Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina logo

Suomen Yrityslaina myöntää asiakkailleen 1 000-100 000 euron lainoja 1-18 kuukauden laina-ajalla. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin koska tahansa. Lainan voi saada yrityksen tilille jopa saman päivän aikana.

Sivuston käytettävyys

Lainatuotevalikoima

Hinnoittelu

Asiakaspalvelun tavoitettavuus

9.6 /10 YLEISARVO- SANA
Suomen Yrityslaina logo

Lainaa

1 000-100 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: Suomen Yrityslainan 10 000 € laina, 2,5% korolla. Kulut 250 €/kk.

Suomen Yrityslaina -perustiedot

Laina-aika1-18 kk
NimelliskorkoSopimuskohtainen
KuukausimaksuVaihtelee

Suomen Yrityslaina: Plussat ja miinukset

+Lainaratkaisuja kaikenlaisille yrityksille
+Lainaa samana päivänä klo 15.30 mennessä hyväksytyllä hakemuksella
-Lainaratkaisuja kaikenlaisille yrityksille
-Lainaa samana päivänä klo 15.30 mennessä hyväksytyllä hakemuksella

Suomen Yrityslaina lyhyesti

Suomen Yrityslainan markkinoimat lainat myöntää vuonna 2017 toimintansa aloittanut Qred Oy, Suomen sivuliike.

Alun perin ruotsalaisella Qred Yrityslainalla on Suomen ohella toimintaa Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa. Suomalaisia yritysasiakkaita palvelevat Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa toimipisteessä työskentelevät rahoitusneuvojat.  

Kuinka Suomen Yrityslaina toimii?

Suomen Yrityslaina tarjoaa lainaratkaisuja eri kokoisten yritysten tarpeisiin laidasta laitaan. Näitä ovat esimerkiksi markkinointikampanjat ja erilaiset investoinnit. Suomen Yrityslainoille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -ikäiset yritykset kaikilta toimialoilta.

Kuka voi hakea lainaa Suomen Yrityslainan avulla?

Suomen Yrityslainan avulla lainaa voi hakea niin elinkeinonharjoittaja kuin yrityskin. Yritys voi hakea lainaa, mikäli rekisteröinti on hoidettu asianmukaisesti, sillä on Y-tunnus, ja yrityksen toiminta voidaan varmentaa ulkopuolisesta lähteestä kuten kaupparekisteristä.

Millaisia lainoja Suomen Yrityslaina kilpailuttaa?

Suomen Yrityslaina tarjoaa 1 000-200 000 euron suuruisia yrityslainoja 1-18 kuukauden maksuajalla.

Lainaesimerkki

Suomen Yrityslainan sivuilta saadun tiedon mukaan keskimääräinen kulu on 2 % lainasummasta. Tuolloin 10 000 euron lainasumman kuukausikulu on 200 euroa.  

Suomen Yrityslainan kustannukset

Myönnetyn lainan todellinen kustannus perustuu yrityksen Qred-ratingiin. Lainan todellinen kokonaishinta selviää ainoastaan lainahakemuksen jättämällä.

Suomen Yrityslainan hinnoittelupolitiikka on läpinäkyvä ja selkeä. Hinta käy ilmi lainatarjouksesta. Lainan etukäteisestä takaisinmaksusta ei peritä lisäkuluja, eikä lainaan sisälly nostopalkkion kaltaisia piilokuluja.

Korot

Lainan yrityskohtaisesti määräytyvän kuukausikulu on alimmillaan 1,75 %.

Muut kulut

Suomen Yrityslaina ei peri lainoistaan avausmaksua, ja asiakasyritys voi maksaa lainansa takaisin etukäteen koska tahansa. Paperilaskusta peritään 5 euron laskukohtainen lisämaksu. Lainan takaisinmaksun viivästymisestä peritään puolestaan 20 euron viivästymismaksu.

Suomen Yrityslainan takaisinmaksuaika

Kuten sanottu, on Suomen Yrityslainan myöntämien lainojen takaisinmaksuaika 1-18 kuukautta. Lainanottaja voi halutessaan maksaa lainan  takaisin ennenaikaisesti, jolloin maksettavaksi tulee lainan pääoma ja kuukausikulu ainoastaan niiltä kuukausilta, jolloin laina on ollut yrityksen käytössä. 

Mikäli lainan maksaa toisin sanoen kokonaisuudessaan takaisin heti kahden kuukauden kuluessa lainan otosta, maksetaan kuluja vain kahdelta ensimmäiseltä kuukaudelta.

Lasku toimitetaan kerran kuukaudessa ja se on maksettava 10 päivän kuluessa.

Toisinaan lainaa ottanut yritys joutuu budjetoinnista huolimatta yllättäviin maksuvaikeuksiin, eikä kykene maksamaan saamaansa lyhennyserää eräpäivään mennessä. Tällaisessa tilanteessa tulee aina ottaa viipymättä Suomen Yrityslainan asiakaspalveluun. 

Maksun viivästymisestä peritään 20 euron viivästymismaksu ja erääntymisaikaa koskeva viivästyskorko. Mikäli erääntyneen maksun laiminlyönti jatkuu, laina irtisanotaan ja asia toimitetaan perintätoimiston hoidettavaksi.

Suomen Yrityslaina asiakaspalvelu

Suomen Yrityslainan hakemuksen voi täyttää 24 tuntia vuorokaudessa. 

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–18. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Suomen Yrityslainan luotettavuudesta

Suomen Yrityslainan yhteistyökumppaneihin lukeutuvat taloustiedot tarjoava Bisnode ja sähköisen allekirjoituksen mahdollistava Visma Sign. Tietoturva-asioista huolehtii puolestaan GeoTrust SSL-sertifikaatti. Suomen Yrityslaina kuuluu Suomen Yrittäjiin.

Suomen Yrityslaina blogi

Suomen Yrityslainan sivustolla ei ole varsinaista blogia. Palvelu on laadittu selkeästi ja yksinkertaisesti, ja tarjolla on ainoastaan hakijan kannalta oleellista tietoa.

Yritysasiakkaat ovat lähtökohtaisesti kuluttaja-asiakkaista poikkeava kohderyhmä, joten tarjolla ei ole blogia, jossa käsiteltäisiin monissa muissa blogeissa suosittuja aiheita, kuten asunnon ostoa, säästämistä ja Black Fridayn kaltaisia ostopiikkejä.

Suomen Yrityslaina kokemuksia – risut ja ruusut

Suomen Yrityslainan palvelujen ansiosta jo kymmenet tuhannet asiakkaat ovat saaneet apua investointeihinsa tai yritystoiminnan jatkuvuuden mahdollistamiseen.

Palvelua kiitellään nopeudesta ja siitä, että yritys voi saada rahaa jo saman päivän aikana. Tämä on mahdollista, mikäli saamansa tarjouksen on hyväksynyt klo 15.30 mennessä.

Hakemus ei edellytä tilinpäätös-, kassavirta- tai muita laskelmia, joten liitteistä ei tarvitse huolehtia hakemusta täytettäessä. Apua kaikkiin lainaan liittyviin kysymyksiin saa Suomen Yrityslainan ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo klo 8–18.

Suomen Yrityslaina yhteystiedot

Osoite: Qred Oy Pieni Roobertinkatu 11, 00130 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) suomenyrityslaina.fi

Puhelinnumero: 09 424 503 9909

Y-tunnus: 2868615-5

Usein kysytyt kysymykset

Suomen Yrityslaina tarjoaa 1 000-100 000 euron lainoja 1-18 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Mikäli lainasopimus allekirjoitetaan ennen kello 15.30, saa rahat tilille jo samana päivänä.

Ei. Kuukausikuluja maksetaan takaisin ainoastaan kuluneilta kuukausilta, joten lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei koidu lisäkustannuksia.

Suomen Yrityslainan asiakaspalvelu on tavoitettavissa joko sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai puhelimitse numerossa 09 424 503 9909 arkisin klo 8-18.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.