Kilpailuta Balanzia lainat täyttämällä hakemus 

Balanzia lyhyesti 

Lainaa 3 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta 
Nimelliskorko  7,90–16,90%
Viitekorko  3kk Euribor
Muut kulut

8€ tilinhoitomaksu

Tietoa Balanziasta 

Balanzian ydinidea on tarjota rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille. Yrityksen pääperiaatteena toimivat selkeät lainaehdot, nopea toiminta ja nykyaikaiset ratkaisut. Balanzia pitää myös huolen siitä, että heidän henkilökunta on osaava ja ratkaisukeskeinen. 

Yrityksen visiona on tasapainottaa kotitalouksien rahallista tilannetta. Balanzian tavoitteena on kasvaa Suomen ja Ruotsin arvostetuimmaksi sekä luotettavimmaksi rahoitusyhtiöksi.

Yrityksen historia

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos. 2010 vuodesta lähtien kyseinen yritys on omistanut osan Accastum AB:n toimintaa ja tätä kautta heidän palveluihinsa on kuulunut myös leasing- sekä lainatuotteet yrityksille. GCC Capitalin toimintaa valvoo Ruotsin Finanssivalvonta. 

Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi aputoiminimen, jonka tarkoituksena oli laajentaa palveluvalikoimaa molemmille kuluttajille sekä yrityksille. Toiminimen tarkoituksena oli myös laajentaa toiminta Ruotsin lisäksi Suomen markkinoille. Edellä mainittu muutos muodosti nykymuodossa toimivan Balanzian. Samana vuonna yritys palkkasi myös useita pitkään alalla toimineita henkilöitä parantamaan kuluttajalainoihin liittyvää toimintaa. Balanzian suomen toiminta keskittyykin pelkästään yksityislainoihin.

Balzania tietää, että elämä rakentuu monissa tilanteissa rahan ympärille ja palvelullaan he pyrkivät tarjoamaan tasapainoa kotitalouksien taloudelliseen tilanteeseen. Palvelu tarjoaa rahoitusratkaisuja lyhyelle ja pitkälle aikavälille. 

Balanzia arvot 

  • Asiakaslähtöinen - Balanzia haluaa kohdata asiakkaansa nöyrinä, uteliaina sekä kunnioituksella. Tarjolla on mutkatonta ja henkilökohtaista palvelua, joustavasti ja ammattitaidolla toteutettuna
  • Ratkaisukeskeinen - Balanzia kuuntelee asiakkaiden toiveita kaikissa tilanteissa. Lisäksi he pitävät markkinoita ja niiden kehitystä jatkuvasti silmällä, jotta he pystyvät vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla
  • Turvallinen - Balanzia pitää kaikki tehdyt lupaukset. He haluavat uskoa, että vastuullinen luotonmyöntö on yksityisten kuin myös yritysten parhaaksi

Balzania yksityislaina

Balzania yksityislainaa on mahdollista saada 3 000–50 000 euroa. Lainan takaisinmaksuajaksi on mahdollista määrittää 1–15 vuotta. Balanzia mahdollistaa myös, että lainan takaisinmaksu onnistuu milloin tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. 

Korot 

Balanzia tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyiset korot. Lainan nimelliskorko sijoittuu 7,90–16,90% välille. Lainatarjousta vertaillessa kannattaa huomio kuitenkin kiinnittää tarjoukselta löytyvään todelliseen vuosikorkoon, jossa muut lainan kulut on myös huomioitu. 

Kulut

Balanzian yksityislaina ei pidä sisällään minkäänlaista avausmaksua. Nimelliskoron lisäksi maksettavaksi tulee tilinhoitomaksu, joka on 8 euroa kuukaudessa. 

Muut lisäpalvelut ja edut 

Tiukemman kuukauden yllättäessä, on Balzanian yksityislainalle mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, Nämä kuukaudet eivät kuitenkaan saa olla peräkkäiset. Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta, tulee asiakkaan olla lyhentänyt lainaa vähintään kuuden kuukauden ajan. Maksuvapaiden kuukausien korko sekä muut mahdolliset kulut tullaan lisäämään lainapääomaan, jolloin myös takaisinmaksuaika muuttuu sitä vastaavaksi. 

Rahatilanteen parantuessa yllättäen, onnistuu lainan takaisinmaksu myös etuajassa. Takaisinmaksu onnistuu myös etuajassa, jolloin asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu kertoo asiakkaalle avoinna olevan summan ja muut maksutiedot.

Lainojen yhdistely

Balzanian avulla on mahdollista yhdistellä jo olemassa olevat luotot. Mikäli sinulla on olemassa olevia sekä kalliimpia luottoja on niiden yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi rahallisesti kannattavampaa. Takaisinmaksuajan joustavuuden ansiosta jokaisella on mahdollisuus saada sopivan suuruinen takaisinmaksuerä, jolloin huolehdittavana on vain yksi lasku sekä yksi eräpäivä. 

Esimerkkilaina Balanzia

Asiakas ottaa 10 000 euroa lainaa. Lainan avausmaksu on 0 euroa ja tilinhoitomaksu 8 euroa. Takaisinmaksuajaksi sovitaan 8-vuotta. Lainan korko on 11,56% ja todellinen vuosikorko 13,81%. Kuukausieräksi määrittyy 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa on 16 139,52 euroa. 

Balzania lainaan liittyvät yleiset ehdot 

Balzania tarjoaa lainoja yli 24-vuotiaille henkilöille, joiden vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa (brutto). Lainan saamiseksi, tulee kyseessä olla ansio-, eläke tai yritystoiminnan tulot. Lainanhakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan. Hänellä tulee myös olla puhtaat luottotiedot, eikä rekisterissä saa näin ollen olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Balanzia yhteystiedot 

Balanzia 

Pukinmäenaukio 2, 

00720 Helsinki 

Y-tunnus: 2760357-3

 

Usein kysytyt kysymykset

Balanzia tarjoaa 3 000–50 000 euron suuruisia yksityislainoja, joiden takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Lainojen hinnat on määritelty kuluttajansuojalain mukaan, ja ne ovat täysin kilpailukykyiset muihin markkinoilla toimiviin palveluihin verrattuna. 

Balanzian arvoina toimivat asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys ja turvallisuus. 

Lainaa voi hakea yli 24-vuotias henkilö, jonka vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa (brutto). Tulojen tulee olla ansio-, eläke- tai yritystoiminnasta saatuja tuloja. Lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen ja asunut vähintään 3-vuotta Suomessa. Lainanhakijalla ei myöskään saa olla merkintöjä luottotiedoissa.