BraBank lyhyesti: 

Palvelut Kulutusluotot ja lainojen yhdistely 
Lainaa 1000–50 000 euroa 
Nimelliskorko  7,50%–19,50%
Laina-aika 1–15 vuotta
Muuta huomioitavaa Tunnettu aikaisemmin Monobank nimellä 

Täyttämällä lainahakemuksen kilpailutat myös BraBankin 


BRABank kulutusluotto 

BRAbank tarjoaa asiakkailleen 1 000 –50 000 euron suuruiset vakuudettomat kulutusluotot. Lainatarjous on mahdollista saada välittömästi hakemuksen täytön jälkeen. Jokainen lainapäätös on yksilöllinen, eikä saatuja tarjouksia voi näin ollen verrata keskenään. 

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaikaa kulutusluotolle on mahdollista saada 1–15 vuotta. Palvelu haluaa tarjota joustavan takaisinmaksumahdollisuuden, jotta se mukautuisi kotitalouden taloudelliseen tilanteeseen mahdollisimman hyvin. 

Brabank

Kulut 

BRAbank tarjoaa kilpailukykyiset hinnoittelut. Kulut ovat asiakaskohtaisia, ja lopulliseen hintaan vaikuttaa lainan määrä, takaisinmaksuaika sekä lainanottajan taloudellinen tilanne. 

Korot 

Lainojen nimelliskorko vaihtelee 7,50%–19,50% välillä. Korko määrittyy asiakaskohtaisesti ja se määritetään henkilökohtaisen tilanteen perusteella. 

Muut kulut 

Laina pitää nimelliskoron lisäksi myös avausmaksun ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Alta lisää muista kuluista; 

 • Avausmaksu: 40–90 euroa 
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 5 euroa 
 • Maksumuistutus: 5 euroa 

Lainaesimerkki BraBank 

Asiakas hakee 12 000 euroa lainaa, ja laina-ajaksi määritetään 10-vuotta. Nimelliskorko lainalla on 13,73% ja todellinen vuosikorko 15,63%. Todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron lisäksi avausmaksun, joka sijoittuu 45-90 euron välille, riippuen lainamäärästä sekä 5 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun. 

Lainan kokonaishinnaksi tulee 22 981 euroa ja kuukausierän suuruus on 191euroa/kk.

Lainojen yhdistäminen BRAbankissa 

BRAbank tarjoaa myös lainojen yhdistämispalvelun, jossa asiakkailla on mahdollista hakea jälleen rahoitusta jopa 50 000 euroon asti. Jälleenrahoituksen hankkiminen voi olla huomattavasti edullisempi vaihtoehto, mitä useamman osamaksun taikka luoton maksaminen. Tällöin lainalla on ainoastaan yksi eräpäivä sekä yhdet kulut.

Kulut 

 • Nimelliskorko: 7,50% - 19,50%
 • Avausmaksu: 40–90 euroa 
 • Kuukausittainen tilinhoitopalkkio: 5 euroa 
 • Maksumuistutus: 5 euroa 

Huomioithan, että jokainen saatu lainatarjous on erilainen. Lainatarjoukset perustuvat asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen sekä haettuun lainasummaan, eivätkä siten ole verrattavissa keskenään. 

Yleiset ehdot BRAbank lainan saamiseksi 

 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa 
 • Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, mutta kuitenkin alle 70-vuotta 
 • Hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta
 • Hakijan vähimmäistulot tulee olla yli 1 200 euroa per kuukausi 
 • Hakijalla tulee olla myös maksukyky maksaa kuukausierät ajallaan takaisin 

Tietoa BraBankista - Monobankin fuusioituminen 

BraBankin historiaan mahtuu yksi jos toinen muutos. Vuonna 2019 Monobank sekä BraBank fuusioituivat yhdeksi, jolloin Monobank nimi katosi markkinoilta. Monobankin asiakkaiden ei kuitenkaan tarvinnut olla muutoksessa huolissaan, sillä palvelu ei muuttanut lainaehtoja olemassa olevilta laina-asiakkailta.

1. lokakuuta 2020 markkinoilla puolestaan nähtiin ASAn ja Easybankin fuusioituminen. Samalla Brabankin pääkonttori muutti Osloon, jonka uskomme auttavan pankkipalveluiden kehittämisessä. Norja on yksi maailman kärkimaita, mitä palveluiden digitalisaatioon tullaan. Brabankilla on ollut pankkilupa jo vuodesta 2003 lähtien, jonka aikana sen palvelut ja tuotteet ovat muuttuneet sekä kehittyneet huomattavasti. 

Brabank/Monobank kokemuksia

Mielenkiinnosta selasimme myös millaisia Monobank kokemuksia muilta internetin käyttäjiltä löytyy. Yleensä netin keskustelupalstat tarjoavat kattavan määrän erilaisia asiakaskokemuksia ja sitä kautta on mahdollista saada ainakin jonkinlainen kuva palvelusta. 

Kuten lähes kaikki muu, myös kyseinen toimija aiheuttaa keskustelua netin keskustelupalstoilla. Kommentteja näissä keskusteluissa ei kuitenkaan ole monia, josta voimme päätellä, että kyseessä on suhteellisen pieni toimija sekä heidän toimintansa tapahtuu asiakasystävällisesti.

Tämän lisäksi oli hienoa huomata, että keskusteluista löytyi myös positiivisia kommentteja. On hyvin yleistä, että nettiin kirjoitetaan huonon kokemuksen jälkeen ja hyvät kokemukset jäävät täysin varjoon. 

Monobank kokemuksista mieleen jäivät muun muassa; kiitokset nopeasta sekä suomenkielisestä palvelusta. 

BRAbank yhteystiedot 

BRAbank

Holbergs gate 21

0166 Oslo

Norja 

 

Usein kysytyt kysymykset

Brabank tarjoaa 1 000–50 000 euron suuruiset kulutusluotot, jonka lisäksi palvelu mahdollistaa olemassa olevien luottojen ja osamaksujen yhdistämisen yhdeksi suureksi lainaksi. Lainojen yhdistely on helppo tapa säästää kuluissa ja mikäli sinulla on useampia olemassa olevia osamaksuja, suosittelemme kilpailuttamaan palvelut parempien ehtojen saamiseksi. 

BraBankin laina-ajat vaihtelevat 1–15 vuoden välillä. Asiakkaalla on mahdollisuus mukauttaa takaisinmaksu ja kuukausilyhennys omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivaksi. 

BraBank on tarjonnut lainapalveluitaan jo vuodesta 2003 lähtien. Palvelu mahdollistaa turvallisen lainanhaun täysin digitaalisessa ympäristössä. Ongelmatilanteissa palvelun asiakaspalvelu on myös helppo tavoittaa.