Anyfin

Anyfin logo

Anyfin tarjoaa mahdollisuuden lainakustannustesi alentamiseen. Kokoa kulutusluottosi, osamaksusi ja luottokorttivelkasi yhteen nähdäksesi, millaista säästöä yhdistelylaina voi tuoda.

9 /10 YLEISARVO- SANA
Anyfin logo

Lainaa

10-20 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: 1 000 € jälleenrahoitus 10 kk maksuajalla. Nimelliskorko 8,88 %, hallinnolliset kulut 0 €. Todellinen vuosikorko 9,25 %, jolloin takaisinmaksettava kokonaissumma on 1 041,15 €.

Anyfin -perustiedot

Laina-aika2-120 kk
NImelliskorko4,99-21,82 %
Kuukausimaksu0 €

Anyfin lyhyesti

Anyfin Ab on vuonna 2017 perustettu palvelu, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman matalakorkoinen lainavaihtoehto.

Suomessa Anyfin on toiminut vuodesta 2019 lähtien. 

Anyfin ei myönnä uusia lainoja, vaan tarjoaa jälleenrahoituspalvelua, jonka tarkoituksena on mahdollistaa korkokuluiltaan edullisin luottokortti-, kulutusluotto- tai osamaksuvaihtoehto. 

Jälleenrahoitusmahdollisuuden lisäksi Anyfinin palveluvalikoimaan kuuluu taloudenhallintasovellus, jonka on ladannut jo yli 300 000 käyttäjää. 

Anyfin on luonut lisäksi asiakkaidensa iloksi neliviikkoisen, sovelluksessaan toimivan Bootcamp-ohjelman, jonka päämääränä on taloudellisen hyvinvoinnin lisääminen.

Ohjelma on kehitetty yhteistyössä psykologi Maarit Lassanderin kanssa.

Anyfinin perustivat aiemmin eräässä ruotsalaisessa fintec-yrityksessä työskennelleet Mikael Hussain, Filip Polhem ja Sven Perkmann.

Kolmikon tavoitteena oli luoda palvelu, joka menestyisi asiakkaita auttamalla, ei näiden kustannuksella. 

Noin neljän toimintavuoden aikana on tullut selväksi, ettei kyse ole ainoastaan idealistisesta sanahelinästä, vaan käytännössä sovellettavissa olevasta näkemyksestä.

Kuinka Anyfin toimii?

Kuten sanottua, Anyfin-palvelun keskeisimpiin toimintaperiaatteisiin lukeutuu se, ettei yritys halua edesauttaa velkaantumista.

Tästä syystä palvelu ei myönnä lainkaan uusia luottoja. Tarkoituksena on sen sijaan olemassa olevien luottojen kulujen alentaminen.

Anyfin mainostaa itseään “Be smart, Pay less” -sloganilla. Tavoitteena on tuoda esiin sitä, että palvelu pyrkii karsimaan olemassa olevista lainoista turhia lisäkustannuksia aiheuttavat välikädet.

Moni saattaa kysyä, kuinka Anyfin tekee tuottoa, sillä yrityksen pääasiallisena tehtävänä mainitaan sovelluksen ohella luottokulujen alentaminen.

Kotisivuillaan Anyfin kertoo tekevänsä muiden rahoitusalan yritysten tapaan voittoa koroilla. 

Merkittävin ero on se, että Anyfin ansaitsee huomattavasti vähemmän korkotuloja useimpiin muihin alan toimijoihin verrattuna. 

Anyfin käyttö on todella helppoa:

  1. lähetä kuva laskustasi
  2. Anyfin selvittää, onko korkojen madaltaminen mahdollista.

Kuka voi hakea lainaa Anyfinin avulla?

Kuten sanottua, Anyfin ei myönnä lainkaan uusia lainoja. Palvelu keskittyy ainoastaan jo olemassa olevien velkojen kulujen pienentämiseen. 

Anyfin-palvelun asiakkaaksi voi hakeutua vähintään 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lainanottajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. 

Edellä mainittujen ehtojen lisäksi Anyfin tekee yksilöllisen riskiarvion siitä, kykeneekö palvelu tarjoamaan matalampia lainakustannuksia. 

Millaisia lainoja Anyfin myöntää?

Anyfin on palvelu, joka ei myönnä uusia lainoja. Yrityksen pääasiallisena tehtävänä aikaisempien luottojen ja osamaksujen uudelleenrahoittaminen matalammilla kustannuksilla.

Anyfin pyrkii tarjoamaan alhaisemmat korot asiakkaalla entuudestaan olevaan luottoon tai osamaksuun verrattuna.

Jälleenrahoitusta voi hakea alle 10 000 euron suuruisille luotoille. 

Anyfin-laina on mahdollista maksaa pois kerralla tai suuremmissa erissä ilman lisäkuluja.

Avoinna olevan summan löytää helposti Anyfin-palvelun omille sivuille kirjautumalla. 

Yrityksen asiakaspalvelu auttaa mielellään myös kaikissa lainoja ja lainanlyhennystä koskevissa kysymyksissä. 

Lainaesimerkki

1 000 euron jälleenrahoitus, jolle määritetään 10 kuukauden takaisinmaksuaika. Lainan nimelliskorko on 8,88 % ja hallinnolliset kulut 0 euroa. 

Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu täten 9,25 %. Laina tullaan maksamaan takaisin 10 erässä, jolloin maksettavaksi kokonaissummaksi määrittyy 1 041,15 euroa. 

Huomioithan, että Anyfin tarjoaa aina yksilölliset korot. Tarkat tiedot sinulle räätälöidystä tarjouksesta voi saada ainoastaan ottamalla yhteyttä palveluun! 

Anyfin lainapalvelun kustannukset

Anyfin ei myönnä uusia lainoja, vaan pyrkii tarjoamaan lainalle edullisemmat kulut ja saman lyhennysajan.

Palvelulta on mahdollista pyytää tarjous alle 10 000 euron luotoille tai osamaksuille. 

Hakemuksen täyttämisen ja Anyfinin riskiarvion jälkeen saat tarjouksen, jonka voit hyväksyä seuraavan seitsemän päivän ajan.

Tarjous ei kuitenkaan sido mihinkään. 

Korot 

Anyfin määrittää lainan korot tapauskohtaisesti. Palvelu ilmoittaa, mikäli se ei pysty alentamaan olemassa olevan lainan kuluja.

Kulut vaihtelevat luoton suuruuden ja takaisinmaksuajan mukaan. 

Muut kulut 

Anyfin-lainat sisältävät hallinnollisia kuluja. Tästä syystä on tärkeä kiinnittää huomiota tarjoukselta löytyvään todelliseen vuosikorkoon.

Todellinen vuosikorko kertoo totuuden lainan kokonaishinnasta, sillä se huomioi kaikki lainaan lisätyt korot ja kulut. 

Anyfin lainan takaisinmaksuaika

Anyfin pyrkii täsmäämään luoton takaisinmaksuajan olemassa olevan luoton maksusuunnitelman mukaiseksi.

Yrityksen tavoitteena on auttaa kuluttajia pitämään luottojen kustannukset samoina, joten tarjolla ei ole aikaisempaa luottoa pidempää takaisinmaksuaikaa. 

Jatketun laina-ajan myötä lainanottajan tulisi maksaa lainankuluja pidempään.

Tuolloin lainan kokonaishinta olisi todennäköisesti korkeampi aiempaan lainaan verrattuna.

Anyfin asiakaspalvelu

Anyfin äärimmäisen ystävälliseen asiakaspalveluun saa yhteyden useiden eri kanavien kautta.

Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostitse, puhelimitse (arkisin klo 8–17) ja chatin välityksellä (ma-pe klo 8–20 ja la-su klo 10–16). 

Anyfin asiakaspalvelu auttaa kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä parhaan osaamisensa mukaan.

Moniin muihin lainapalveluihn verrattuna myönteistä on Anyfin-asiakaspalvelun suhteen se, että apua on saatavilla myös viikonloppuisin.

Anyfin-asiakaspalvelu osoittautui chatin kautta kokeiltuna nopeaksi ja ystävälliseksi. Jonotusaika oli vajaan minuutin, joten kysymykseensä sai vastauksen ilman turhaa odottelua.

Anyfin sovellus

Helposti ladattavissa oleva ja vähän tilaa vievä Anyfin-sovellus tekee taloudenhallinnasta entistäkin helpompaa.

Esimerkiksi yhdistelylainan edullisuuden voi selvittää saman tien vain muutamalla klikkauksella. 

Lisäksi sovellus muistuttaa yhdistelylainan eräpäivästä, joten maksuajankohta ei mene epähuomiossa ohi.

Anyfin-sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Play -palvelusta.

Anyfinin luotettavuudesta

Vuonna 2017 Ruotsissa perustettu Anyfin Ab on auttanut vuosien saatossa satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Palvelu  toimii Suomessa Etelä-Suomen aluehallintoviraston alaisuudessa.

Anyfin on luotettava ja turvallinen palvelu, joka tarjoaa sivustollaan kattavan määrän tietoa tuotteistaan ja arvomaailmastan. 

Yrityksen perustanut Mikael Hussain mainitsee Anyfin-sivustolla toiminnan taustaksi seuraavanlaisen ajatuksen:

“Uskomme, että finanssiala kaipaa muutosta. Monet ihmiset ajautuvat kestämättömiin tilanteisiin kalliiden kulutusluottojen takia. Tämä vaikeuttaa oman talouden hallitsemista ja ylläpitoa.”

Hussain toimii edelleen Anyfin toimitusjohtajana, joten humaanilta kuulostava visio ei ole vuosien saatossa muuttunut.

Lainahakemuksen täytettyäsi Anyfin ilmoittaa, mikäli yritys pystyy alentamaan luottosi kuluja. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen saaminen eivät kuitenkaan sido mihinkään. 

Anyfin blogi

Anyfin-blogi tarjoaa mielenkiintoista luettavaa taloudellisen hyvinvoinnin tueksi. Blogi ei ole ehkä kielellisesti kaikkein sujuvimmasta päästä, mutta aiheet ovat ajankohtaisia ja hyödyllisiä. 

Anyfin-blogiin tutustumista voi suositella jokaiselle omasta taloudellisesta tilanteestaan ja paremmasta taoudenhoidosta kiinnostunelle.

Anyfin kokemuksia – risut ja ruusut

Vuosien saatossa Anyfin kokemuksia on kertynyt jo tuhansille tyytyväisille kuluttajille.

Se, ettei palvelu myönnä lainkaan uusia lainoja, ei tietenkään ole kaikkien mieleen, mutta toisaalta lainoja antavia palveluja on tarjolla jokaiseen makuun.

Anyfin on kaikin puolin käyttäjäystävälliseksi havaittu, asiakaspalveluhenkinen sivusto.

Palveu pyrkii vaikuttamaan myönteisesti ja tervehdyttävästi asiakkaidensa taloudelliseen kokonaiskuvaan.

Kun taloudellinen puoli on kunnossa ja vakaalla pohjalla, voi elämää ja tulevaisuutta suunnitella toisenlaisesta, rennommasta näkövinkkelistä. 

Tuolloin raha muuttuu parhaassa tapauksessa vähitellen asioita mahdollistavaksi tekijäksi sen sijaan, että se sanelisi toiminnan ehdot.

Anyfin yhteystiedot   

Osoite: Anyfin Ab Bulevardi 21 00120 Helsinki

Sähköposti: [email protected] 

Puhelinnumero: +358 9 42458800 (avoinna arkisin klo 8-17)

Chat: Avoinna ma-pe klo 8-20, la-su 10-16

Y-tunnus: 3011348-7

Usein kysytyt kysymykset

Anyfin ei tarjoa lainkaan uusia lainoja, vaan palvelu pyrkii mahdollistamaan matalammat korot ja kulut olemassa oleville, alle 20 000 euron kulutusluotoille ja osamaksuille. Yhdistelylainaa hakeva henkilö toimittaa Anyfille kuvan laskustaan, ja palvelu selvittää, onko halvempi laina mahdollinen.

Anyfin-sovellus on taloudenhallintatyökalu, jonka tarkoituksena on vaikuttaa suotuisasti palvelunkäyttäjän taloudelliseen tilanteeseen. Anyfin laittaa asiakkaidensa taloudenhallinnan ja taloudellisen hyvinvoinnin oman tuottonsa edelle.

Kyllä. Läpinäkyvyyteen panostava Anyfin tarjoaa kotisivun, joka sisältää ajankohtaista ja täsmällistä tietoa luotoista. Koska Anyfin järjestelee ainoastaan matalampia korko- ja kustannusratkaisuja jo olemassa oleville lainoille, ei palvelu tue ylivelkaantumista.

Anyfin-asiakaspalveluun saa yhteyden joko sähköpostitse, chatin välityksellä tai puhelimitse. Palvelua on tarjolla suomeksi, myös viikonloppuisin.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.