Rahoitus joulun menoihin

lainat.fi

Joulu on tunnetusti kalleinta aikaa vuodessa. Tunnelmat ja tilanteet kärjistyvät useassa perheessä joulunviettoon liittyvien odotusten ja stressin myötä, ja useat suomalaiset potevat ahdistusta myös jouluun liittyvistä lisäkustannuksista.

Jouluisin rahanmeno koostuu lahja- sekä ruokaostoksista, minkä lisäksi useat suomalaiset matkustavat mökille, lomamatkalle tai sukujoulun viettoon. Matkustamisesta koituu kustannuksia ja joissakin tapauksissa näin on myös majoituksen osalta.

Me Lainat.fi haluamme auttaa kilpailuttamaan parhaat rahoitukset joulunajan menojen kattamiseksi. Lainahakemuksella takaat sujuvan ja onnistuneen 500-60 000 euron arvoisten lainojen kilpailutuksen, sillä tarjouksia on mahdollista saada vain minuuteissa! 

Lainojen kilpailuttaminen avullamme

Lainojen kilpailuttaminen kauttamme vie vain hetken. Se tapahtuu helposti ja nopeasti täyttämällä yläpuolelta löytyvä lainahakemus. Hakemuksella voit kilpailuttaa jopa 25 pankkia ja takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada ja hakea 1-15 vuotta.

Takaamme myös, että kaikki palvelun pankit sekä muut luottopalvelut noudattavat syyskuussa 2019 voimaan tulleita KSL:n mukaisia lainsäännöksiä, joiden mukaan nimelliskorko ei saa nousta yli 20 %, eivätkä vuosittaiset lisäkulut saa ylittää 150 euroa.

Etusivultamme löytyvän Salus Groupin tarjoaman vertailulomakkeen avulla voit kilpailuttaa uuden lainan lisäksi jo olemassa olevat lainasi ja saada kuukausittaisia lainakustannuksia alaspäin. Yksi suurempi laina takaa hallitummat menot ja stressittömämmän elämän – myös joulunaikaan. Tutustu jo tänään!

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.