Haenyt.fi

Haenyt.fi logo

Haenyt.fi kilpailuttaa lainasi ja voit saada lainatarjouksen jopa kymmeniltä tarjoajilta yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat hakemuksen lähettämisen jälkeen jo tunnissa. Turvallinen palvelu tarjoaa runsaasti tuotetietoa ja sivustolla on AAA-luottoluokitus.

Sivuston käytettävyys

Lainatuotevalikoima

Asiakaspalvelu

Lainaprosessin nopeus

94% Kokonaisarvio
Haenyt.fi logo

Lainaa

500-60 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: 10 000 euron laina, 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 10,91%, jolloin lainan kokonaissumma on 12 866,64€. Kuluja esimerkki tilanteessa kertyy 2866,64€.

Haenyt.fi -perustiedot

Laina-aika12-180 kk
Nimelliskorko3,95-20 %
KuukausimaksuVaihtelee

Haenyt.fi: Plussat ja miinukset

+Vertailee jopa 30 vaihtoehtoa
+Suomen kattavin lainanvälittäjä
+Lainaa vähintään 20-vuotiaalle
-Edellyttää Suomen kansalaisuutta

Hae nyt.fi lyhyesti

Haenyt.fi on suomalainen, vuonna 2015 toimintansa aloittanut lainavertailupalvelu, joka vertailee yhdellä ainoalla hakemuksella jopa 30 luotettavaa ja tunnettua lainapalvelua.

Haenyt.fi tekee yhteistyötä ainoastaan eturivin palveluntarjoajien kanssa, ja lainatarjoukset saapuvat näin ollen vain ehdottoman luotettavilta ja kilpailukykyisesti hinnoitelluilta toimijoilta.

Haenyt.fi-sivuston puoleen on kääntynyt vuosien saatossa jo yli 200 000 asiakasta.

Kuinka Haenyt.fi toimii?

Haenyt.fi on suomalainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka vertailee yhdellä ainoalla hakemuksella jopa kymmeniä eri lainoja.

Haenyt.fi-palvelun käyttäminen on todella helppoa: sinun tulee ainoastaan täyttää sivustolla oleva lomake, jonka palvelu toimittaa tämän jälkeen lukuisille yhteistyökumppaneilleen.

Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat jo minuuteissa. Palvelun käyttö ei luonnollisesti velvoita mihinkään, joten päätät itse, mihin tarjoukseen tarttua – vai tarttuako mihinkään.

Kuka voi hakea lainaa Haenyt.fin avulla?

Haenyt.fi-palvelun kautta 500–60 000 suuruista lainaa voi hakea 20 vuotta täyttänyt, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi eri lainapalveluilla on omat kriteerinsä ja ehtonsa, jotka lainanhakijan tulee täyttää.

Toisinaan lomakkeeseen vaaditaan täydennystä esimerkiksi erilaisten liitteiden muodossa. Liitteet on syytä toimittaa heti lainapalvelun niitä pyytäessä, jotta lainanhakuprosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti ja mutkattomasti.

Millaisia lainoja Haenyt.fi kilpailuttaa?

Yksityishenkilö voi kilpailuttaa Haenyt.fin kautta 500–60 000 euron suuruisia vakuudettomia pikalainoja, joiden laina-aika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen.

Yrityslainaa palvelun kautta on puolestaan kilpailutettavissa 1 000–350 000 euroa. Yrityslaina on tarkoitettu yritysten erilaisia investointitarpeita silmällä pitäen. Yrityslainan takaisinmaksuaika vaihtelee 1–36 kuukauteen.

Yhdistelylainalla voi järjestellä yhden ja saman lainan alle muun muassa osamaksu- ja luottokorttiluotot ja pienlainat. Tuolloin maksettavaksi jää yksi laina ainoa, joka on lainapääomaltaan edellisten luottojen suuruinen – ainoastaan matalimmilla koroilla ja kuluilla. Yhdistelylainan avulla kuukausittaista säästöä voi kertyä jopa satoja euroja.

Lainaesimerkki

Tässä esimerkissä 10 000 euron laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, jolloin takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 euroa. Kuluja syntyy siis 2 866,64 euroa ja todellinen vuosikorko on 10,91 %.

Haenyt.fi lainan kustannukset

Haenyt.fi on monipuolinen lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla voi vertailla jopa 30 lainanmyöntäjää yhdellä ainoalla hakemuksella. Alla kerromme lyhyesti, mistä Haenyt.fin vertailemien lainapalveluiden korot ja kulut koostuvat.

Korot

Haenyt.fi kilpailuttamien lainojen nimelliskorko vaihtelee 3,95 %:sta 20 %:iin. Todellinen vuosikorko on puolestaan 4,5-38 %.

Todellinen vuosikorko on vertailukelpoinen luku, sillä se pitää nimelliskoron lisäksi sisällään myös kaikki mahdolliset muut kulut. Juuri itselle laskettu nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ovat löydettävissä omalta lainatarjoukselta, joka ei velvoita mihinkään.

Muut kulut

Haenyt.fin vertailemat lainat sisältävät erilaisia kustannuksia, jotka vaihtelevat laina- ja hakijakohtaisesti. Lainanmyöntäjät voivat halutessaan periä lainaltaan avausmaksua, joka on enintään 90–100 euroa.

Lainalta voidaan periä toisaalta tilinhoitomaksua, joka on rajattu vuodessa enintään 150 euroon (12,50 €/kk).  Nämä kulut vaikuttavat omalta osaltaan lainakustannuksiin, ja ne huomioidaan todellisen vuosikoron laskennassa.

Haenyt.fi lainan takaisinmaksuaika

Haenyt.fin vertailemien lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen. Lainan voi monessa palvelussa maksaa myös kerralla takaisin ilman lisäkustannuksia

Haenyt.fi maksu- vai lyhennysvapaa?

Lainasivustoilla saattaa törmätä maksu- tai lyhennysvapaan käsitteeseen. Maksu- ja lyhennysvapaa ovat samantyyppisiä ilmiöitä, joiden ero on käytännössä se, että maksuvapaassa siirretään lainanlyhennyksen ohella myös korkojen ja kulujen maksamista tuonnemmaksi.

Lyhennysvapaata ottaessaan velallinen huolehtii koroista ja kuluista normaalisti, mutta ei maksama varsinaista lyhennyserää.

Haenyt.fi asiakaspalvelu

Haenyt.fi-sivuston asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu (at) haenyt.fi. Palvelu pyrkii vastaamaan kaikkiin kysymyksiin viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa. Palveluun ei saa yhteyttä puhelimitse, eikä myöskään aukioloajoista anneta tarkempaa tietoa.

Lisäksi UKK-palsta vastaa asiakkaiden mieltä useimmiten askarruttaviin, laina-aiheisiin kysymyksiin.

Haenyt.fin luotettavuudesta

Haenyt.fi on ollut toiminnassa jo vuodesta 2015 lähtien. Toimintahistoriansa aikana yritys on palvellut noin 200 000 laina-asiakasta. Haenyt.fin yhteistyökumppanit lukeutuvat eturivin toimijoihin, ja asiakkaan tiedot käsitellään ehdottoman turvallisesti, tarvittavien salausprotokollien avulla.

Haenyt.fi blogi

Haenyt.fi-sivustolla ei ole erillistä blogia. Tietoa annetaan sen sijaan erilaisista lainatyypeistä ja saatavilla olevista palveluista.

Haenyt.fi kokemuksia – risut ja ruusut

Haenyt.fi vertailee ainoastaan eturivin lainanmyöntäjätahoja. Ilmainen palvelu ei sido mihinkään, joten lainatarjouksen voi kysyä esimerkiksi ennakoivasti selvittääkseen, olisiko kiikarissa oleva lainasumma ylipäätään mahdollista saada.

Runsas yhteistyökumppanivalikoima tekee Haenyt.fi-palvelusta yhden suomalaismarkkinoiden kiinnostavimmista lainanvertailupalveluvaihtoehdoista.

Haenyt.fi yhteystiedot

Osoite: Holla Online Oy, Vapaudenkatu 8 15110 Lahti

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) haenyt.fi

Puhelinnumero: –

Y-tunnus: 2672272-2

Usein kysytyt kysymykset

Haenyt.fi on perustettu vuonna 2015. Yritys on palvellut toimintansa aikana jo yli 200 000 laina-asiakasta.

Haenyt.fi kilpailuttaa niin pikalainat, yhdistelylainat kuin yrityslainatkin.

Haenyt.fin kautta voi vertailla 500–60 000 euron suuruisia lainoja 1–15 vuoden laina-ajalla.

Haenyt.fin vertailemien lainojen todellinen vuosikorko on 4,5–38 %.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.