Surimo

Surimo logo

Suomalainen Surimo kilpailuttaa lainoja kaikenkokoisiin tarpeisiin, sillä rahoitusta on mahdollista hakea 100-60 000 euroon saakka. Nopean käsittelyn ansiosta rahat voi saada saada jopa saman päivän aikana.

7.5 /10 YLEISARVO- SANA
Surimo logo

Lainaa

100-60 000 €

Hae Lainaa
Lainaesimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 % laskettuna tyypilliselle, 10 000 € lainasummalle, kun takaisinmaksuaika on 5 v, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623 €, eli 193,71 €/kk.

Surimo -perustiedot

Laina-aika12-240 kk
Nimelliskorko4,19-20 %
KuukausimaksuVaihtele

Surimo lyhyesti

Vuonna 2015 perustettu Surimo Finance Oy on lainojen kilpailutuspalveluja tarjoava yritys, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Kuinka Surimo toimii?

Surimo on vakuudettomien kulutusluottojen kilpailutuspalvelu, joka tekee yhteistyötä LVS Brokers Oy:n kanssa.

LVS Brokers OY pyytää yhteistyökumppaneinaan toimivilta pankeilta ja luotonantajilta lainatarjouksia asiakkaan puolesta. Yhdellä ainoalla hakemuksella voi kilpailuttaa jopa 30 lainanmyöntäjää.

Tarjousten hakeminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Syötä Surimon sivuilla olevaan hakemuslomakkeeseen valitsemasi lainasumma ja laina-aika.
  2. Täydennä henkilötietosi.
  3. Hyväksy Surimon käyttöehdot ja se, että yritys voi ottaa yhteyttä lainatarjousten tiimoilta.
  4. Odota.
  5. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse haluamasi. Minkään tarjouksen hyväksyminen ei ole tietenkään pakollista.

Kuka voi hakea lainaa Surimon avulla?

Surimon kautta lainoja voi kilpailuttaa hakea vähintään 18-vuotias henkilö, jolla on tasapainossa oleva taloudellinen tilanne.

Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan hakumenettelyn aikana kolmannen osapuolen ylläpitämästä rekisteristä.

Surimo neuvoo jokaista asiakastaan harkitsemaan lainanottoa huolellisesti ja arvioimaan asumismenonsa esimerkiksi Kilpailu- ja kuluttajaviraston julkaisemien ohjeiden mukaisesti.

Millaisia lainoja Surimo kilpailuttaa?

Surimo kilpailuttaa 100–60 000 euron suuruisia lainoja 1–20 vuoden laina-ajalla.

Lainaesimerkki

Tässä lainaesimerkissä KSL:n  mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron lainalle on 6,26 %, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 euroa ja avausmaksu 0 euroa. Laskelma on tehty 5,0 % esimerkkikorolla. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623 euroa, jonka mukaisesti kuukausittaiseksi lyhennyseräksi muodostuu 193,71 euroa. Hakijakohtainen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä käyvät ilmi ainoastaan jokaiselle erikseen laadittavasta lainasopimuksessa.

Surimo lainan kustannukset

Surimo vertailee yhdellä hakemuksella jopa 30 lainavaihtoehtoa, joten palvelun käyttö on ajallisesti sangen kannattavaa. Useiden hakemusten täyttämiseen kuluisi rutkasti enemmän aikaa, ja vertailu olisi työläämpää.

Korot

Surimon kautta kilpailutettujen lainojen nimelliskorot vaihtelevat 4,19 %:sta 20 %:iin. Laina-aika on puolestaan 1–20 vuotta.

Muut kulut

Surimon kautta kilpailutettujen lainojen vuotuiset oheiskulut vaihtelevat nollasta eurosta 150 euroon.

Näihin kuluihin lukeutuvat muun muassa lainan mahdollinen avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot.

Monet palvelut ilmoittavat oheiskuluista läpinäkyvästi ja selkeästi sivustollaan. Myös nämä kustannukset käyvät selkeästi ilmi lainatarjoukselta.

Surimo lainan takaisinmaksuaika

Surimon kilpailuttamien lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta 20 vuoteen.

Se, mikä takaisinmaksuaika on kullekin hakijalle sopiva, riippuu täysin omasta taloudellisesta tilanteesta ja lainasumman suuruudesta. Pienin mahdollinen kuukausierä on noin 20 euroa.

Takaisinmaksuajan suhteen kannattaa pysytellä realistisena. Pitkä takaisinmaksuaika näkyy tietenkin lainan korkeampana hintana, mutta lyhennyksistä on pystyttävä selviytymään ongelmitta.

Takaisinmaksuaika tuleekin laskea huolellisen budjetoinnin avulla, jotta talous ei suistu raiteiltaan mahdollisten yllättävien kulujen kohdalla.

Takaisinmaksusuunnitelma on usein neuvoteltavissa uudelleen, mutta tämä kannattaa selvittää erikseen jokaisen kiinnostavan lainapalvelun asiakaspalvelusta.

Surimon maksu- vai lyhennysvapaa?

Surimo Online -palvelussa voi aktivoida maksuvapaan kuukauden mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Taloudellisessa tilanteessa tapahtuu joskus muutoksia, jotka vaativat nopeaa reagointia syvempien ja pitkäkestoisempien ongelmien, kuten maksuhäiriömerkinnän ehkäisemiseksi. Tuolloin apukeinona saattaa toimia maksu- tai lyhennysvapaa kuukausi. 

Se, millaisin ehdoin maksu- tai lyhennysvapaata on tarjolla, on täysin lainapalvelukohtaista. Lyhennysvapaata haetaan ennen seuraavan laskun muodostumista, ja lainapalvelu saattaa periä vapaasta muutaman euron käsittelymaksun. 

Nämä tiedot saa selville joko lainapalvelun sivustolta tai asiakaspalvelusta, ja niihin kannattaa perehtyä jo lainanottovaiheessa. 

Surimo asiakaspalvelu

Surimon asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–16. Lainahakemuksia käsitellään ja luottoja maksetaan puolestaan jokaisena arkipäivänä klo 7–17.

Surimo-asiakaspalvelu tarjoaa useita yhteydenottotapoja, sillä palvelua voi lähestyä niin chatissa, yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse kuin puhelimitsekin.

Surimon luotettavuudesta

Surimon yhteistyökumppaneita ovat nettilaina-alan vakavaraisimmat yritykset. Toimintaa valvotaan tarkasti, ja lainamenettelyille ja koroille on asetettu selkeät rajoituksensa. Nykyinen, myös vakuudettomien kulutusluottojen nimelliskorkoon vaikuttava korkokattolainsäädäntö, joka rajasi kyseisen koron 20 %:iin, astui voimaan syyskuussa 2019. Kaikkien Surimon kilpailuttamien lainojen nimelliskorko on näin ollen enintään 20 %.

Surimon kilpailuttamat luotonantajat ovat joko Suomen Finanssivalvonnan tai Aluehallintovirston valtuuttamia ja valvomia.

Surimo blogi

Surimo ei tarjoa asiakkailleen blogia. Selkeällä sivustolla on suhteellisen niukasti lainoja käsittelevää sisältöä, mikä tekee navigoinnista ja palvelun käytöstä helppoa ja yksinkertaista.

Surimo kokemuksia – risut ja ruusut

Monilla sivustoilla on runsaasti käyttäjäpalautetta ja tietoa asiakasmääristä. Surimo-kokemuksia ei ole listattu tähän tapaan, mutta jotakin asiakastyytyväisyydestä kertoo se, että vuonna 2015 perustettu palvelu on edelleen hyvissä voimissa.

Surimo yhteystiedot

Osoite: Surimo Finance Oy Pl 140, 00531 Helsinki 

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) surimo.fi 

Puhelinnumero: 050 516 3639  (avoinna ma-pe klo 9–16)

Y-tunnus: 2726954-4

Usein kysytyt kysymykset

Surimon kautta pääsee kilpailuttamaan jopa 30 pankkia ja luotonmyöntäjää.

Surimon kautta voi kilpailuttaa 100-60 000 euron suuruisia lainoja 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Surimon kautta kilpailutettujen lainojen nimelliskorot vaihtelevat 4,19 %:sta 20 %:iin.

Surimon kautta saa alustavan ainapäätöksen saman tien, ja lainan voi saada tililleen jopa saman päivän aikana sopimuksen allekirjoittamisesta.

Surimo Finance Oy on vuonna 2015 perustettu suomalaispalvelu.

Kirjoittaja

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.