Nordax Bank lyhyesti 

  • Lainaa 3 000 - 60 000 euroa 
  • Korko 7,9% - 18,9%
  • Takaisinmaksuaika 1 - 15 vuotta 

Kilpailuta myös Nordax Bank täyttämällä lainahakemus 


Tietoa Nordax Bankista 

Nordax Bank tarjoaa rahoituksia, jotka ovat tarkkaan harkittuja. Päätöksissä he kiinnittävät huomiota siihen, että asiakkaalla on oikeasti varaa kyseiseen velkaan. Puheena on pankki, jonka tavoitteena on tarjota kilpailukykyisiä kulutusluottoja sekä säästötilejä. Tällä hetkellä heillä on noin 190 000 asiakasta, useasta eri maassa. Palveluitaan Nordax tarjoaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa sekä Saksassa. 

Pankin toimintaa johdetaan Tukholmasta ja tällä hetkellä yritys työllistää yli 230 henkilöä. Työntekijät ovat Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Tanskasta sekä Saksasta, eli kyseessä on monikulttuurinen yhteisö. Tällä hetkellä Tukholman keskussa toimiva konttori on yrityksen ainoa toimipiste. 

Nordax pankki on perustettu vuonna 2003 ja sen takana on viisi vankan kokemuksen alalta omaavaa perustajaa. Organisaation kivijalka perustuu laajaan osaamiseen sekä sitoutumiseen. Heidän tavoitteenaan on tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista sekä tilanteeseen sovellettua palvelua. 

Nordax toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Heidän palvelunsa kuuluvat myös valtion talletussuojan piiriin, kuten kaikki muutkin Ruotsin pankit. 

Vastuullisuus on myös yksi yrityksen ykkösarvoista. Heidän ydinliiketoiminta on vastuullinen luotonanto ja se on keskeisin toimenpide kehityksen tukemisessa. Vastuullisen luotonannon lisäksi palvelu keskittyy seuraaviin asioihin; työntekijöiden hyvinvointi, hyvä liiketoimintaetiikka sekä resurssien tehokas käyttö. Lisäksi Nordix on YK:n Global Compact -aloitteen jäseniä, jonka johdosta he noudattavat ohjelman kymmentä vastuullisen yritystoiminnan periaatetta toiminnassaan. Vuonna 2016 yritykselle tehtiin myös ensimmäinen vastuullisuustarkastus, joka toteutettiin GRI G4 ohjeistuksien mukaisesti. 

Lainaa 3 000 - 50 000 euroa Nordax Bankista 

Nordax tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 3 000 eurosta 60 000 euroon. Lisäksi asiakkaat voivat kilpailuttaa aikaisemmat luotot. Hakemalla lainaa heidän kauttaan, arvioi osaava henkilökunta asiakkaan yksilöllisen maksukyvyn ja tarjoavat vain turvallisia lainoja, joihin sinulla on todellisuudessa varaa. Lainoja he tarjoavat, jotta kotitalouksilla olisi mahdollisuus toteuttaa suurempia unelmia. Lainojen takaisinmaksuaika on mahdollista määrittää myös joustavasti. Takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. 

Kulutusluoton koron Nordax Bank määrittelee asiakaskohtaisesti. Nimelliskorko sijoittuu 7,9% - 18,9% välille, riippuen hakemuksen tiedoista sekä lainan suuruudesta. Muihin kustannuksiin kuuluu 89 euron avausmaksu jota ei veloiteta ollenkaan, mikäli lainasumma on alle 4 100 euroa. Lisäksi palvelu lisää lainaan 5 euron tilinhoitomaksun, joka tulee maksettavaksi joka kuukausi. Nordax lainat ovat annuiteetti lainoja, eli niitä lyhennetään tasaerissä. Nordax lainojen todellinen vuosikorko sijoittuu 8,75% - 21,20% välille. 

Lisäksi lainaa on mahdollista hakea yhdessä puolison kanssa. Tällöin asiakkaalla on parempi mahdollisuus saada myönteinen luottopäätös sekä alhaisemmat korot. Yhteistä lainaa otettaessa on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että kumpikin lainaan sitoutunut tietää vastuunsa. Jos puoliso jättää oman puoliskonsa maksamatta, siirtyy vastuu lainan maksusta toiselle osapuolelle. Molemmat osapuolet vastaavat siis lainanmaksusta 100 prosenttisesti. 

Nordax pankin laina-asiakkailla on myös oikeus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen kalenterivuodessa. Nämä kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla peräkkäisiä. Maksuvapaan kuukauden edellytys on, että vähintään viimeisen kolmen kuukauden aikana tapahtuneet maksut on tehty ajallaan. 

Nordax pankin laina on mahdollista maksaa takaisin koska tahansa, jolloin korko tulee maksettavaksi ainoastaan kyseiseen päivämäärään asti. Jos ongelmaksi osoittautuu maksuvaikeudet, suosittelemme asiakaspalvelun kontaktoimista, jolloin kyseisiin tilanteisiin perehtyneet asiantuntijat pyrkivät auttamaan tilanteen ylitse pääsemisessä. 

Mikäli lainantarve puolestaan kasvaa, mahdollistaa Nordax asiakkailleen lisälainan. Se on mahdollista, kun olet ollut asiakkaana vähintään 3 kuukauden ajan. Tällöin he kuitenkin vaativat uuden lainahakemuksen täyttöä, jotta palvelu voi varmistua takaisinmaksuvalmiudesta. 

Nordax Bankin laina esimerkki 

Asiakas ottaa lainaa 10 000€ ja määrittää sille viiden vuoden takaisinmaksuajan. Lainan todellinen vuosikorko on 18,74%, tilinhoitomaksu 5 euroa ja avausmaksu 89€. Esimerkissä nimelliskorko on 15,9%. 

Takaisinmaksettavaksi summaksi asiakkaalle määrittyy 15 000€, eli 250€ per kuukausi. Kuluista asiakkaalle koituu lisää maksettavaa yhteensä 5 000€. 

Lainaturva ja Nordax säästötili 

Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen myös lainaturvan, joka on lainanottajalle tarjottava vapaaehtoinen vakuutus. Se lisää kotitalouden turvaa arvaamattomissa tilanteissa, kuten sairauden tai työkyvyttömyyden yllättäessä. Lainaturvavakuutuksen tarkoituksena on vastata lainan takaisinmaksusta. Kuolemantapauksissa kyseinen vakuutus voi maksaa lainan takaisin jopa 40 000 euroon asti. 

Kulutusluottojen sekä lainaturvavakuutuksen lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen säästäjän unelmatilin. Säästötililtä on mahdollista saada hyvää korkoa, ilman tympeää määräaikaisuutta. Säästötilille tallettaminen onnistuu jopa 100 000 euroon asti. Tili on Ruotsin finanssihallinnon hyväksymä, joka takaa, että säästörahasi ovat turvassa. 

Nordax Bank kokemuksia 

Nordax Bank on toiminut markkinoilla jo mukavan tovin sekä kerännyt monenlaisia asiakaskokemuksia. Verkossa jaetuista kokemuksista voidaan huomata, että palvelu tarkastaa asiakkaiden maksukyvyn tarkkaan. Tämä voidaan huomata useammasta kommentista, jossa kerrotaan, että palvelu ei ole myöntänyt lainaa yhtä paljoa, mitä hakemuksella on toivottu. 

Positiivista palautetta on puolestaan tullut siitä, että Nordax lainan vakuudettomuudesta. Tällöin myös henkilöillä, joilla ei ole mahdollisuutta kiinnittää omaisuutta lainan vakuudeksi. Edellä mainittujen palautteiden lisäksi asiakkailla on ollut positiivisia Nordax kokemuksia, mitä lainojen yhdistelyyn tullaan. Kokemuksena yksi palvelun olemassa oleva asiakas on kertonut, että hän onnistui säästämään huomattavan summan kuukausipalkasta, kun takaisinmaksuaika säädettiin hänen tarpeeseensa sopivaksi. Tämän lisäksi yhden suuremman lainan takaisinmaksu on edullisempaa, mitä useamman pienen. 

Nordax Bankin yhteystiedot 

Nordax Bank AB (publ) 

Box 23124 

SE-104 35 Stockholm, Sweden 

Rekisterinumero: 556647-7286

Puhelin: 030-603 6060