Euroloanilta lainapalvelut ympäri vuorokauden

Euroloan logo
Kiitettävä

Lainaa 100-10 000€

Hae lainaa

Euroloan lyhyesti

 • Vuonna 2007 perustettu kovaa vauhtia kasvava Fintech- yritys
 • Luottotili ilman vakuuksia jopa 10 000 euron nostorajalla, nostot ympäri vuorokauden
 • Maksuaika voi olla 3 kk- 3 vuotta
 • Rahat tilille samantien useimpiin pankkeihin

Perustiedot

Arvostelu

Lainatyyppi: Joustoluotto, kulutusluotto, pikalaina, asuntolaina Joustavuus ja ehdot      
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa Käsittelynopeus      
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi Korot ja kulut      
Kotisivut: www.euroloan.fi Verkkosivut      

Miksi valitsisit juuri Euroloan- lainan?

Euroloan on Suomen lain alla toimiva luotettava rahoitusalan yritys. Se on niin sanottu Fintech- yritys, eli se käyttää toiminnassaan perinteisestä pankkitoiminnasta poikkeavia ja kehittyneitä ratkaisuja. Fintech- yritysten tarkoituksena on tehdä rahoitusalasta nopeampaa, turvallisempaa ja sujuvampaa uuden teknologian avulla. Esimerkiksi monet vertaislainapalvelut LINKKI VERTAISLAINOIHIN hyödyntävät Fintech- ratkaisuja. Mielenkiintoista lisätietoa Fintech- teknologiasta löydät esimerkiksi Talouselämän vuonna 2016 julkaisemasta artikkelista.

Euroloan tekee myös merkittävää hyväntekeväisyystyötä lahjoittaen rahaa säännöllisesti esimerkiksi ympäristön hyväksi toimiviin projekteihin. Takeeksi suomalaisesta laadusta Euroloanille on myönnetty Avainlippu. Sen joustoluottoratkaisut kuuluvat myös parhaisiin joustoluottoihin vertailussamme.

Euroloan perustettiin jo vuonna 2007 ja on kasvanut siitä lähtien tasaiseen tahtiin ja nykyään sen tarjontaan kuuluvat monipuoliset ja vakuudettomat lainat ja luotot. Euroloan tarjoaa palveluitaan tällä hetkellä yksityishenkilöille. Mikäli etsit luotettavaa rahoitusta yrityksellesi, suosittelemme tutustumaan johtaviin yrityslainoihin. LINKKI YRITYSLAINOIHIN Suomen lisäksi Euroloan toimii myös ainakin Ruotsissa ja Puolassa ja kasvaa edelleen jatkuvasti.

Kuinka hakea Euroloan- lainaa?

Ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu Euroloanin verkkosivulla, jonka jälkeen lainapäätöksen saat samantien. Lainapäätöksen ja myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen sinun tulee vielä tunnistautua palveluun joko omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen sinulle on avattu oma joustoluottotilisi, jolta nostojen tekeminen onnistuu oman mielesi mukaan. Toisin kuin moni muu lainapalvelu, Euroloan ei pyydä sinua lähettämään minkäänlaisia liitteitä hakemukseesi liittyen, mikä nopeuttaa prosessiasi huomattavasti.

Ensimmäisen noston tulee tapahtua klo 07- 23 välillä, jolloin se voidaan käsitellä. Mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin tai Danske Bankin tili, voit tehdä Hetinoston tai Pikanoston. Hetinoston tehdessäsi saat rahat tilillesi samantien ja Pikanostossa 6 tunnin kuluessa. Hetinostosta ja Pikanostosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Aktian ja Säästöpankin tileille rahat siirtyvät viimeistään seuraavana pankkipäivänä ja muiden pankkien tileille 1- 2 pankkipäivän kuluttua.

Seuraavissa nostoissa voi nostoja tehdä ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät tilillesi kuten ensimmäisessäkin nostossa. Nostoja voi tehdä verkkopalvelun lisäksi myös tekstiviestillä tai maksuttomalla Euroloan- mobiilisovelluksella.

Erikoisominaisuutena Euroloan- lainan avulla voit maksaa myös laskuja suoraan Euroloan- tililtäsi sen Maksa laskuja- ominaisuuden avulla. Täten sinun ei tarvitse odottaa ensin rahojen siirtymistä omalle tilillesi, mikäli joudut tilanteeseen, jossa sinun täytyy maksaa lasku lainarahalla.

Ehdot Euroloan- lainan myöntämiselle:

 • Vähintään 20- vuotias
 • Suomen kansalainen sekä vakituinen osoite Suomessa
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Monipuoliset lainat ympäri vuorokauden

Euroloan tarjoaa todella paljon vaihtoehtoja erisuuruisiin lainatarpeisiin. Etsitpä sitten lainaa autonostoon, remonttiin tai sisustukseen löydät juuri siihen tarkoitukseen räätälöidyn lainan Euroloanilta. Lainahakemusta täyttäessäsi voit jo valita mihin tarkoitukseen olet hakemassa lainaa ja saat jo valmiiksi siihen tarkoitukseen sopivia ehdotuksia. Ensimmäisen nostosi jälkeen teet nostot myös aina ympäri vuorokauden.

Euroloan- lainojen kulut:

 • Ei avausmaksua, vuosimaksua tai kiinteää kuukausimaksua (maksat vain lainakuukausilta)
 • Tilinhoitomaksu lainakuukausilta: 0- 7,90 euroa/ kk
 • Lainan todellinen vuosikorko: 4,9%- 50%
 • Viitekorko: 0,5%

Lainan kokonaishintaan vaikuttavat aina myös mahdolliset lisäpalvelut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu normaalilla kuukausilaskutuksella. Laskun eräpäivä ja kuukausierä on määritetty henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Eräpäivää on mahdollista myös muuttaa maksutta kerran ennen ensimmäistä eräpäivää. Kaikki laskutiedot löytyvät kätevästi myös suoraan Euroloan- mobiilisovelluksesta, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen työkalu omien laina- asioiden hoitamiseen.

Kaikissa kysymyksissä Euroloan- asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Hae lainaa   400-10 000 100-50 000 50-4000 100-2 000 10-3 000 10-2010 10-2 000 1000-50 000 50-20 000 100-5 000 100-5 000 1000-50 000 100-10 000 500-50 000 2000-500 000 500-50 000 2 000-10 000 1 000-3 000 1 000-25 000 10-2 100