Credit24

Credit24 logo

Vuodesta 2011 lähtien Suomessa toiminut Credit24 tarjoaa 100- 4 000 euron joustoluottoa ja Mastercard-luottokortin. Lisäksi palvelun kautta voi kilpailuttaa jopa 60 000 euron suuruisen lainan 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

90% Kokonaisarvio
Credit24 logo

Lainaa

100-4 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: 1 500 € laina pitää sisällään 19,92 % nimelliskoron ja lainan todellinen vuosikorko on 29,97 %, johon sisältyy myös 0,75-12 € tilinhoitomaksu. Mikäli asiakas maksaa lainan 12 kuukaudessa, on kokonaishinta 1 949,55€ ja kuukausierä 162,46€.

Credit24 -perustiedot

Laina-aika3-36 kk
Nimelliskorko19,92 %
Kuukausimaksu0,75-12 €

Credit24 lyhyesti

Credit24-tuotemerkin takaa löytyy IPF Digital Finland Oy -niminen yritys, joka on vuonna 2005 perustettu, yksityishenkilöiden kuluttajaluottoihin keskittynyt rahoituspalvelu.

IPF Digital Finland Oy ei ole irrallinen toimija, vaan se kuuluu Lontoon pörssiin listattuun International Personal Finance Plc -konserniin.

IPF Digital Finland Oy on rekisteröity luotonantaja, joka myöntää kulutusluottoja Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamalla rekisteröintitunnuksella (2011/PU215A).

Toimintavuosiensa aikana IPF Digital Finland Oy on palvellut yhteensä yli 700 000 asiakasta.

Kuinka Credit24 toimii?

Credit24 tunnetaan jopa 4 000 euron joustoluotostaan, joka on nyt hinnoittelultaan vielä entistäkin kilpailukykyisempi.

Uutuutena tarjolla on palvelu, jossa yritys kilpailuttaa oman lainatuotteensa myöntämisen ohella yhteistyökumppaninsa LVS Brokers Oy:n avulla useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella.

Luoton hakeminen tapahtuu seuraavasti: 

  1. Laadi budjetti ja valitse haluamasi luottoraja.
  2. Täytä hakemus.
  3. Odota hetki – saat luottopäätöksen ja sovelluksen lataamisohjeet käytännössä välittömästi.
  4. Viimeistele rekisteröityminen kännykälläsi.

Credit24 Mastercard Debit -kortti

Credit24-palvelun asiakas voi saada itselleen kuukausimaksuttoman Mastercard Debit -kortin heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen.

Kortti toimii ladattavan sovelluksen kanssa, ja asiakas voi tilata itselleen maksuttoman muovikortin. 

Mastercard toimii maksutapana yli 35 miljoonassa paikassa, joten vaihtoehtoja kortin vinguttamiseen liittyy aina suoratoisto- ja ruoantilauspalveluista kivijalkakauppoihin.

Kuka voi hakea lainaa Credit24-palvelun avulla?

Credit24-joustoluottohakemuksen voi täyttää vähintään 19-vuotias hakija, jolla on oma matkapuhelinliittymänsä. Hakijalta odotetaan moitteetonta maksuhistoriaa.

Henkilökohtaisen joustoluottohakemuksen täyttäminen onnistuu mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja rahansiirrot tapahtuvat klo 8-22.

Millaisia lainoja Credit24 kilpailuttaa?

Kuten sanottua, Credit24 on laajentanut toimintaansa äskettäin myös lainan kilpailutuspalveluksi. Kilpailutuksesta huolehtii yrityksen yhteistyökumppani LVS Brokers Oy. Palvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa jopa 60 000 euron suuruinen laina 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainaesimerkki

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 29,97%.

Credit24 lainan kustannukset

Credit24:n joustoluotto on kuukausikustannuksiltaan sangen kohtuullinen vaihtoehto. Seuraavaksi käymme lyhyesti läpi luoton korkoja ja kuluja.

Korot

Credit24-palvelun tarjoaman joustoluoton vuotuinen nimelliskorko on 19,2 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on tuolloin 29,97 %.

Muut kulut

Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 0,75–12 euroa. Paperilaskutuslisää peritään 4,95 euroa, joten asiakkaan kannattaa ehdottomasti valita itselleen sähköinen laskutus.

Maksuvapaasta peritään 5 euron maksu, samoin kuin eräpäivän muutoksesta. 

Credit24 lainan takaisinmaksuaika

Credit24-joustoluottoa maksetaan takaisin joustavasti siten, että laina-aika on 3–36 kuukautta.

Luoton voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin koska tahansa valitun maksuajan puitteissa. 

Luoton takaisinmaksun jälkeen luottoraja on jälleen kokonaisuudessaan asiakkaan käytössä.

Luottotilinsä ajantasaisen tilanteen voi tarkastaa koska tahansa Credit24-palvelun nettipalvelusta, jonne kirjaudutaan muun muassa laskusta näkyvällä asiakasnumerolla ja salasanalla.

Credit24 asiakaspalvelu

Credit24-sivuston asiakaspalveluun saa yhteyden arkisin klo 9–17 numerossa 0300 300 355. Puhelun hinta on 0,99 euroa minuutti + mpm/pvm-maksu.

Vaihtoehtoisesti asiansa tiimoilta voi kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (at) ipfdigital.com. Luottoja myönnetään päivittäin klo 8-22.

Usein yhteydenotto ei ole kuitenkaan lainkaan tarpeen, sillä erittäin monipuolinen UKK-palsta sivuaa kattavasti etenkin joustoluottoon liittyviä kysymyksiä.

Credit24-palvelun kilpailuttamiin lainoihin liittyvien yksityiskohtien suhteen on puolestaan viisainta ottaa suoraan yhteyttä kyseessä olevan palvelun asiakaspalveluun.

Credit24 maksuvapaa

Asiakas voi saada halutessaan maksuvapaan kuukauden 5 euron maksua vastaan.

Maksuvapaan aikainen korko ja tilinhoitomaksu lisätään tuolloin seuraavien kuukausien vähimäiskuukausierään. 

Maksuvapaan voi käyttää halutessaan aina silloin, kun edellinen lasku on maksettu ajallaan, eikä maksuviivettä ole.

Maksuvapaan kuukauden aikana rahaa ei voi kuitenkaan nostaa. Rahan nostaminen onnistuu jälleen seuraavan laskun muodostumisen ja maksun jälkeen.

Credit24-palvelun luotettavuudesta

Credit24 kuuluu kansainväliseen, Lontoon pörssissä noteerattuun konserniin. Vakavaraiseen konserniin kuuluminen ja vuonna 2005 alkunsa saanut toiminta ovat hyviä indikaattoreita siitä, että kyseessä on kaikin puolin luotettava ja asianmukaista palvelua tarjoava yritys.

Credit24-palvelun tarjoama luotto on enimmillään 4 000 euroa, joten asikas saa nostettua itselleen vain kohtuullisen pienehkön lainan. 

Se, ettei luottoa voi nostaa lisää maksuvapaan kuukauden aikana edesauttaa omalta osaltaan sitä, ettei ylivelkaantumista pääse syntymään tiukassakaan taloudellisessa tilanteessa.

Tämä on yksi konkreettinen osoitus Credit24-palvelun vastuullisuudesta.

Credit24 blogi

Credit24-sivustolla on monipuolista sisältöä lainoista, Mastercard debit -kortista ja erisuuruisista lainasummista, mutta varsinaista blogia ei ole kuitenkaan tarjolla.

Mikään ei tietenkään sulje pois sitä vaihtoehtoa, että tulevaisuudessa asiakkaiden iloksi ilmestyy myös taloutta ja lainoja käsittelevä Credit24-blogi.

Credit24 kokemuksia – risut ja ruusut

IPF Digital Finland Oy on palvellut vuodesta 2005 lähtien yli 700 000 laina-asiakasta.

Koska palvelu on edelleen vankasti toiminnassa, on syytä uskoa, että valtaosa asiakkaista on ollut saamaansa palveluun kaikin puolin tyytyväisiä. 

Tämän puolesta puhuu sivustolla julkaistu tieto siitä, että asiakastyytyväisyysprosentti on peräti 94,6 %. 

Credit24-palvelun tarjoama MasterCard on ainoastaan debit- ei luottokortti. Tämä saattaa herättää hämmennystä ja närkästystä joidenkin käyttäjien kohdalla.

Vastuullisena palveluntarjoajana Credit24 pyytää sivustollaan harkitsemaan uuden lainan ottoa tarkoin nykyisessä taloudellisessa tilanteessa.

Credit24 yhteystiedot

Osoite: IPF Digital Finland Oy Hämeentie 15 00500 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) ipfdigital.com

Puhelinnumero: 0300 300 355

Y-tunnus: 1979999-1

Usein kysytyt kysymykset

Suurin Credit24-palvelun tarjoama laina on 4 000 euroa.

Credit24 on ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 lähtien. Toimintavuosiensa aikana palvelulla on ollut yli 700 000 asiakasta. Tämä antaa viitettä siitä, että kyseessä on kaikin puolin turvallinen ja luotettava palvelu.

Credit24 siirtää rahaa klo 8-22. Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri.

Credit24-joustoluottoa voidaan myöntää vähintään 19-vuotiaalle hakijalle.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.