Collector Bank lyhyesti 

Lainaa 2 000–25 000 euroa 
Takaisinmaksu 2–18 vuotta 
Korko  9,90%–19,90%
Muut kulut  3€ tilinhoitomaksu + 60€ avausmaksu 

Täyttämällä lainahakemuksen kilpailutat myös Collector Bankin


Collector Bank

Tietoa Collector pankista 

Collector Bank on jakanut toimintansa yksityis- ja yrityssegmentteihin. Edellä mainittu jako mahdollistaa kattavan sekä osaavan palvelun molemmille osa-alueille. Yksityishenkilöille Collector tarjoaa lasku- sekä osamaksupalveluita, jonka lisäksi heiltä on mahdollista saada erilaisia luottokorttipalveluita (yksityishenkilöiden palveluista lisää alta). 

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa. Yritykseltä löytyy toimistoja Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa. Konsernin emoyhtiönä toimii Collector AB, joka omistaa Collector Bank AB:n (tytäryhtiö) kokonaisuudessaan. 

Collector pankki on saanut alkunsa jo vuonna 1999 ja kyseessä on Ruotsin finanssikriisin aikana perustettu yhtiö. Yhtiö sai alkunsa Lena Aplerin sekä Johan Möllerin toimesta, joilta molemmilta löytyi kokemusta suurista luotoista. Alun perin Collector Bank hoiti pelkästään järjestämättömiä luottoja, jonka jälkeen vuonna 2003 he suuntautuivat uudelleen ja yhtiöstä kehittyi luottomarkkinayhtiö, joka tarjoaa omia kilpailukykyisiä tuotteita asiakkailleen. 

Collectorin arvoihin kuuluvat etiikka, sitoutuminen sekä yrittäjyys. He tarjoavatkin palveluitaan yksityisasiakkaiden lisäksi kaiken suuruisille yrityksille. Arvoiksi palvelu on luokitellut myös alta löytyvät: 

 • Pitkän aikavälin sosiaalisen kestävyys: Collector on päättänyt keskittyä yhteiskunnalliseen kestävyyteen. Tällä tavoin he erottuvat myös muista palveluista. Paikallisesti he kertovat tukevansa Mitt Liv -organisaatiota, joka tarjoaa muun muassa mentorointia sekä harjoittelupaikkoja nuorilla maahanmuuttajataustaisille naisille sekä miehille. 
 • Maailmanlaajuinen yhteiskuntakehitys: Collector Bank pitää tärkeänä asiana auttaa ihmisiä ja heidän pääsyä omille jaloille. He pitävät tätä huomattavasti parempana keinona, kuin esimerkiksi pelkästään rahan antamista. Collector kertoo työskentelevänsä maailmanlaajuisesti Hand in Hand nimisen organisaation kanssa. 
 • Collector Ventures on investointitapa, jolla Collector rahoittaa uutta FinTech -yhtiötä. Sijoittajana he eivät vaikuta pelkällä pääomalla, vaan tarjolla on myös tietoa, neuvontaa sekä pääsy suurempaan verkostoon.
 • Sisäinen kestävyystyö: Collectorin tavoitteena toimii saada kestävyystyö osaksi luonnollista yritystoimintaa sekä ajattelutapaa.  
 • Ympäristötyö, terveys sekä tasa-arvo. Collector Bankin mukaan kyseessä on strateginen kysymys. Yrityksen lähtökohtana on olla houkutteleva sekä tasa-arvoinen työpaikka jokaiselle. Heidän pyrkimyksenään on kohdella kaikkia kunnioittavasti sekä arvokkaasti. 

Collector Bank joustolaina 

Collector Bank tarjoaa asiakkailleen laadukkaan joustolainan. Joustolainaa on mahdollista hakea 2 000–25 000 euroa, jonka takaisinmaksun tulee tapahtua 2–18 vuoden kuluessa. Collector Bank AB:n tarjoama Joustolaina auttaa sinua rahoittamaan yllättävätkin menot, joita voivat olla esimerkiksi: remontti tai uuden auton hankinta. Laina on mahdollista perua ensimmäisen 14 päivän kuluessa. 

Joustolainan korot

Collector Bank tarjoaa joustolainoja kilpailukykyisillä ehdoilla. Lainojen korot vaihtelevat asiakaskohtaisesti 9,90%–19,90% välillä. Palvelun hinnat ovat KSL:n mukaisia. 

Collector joustolainan muut kulut

Collector joustolainan kulut määritellään jokaiselle hakijalle erikseen. Alta kuitenkin kuluja, jotka sisältyvät jokaiseen lainaan. Palvelun kuukausittainen tilinhoitomaksu 3 euroa ja avausmaksu, joka velotetaan ainoastaan kerran on 60 euroa 

Takaisinmaksu

Collector joustolainan takaisinmaksu on joustava. Laina-aika on mahdollista valita 2–18 vuotta. 

Collector lainaesimerkki 

Henkilö A ottaa 4000 euron suuruisen lainan, jonka lyhennysaika on 4 vuotta. Luoton avausmaksu 60 euroa, tilinhoitomaksu 3 euroa per maksuerä ja nimelliskorko on 13 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että  todellinen vuosikorko A:n lainalla on 16,54 %.

Kuukausierien määrä on yhteensä 48 kuukautta ja yhden kuukausierän suuruus on 107,31euroa. Esimerkin mukaisen luoton kustannukset ovat yhteensä 1 354,88 euroa ja kokonaisuudessaan hintaa lainalle kertyy neljän vuoden aikana 5 354,88 euroa.

Lainojen yhdistely 

Joustolainan lisäksi Collector mahdollistaa pienlainojen yhdistämisen, joka parhaassa tapauksessa pienentää kuukausittaisia lainoihin meneviä kuluja.

Collector muut palvelut 

Collector joustolainan lisäksi palvelu tarjoaa asiakkailleen tuottoisan säästötilipalvelun sekä mahdollisuuden osamaksuun. Palvelulta löytyy myös rahoitusratkaisuja erisuuruisten yritysten lainoille. 

Yleiset ehdot lainan saamiseksi: 

 • Olet vähintään 20-vuotias 
 • Sinulta löytyy vakituiset palkka- tai eläketulot 
 • Vuositulosi ylittävät 15 000 euroa 
 • Olet asunut suomessa vähintään 24 kuukauden ajan 
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä 
 • Sinulla ei ole avointa lainaa Collector Bank AB:ssa 

Collector Bank yhteystiedot 

Collector Bank - Suomen sivuliike 

Porkkalankatu 20 A 

00180 Helsinki 

Postilokero 

PL 79, 

00101 Helsinki 

Puhelin

09 3158 9900 

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Collector Bank tarjoaa kilpailukykyiset joustoluotot, jonka lisäksi henkilöasiakkailleen he tarjoavat säästötili ja osamaksu mahdollisuuden. Palvelulta löytyy myös yrityspuoli, joka tarjoaa erilaisia rahoituksia kaiken suuruisille yrityksille. 

Collector Joustoluotto ja sen hinnoittelu on asiakaskohtaista. Yleisesti palvelun hinnoittelu on kuluttajansuojalain mukaista ja nimelliskorko vaihtelee 9,90–19,90% välillä. 

Kyllä. Collector Bank on toiminut markkinoilla jo pitkään. Suomen lisäksi he ovat tunnettuja myös muissa pohjoismaissa.