Onko sinulla palava tarve päästä reissuun? Haluatko viettää ikimuistoisia hetkiä perheen kanssa? Monille vuosittainen lomamatka on perinne ja onhan kyseessä takuulla sellainen tapahtuma, jonka lapset muistavat vielä aikuisenakin. 

Joskus tilanne voi kuitenkin olla tiukka, eikä rahaa koko perheen lomamatkan rahoittamiseksi löydy. Osa tykkää säästää koko vuoden kyseiseen tapahtumaan, mutta toisille taas reissuluotto on se tekijä, joka tuo helpotuksen tilanteeseen.  

Tässä artikkelissa kerromme kaiken reissuluotoista, millaisia ehtoja ne sisältävät ja minkälaisia vaihtoehtoja kuluttajalla on asiaa ajatellen. 

Vertaile edullisin 2 000€ - 60 000€ reissuluotto 

Miksi reissuluotto?

Matkailu voi olla yksi odotetuimmista tapahtumista vuodessa. Tämä on myös yksi asia, jolle on vaikea määrittää hintaa, sillä matkalla yhdessä vietetty aika tullaan yleensä muistamaan vielä vuosienkin päästä. Nämä hetket kerryttävät unohtumattomia kokemuksia, joiden muistelu on mukavaa, vaikka vanhempana keinutuolissa. 

Joskus rahallinen tilanne saattaa kuitenkin tiukka, etenkin jos reissuun lähdetään koko perheen voimin, eivätkä säästöt välttämättä riitä kattamaan kaikkia matkaan liittyviä kustannuksia. Osalla kotitalouksista on mahdollisuus säästä ennen matkaa, mutta toisten kotitalouksien ainoa vaihtoehto on reissuluottoon turvautuminen. 

Reissuluoton ottaminen on helppoa ja se onnistuu netin kautta. Reissuluottojen määrä vaihtelee yleensä 1 000 eurosta 5 000 euroon. Monesti lainanhaun edellytyksenä on myös, että hakijan tulee olla vähintään 21 – 25 –vuotias. Ikäraja määrittyy täysin tarjoajakohtaisesti ja tulee tarkastaa ennen lainahakemuksen täyttämistä. 

Reissuluottoa on mahdollista hakea useammalta tarjoajalta. Sen hakeminen onnistuu esimerkiksi joustoluoton sekä kulutusluoton muodossa, jonka lisäksi markkinoille on myös rantautunut joitakin reissulainaan erikoistuneita toimijoita. Tällainen on esimerkiksi matkaluotto, josta kerromme myöhemmässä vaiheessa arvostelua.

Reissuluoton kaltaisten lainojen hakeminen käy yleensä helposti ja hakemus on mahdollista täyttää mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemuksen käsittely käy monissa yrityksissä toimiston aukioloaikoina, mikä yleensä tarkoittaa, että hakemuksia käsitellään pelkästään arkipäivisin. Arkipäivinä tehdyt hakemukset käsitellään useimmiten muutamassa minuutissa tarkoittaen, että lainatarjous on hakijalla aivan hetken kuluttua hakemuksen jättämisestä. 

Reissuluottojen takaisinmaksuajat määrittyvät myös yrityskohtaisesti. Osa yrityksistä tarjoaa kuukaudesta kolmeen kuukauteen takaisinmaksuaikaa, kun toisilla takaisinmaksu käy vielä tätäkin joustavammin. Valinta yrityksien välillä kannattaa siis tehdä, kun olet saanut henkilökohtaisen tarjouksen haluamiltasi tarjoajilta. 

Reissuluotto kokemuksia 

Monilla Suomalaisilla on jo olemassa olevia kokemuksia reissuluoton hakemisesta sekä sen takaisinmaksusta. Selasimme ihmisten mielipiteitä reissuluoton ottamisesta sekä heidän aikaisemmista kokemuksistaan ja huomasimme suurimman osan olevan positiivisia. Monet reissuluottoa käyttäneet kehuivat ennen kaikkea toiminnan helppoutta sekä joustavuutta, joka mahdollisti myös 100% rentoutumisen lomamatkalla. 

Osa reissulainapalveluita käyttäneistä kertovat myös, että he ovat hakeneet helpotusta matkakuluihin lainapalveluilta vuosittain, eikä palvelun kanssa ole ollut minkäänlaista ongelmaa. 

Toki kokemuksia löytyi myös negatiivisia, mutta oli piristävää huomata, että suurinosa oli positiivisia kokemuksia, joissa takaisinmaksu ja muut aiheeseen liittyvät asiat olivat menneet sovitulla tavalla ilman suurempia ongelmia. 

Matkaluotto - joustava laina kaiken tyyppisille reissuille  

Matkaluotto on yritys, joka keskittyy matkalle vaadittavien rahoituksien myöntämiseen. Lainaa palvelulta on mahdollista hakea 1 000 eurosta - 5 000 euroon saakka. Kyseessä on 100% turvallinen palvelu, joka käyttää sivustollaan tuoreinta SSL-salaustekniikkaa. SSL-tekniikalla tarkoitetaan, että syöttämäsi tiedot eivät tule näkyviin välikäsille, vaan ne menevät ainoastaan asiaa hoitavalle henkilölle. 

Laina-ajasta sekä palvelun määrittämästä sopimuksesta riippuen, Matkaluoton asiakkailla on mahdollisuus valita omalle lainalleen 12 - 48 kuukauden takaisinmaksuaika. Tämä tuo lisää joustavuutta matkalle lähtevän budjettiin. Aina kannattaa kuitenkin muistaa, että maksuaika on hyvä määrittää niin lyhyeksi, kuin mahdollista, sillä lainaraha kasvaa kuukausi kuukaudelta korkoa.

Matkaluotto on suunnitellut palvelunsa niin, että hetkellinen rahanpuute ei estä uusien muistojen hankkimista. Luoton hakeminen käy myös helposti mobiililaitteella sekä tabletilla. Ainoa mitä hakemuksen täyttämiseksi vaaditaan on verkkopankkitunnukset sekä toimiva nettiyhteys. 

Matkaluotto tarjoaa joustavia lainoja ja parhaillaan rahat ovat asiakkaalla saman päivän aikana tarjouksen hyväksymisestä. Konttoreilla jonottaminen sekä pitkät lainaprosessit ovat historiaa kyseistä palvelua käytettäessä. Saat helpotusta arkeen helposti sekä nopeasti modernin matkaluottopalvelun ansiosta. 

Matkaluoton tarjoamat lainat ovat aina asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan räätälöityä. Lainanhakija voi tarkistaa omat kulut sekä lainanhinnan hänelle suunnatusta henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Lainalle määritetyt korkokulut ovat aina asiakaskohtaisia sekä taloudellisen tilanteen mukaan suunniteltuja. 

Vaikka lainalle tuleekin hieman hintaa, tuskin se korvaa koko perheen voimin nähtyjä nähtävyyksiä sekä koettuja kokemuksia. Tämä palvelu madollistaa sen, että lennot tulee varattua ja kokemukset koettua. 

Vippi.fi - lainaa jopa 10 000 euroa

Vippi.fi tarjoaa myös nopean lainankäsittelyn sekä turvallisen palvelun asiakkailleen. Tältä palvelulta on myös mahdollista hakea rahoitusta lomamatkalle. Rahoituksen hakeminen käy joko jousto- tai kulutusluottona. Sivusto kertookin olevansa Suomen suosituin pikavippien tarjoaja.  

Yrityksen asiakaspalvelu on aina avoinna, mikä nopeuttaa huomattavasti lainanhakua. Parhaillaan Vippi.fi asiakkaat saavat lainarahat tililleen 5 minuutissa, joka on takuulla yksi markkinoiden nopeimmista käsittelyajoista. Lisäksi Vippi.fi tarjoaa lainanottajilleen 14 vuorokauden peruutusoikeuden. Kyseessä on etu, jota ei näe usealla tarjoajalla. 

Vippi.fi:n joustoluottoa on mahdollista hakea 100 - 2 000 euron nostorajalla. Palvelu määrittää asiakkailleen henkilökohtaiset takaisinmaksukulut, joihin vaikuttaa asiakkaan oma taloudellinen tilanne. Joustoluotto on selkeästi kulutusluottoa suositumpi palvelu. 

Kulutusluottoa palvelulta on taas mahdollista hakea 1 000 eurosta 10 000 euroon asti. Laina-aikaa on mahdollista saada 13 - 80 kuukautta. Jokaiselle asiakkaalle lähetetään henkilökohtainen tarjous, johon on määritetty asiakkaan henkilökohtainen korko sekä muut kulut. 

Vipin hakeminen käy helposti ja sen avuksi sivusto tarjoaa yksinkertaiset ohjeistukset asiakkailleen. Ensimmäisenä asiakkaan tulee valita itsellensä sopiva lainatuote. Joustoluotto on laina, jota asiakas nostaa tililleen pienissä erissä, kun taas kulutusluotto siirretään tilille kerralla. Joustoluotossa asiakas maksaa korot vain nostetulle osalle, kun taas kulutusluotossa korko maksetaan koko lainasummalle. 

Lainamuodon valinnan jälkeen on hakijan tehtävänä täyttää lainahakemus huolella ja varmistaa tietojen oikeellisuus. Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa ja lainatarjous on asiakkaalla välittömästi lainahakemuksen lähettämisestä. 

Asiakkaat voivat saada lainarahat sekä tehdä ensimmäisen noston tililleen arkisin kello 7:00 - 23:00 välisenä aikana. Tämä palvelu tietää mitä tekee ja heidän prosessinsa on täysin mutkaton. 

Lainaesimerkki Vippi.fi: asiakas ottaa joustoluottoa 2 000€ ja maksaa sen takaisin 12 maksuerässä. Luoton kokonaishinta tässä tilanteessa on 2 295€. Esimerkissä lainan avausmaksu on 0 euroa, lainanhoitokulu 0,1% per päivä, eli 73€ vuodessa. Laina pitää myös sisällään 19,9% nimelliskoron, jolloin todelliseksi vuosikoroksi määrittyy 29,6%. 

Hae lainaa Vippi.fi palvelusta