Fellow Finance

Arvosana: 4.5 / 5

50 € - 20 000 €
 • Hae lainaa 50–20 000 euroa
 • Laina-aika 24–84 kk
 • Nimelliskorko 5%–20%

Esimerkki: Fellow Finance 7 000€ lainan todellinen vuosikorko on 14,62%. Lainan kokonaiskustannukseksi määrittyy tässä tilanteessa 10 471€.

Fellow Finance lyhyesti 

Lainatuotteet  Kulutusluotto, lainojen yhdistely ja yrityslainat 
Lainasumma  500–20 000€ kulutusluottoa ja yrityslainat jopa 1.000.000€
Kiinteä vuosikorko  5–20%
Laina-aika  2–10 vuotta 

Kilpailuta myös kyseinen palvelu täyttämällä lainahakemus 

Tietoa Fellow Finance yrityksestä

Fellow Finance tarjoaa asiakkailleen Euroopan edistyksellisemmän joukkorahoitus- sekä vertaislainapalvelut. Heidän ansiosta yksityishenkilöt sekä yritykset voivat löytää juuri tarpeeseen sopivan rahoitusmuodon edullisilla kuluilla. 

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituksien tarjoaja. Puheena on suomalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Vuonna 2014 palvelu laajensi toimintaansa kansainväliselle tasolle. Fellow Financella on Finanssivalvonnan myöntävä toimilupa. 

Fellow Financen arvot 

 • Edelläkävijyys - yrityksen tavoitteena on uudistaa perinteistä pankki- sekä rahoitusmarkkinat innovatiivisesti sekä digitaalisesti
 • Tehokkuus - yrityksen teknologia mahdollistaa operatiivisen tehokkuuden 
 • Avoimuus - yrityksen toiminta on läpinäkyvää niin asiakkaille ja sidosryhmille 
 • Laadukkuus - edistyksellisempi palvelu tarjoaa asiakkaille aikaisempaakin paremman asiakaskokemuksen 

Fellow Finance lainapalvelut 

Fellow Finance tarjoaa rahoitusta useaan eri tilanteeseen. Palvelulta on mahdollista hakea kulutusluottoa suurempiin tarpeisiin ja pikalainaa arjen yllättäviin menoihin, kuten lääkärimaksuun tai särkyneeseen kodinkoneeseen. Lisäksi palvelu tarjoaa erilaisia rahoituskeinoja vakaavaraisille yrityksille. 

Kulutusluotto 

Fellow Finance on täysin suomalainen palvelu, joka tarjoaa 500–20 000 euron suuruisia kulutusluottoja yksityisasiakkaille. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 2–7 vuotta. Lainahakemus on helppo täyttää ja palvelu tarjoaa lainapäätöksen välittömästi arkisin, kello 9–17 välisenä aikana. 

Asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin, jonka lisäksi kulutusluoton korottaminen on mahdollista kolmen kuukauden välein. 

Lainojen yhdistely

Fellow Finance tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa olemassa olevat pienlainat sekä osamaksut. Tämän ansiosta asiakkailla on oikeus yhdistää lainat yhdeksi pitkäaikaiseksi sekä kerran kuussa lyhennettäväksi vaihtoehdoksi. Lainojen yhdistäminen on usein järkevä valinta, sillä niiden kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin useiden pienlainojen ja osamaksujen yhteenlasketut kulut.

Fellow Financella lainojen yhdistely onnistuu 20 000 euroon asti, ja palvelu maksaa olemassa olevat lainat puolestasi. Kuukausieräksi on mahdollista määrittää itselle sopiva summa, joka voi olla minimissään 24 euroa kuukausi. Yhdistely laina mahdollistaa myös lyhennysvapaiden kuukausien pitämisen ja ajallaan maksunsa huolehtinut asiakas voi siirtää eräpäivää kahdella viikolla. 

Yrityslainat

Yksityishenkilöille tarjottavien kulutusluottojen lisäksi, Fellow Finance tarjoaa yrityslainoja jopa 1.000.000 euroon asti. Tilanteesta riippuen lainaa on mahdollista saada myös ilman reaalivakuutta. 

Yleiset yrityslainaa koskettavat ehdot 

 • Liiketoimintaa on ollut vähintään yhden tilikauden verran 
 • Luottotiedot sekä maksuhistoria ovat kunnossa 
 • Kassavirta on riittävä haetun lainan takaisinmaksamiseksi 
 • Käyttötarkoituksena on auttaa yritystä menestymään jatkossa
 • Omistaja tai/ja vastuuhenkilö takaa lainan tai lainalle on saatavissa reaalivakuus 

Fellow Finance
 • Hae lainaa 50–20 000 euroa
 • Laina-aika 24–84 kk
 • Nimelliskorko 5%–20%

Esimerkki: Fellow Finance 7 000€ lainan todellinen vuosikorko on 14,62%. Lainan kokonaiskustannukseksi määrittyy tässä tilanteessa 10 471€.


Lainojen kulut

Korot 

Kulutusluoton kulut ovat kohtuulliset, sillä lainan nimelliskorko sijoittuu 5%–20% välille. Palvelu hinnoittelee lainat selkeästi ja todelliset kulut ovat helposti lainatarjoukselta löydettävissä. 

Yrityslainojen kiinteä vuosikorko on 6% ylöspäin. Korko lasketaan aina jäljellä olevalle lainalle, eikä siihen sisälly piiloehtoja.

Muut kulut 

Lainatarjousta pyydettäessä, kannattaa huomio kiinnittää todelliseen vuosikorkoon. Kyseessä on luku, joka pitää sisällään lainan nimelliskoron ja kaikki muut siihen liittyvät kulut. Todellisella vuosikorolla on mahdollista nähdä lainan todellinen hinta. 

Lisäpalvelut

Fellow Financen lainat on mahdollista turvata lainaturvalla. Lainaturva tasapainottaa tilannetta esimerkiksi työttömyyden yllättäessä.

Fellow Financen lainoille on myös mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, eräpäivän lykkäystä ja lisälainaa kolmen kuukauden välein. Edellä mainitut lisäpalvelut vaativat, että olemassa olevan lainan takaisinmaksu on hoidettu sovitusti ja ajallaan. 

Esimerkkilaina 

Fellow Financen asiakas hakee lainaa 7 000 euroa. Todellinen vuosikorko tälle esimerkille on 14,62%, johon on huomioitu 9% koron lisäksi avauspalkkio 150 euroa sekä lainan tilinhoitopalkkio, joka on 12,5% toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan lainakustannuksien yhteismäärä tässä tilanteessa on 10 471€. 

Yleiset ehdot Fellow Finance lainan saamiseksi 

Lainaa Fellow Financelta on mahdollista saada, kun kyseessä on 20–75 -vuotias henkilö. Hakijan vakituisen osoitteen tulee olla Suomessa, jonka lisäksi häneltä tulee löytyä suomalainen pankkitili. 

Lainansaajalla ei saa olla aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä, jonka lisäksi hänen tulee läpäistä palvelun suorittama luottokelpoisuusarvio. Luottokelpoisuusarviossa palvelu mittaa asiakkaan takaisinmaksukykyä. 

Edellä mainittujen lisäksi lainan hakijalla tulee olla verkkopankkitunnukset jollekin ehdoissa hyväksytylle pankille, jotta tunnistautuminen onnistuu ehdoissa määritellyllä tavalla. 

Fellow Finance kokemuksia

Jokainen kokee saamansa palvelun erilailla. Monissa tilanteissa huonot kokemukset tulevat esille hyviä selkeämmin, sillä niistä kirjoitetaan julkisesti positiivista kokemusta useammin. On kuitenkin mukava huomata, että Fellow Financesta kertovat palautteet ovat suurilta osin positiivisia. Erityisesti kehuja ovat keränneet heidän yksinkertainen lainanhakuprosessi ja lyhyet käsittelyajat. 

Fellow Finance yhteystiedot

Fellow Finance 

Pursimiehenkatu 4A 

00150 Helsinki 

Asiakaspalvelu 

[email protected] 


Fellow Finance
 • Hae lainaa 50–20 000 euroa
 • Laina-aika 24–84 kk
 • Nimelliskorko 5%–20%

Esimerkki: Fellow Finance 7 000€ lainan todellinen vuosikorko on 14,62%. Lainan kokonaiskustannukseksi määrittyy tässä tilanteessa 10 471€.


 

 

Usein kysytyt kysymykset

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu. Yritys tarjoaa yksityisasiakkaille kulutusluottoja sekä yrityslainoja. Fellow Financella on myös mahdollista yhdistää olemassa olevat pienlainat ja osamaksut.

Kyllä on. Fellow Financella on pitkä kokemus alalta. He toimivat täysin lakien ja säännösten mukaisesti, jonka lisäksi palvelulta löytyy Finanssivalvonnan toimilupa. 

Kulutusluoton nimelliskorko sijoittuu 5–20% välille. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tarkka hinta tulee kaikissa tilanteissa tarkastaa henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 


Emmalla on kokemusta finanssialalta jo usean vuoden ajalta. Pankkeja sekä muita rahoituspalveluita arvioidessaan, kiinnittää hän huomiota erityisesti tuotteiden hinnoitteluun, hakuprosessiin sekä turvallisuuteen. Palveluiden arvioimisen lisäksi, Emma on kiinnostunut alaa koskettavasta lainsäädännöstä ja sen muutoksista.  

Lisää