Täytä lainahakemus sivustollamme

Meillä on huikeita uutisia lukijoillemme. Nykyään lainojen vertaileminen käy nimittäin aikaisempaakin helpommin, sillä voit täyttää hakemuksen suoraan sivustollamme. Kuinka tämä onnistuu? Siitä kerromme lisää tässä artikkelissa.

Hakemuksen täyttäminen käy helposti, kun olet yli 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakemuksen avulla voit löytää avun useiden laina- sekä osamaksusopimuksien yhdistämiseen. Näin se käy!

lainat.fi

VALITSE TOIVOTTU LAINASUMMA 

Kilpailuttamalla sinulla on mahdollisuus löytää haluttu edullinen laina. Se onnistuu helposti täyttämällä sivustoltamme löytyvä lainahakemus. Hakemuksen täyttämisen jälkeen välitämme sen yhteistyökumppanille, joka kilpailuttaa yli 25 alalla toimivaa turvallista pankkia sekä rahoituslaitosta. 

Kilpailuttaminen sekä hakemuksen täyttäminen tulee aloittaa lainasumman määrittämisestä. Hakemuksella voit pyytää 2 000 – 60 000 euron suuruisia lainatarjouksia. Lainan suuruus tulee miettiä huolella niin, että se sopii sinun elämäntyyliisi sekä tuloihin ja menoihin. Lainaa ei missään tilanteessa tule hakea enempää, kuin sitä on vara maksaa takaisin. Lainasummaa ei myöskään kannata asettaa liian alhaiseksi, sillä lisälainan hakeminen voi joissakin tilanteissa koitua haasteeksi. 

MÄÄRITÄ SOPIVIN TAKAISINMAKSUAIKA

Seuraava asia, jota lainahakemus pyytää on takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaika tulisi valita sen mukaan, mitä voit maksaa lainaa takaisin. Pisin vaihtoehto ei koskaan saa olla automaattinen valinta, sillä laina-aika ei missään tilanteessa ole ilmaista. Laina-ajalta velotetaan korkoa sekä muita kuluja. Laina-aikaa ei myöskään tulisi määrittää liian lyhyeksi, jolloin takaisinmaksu tuottaa taloudellisia vaikeuksia sinulle sekä läheisimmillesi. 

Sivustoltamme löytyvästä kaavakkeesta, voit valita helposti maksuajan 1 – 15 vuoden väliltä. Ennen valintaa budjetoi tulosi sekä menosi mahdollisimman hyvin, jotta takaisinmaksuaika täsmäisi mahdollisimman hyvin todelliseen elämäntilanteeseesi. 

OLETKO YHDISTÄMÄSSÄ LAINOJA? 

Hakemuksemme pyytää sinua myös vastaamaan kysymykseen, oletko yhdistämässä lainoja?

Palvelu nimittäin hoitaa lainojen yhdistelyyn liittyvät kilpailutukset. Tämä on erinomainen ominaisuus, jos sinulta löytyy jo olemassa olevia osamaksuja taikka lainoja, sillä yhdistämällä pienet lainat korkeilla kuluilla, yhdeksi suureksi lainaksi hillityimmillä kuluilla, säästät selvää rahaa. 

Järjestelylainan saaminen ei ole aina yhtä helppoa, mitä uuden lainan hakeminen sekä saaminen. Tässä apuna sekä tukena sinulla toimii Lantti.fi, joka tekee yhteistyötä luotettavien sekä asiantuntevien pankkien sekä rahoituslaitoksien kanssa. Ilmoittamalla hakemuksessa, että kyseessä on lainojen yhdistämiseen liittyvä pyyntö, lähetetään hakemus kymmenelle järjestelylainaa tarjoavalle yritykselle, jotka vastaavat mahdollisella tarjouksellaan. 

Lainojen yhdisteleminen kannattaa, sillä isossa lainassa korot ovat hillitympiä, mitä pienissä lainoissa. Monissa tilanteissa myös yhden ison lainan kuukausilyhennys on pienempi, mitä useamman pienen yhteenlaskettu summa. Lisäksi yhtä lainaa on helpompi hallita sekä sen kuluja ja jäljellä olevaa velkasummaa on mukavampi seurata. Yhdessä lainassa on myöskin ainoastaan yksi eräpäivä, johon varautuminen sekä jonka siirtäminen onnistuu monissa tilanteissa ongelmitta.

Hakemuksemme kautta, saat sähköpostiisi parhaat tarjoukset, jonka jälkeen valinta on täysin sinun. On myös hyvä muistaa, että hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, eli voit turvallisin mielin katsoa millaisia tarjouksia sinun tilanteessasi on mahdollista saada. 

PERUSTIETOJEN TÄYTTÄMINEN 

Aikaisempien tietojen täyttämisen jälkeen, tulee lomakkeeseen lisätä kaikki perustiedot, eli henkilötunnus, sähköposti, puhelinnumero, työsuhteen muoto, kuukausitulot ennen veroja sekä verojen jälkeen. Näiden tietojen jälkeen tulee myös ilmoittaa, haetko lainaa itse vai toisen osapuolen kanssa. Jos lainanhaku tapahtuu esimerkiksi puolison kanssa, tulee rinnakkaishakija lisätä hakemukselle. 

Lainahakemuksella tulee myös mainita, jos kuukausitulojen lisäksi sinulla on muita mahdollisia tulolähteitä. Tämä auttaa hakemuksen käsitteleviä tahoja ymmärtämään rahallisen tilanteesi sekä määrittämään juuri sinulle oikeat kulut sekä korot. 

Tietojen täyttämisen jälkeen sinun tulee vielä merkitä, oletko lukenut sekä hyväksynyt luotonvälityspalvelun yleiset käyttöehdot sekä luotonvälityspalvelua koskevat tietosuojaselosteet. Lisäksi luotonantaja pyytää lupaa lähettää sekä käsitellä tietojasi, jotka toiset luotonantajat lähettävät palvelulle. Kyseessä on tärkeä osa hakemusta, joten muistathan lukea ne huolellisesti läpi, ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. 

Viimeisenä klikkaa seuraava -painiketta ja noudata lomakkeen antamia ohjeistuksia. 

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.