Balanzia lyhyesti 

  • Lainaa 3 000 - 30 000 euroa 
  • Takaisinmaksuaika 1 - 15 vuotta 
  • Korko 7,90% - 17,90% 
  • Viitekorko 3kk Euribor 
  • Tilinhoitomaksu 8 euroa per kuukausi

Kilpailuta myös Balanzia täyttämällä alta löytyvä lainahakemus Tietoa Balanziasta 

Balanzian ydinidea on tarjota rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille. Yrityksen pääperiaatteena toimivat selkeät lainaehdot, nopea toiminta ja nykyaikaiset ratkaisut. Balanzia pitää myös huolen siitä, että heidän henkilöstönsä on osaava sekä ratkaisukeskeinen. 

Yrityksen visiona on tasapainottaa kotitalouksien rahallista tilannetta. Heidän tavoitteenaan on tulla Suomen sekä Ruotsin arvostetuimmaksi sekä luotettavimmaksi rahoitusyhtiöksi.

Balanzian historiaa 

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos. 2010 vuodesta lähtien kyseinen yritys on omistanut osan Accastum AB:n toimintaa ja heidän palveluihinsa on kuulunut tätä kautta myös leasing- sekä lainatuotteet yrityksille. GCC Capitalin toimintaa valvova viranomainen on Ruotsin Finanssivalvonta. 

Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi aputoiminimien, jonka tarkoituksena oli laajentaa palveluvalikoimaa molemmille kuluttajille sekä yrityksille. Heidän tarkoituksenaan oli myös laajentaa toiminta Ruotsin markkinoiden lisäksi Suomeen. Edellä mainitun muutoksen yhteydessä sai alkunsa Balzania. 2016 vuonna yritys palkkasi myös useita pitkään alalla toimineita henkilöitä parantamaan kuluttajalainoihin suuntautuvaa toimintaa. Suomessa Balzania keskittyy pelkästään kuluttajien ympärillä pyörivään toimintaan, eikä tarjolla ole yritysluottoja. 

Yrityksen juuret ulottuvat kauas, sillä ne ovat saaneet alkunsa jo 1950 -luvulla. Rahoituslaitoksena GCC Capital on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Heillä on lupa harjoittaa toimintaansa useissa eri Euroopan maassa, joka mahdollistaa kansainvälisemmän tarjonnan. Tällä hetkellä yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsissa.

Balzania tietää, että elämä rakentuu monissa tilanteissa rahan ympärille ja palvelullaan he pyrkivät tarjoamaan tasapainoa kotitalouksien taloudelliseentilanteeseen. Balzania pyrkii tasapainottamaan heidän asiakkaidensa taloudellista tasapainoa lyhyellä sekä pitkällä aikavälillä.

Balzania yksityislaina

Balzania yksityislainaa on mahdollista saada 3 000 - 30 000 euroa. Sen takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Yksi Balzanin eduista on myös, että lainan takaisinmaksu onnistuu koska tahansa ja ilman ylimääräisiä kuluja. Palvelun tarjoamien lainojen nimelliskorko sijoittuu 7,90% - 17,90% välille ja tilinhoitomaksu on 8 euroa kuukaudessa. 

Balzanian avulla on mahdollista yhdistellä jo olemassa olevat luotot. Mikäli sinulla on olemassa olevia sekä kalliimpia luottoja on niiden yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi rahallisesti kannattavampaa. Takaisinmaksuajan joustavuuden ansiosta jokaisella on mahdollisuus saada sopivan suuruinen takaisinmaksuerä, jolloin huolehdittavana on vain yksi lasku sekä yksi eräpäivä. 

Lisäksi tiukemman kuukauden yllättäessä Balzanian yksityislainalle on mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta per kalenterivuosi. Nämä kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla peräkkäiset. Ennen ensimmäistä maksivapaata kuukautta, tulee asiakkaan olla maksanut lainaa kuuden kuukauden ajan. Maksuvapaiden kuukausien korko sekä muut mahdolliset kulut tullaan lisäämään lainapääomaan, jolloin myös takaisinmaksuaika muuttuu sitä vastaavaksi. 

Rahatilanteen parantuessa yllättäen, voidaan laina maksaa takaisin myös etuajassa. Se onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun, joka tarjoaa asiakkaalle tarkan summan sekä maksutiedot. Tulevat lyhennykset eivät ole etukäteen maksettavissa.

Esimerkkilaina Balanzia

Asiakas hakee ja saa lainaa 10 000 euroa. Lainan avausmaksu on 0 euroa ja tilinhoitomaksu 8 euroa. Takaisinmaksuajaksi sovitaan 8-vuotta. Lainan korko on 11,56% ja todellinen vuosikorko puolestaaan 13,81%. Kuukausieräksi määrittyy 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa on 16 139,52 euroa. 

Balzania lainaan liittyvät yleiset ehdot 

Balzania tarjoaa lainoja yli 24-vuotiaille henkilöille, joiden vuositulot ovat vähintään 16 000 euroa (brutto). Lainan saamiseksi, tulee kyseessä olla ansio-, eläke tai yritystoiminnan tulot. Lainanhakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan. Hänellä tulee myös olla puhtaat luottotiedot, eikä rekisterissä saa näin ollen olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Balanzia yhteystiedot 

Balanzia 

Pukinmäenaukio 2, 

00720 Helsinki 

Y-tunnus: 2760357-3