Instabank lyhyesti

  • Lainaa 500 - 50 000 euroa 
  • Laina-aika 3 - 15 vuotta 
  • Nimelliskorko 7,99% - 19,99% 

Kilpailuta Instabank sekä monet muut toimijat täyttämällä hakemus Tietoa Instabankista 

Instabank on saanut alkunsa vuonna 2016, josta lähtien heidän tavoitteenaan on ollut luoda morderni nettipohjainen pankki. Instabankin toiminnan pääperiaatteena on vastuullisuus. He haluavat erottua tuotteiden kilpailukykyisyydellä myös perinteisiä pankkeja vastaan asetettuna. 

Palvelu tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen tavan asioida ja käyvän ratkaisun erilaisiin rahatarpeisiin. Instabankin toiminta perustuu ainoastaan verkkoon, eikä heiltä löydy kivijalkatoimistoa. Yritys haluaa pitää toimintansa mahdollisimman pienenä ja he ovat erikoistuneet arjen perinteisiin raha-asioihin, jonka tarkoituksena on ymmärtää normaali kuluttajan tarpeita. Tämän vuoksi he kuvailevatkin tuotteitaan joustaviksi sekä reiluiksi. 

Palvelu tarjoaa lainoja ilman vakuuksia ja nopealla aikataululla. Heidän takaisinmaksujärjestelmä on joustava ja se on helppoa muokata omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Lisäksi Instabank tarjoaa myös mahdollisuuden aikaisempien lainojen tai osamaksujen yhdistämiseen, jolloin asiakkaalla on vain yksi eräpäivä ja yksi korko. Tämä muoto helpottaa elämää sekä säästää rahaa. Lue lisää lainojen yhdistämisestä alta. 

Instabankin slogan on "Me emme ajattele kuin pankki. Ajatteleme kuin sinä".  Palvelu haluaa auttaa lämminhenkisesti pienten sekä suurten tavoitteiden toteuttamiseksi. Sen johdossa työskentelevät Robert Bergen sekä Eivind Sverdrup, joiden lisäksi useat Instabankin työntekijät ovat olleet mukana yrityksen muutoksissa alkuajoista asti. 

Instabankin kotisivuilla pankinjohtaja kertoi, että yrityksen perustusvaiheessa heidän tavoitteenaan oli perustaa uudenlainen ja tulevaisuuteen katsova pankki, jonka toimintaperiaatteet ovat todella nykyaikaisia. Yrityksen nyky tavoitteena on olla välitön sekä ystävällinen palvelu. He haluavat pitää kaikki tuotteensa yksinkertaisina ja helposti ymmärrettävinä. Yrityksen matka on startannut Norjasta. Suomi oli ensimmäinen Norjan ulkopuoleinen maa, jonne palvelu levittäytyi. 

Instabank joustoluotto 

Joustoluotolla on mahdollista saada joustoa normaaliin arkeen. Instabankin joustoluotto on mahdollista maksaa takaisin joustavasti ja korot sekä kulut tulevat maksettavaksi ainoastaan käytössä olevan lainasumman mukaisesti.

Asiakkaan valitessa Instabankin joustoluotto, tullaan hänelle perustamaan luottotili, jolle palvelu asettaa sopimuksella ilmoitetun nostorajan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus nostaa rahaa kyseisen rajan puitteessa ja lainan korot sekä muut kulut sen mukaan, mitä hän on hyödyntänyt joustoluottoa. 

Joustoluottoa on mahdollista hakea 500 - 50 000 euroa. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain ja asiakas voi päättää lainanlyhennykset suhteellisen vapaasti. Luoton nimelliskorko sijoittuu 7,99% - 19,99% välille, jonka lisäksi asiakkaan maksettavaksi tulee kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa sekä 90 euron suuruinen avausmaksu. 

Instabank kulutusluotto 

Instabank tarjoaa 500 - 50 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Palvelu kilpailee luottojen hinnan lisäksi heidän nopeudellaan. Instabankin laina mukautuu taloustilanteeseen ja sille on mahdollista valita joustava takaisinmaksutapa tai kiinteisiin maksueriin perustuva tapa. 

Mikäli asiakas valitsee Instabankin joustavan takaisinmaksutavan, voi hän halutessaan maksaa pelkän kuukausittaisen vähimmäismaksun. Vähimmäismaksu tarkoittaa lainan kuukausikorkoa sekä tilinhoitomaksua. On myös positiivista huomata, että Instabankin lainahakemuksen tekeminen ei vaadi hakijalta Suomen kansalaisuutta, joka on yksi suurin eroavaisuuksista muihin markkinoilta löytyviin palveluihin. 

Instabankin kulutusluoton nimelliskorko sijoittuu 7,99% - 19,99% välille. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 euroa ja avausmaksu 90 euroa. Laina-aika on 3 - 15 vuotta. 

Instabank lainaesimerkki kulutusluotto sekä joustoluotto 

Asiakkaalla on 10 000 euron suuruinen laina, jonka laina-ajaksi hän haluaa 10 vuotta. Tämä tarkoittaa kokonaisuudessaan 120 maksuerää. Asiakkaan todelliseksi vuosikoroksi määriteltiin 15,39%, josta nimelliskoron osuus on 13,49%. Lainan kulut ovat yhteensä 8 975 euroa ja yhteensä lainan hinnaksi tulee 18 975 euroa. 

Lainojen yhdistäminen Instabankilla 

Intabank yhdistää myös jo olemassa lainat sekä osamaksut. Lainojen yhdistäminen yhdelle laskulle onnistuu aina 50 000 euroon asti. Tällä toiminnolla asiakkaalla on mahdollisuus saada talous täydelliseen hallintaan. Jälleenrahoituksen avustuksella sinulla on mahdollisuus yhdistää luottokorttivelat sekä muut pienlainat yhdeksi suureksi. Tämä johtaa todennäköisesti matalampaan korkoon sekä parempiin ehtoihin. 

Instabankin lainaturvavakuutus 

Instabankin joustoluotolle sekä kulutusluotolle on mahdollista hakea lainaturvavakuutusta. Sen tarkoituksena on turvata lainan takaisinmaksu, jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tällaisia tilanteita voivat olla pysyvä sairaus, työttömyys tai työkyvyttömyys. Kyseessä on ikävä tilanne, joka voi yllättää kenet tahansa. Edellä mainittua tilannetta varten on suunniteltu lainaturvavakuutus, joka on mahdollista ottaa turvaksi itselle joustoluottoa tai kulutusluottoa otettaessa. 

Lainaturvavakuutuksen hinta on riippuvainen olemassa olevan lainan suuruudesta. Sen hinta tasaerälainalle on 8,9% kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä laskettuna. Lainaturvavakuutus joustavalle lainalle maksaa puolestaan 0,35% lainan jäljellä olevasta saldosta. 

  • Esimerkki tasaerälainasta: Asiakkaalla on 8 000 euron suuruinen laina, jolle hän haluaa ottaa lainaturvavakuutuksen. Laina-aika tällä tasaeräisellä luotolla on viisi vuotta ja kuukausittainen takaisinmaksu sijoittuu 189 euron paikkeille. Edellä mainitun hinnaston mukaan asiakkaan kuukausittainen vakuutusmaksu on 16,80 euroa
  • Esimerkki joustavasta lainasta: Asiakkaalla on 6 000 euroa joustavaa lainaa, jonka perusteella seuraavan kuukauden lainaturvavakuutuksen hinnaksi tulee 21 euroa

Instabankin yleiset ehdot lainan saannille 

Lainaa Instabankilta on mahdollista hakea, jos olet vähintään 23-vuotias, ikäsi + valitsemasi takaisinmaksuaika eivät ylitä 80-vuotta, sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä ja vuoden bruttotulot ylittävät 20 000 euroa. 

Instabankin yhteystiedot 

Instabank ASA 

Drammensveien 175,

0277 Oslo, 

Norja 

Sähköposti: [email protected] 

Puhelinnumero: +358 75 3266 170