Rahoitus joulun menoihin

Joulu on kalleinta aikaa vuodessa ja useat suomalaiset potevat ahdistusta jouluna aiheutuvasta rahanmenosta. Jouluisin rahanmeno koostuu lahja- sekä ruokaostoksista, jonka lisäksi useat suomalaiset matkustavat mökille taikka joulun viettoon perheen luokse. Myös matkustamisesta koituu kustannuksia ja joissakin tilanteissa hotelliyöpyminen voi olla ainoa oikea ratkaisu. 

Me Lainat.fi haluamme auttaa kilpailuttamaan parhaat rahoitukset joulunajan odotettuihin sekä yllätyksellisiin menoihin. Täyttämällä alapuolelta löytyvän lainahakemuksen, voit kilpailuttaa jopa 25 pankkia sekä muuta luottoyhtiötä ja löytää omaan tilanteeseen sopivimman rahoituksen. Lainahakemuksella takaat onnistuneen 2000€ – 60 000€ lainojen kilpailutuksen, jonka lisäksi tarjoukset on mahdollista saada itselle jopa minuuteissa. 

Hanki stressittömämpi joulu kilpailuttamalla lainat kauttamme! 

LAINOJEN KILPAILUTTAMINEN KAUTTAMME 

Lainojen kilpailuttaminen kauttamme vie vain hetken. Se tapahtuu helposti sekä nopeasti täyttämällä yläpuolelta löytyvä lainahakemus. Hakemuksella voit kilpailuttaa jopa 25 pankkia ja takaisinmaksuaikaa on mahdollista hakea parhaillaan 15-vuotta.

Takaamme myös, että kaikki palvelun pankit sekä muut luottopalvelut noudattavat syyskuussa voimaan tulleita KSL:n mukaisia lainsäännöksiä, joiden mukaan nimelliskorko ei saa nousta yli 20%, eikä vuosittaiset lisäkulut voi nousta yli 150 euron. 

Lomakkeella voit myös yhdistää jo olemassa olevat lainasi ja saada kuukausimaksuja alaspäin. Yksi suurempi laina takaa hallitummat menot sekä stressittömämmän joulunvieton. Tutustu jo tänään!

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.