Surimo Finance ei myönnä toistaiseksi uusia lainoja. Voit kuitenkin kilpailuttaa itsellesi sopivimman vaihtoehdon alapuolelta löytyvällä lomakkeella.

Kilpailuta Surimon tapaiset palvelut täyttämällä hakemus 

Surimo lyhyesti 

  • Lainaa 500 - 4 000 euroa 
  • Takaisinmaksuaika 24 - 36 kuukautta
  • Nimelliskorko 9% - 20% 
  • Todellinen vuosikorko sisältäen avauspalkkion: 29,17% - 49,85%

Tietoa Surimo Finance Oy:stä

Surimo Finance Oy on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja internetin välityksellä. Yrityksen yhtenä suurimmista tavoitteista on tarjota tehokasta sekä nopeaa palvelua, jonka lisäksi he haluavat tarjota luottoja vastuullisesti sekä mahdollistaa pitkäaikaiset ja kohtuuhintaiset luotot asiakkaille, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa moitteettomasti. Yksi suurimmista projekteista sekä kehityskohteista, mitä Surimo pitää yllä on jatkuva kehitystyö, joka keskittyy pääasiassa heidän online -palveluihinsa. 

Kuluttajaluottojen lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa lainainstrumentteihin hyvällä tuotto- sekä riskisuhteella. Yritys painottaa myös faktaa, että vaikka heidän pyrkimyksenään on tarjota kohtuuhintaisia luottoja, ovat luotot kalliimpia kuin liikepankkien tarjoavat kokonaisasiakkuuteen liitetyt luotot. Tämä on kuitenkin normaalia puheena olevalla toimialalla. 

Surimo Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston Luotonantajarekisteriin ja on näin ollen turvallinen toimija. Yrityksellä on tässä vaiheessa jo yli 50 000 palveltua asiakasta. 

Surimo kertaluotto 

Surimo tarjoaa asiakkailleen 500 - 4 000 euron suuruisia lainoja. Sivustollaan he kertovat lainojen koron kuuluvan markkinoiden pienimpiin. Maksuaikaa lainarahalle on mahdollista saada 24 - 36 kuukautta. Pienin mahdollinen kuukausierä on noin 20 euroa.

Surimon tarjoamien lainojen hinnat vaihtelevat asiakaskohtaisesti, mutta nimellisvuosikorko sijoittuu 9% - 20% välille. Lainan nostopalkkio on puolestaan 11,25% - 35% nostetun luoton summasta. Lisäksi palvelulta on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, mikäli tiukempi rahallinen tilanne pääsee yllättämään. Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada kahdesti vuodessa ja sen ajankohdan päättää asiakas. Maksuvapaasta kuukaudesta tulee ilmoittaa Surimon asiakaspalveluun viimeistään 15 päivää ennen sovittua eräpäivää, jotta sen kirjaaminen järjestelmään onnistuu ennen seuraavan laskun muodostumista. Maksuvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron suuruinen käsittelykulu. 

Huomioithan, että Surimo Finance Oy ei toistaiseksi myönnä uusia lainoja. 

Surimo lainaesimerkki 

Asiakas hakee 2 000 euron suuruista lainaa Surimolta. Lainan todellinen vuosikorko on 29,17% ja minimilyhennys 80,44 euroa per kuukausi. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on puolestaan 2895,87 euroa, kun lainan takaisinmaksuajaksi on määritelty 36 kuukautta. Nimelliskorko on asiakaskohtainen, mutta sijoittuu 9%-20% välille. Luoton avauspalkkio on 11,25% - 35% nostetun luoton kokonasisummasta. 

Kuka voi hakea Surimon kertaluottoa? 

Surimon kertaluottoa on mahdollista hakea, jos olet 22-72 -vuotias ja luottotietosi ovat puhtaat. Edellä mainittujen ehtojen lisäksi tulee sinulla olla säännölliset tulot sekä pysyvä osoite Suomessa. 

Surimo yhteystiedot 

Surimo Finance Oy

Pl 140 

00531 Helsinki 

Sähköposti: [email protected] 

Puhelinnumero: 010 323 8500