Avida lyhyesti 

  • Lainaa 2 000 - 40 000 euroa 
  • Takaisinmaksuaika 1 - 15 vuotta 
  • Nimelliskorko 8.9% - 17.9%

Vertaa myös Avida täyttämällä lainahakemus 


Tietoa Avida lainasta 

Avida tarjoaa vakuudettomat 2 000 - 40 000 euron lainat joustavalla takaisinmaksuajalla. Avidalainan korko koostuu asiakaskohtaisesta korkomarginaalista sekä viitekorosta, joka on 1 kk Euribor. 

Avida lainojen hinnasto: 

  • Nimelliskorko: 8,90% - 17,90%
  • Avausmaksu, kun lainasumma 2 000€ - 5 000€: 0 euroa 
  • Avausmaksu, kun lainasumma 5 001 - 50 000€: 69 euroa 
  • Tilinhoitomaksu: 5 euroa 

Yritys on markkinoilla jo pitkään toiminut ja lainoja myöntänyt palvelu, sillä sen juuret johtavat vuoteen 1983. Avida on siis tarjonnut rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä yrityksille yli 30 vuoden ajan. Kyseessä on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottoyhtiö. Avidalta löytyy luottolaitostoimilupa sekä talletuksien hankkimiseen että luotonantoon.

Tällä hetkellä Avida työllistää noin 100 henkilöä. Heidän päätoimipisteensä ovat Tukholmassa sekä Göteborgissa ja sivuliikkeet Espoossa sekä Oslossa. 

Avidan liikeideana toimii selkeiden sekä nykyaikaisten palveluiden tarjoaminen. Yrityksen pääasiallisena tavoitteena on palvella tyytyväisiä asiakkaita. Tämä on mahdollista, sillä yritys on panostanut innovatiivisin sekä kehittyneisiin menetelmiin. Lisäksi palvelun henkilökunta on sitoutunut, asiantunteva ja kokenut. Ongelmatilanteessa apu on lähellä, eikä sen pyytämistä tarvitse jännittää. 

Esimerkkilaskelma Avida lainalle: 

Asiakas hakee lainaa 12 000 euroa. Lainalle määritetään 12,90% nimelliskorko ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla kyseisen lainan todellinen vuosikorko tässä esimerkkitilanteessa olisi 14,15%, jolloin kuukausieränä toimisi 181,36 euroa. 

Esimerkkilaskelmassa kuukausierä pitää sisällään avausmaksun, joka on 69 euroa ja tilinhoitomaksun 5 euroa per kuukausi. Takaisinmaksettavaksi lainasummaksi määrittyisi 21 765,60 euroa. 

Esimerkkiä kirjoitettaessa voimassa oleva Euribor -korko oli -0,443. 

Mihin voit hakea Avida lainaa? 

Avida lainaa voi hakea pieneen sekä keskisuureen hankintaan. Lainarahaa on mahdollista saada 2 000 - 40 000 euroa. Lainan käyttötarpeen asiaks saa päättää itse, eikä sitä tarvitse kertoa lainahakemuksella. Hankinta voi olla mitä vain; uusi auto, remonttilaina taikka rahaa lomamatkaa varten. 

Yhdista aikaisemmat lainat Avidalla 

Avidalla asiakkaat voivat yhdistää myös aikaisemmat jo olemassa olevat lainat. Lainojen yhdistely on mahdollista, jos asiakkaalta lyötyy useita kalliita kulutusluottoja, osamaksuja tai muita vastaavia luottoja. Lainojen yhdistäminen auttaa talouden tasapainottamisessa, sillä yleensä yhden suuremman lainan kulut ovat huomattavasti hillitymmät, mitä useamman pienen lainan kulut. 

Yhdistämällä lainat yhdeksi, jää rahaa muihin tärkeisiin hankintoihin. Lainojen yhdistäminen Avidalla onnistuu 40 000 euroon asti. Täyttämällä yläpuolelta löytyvän lainahakemuksen, voit myös kilpailuttaa parhaan lainojen yhdistelypalvelun. 

Avida lainansaannin vähimmäisvaatimukset 

Avidan yleiset lainaehdot ovat; hakijan tulee olla vähintään 24 ja enintään 70-vuotias henkilö. Hänellä tulee olla säännölliset vähintään 16 000 euron vuositulot työstä taikka eläkkeestä. Hakijalla ei myöskään saa olla rekisteröityneitä maksuhäiriömerkintöjä. Edellä mainittujen ehtojen lisäksi, hänen tulee olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolmen vuoden ajan. Lisäksi lainaa hakiessa, tulee henkilöllä olla vakituinen osoite Suomessa. 

Muuta tärkeää tietoa Avida lainasta 

Avidalainaa on mahdollista hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Tämä voi joissakin tilanteissa olla myös suositeltavaa, sillä rinnakkaishakija helpottaa lainansaantia ja pienentää lainalle määriteltyä nimelliskorkoa. Rinnakkaishakijan käyttöä suositellaan, mikäli hakija on avo- tai avioliitossa. 

Avida tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden maksaa laina etuajassa. Etuajassa maksetusta lainasta, asiakkaan tulee maksaa korkoa pelkästään siihen asti, kunnes yritys saa suorituksen kokonaisuudessaan. Mikäli elämäntilanteesi muuttui ja lainan takaisinmaksu onnistuu nopeampaa, ole yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun. 

Asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa 

Löytyykö sinulta Avida laina? Ongelmatilanteen kohdatessa voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa, joka auttaa mielellään pienissä sekä suurissa kysymyksissä. Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin, kello 09:00 - 11:30 ja 12:15 - 16:00 välisenä aikana. Yhteydenotto tapahtuu joko puhelimitse taikka sähköpostilla. 

Avida Finans yhteystiedot 

Avida Finans AB (publ) filial i 

Finland 

Linnoitustie 6B 

02600 Espoo