Vertaile Euroloanin tapaiset palvelut alapuolella: 

Perustiedot

 

    

 • Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa

 

 

 • Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi
       

Miksi valitsisit juuri Euroloan- lainan?

Euroloan on Suomen lain alla toimiva luotettava rahoitusalan yritys. Se on niin sanottu Fintech- yritys, eli se käyttää toiminnassaan perinteisestä pankkitoiminnasta poikkeavia ja kehittyneitä ratkaisuja. Fintech- yritysten tarkoituksena on tehdä rahoitusalasta nopeampaa, turvallisempaa ja sujuvampaa uuden teknologian avulla. Esimerkiksi monet vertaislainapalvelut hyödyntävät Fintech- ratkaisuja. Mielenkiintoista lisätietoa Fintech- teknologiasta löydät esimerkiksi Talouselämän vuonna 2016 julkaisemasta artikkelista.

Euroloan tekee myös merkittävää hyväntekeväisyystyötä lahjoittaen rahaa säännöllisesti esimerkiksi ympäristön hyväksi toimiviin projekteihin. Takeeksi suomalaisesta laadusta Euroloanille on myönnetty Avainlippu. Sen joustoluottoratkaisut kuuluvat myös parhaisiin joustoluottoihin vertailussamme.

Euroloan perustettiin jo vuonna 2007 ja on kasvanut siitä lähtien tasaiseen tahtiin ja nykyään sen tarjontaan kuuluvat monipuoliset ja vakuudettomat lainat ja luotot. Euroloan tarjoaa palveluitaan tällä hetkellä yksityishenkilöille. Mikäli etsit luotettavaa rahoitusta yrityksellesi, suosittelemme tutustumaan johtaviin yrityslainoihin. Suomen lisäksi Euroloan toimii myös ainakin Ruotsissa ja Puolassa ja kasvaa edelleen jatkuvasti.

Euroloan lyhyesti

 • Vuonna 2007 perustettu kovaa vauhtia kasvava Fintech- yritys
 • Luottotili ilman vakuuksia 1 000 - 10 000 euron nostorajalla, nostot ympäri vuorokauden
 • Maksuaika voi olla 6 - 60 kk 
 • Nimelliskorko 0% - 19,9%
 • Todellinen vuosikorko 16,43% - 29,59%
 • Rahat tilille samantien useimpiin pankkeihin

Kuinka hakea Euroloan- lainaa?

Ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu Euroloanin verkkosivulla, jonka jälkeen lainapäätöksen saat samantien. Lainapäätöksen ja myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen sinun tulee vielä tunnistautua palveluun joko omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen sinulle on avattu oma joustoluottotilisi, jolta nostojen tekeminen onnistuu oman mielesi mukaan. Toisin kuin moni muu lainapalvelu, Euroloan ei pyydä sinua lähettämään minkäänlaisia liitteitä hakemukseesi liittyen, mikä nopeuttaa prosessiasi huomattavasti.

Ensimmäisen noston tulee tapahtua klo 07- 23 välillä, jolloin se voidaan käsitellä. Mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin tai Danske Bankin tili, voit tehdä Hetinoston tai Pikanoston. Hetinoston tehdessäsi saat rahat tilillesi samantien ja Pikanostossa 6 tunnin kuluessa. Hetinostosta ja Pikanostosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Aktian ja Säästöpankin tileille rahat siirtyvät viimeistään seuraavana pankkipäivänä ja muiden pankkien tileille 1- 2 pankkipäivän kuluttua.

Seuraavissa nostoissa voi nostoja tehdä ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät tilillesi kuten ensimmäisessäkin nostossa. Nostoja voi tehdä verkkopalvelun lisäksi myös tekstiviestillä tai maksuttomalla Euroloan- mobiilisovelluksella.

Erikoisominaisuutena Euroloan- lainan avulla voit maksaa myös laskuja suoraan Euroloan- tililtäsi sen Maksa laskuja- ominaisuuden avulla. Täten sinun ei tarvitse odottaa ensin rahojen siirtymistä omalle tilillesi, mikäli joudut tilanteeseen, jossa sinun täytyy maksaa lasku lainarahalla.

Ehdot Euroloan- lainan myöntämiselle:

 • Vähintään 20- vuotias
 • Suomen kansalainen sekä vakituinen osoite Suomessa
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Euroloan lainaesimerkki 

Asiakas hakee lainaa 7 000 euroa. Lainan perustamiskuluiksi määrittyy 150 euroa ja lainanhoitokuluina toimii 600 euroa. Nimelliskorko on 12,9% ja todellinen vuosikorko on 17,6%. Laina maksetaan takaisin 60 tasaerässä, jolloin hinnaksi tulee 171,42 euroa kuukaudessa ja lainan kokonaiskuluksi määrittyy 3 284,80 euroa. 

Monipuoliset lainat ympäri vuorokauden

Euroloan tarjoaa todella paljon vaihtoehtoja erisuuruisiin lainatarpeisiin. Etsitpä sitten lainaa autonostoon, remonttiin tai sisustukseen löydät juuri siihen tarkoitukseen räätälöidyn lainan Euroloanilta. Lainahakemusta täyttäessäsi voit jo valita mihin tarkoitukseen olet hakemassa lainaa ja saat jo valmiiksi siihen tarkoitukseen sopivia ehdotuksia. Ensimmäisen nostosi jälkeen teet nostot myös aina ympäri vuorokauden.

Euroloan- lainojen kulut:

 • Avausmaksu max 150€  
 • Vuosimaksu max 150€ vuosi 
 • Tilinhoitomaksu lainakuukausilta: 0€
 • Lainan nimelliskorko: 0 - 19,9%
 • Lainan todellinen vuosikorko: 16,43% - 29,59%

Lainan kokonaishintaan vaikuttavat aina myös mahdolliset lisäpalvelut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu normaalilla kuukausilaskutuksella. Laskun eräpäivä ja kuukausierä on määritetty henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Eräpäivää on mahdollista myös muuttaa maksutta kerran ennen ensimmäistä eräpäivää. Kaikki laskutiedot löytyvät kätevästi myös suoraan Euroloan- mobiilisovelluksesta, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen työkalu omien laina- asioiden hoitamiseen.

Kaikissa kysymyksissä Euroloan- asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Euroloan yhteystiedot 

Mash Finance OYJ 

PL 211, 00181 Helsinki 

Pohjoisesplanadi 37 A,

00100 Helsinki