Instabank lyhyesti

Tuotteet  Kulutusluotot ja jälleenrahoitus 
Lainaa  500–25 000 euroa 
Laina-aika 3–15 vuotta 
Nimelliskorko

7,99%–19,99%

Kilpailuta myös Instabank täyttämällä lainahakemus 

Tietoa Instabankista 

Instabank on aloittanut toimintansa vuonna 2016, tavoitteenaan luoda moderni verkon kautta toimiva pankki, jonka toiminnan pääperiaatteena on vastuullisuus. Yksi palvelun päätavoitteista oli myös erottua tuotteiden kilpailukykyisyydellä. 

Instabank tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen tavan asioida ja käyvän ratkaisun erilaisiin rahatarpeisiin. Instabankin toiminta perustuu 100 prosenttisesti verkkoon, eikä palvelu tarjoa mahdollisuutta asioida toimistossa. Yritys haluaa pitää toimintansa mahdollisimman pienenä, ja palvelu onkin erikoistunut arjen perinteisiin raha-asioihin. Instabankin tavoitteena on ymmärtää kuluttajien perustarpeita ja palvelu kuvaileekin heidän tuotettaan luotettavaksi, joustavaksi sekä reiluksi. 

Instabank tarjoaa vakuudettomat lainat nopeasti. Heidän takaisinmaksujärjestelmä on joustava ja sen ansiosta luoton takaisinmaksu on helppo muokata omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. Lisäksi Instabank tarjoaa myös mahdollisuuden aikaisempien lainojen tai osamaksujen yhdistämiseen, jolloin lainan hinta monissa tilanteissa laskee merkittävästi. Tämä muoto helpottaa elämää sekä säästää rahaa. Lue lisää lainojen yhdistämisestä alapuolelta. 

"Me emme ajattele kuin pankki. Ajattelemme kuin sinä" toimii palvelun sloganina ja se tiivistää palvelun toimintaperiaatteet. Palvelu haluaa auttaa lämminhenkisesti pienten sekä suurten tavoitteiden toteuttamista. Yrityksen johdossa työskentelevät Robert Bergen sekä Eivind Sverdrup. Johdon lisäksi useat Instabankin työntekijät ovat olleet mukana yrityksen muutoksissa alkuajoista lähtien. 

Tänä päivänä yrityksen päätavoitteina toimivat puolestaan välitön sekä ystävällinen palvelu. He haluavat pitää kaikki tuotteensa yksinkertaisina ja helposti ymmärrettävinä. 

Instabank etusivu

Instabank kulutusluotto 

Instabank tarjoaa 500–25 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Palvelu kilpailee luottojen hinnan lisäksi nopeudellaan. Instabankin laina mukautuu asiakkaan henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen. On myös positiivista huomata, että Instabankin lainahakemuksen tekeminen ei vaadi hakijalta Suomen kansalaisuutta, joka on yksi suurin eroavaisuuksista muihin markkinoilta löytyviin palveluihin verrattaessa. 

Takaisinmaksu 

Takaisinmaksuaikaa Instabank tarjoaa 3–15 vuoteen. Takaisinmaksuajan määrittäminen onnistuu oman taloudellisen tilanteen mukaan. Palvelun tarjoama takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä erissä ja näin ollen kulujen hallinta on huomattavasti helpompaa. 

Kulut 

Instabank kilpailee lainojen hinnoilla. Palvelu tarjoaa kuluttajansuojalain mukaisen hinnoittelun, josta kerromme lisää alapuolella. 

Korot 

Instabankin kulutusluoton nimelliskorko sijoittuu 7,99%–19,99% välille. Tarkan juuri sinun kotitaloudelle suunnatun koron voit löytää henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. Lainatarjouksen saat välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, eikä se velvoita jatkotoimenpiteisiin. 

Muut kulut 

Instabankin lainat pitävät sisällään nimelliskoron lisäksi muita kuluja. Lainan todelliseen vuosikorkoon lisätään palvelun veloittama kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa sekä 90 euron avausmaksu. 

Instabank lainaesimerkki kulutusluotto sekä joustoluotto 

Asiakas hakee 10 000 euron suuruista lainaa. Laina-ajaksi hän haluaa 10-vuotta, joka tarkoittaa kokonaisuudessaan 120 maksuerää. Asiakkaan todelliseksi vuosikoroksi palvelu määrittää 15,39%, josta nimelliskoron osuus on 13,49%. Lainan kulut ovat yhteensä 8 975 euroa ja yhteensä lainan kokonaismääräksi tulee 18 975 euroa. 

Lainojen yhdistäminen Instabankilla 

Intabank yhdistää myös jo olemassa lainat sekä osamaksut. Lainojen jälleenrahoitus onnistuu 500–25 000 euroon asti.  Jälleenrahoituksella asiakkaat voivat saada talouden takaisin hallintaansa. Puheena olevan rahoituksen avulla, asiakkailla on mahdollisuus yhdistää luottokorttivelat sekä muut pienlainat yhdeksi suureksi. Yleensä useiden pienlainojen yhdistäminen yhdeksi suureksi johtaa, pienempään korkoon ja edullisempaan lainaan joiden hallinta on huomattavasti helpompaa. 

Yleiset lainavaatimukset 

Instabank lainaa on mahdollista hakea, kun alle listatut ehdot täyttyvät;

  • Lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias 
  • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä 
  • Bruttotulojen tulee olla vähintään 20 000 euroa 
  • Hakijan ikä tai takaisinmaksuaika eivät ylitä 80 vuotta 

Instabankin lainaturvavakuutus 

Instabankin joustoluotolle sekä kulutusluotolle on mahdollista hakea lainaturvavakuutusta. Sen tarkoituksena on turvata lainan takaisinmaksu, jos jotakin odottamatonta tapahtuu. Tällaisia tilanteita voivat olla pysyvä sairaus, työttömyys tai työkyvyttömyys. Kyseessä on ikävä tilanne, joka voi yllättää kenet tahansa. Edellä mainittua tilannetta varten on suunniteltu lainaturvavakuutus, joka on mahdollista ottaa turvaksi itselle joustoluottoa tai kulutusluottoa otettaessa. 

Lainaturvavakuutuksen hinta on riippuvainen olemassa olevan lainan suuruudesta. Sen hinta tasaerälainalle on 8,9% kuukausittaisesta takaisinmaksuerästä laskettuna. 

  • Esimerkki tasaerälainasta: Asiakkaalla on 8 000 euron suuruinen laina, jolle hän haluaa ottaa lainaturvavakuutuksen. Laina-aika tällä tasaeräisellä luotolla on viisi vuotta ja kuukausittainen takaisinmaksu sijoittuu 189 euron paikkeille. Edellä mainitun hinnaston mukaan asiakkaan kuukausittainen vakuutusmaksu on 16,80 euroa

Instabankin yhteystiedot 

Instabank ASA 

Drammensveien 175,

0277 Oslo, 

Norja 

Sähköposti: [email protected] 

Puhelinnumero: +358 75 3266 170 

 

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Instabank tarjoaa kulutusluotot sekä jälleenrahoitukset. Lainaa on mahdollista saada 500–25 000 euroon. Instabank tarjoaa nopean palvelun, ja lainatarjous on mahdollista saada välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Instabankin tarjoamien lainojen kulut muodostuvat nimelliskorosta (7,99%–19,99%), avausmaksusta (90 euroa) sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta (5 euroa). 

Kyllä. Instabank tarjoaa turvallisia lainoja yksityishenkilöille. Palvelu panostaa lainojen nopeuteen ja toiminnan helppouteen sekä ystävälliseen ja vastuulliseen asiakaspalveluun.