinen vuosikorko on korkeampi.

Muut kulut 

Vippi.fi-lainojen lainanhoitokulut ovat korkeintaan 150 euroa vuodessa. Lainanhoitokulu määräytyy siten, että se on 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä. Vippi.fi-lainoihin ei liity avausmaksua.

Vippi.fi lainan takaisinmaksuaika

Vippi.fi-lainojen takaisinmaksu vaihtelee valitusta lainatuotteesta riippuen. Vippi Joustoluotto tulee maksaa takaisin 3–36 kuukauden kuluessa.

Laina-aika riippuu käytetyn luoton määrästä. Vippi Kulutusluoton takaisinmaksuaika on puolestaan 12–88 kuukautta.

Vippi joustoluotto -asiakas voi myös nostaa lisää lainaa MySaldossa, jonne kirjaudutaan seuraavasti: 

  • joko henkilötunnuksella ja puhelimiin lähetettävällä varmistuskoodilla
  • verkkopankkitunnuksilla
  • mobiilivarmenteella.

Vippi.fi asiakaspalvelu

Vippi.fin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18. Yhteyttä saa kätevästi joko sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (at) vippi.fi, asiakaspalvelun aukioloaikoina toiminnassa olevan chat-ikkunan välityksellä tai puhelimitse numerossa 06000 55000.

Luuriin kannattaa tarttua kuitenkin harkiten, sillä puhelun hinta on 2 €/min+pvm+mpm. Jonotuksen hinta on pvm/mpm).

Sivustolla on lisäksi useita UKK-kysymyksiä laidasta laitaan. 

Vippi.fin luotettavuudesta

Vippi.fi on aidosti suomalainen palvelu, joka kuuluu kansainväliseen Tact Group -konserniin.Vippi.fi-sivustolla on myös aitoja Trustpilot-asiakasarvioita, joita ei ole tosin annettu hetkeen. 

Vippi.fi blogi

Vippi.fi-sivuston blogi tarjoaa sivukaupalla mielenkiintoista luettavaa niin palkkaneuvotteluihin, säästämiseen, alennusmyynteihin ja budjetointiin liittyen.

Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja kiinnostavat taatusti monen ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia lukijoita.

Vippi.fi sovellus

Vippi.fi-palvelusta ei ole tarjolla varsinaista sovellusta, mutta Vippi Joustoluotto -asiakas voi hoitaa laina-asiointaan MySaldossa. 

Vippi.fi kokemuksia – risut ja ruusut

Vippi.fi on varsin helppokäyttöinen ja liukkaasti toimiva lainasivusto, joka saa kiitosta etenkin ripeydestään.

Asiakkaan niin halutessa Vippi Joustoluoton ensimmäinen nosto tai Vippi Kulutusluotto voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä klo 7–23.

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat sangen avokätiset, mutta varsin tyyris, 2 euroa per minuutti maksava puhelinpalvelu ei herätä innostuneita kiljahduksia. 

Toimivat ja kilpailukykyiset lainatuotteet ja helppokäyttöinen sivusto ovat kuitenkin pääasia, ja tämä puoli on suomalaisessa Vippi.fi-palvelussa hyvällä tolalla. Plussaa myös mielenkiintoisia aiheita käsittelevästä blogista.

Vippi.fi yhteystiedot

Osoite: Tact Finance Oy Juhana Herttuan Puistokatu 3, 20200 Turku

Puhelinnumero: 06000 55000 (Ma-pe klo 7–21 ja la-su 10–18

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu (at) tactfinance.fi

Y-tunnus: 3246454-7

Usein kysytyt kysymykset

Vippi.fi-lainojen todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Plussaa on annettava siitä, että palvelu ilmoittaa vuosikoron sivustollaan selkeästi ja läpinäkyvästi.

Vippi.fi on suomalainen, Saldo Finance Oyj:n lainapalveluihin kuuluva toimija.

Vippi.fin asiakaspalveluun, joka on arkisin avoinna klo klo 7-21 ja viikonloppuisin klo 10-18, saa yhteyden joko sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (at) vippi.fi, asiakaspalvelun aukioloaikoina toiminnassa olevan chat-ikkunan välityksellä tai puhelimitse numerossa 06000 55000.

Vippi.fin lainatuotteet ovat Vippi Joustoluotto ja Vippi Kulutusluotto. Vippi Joustoluotto on suuruudeltaan 100–2 000 euroa ja Vippi Kulutusluotto puolestaan 1 000–10 000.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.