Kilpailuta Credit24 + 22 muuta lainapalvelua 

Perustiedot 

 

 

  • Ikävaatimus: 23 vuotias tai vanhempi

 

 

  • Laina maksetaan tilille: 1-4 arkipäivän kuluessa
       

Miksi valitsisit juuri Credit 24- Joustolimiitin?

Credit24 on todella paljon eri medioissa mainostava ja esillä oleva lainapalvelu, ja se on monelle tuttu varmasti ainakin nimenä. Se tarjoaa arjen menoihin tarkoitettua Joustolimimiitti- nimistä lainaansa yksityishenkilöille. Joustolimiitti tarkoittaa siis, että voit nostaa rahaa tilillesi oman nostorajasi puitteissa juuri silloin kuin tarvitset, eikä koko sinulle myönnettyä summaa tarvitse nostaa kerralla, joten se antaa sinulle paljon pelivaraa oman taloutesi suunnittelussa. Credit24 Joustolimiitillä voit saada nostorajat 4 000 euroon asti. Mikäli etsit suurempaa nostorajaa, kannattaa tutustua myös muihin johtaviin joustoluottoihin.

Se on myös tehnyt palvelun käyttämisestä erittäin nopeaa ja sujuvaa verkko- ja mobiilipalveluidensa vuoksi. Credit24- mobiilisovelluksen avulla omien raha- asioiden hoito onnistuu nopeasti missä tahansa. Credit24 on omien sanojensa mukaan markkinoiden edullisin nettiluotto, joten sen palveluihin tutustuminen kannattaa varmasti, mikäli harkitset oman nettiluottotilin perustamista.

Credit24 on osa suurta IPF Digital Digital Finland Oy rahoitusyhtiötä, joka kuuluu isompaan ja kansainvälisesti toimivaan International Personal Finance- konserniin (listattu Lontoon pörssiin). Credit24 on toiminut Suomessa jo vuodesta 2011 lähtien ja on varmasti yksi maan tunnetuimmista brändeistä pikalainojen ja kulutusluottojen saralla. Seuraavassa teemme hieman tarkemman katsauksen sen palveluihin ja ehtoihin.

Ehdot Credit24 Joustolimiitin myöntämiselle:

  • Vähintään 19 -vuotias
  • Aikaisemmat raha- asiat tulee olla hoidettu moitteettomasti
  • Verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten
  • Henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, koska matkapuhelimeen lähetetään hakemuksen yhteydessä PIN- koodi
  • Liitteitä saatetaan pyytää toimittamaan hakemuksen yhteydessä, esimerkiksi kopioita veroilmoituksen erittelyosasta tai palkkakuiteista

Kuinka hakea Joustolimiittiä?

Credit24 Joustolimiittiä haet kätevästi ja nopeasti vuorokauden ympäri verkossa. Sinun tarvitsee vain tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen pääset täyttämään itse lainahakemuksta. Lainahakemukseen sinun tulee täyttää henkilökohtaiset tietosi sekä haluamasi limiitin tiedot. Hakemusta täyttäessäsi voit valita haluatko tehdä ensimmäisen nostosi samantien vai vasta myöhemmin.

Itse limiitin hakeminen ei maksa mitään eikä vielä edellytä sinua tekemään yhtään nostoa Joustolimiitti- tililtäsi, vaan voit hakea limiittiä itsellesi etukäteen ja käyttää sitä sen mukaan kun tarvetta ilmenee. Myös takaisinmaksuaika ja minimikuukausierä lasketaan uudelleen jokaisen tekemäsi noston jälkeen. Kun olet täyttänyt lainahakemuksesi ensimmäisen kerran, voit hoitaa sen jälkeen asiointisi suoraan verkkopalvelussa, joko tietokoneella tai mobiilissa.

Hakemuksen täyttäminen onnistuu ympäri vuorokauden ja nostoja maksetaan klo 08- 22 välisenä aikana. Useimpiin pankkeihin (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki ja S-Pankki) rahat saa tilille samantien nostojen maksuaikana.

Credit24 lyhyesti

Joustolimiitti 200 - 4 000 euron nostorajalla 3 - 36 kuukauden maksuajalla
Todellinen vuosikorko 29,97%
Rahat tilille jopa 15 minuutissa

Joustolimiitin kulut

Todellinen vuosikorko on sopimuskohtainen ja määräytyy nostetun summan mukaan, kuitenkin maksimissaan 29,97%. Vuosikoron sekä kulut löydät sinua varten räätälöidystä lainatarjouksesta. 

Joustolimiitti- nostoissa maksat ainoastaan tekemistäsi nostoista. Mikäli et ole tehnyt vielä nostoja tililtäsi, ei siihen liity mitään kiinteitä kuluja, kuten avausmaksua tai tilinhoitomaksuja. Täten Joustolimiitissä pysyt helposti laskuissa siitä, milloin ensimmäinen laskusi on tulossa.

Ensimmäinen nosto on aina ilmainen. Ensimmäisen noston jälkeen nostoista veloitetaan nostopalkkio, joka on sopimuksen mukainen. Tilinhoitomaksuksi palvelu on määrittänyt 0,75€ - 6,00€ kuukaudessa. Tarkka summa on henkilökohtainen. Nimelliskorko Credit24:n lainoilla on 19,92%. 

Kaikki Credit24 Joustolimiittiin sisältyvät erityispalveluista veloitettavat kiinteät kulut voit tarkistaa Credit24- verkkosivulta kohdasta Palveluhinnasto.

Credit24 lainaesimerkki 

1 500€ laina pitää sisällään 19,92% nimelliskoron, lainan todellinen vuosikorko on 29,97%, joka pitää sisällään myös yllä mainitun 0,75€ - 6,00€ tilinhoitomaksun. Mikäli asiakas maksaa lainan 12 kuukaudessa, on kokonaishinta 1 949,55€ ja kuukausierä 162,46€. 

Credit24 lainojen takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu perinteisellä kuukausilaskutuksella lainasopimuksen mukaisesti. Takaisinmaksuun on mahdollista saada myös joustovaraa omien tilanteiden mukaan, esimerkiksi eräpäivän siirron tai maksuvapaan kuukauden muodossa. Eräpäivän muuttaminen onnistuu Credit24- verkkopalvelussa. Molemmista veloitettavat kulut lisätään aina automaattisesti seuraavan kuun laskutukseen.

Credit24 asiakaspalvelu

Missä tahansa laina- asioihin liittyvissä kysymyksissä Credit24- asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 09- 17 välisenä aikana. Kannattaa siis ottaa viipymättä yhteyttä, mikäli jokin omaan Joustoluottoosi liittyvä asia mietityttää ja täyttää oma hakemus heidän tarjoaman asiantuntemuksensa turvin.

Credit24 yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy 

Hämeentie 15 

00500 Helsinki