Euroloan

Euroloan logo

Suomalaisen Mash Group Oyj:n aputoiminimiin kuulunt Euroloan-lainapalvelu on konkurssissa (15.3.2021). Lainat.fi suosittelee Euroloanin palveluista kiinnostuneita olleita asiakkaita kilpailuttamaan lainansa esimerkiksi Zmartan tai Lendon avulla.

50% Kokonaisarvio

Euroloan konkurssi 15.3.2021

Mash Group Oyj:n aputoiminimiin lukeutunut Euroloan on ollut konkurssissa 15.3.2021 alkaen. Suosittelemme Euroloanin luotoista kiinnostuneita tutustumaan esimerkiksi vakavaraisen Zmartan kilpailuttamiin, turvallisiin lainaratkaisuihin.

Euroloanin toiminta

Vuonna 2007 perustettu Euroloan oli Suomen lain alaisuudessa toimiva rahoitusalan Fintech-yritys, joka käytti toiminnassaan perinteisestä pankkitoiminnasta poikkeavia ja kehittyneitä ratkaisuja. Fintech-yritysten tarkoituksena on tehdä rahoitusalasta nopeampaa, turvallisempaa ja sujuvampaa uuden teknologian avulla.

Esimerkiksi monet vertaislainapalvelut hyödyntävät Fintech- ratkaisuja. Mielenkiintoista lisätietoa Fintech- teknologiasta löydät esimerkiksi Talouselämän vuonna 2016 julkaisemasta artikkelista.

Euroloan harjoitti merkittävää hyväntekeväisyystyötä lahjoittaen rahaa säännöllisesti esimerkiksi ympäristönsuojeluun liittyviin projekteihin. Takeeksi suomalaisesta laadusta Euroloanille myönnettiin arvostettu Avainlippu.

Kuinka hakea Euroloan-lainaa?

Ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu Euroloanin verkkosivulla, jonka jälkeen lainapäätöksen saat samantien. Lainapäätöksen ja myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen sinun tulee vielä tunnistautua palveluun joko omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen sinulle on avattu oma joustoluottotilisi, jolta nostojen tekeminen onnistuu oman mielesi mukaan. Toisin kuin moni muu lainapalvelu, Euroloan ei pyydä sinua lähettämään minkäänlaisia liitteitä hakemukseesi liittyen, mikä nopeuttaa prosessiasi huomattavasti.

Ensimmäisen noston tulee tapahtua klo 7-23 välillä, jolloin se voidaan käsitellä. Mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin tai Danske Bankin tili, voit tehdä Hetinoston tai Pikanoston. Hetinoston tehdessäsi saat rahat tilillesi samantien ja Pikanostossa 6 tunnin kuluessa. Hetinostosta ja Pikanostosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Aktian ja Säästöpankin tileille rahat siirtyvät viimeistään seuraavana pankkipäivänä ja muiden pankkien tileille 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Seuraavissa nostoissa voi nostoja tehdä ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät tilillesi kuten ensimmäisessäkin nostossa. Nostoja voi tehdä verkkopalvelun lisäksi myös tekstiviestillä tai maksuttomalla Euroloan- mobiilisovelluksella.

Erikoisominaisuutena Euroloan- lainan avulla voit maksaa myös laskuja suoraan Euroloan- tililtäsi sen Maksa laskuja- ominaisuuden avulla. Täten sinun ei tarvitse odottaa ensin rahojen siirtymistä omalle tilillesi, mikäli joudut tilanteeseen, jossa sinun täytyy maksaa lasku lainarahalla.

Ehdot Euroloan- lainan myöntämiselle:

  • Vähintään 20- vuotias
  • Suomen kansalainen sekä vakituinen osoite Suomessa
  • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Euroloan lainaesimerkki 

Asiakas hakee lainaa 7 000 euroa. Lainan perustamiskuluiksi määrittyy 150 euroa ja lainanhoitokuluina toimii 600 euroa. Nimelliskorko on 12,9 % ja todellinen vuosikorko on 17,6 %. Laina maksetaan takaisin 60 tasaerässä, jolloin hinnaksi tulee 171,42 euroa kuukaudessa ja lainan kokonaiskuluksi määrittyy 3 284,80 euroa. 

Monipuoliset lainat ympäri vuorokauden

Euroloan tarjoaa todella paljon vaihtoehtoja erisuuruisiin lainatarpeisiin. Etsitpä sitten lainaa autonostoon, remonttiin tai sisustukseen löydät juuri siihen tarkoitukseen räätälöidyn lainan Euroloanilta. Lainahakemusta täyttäessäsi voit jo valita mihin tarkoitukseen olet hakemassa lainaa ja saat jo valmiiksi siihen tarkoitukseen sopivia ehdotuksia. Ensimmäisen nostosi jälkeen teet nostot myös aina ympäri vuorokauden.

Euroloan- lainojen kulut:

  • Avausmaksu max 150 €  
  • Vuosimaksu max 150 € 
  • Tilinhoitomaksu lainakuukausilta: 0 €
  • Lainan nimelliskorko: 0 – 19,9 %
  • Lainan todellinen vuosikorko: 16,43-29,59 %

Lainan kokonaishintaan vaikuttavat aina myös mahdolliset lisäpalvelut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu normaalilla kuukausilaskutuksella. Laskun eräpäivä ja kuukausierä on määritetty henkilökohtaisessa luottopäätöksessä. Eräpäivää on mahdollista myös muuttaa maksutta kerran ennen ensimmäistä eräpäivää. Kaikki laskutiedot löytyvät kätevästi myös suoraan Euroloan- mobiilisovelluksesta, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen työkalu omien laina- asioiden hoitamiseen.

Kaikissa kysymyksissä Euroloan- asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Euroloan yhteystiedot 

Mash Group OYJ (Konkurssi 15.3.2021)

Y-tunnus: 2237990-4

Usein kysytyt kysymykset

Pitkällisistä talousvaikeuksista kärsinyt Euroloan ajautui konkurssiin maaliskuussa 2021.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.