Suomen Yrityslaina

Arvosana: 4.0 / 5

1 000 € - 100 000 €
 • Hae lainaa 1000–100 000 euroa
 • Laina-aika 1–18 kk
 • Lainan kiinteät kulut 1,75%–4,95%

Esimerkki: Suomen Yrityslaina 10 000€ laina, 2,5% korko. Kulut per kuukausi 250€.

Perustiedot

 

     

 • Laina maksetaan tilille: laina maksetaan tilille välittömästi päätöksen teon jälkeen

 

 

 • Ikävaatimus: yli 2kk toiminut yritys
       

Suomen Yrityslaina lyhyesti 

 • Lainaa kaiken kokoisille ja ikäisille yrityksille
 • Lainaa 1 000 eurosta 100 000 euroon
 • Laina-aika 1 - 18 kuukautta 
 • Lainan kiinteät kulut 1,75%-4,95%, ei muita piilokuluja

Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina on nopea helpotus yrityksen äkilliseen rahantarpeeseen. Se tarjoaa lainoja yrityksen eri tarpeisiin, joita voivat olla esimerkiksi markkinointikampanjat sekä erilaiset investoinnit. Suomen Yrityslainoille ovat tervetulleita kaiken kokoiset sekä ikäiset yritykset kaikilta toimialoilta.

Suomen Yrityslaina käyttää samoja tietoturvaratkaisuja mitä pankit sekä tietoturvayritykset. Nämä järjestelmät tekevät lainanotosta entistäkin turvallisempaa.

Suomen Yrityslainalta voi hakea lainaa 1 000 eurosta aina 100 000 euroon. Hakemuksen täyttäminen vie vain noin 60 sekuntia ja lainatarjouksen yritys voi parhaillaan saada itselleen muutamassa minuutissa. Lainatarjoukset asiakkaille toimitetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina eli arkisin kello 8-17 välillä.  


Suomen Yrityslaina
 • Hae lainaa 1000–100 000 euroa
 • Laina-aika 1–18 kk
 • Lainan kiinteät kulut 1,75%–4,95%

Esimerkki: Suomen Yrityslaina 10 000€ laina, 2,5% korko. Kulut per kuukausi 250€.


Miksi lainaisit Suomen Yrityslainalta?  

Kyseessä on yritys, joka takaa nopeaa ja vaivatonta yrityslainaa. Lainapäätös on hakijalla parhaillaan minuuteissa ja rahat tilillä päivässä. Suomen Yrityslaina on kehittänyt palveluaan niin, että lainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi sekä hinnoittelu on läpinäkyvää. Lainahakemuksen lähetyksen jälkeen, saa asiakas lainatarjouksen Suomen Yrityslainalta. Lainatarjous pyritään lähettämään asiakkaille mahdollisimman nopeasti, parhaillaan muutamassa minuutissa.

Kuinka nopeasti laina on käytettävissäsi?

Suomen Yrityslaina maksaa lainan asiakkaan tilille nopeimmillaan päivässä. Monissa tilanteissa koko lainaprosessi on hyvin nopea ja kivuton, sillä toimivan internet-yhteyden kanssa hakuprosessi kestää vain pari minuuttia, lainatarjous voi olla asiakkaalla nopeimmillaan muutamassa minuutissa sekä rahat tilillä päivän aikana.

Mitkä ovat ehdot lainan saamiselle?

Edellytyksinä lainan saamiselle toimii, että yritys on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin, yrityksen tulee olla toiminut yli 2 kuukautta, yritykseltä ei löydy tuoreita maksuhäiriömerkintöjä. Lainan takaajalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrityksen vastuuhenkilön tulee toimittaa lainahakemus, jotta se voidaan hyväksyä.

Kun aikaisemmin mainitut tiedot täyttyvät, voi Suomen Yrityslaina yleensä myöntää yritykselle lainan. Lopullinen lainasumma sekä lainan hinta ilmenevät toimitettavasta tarjouksesta ja ne määritetään aina yrityskohtaisesti.  

Kuinka voit hakea lainaa Suomen Yrityslainalta?

Yrityslainan hakeminen on helppoa. Klikkaa sivustomme ylä- sekä alaosasta löytyviä vihreitä ”hae lainaa” nappuloita ja pääset suoraan lainahakemukseen. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, sen täyttäminen ottaa noin 60 sekuntia ja parhaillaan lainatarjous on sinulla minuuteissa. Yrityksen hyväksyessä lainatarjouksen, laina maksetaan yrityksen pankkitilille välittömästi. Parhaillaan raha on mahdollista saada tilille päivässä.

Suomen Yrityslaina lainojen hinnat?

Suomen Yrityslaina määrittää lainojen hinnat aina yrityksen mukaan. Korko lainalle on aina 1,75% - 4,95% väliltä. Suomen Yrityslaina haluaa tarjota kilpailukykyisen lainan myös yrityksille, joilta löytyy paras mahdollinen luottoluokitus. Mikäli yritys maksaa lainan ennenaikaisesti takaisin, hyvittää Suomen Yrityslaina käyttämättömien kuukausien lainakulut.

Lainan hinta ensimmäisen lainakerran jälkeen määräytyy maksukäyttäytymisen mukaan, eli jos yritys maksaa laskut ajallaan, voi hinta olla alhaisempi, kun jatkossa tarvitset yrityslainaa. Keskimääräinen korko Suomen Yrityslainan lainoissa on noin 2% lainasummasta.

Suomen Yrityslaina ei peri nostokuluja, järjestelypalkkioita, korkoja tai muita lainoihin liittyviä ikäviä piilokuluja. Lainan hakeminen on myös maksutonta, eikä se sido hakijaa tai yritystä mihinkään.

Suomen Yrityslainat esimerkkilaina

Yritys A hakee lainaa 10 000 euroa ja sen koroksi määritellään 2,5%. Maksettavat kulut ovat 250 euroa kuukaudessa. Jos yritys haluaa maksaa lainan sovittua aikaisemmin, ei Suomen Yrityslaina veloita lisäkuluja tästä. 

Suomen Yrityslaina asiakaspalvelu

Yrityslainapalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudesta, joten lainahakemuksen täyttäminen onnistuu mihin kellonaikaan tahansa. Nopein ja helpoin tapa täyttää lainahakemus on klikata sivustoltamme löytyvää vihreää ”hae tästä” painiketta.

Asiakaspalvelu taas on auki arkisin kello 8:00-17:00 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla.

Tietoa Suomen Yrityslainasta

Suomen Yrityslaina tietää, että pienet yritykset ovat maamme tukipilari ja yli 80% työpaikoista syntyy niiden kautta. Yrityksen perustajat pystyivät kertomaan kokemuksesta, kuinka vastenmielistä ja hankalaa lainan hakeminen ennen oli. Tästä syystä he perustivat Suomen Yrityslainat, jossa kyseiset ongelmat ovat minimoitu.  

Suomen yrityslaina yhteystiedot 

Suomen Yrityslaina 

Puhelinnumero: 09 424 503 99

Sähköposti: [email protected] 


Suomen Yrityslaina
 • Hae lainaa 1000–100 000 euroa
 • Laina-aika 1–18 kk
 • Lainan kiinteät kulut 1,75%–4,95%

Esimerkki: Suomen Yrityslaina 10 000€ laina, 2,5% korko. Kulut per kuukausi 250€.


 


Emmalla on kokemusta finanssialalta jo usean vuoden ajalta. Pankkeja sekä muita rahoituspalveluita arvioidessaan, kiinnittää hän huomiota erityisesti tuotteiden hinnoitteluun, hakuprosessiin sekä turvallisuuteen. Palveluiden arvioimisen lisäksi, Emma on kiinnostunut alaa koskettavasta lainsäädännöstä ja sen muutoksista.  

Lisää