Lainasto 

Kilpailuta 2 000€ - 60 000€ lainat täyttämällä hakemus

Huomio! Kyseinen hakemus ei kilpailuta Lainasto palvelun lainoja.

Lainaesimerkki: 10 000€ laina 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

Lainasto lyhyesti

 • Lainaa 300 - 600 euroa 
 • Joustavat joustoluotot sekä kulutusluotot
 • Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja 
 • Joustava takaisinmaksu 
 • Vuosikorko 19,90%
 • Todellinen vuosikorko 27,92%

Lainasto etusivu

Miksi valita Lainasto? 

Lainasto on toiminut jo vuodesta 2011, eli kokemusta yrityksellä on alalta jo miltei kymmenen vuotta. Kyseessä on luotettava suomalainen lainantarjoaja, jolle on kertynyt kokemusta satojen tuhansien asiakkaiden palvelusta. Heidän päätavoitteenaan on keskittyä tarjoamaan paras mahdollinen asiakaskokemus, jonka lisäksi he panostavat myös siihen, että asiakkailla on mahdollisuus saada laina nopeasti, kohtuulliseen hintaan sekä ilman vakuuksia. Palvelu tarjoaa asiakkailleen kaksi eri lainatyyppiä, joihin kuuluvat joustoluotto sekä kulutusluotto. Lisää näistä alapuolella. 

Mikäli tarvitset apua muissa laina asioissa, klikkaa tästä laina-oppaaseemme. 

Vakuudeton 300 - 600 euron pikavippi 

Lainasto tarjoaa asiakkailleen nopeat pikavipit, joiden hakeminen on helppoa. Maksuajaksi tälle lainalle on mahdollista saada 4kk. Lainaston laiant pitävät sisällään nimelliskoron sekä 1,25 - 1,83 euron tilinhoitomaksun kuukaudessa (summa on lainan määrästä riippuvainen). 

Lainasto lainaesimerkki 

Asiakas hakee 600 euroa pikalainaa, jonka takaisinmaksuaika on 4kk. Tilinhoitomaksuksi määräytyy 1,83 euroa kuukaudessa. Lainan nimelliskorko on 19,90%. Kuukausierät jakautuvat alta löytyvällä tavalla: 

 • 1. kuukausierä 
  • 11,97 euroa 
 • 2. kuukausierä 
  • 208,49 euroa 
 • 3. kuukausierä 
  • 208,49 euroa 
 • 4. kuukausierä 
  • 208,49 euroa 
 • Kokonaissumma: 637,51 euroa 

Kuinka hakea lainaa Lainastolta? 

Lainahakemuksen täyttäminen Lainastolla käy helposti sekä ilman suurempaa stressiä. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti ja se on täysin turvallista, sillä tiedot sivustolle lähetetään luotettavuuden takaavan SSL- menetelmän avulla. Lainahakemusta täytettäessä, varmistetaan hakijan henkilötiedot aina verkkopankkitunnuksilla taikka mobiilivarmennetta käyttäen, eikä tietoja anneta kolmansille osapuolille. 

Kun tunnistautuminen on tehty, pääsee lainanhakija täyttämään hakemuslomakkeen. Hakemus pyytää hakijalta pelkästään niitä tietoja, jotka ovat lainanmyöntämisen kannalta olellisia. Näitä tietoja ovat muun muassa henkilötiedot, työhön-, koulutukseen- sekä asumiseen liittyvä informaatio.  Kun lainahakemus on täytetty sekä lähetetty, pyytää palvelu varmistamaan tulotietonsa takaisinmaksun varmistamiseksi. Tulotiedot pyydetään yli 400 euron lainoille. Vahvistusta varten palvelu pyytää yhtä seuraavista asiakirjoista: 

 • Viimeisimmän palkkakuitin
 • Eläkepäätöksen 
 • Tiliotteen (viimeiset kolme kuukautta)
 • Vahvistettu veropäätös - tulee olla viimeisin päätös. Tämä koskee niitä, jotka eivät saa säännöllistä palkkalaskelmaa, kuten yrittäjät 

Lainan peruuttaminen onnistuu ensimmäisen 14 päivän ajan. Tämä ei kuitenkaan koske yksittäisiä nostoja. Peruuttamisen tulee tapahtua kirjallisesti. 

Lainasto lainojenkulut 

Lainojen kulut ovat aina asiakaskohtaisia ja tarkat prosentit asiakas voi löytää lainatarjoukseltaan. Lainat sisältävät koron lisäksi 14% nostoprovission (joustoluotto) sekä 5% kuukausikoron, joka alkaa kertyä sinä päivänä, kun nostettu luotto on merkitty siirrettäväksi asiakkaan pankkitilille. Kulutusluottoihin lisätään nimelliskoron lisäksi luotonhoitomaksu 9,90 euroa / kuukausi sekä järjestelypalkkio, joka on 10% lainasummasta. 

Kuka voi hakea luottoa Lainastolta?

Lainasto on listannut kuusi asiaa, jotka ovat yleisimmät syyt hakemuksen hylkäämiseksi:

1. Menot ylittävät tulot 

Lainahakemuksella hakijaa pyydetään ilmoittamaan oma maksukyky. Siinä kysytään säännöllisen tulot sekä säännölliset menot, eli lainanlyhennykset, luottokorttimaksut, asumiskustannukset sekä ruoka-, vaate- ja harrastusmenot. 

2. Työsi on määräaikainen tai et ole säännöllisessä työssä 

Määräaikaista työsuhdetta ei lasketa esteeksi lainan saamiselle. Vakituinen palkka on yleensä riittävä syy lainan saamiseksi, kunhan menot eivät ylitä niitä. Sivusto haluaa myös muistuttaa, että pitkään jatkunut määräaikainen työsuhde on vakaampi näyttö tuloista, kuin uusi vasta solmittu työsuhde.

3. Aikaisempi maksuhäiriömerkintä 

Vuonna 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan Suomen Asiakastietorekisteristä löytyi 374 200 henkilöä, joilla on keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää henkilöä kohden. Tämä on yleensä aina este lainansaamiselle. Tämä ei kuitenkaan ole kaikissa tilanteissa ratkaiseva tekijä, sillä nykyään on alettu myös hyödyntämään millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten sekä missä ajassa ne on mahdollista hoitaa. Nykyään puhutaan myös paljon positiivisten tietojen keräämisestä asiakastietorekisteriin. 

4. Maksat laskusi jatkuvasti myöhässä 

Erityisesti pankit seuraavat ihmisten maksukäyttäytymistä. Jos suoraveloituksessa oleva lasku on jatkuvasti myöhässä, laskee se asiakkaan luottokelpoisuutta. Lisäksi tulevaisuuden lainojen myöntö vaikeutuu, mikäli maksat lainat jatkuvasti myöhässä. Tästä poikkeuksena toimivat ne tilanteet, kun laskutusta on muutettu sovitusti yrityksen kanssa. 

5. Jo olemassa olevat pikalainat 

Jos sinulta löytyy useampi aikaisempi pikalaina, vaikuttaa se luottokelpoisuuteen negatiisivella tavalla. Tämän asian tarkastavat pääasiassa vain suurimmat lainantarjoajat, mikä tarkoittaa, että kaikki palvelut eivät pääse näkemään kyseisiä tietoja

6. Olet ylivelkaantunut jo ennen lainanhakua 

Useiden pienlainojen hoitaminen on aina kalliimpaa, kuin yhden isomman lainan hakenminen. Mikäli olet ylivelkaantunut taikka ylivelkaantumassa, voi lainojen yhdistäminen tulla kyseeseen. On helpompaa huolehtia yhdestä suuremmasta lainasta ja sen kuluista, kuin monesta pienestä. Tämä on monesti myös halvempi keino. 

Yhteenveto Lainasto lainapalvelusta 

Lainasto on suomalainen yhdeksän vuotta alalla toiminut palvelu, joka tarjoaa asiakkailleen turvalliset jousto- sekä kulutusluotot. Lainan hakeminen palvelun välityksellä on helppoa ja monissa tilanteissa lainaraha on saatavissa 15 minuutissa. Palvelu tarjoaa lainoja 100 eurosta - 5 000 euroon ja hakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi verkkopankkitunnuksilla taikka mobiilivarmenteella tunnistautumalla sekä palvelun verkkosivuja hyödyntämällä. 

Lainasto tarjoaa asiakkailleen läpinäkyvän lainapalvelun ja voimmekin suositella sitä kaikille lukijoillemme. 

Lainasto yhteystiedot 

GF Money Consumer Finance Oy 

Linnankatu 18 

20100 Turku 

Y-tunnus: 2382033-5


1

 


FAQs