Kaarna lyhyesti 

 • Lainaa: 2 000 - 40 000 euroa 
 • Laina-aika: 2 - 15 vuotta 
 • Korko: 4,5% - 11,48%
 • Todellinen vuosikorko:  5,04% - 12,97%
 • Kaarna laina on Santanderin lainatuote 

Kilpailuta Kaarna täyttämällä alapuolelta löytyvä hakemus 


Kaarna lainan historia 

Kaarna laina on yksi Santander Consumer yhtiön lainatuotteista. Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2007. Yritys tarjoaa yksilöllisiä sekä joustavia rahoitusvaihtoehtoja yksityisille sekä yritysasiakkaille. Palvelun toimipiste toimii Kulosaaressa, Helsingissä. 

Kaarnalla tiedetään, että elämässä on niin suuria kuin pieniäkin suunnitelmia. Osa niistä tapahtuu välittömästi ja toiset vasta tulevaisuudessa. Kaarna laina mahdollistaa useat eri suuruiset hankinnat arjessa, sillä lainaa on mahdollista hakea 2 000 - 40 000 euroa. Laina-aika on 2 - 15 vuotta. 

Kaarnalainan tarjoama rahoitus on turvallinen kulutusluotto, johon ei vaadita vakuuksia taikka takaajia. Asiakkaan ei tarvitse kertoa rahan käyttötarkoitusta, vaan palvelulle riittää, että luottotiedot ovat kunnossa. 

Maksuaikaa palvelulta on mahdollista saada joustavasti. Tähän kuitenkin vaikuttaa, kuinka suuresta lainasta on kyse. Esimerkiksi 5 000 euron suuruiselle lainalle on mahdollista saada maksimissaan 5-vuotta takaisinmaksuaikaa.

Palvelu räätälöi lainojen hinnat asiakaskohtaisesti. Maksut vaihtelevat aina hakijan täyttämän hakemuksen mukaan. Asiakkaalla itsellään on puolestaan mahdollisuus vaikuttaa Kaarnan kuukausierän sopivuuteen, jonka hän voi itse määrittää lainanhakuvaiheessa. 

Kaarna käsittelee lainahakemuksen nopeasti. He lupaavat, että käsittely tapahtuu parin päivän sisällä lainahakemuksen saapumisesta. Mikäli laina hyväksytään alustavasti, tarvitsee palvelu ainoastaan pyytämänsä liitteet. 

Palvelu maksaa lainan asiakkaalle saman arkipäivän aikana siitä, kun allekirjoitettu lainasopimus sekä pyydetyt liitteet saapuvat ja sen sisältö on hyväksytty palvelun toimesta. 

Kuka voi hakea Kaarna lainaa? 

Kaarna lainaa voi hakea henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa. Lainanhakijan tulee olla vähintään 24-vuotias, joka on hoitanut aikaisemmat raha-asiat moitteettomasti.  Lisäksi kuukausibruttotulojen on oltava minimissään 1 500 euroa kuukaudessa, eli 18 000 euroa vuodessa. 

Hankalan tilanteen koittaessa asiakkaat voivat olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna kello 08:30  - 16:30. Kyseessä on Santanderin tuottama palvelu. 

Kaarna lainaesimerkki 

Huomioithan, että palvelu määrittelee jokaiselle oman henkilökohtaisen tarjouksen sekä hinnan. Alta löydät kuitenkin suuntaa-antavan esimerkin; 

 • Lainasumma 10 000 euroa 
 • Kuukausierä 180,26 euroa 
 • Laina-aika 6 vuotta, yhteensä 72 erää 
 • Korko 9,11 prosenttia + 3 kuukauden Euribor 0,35%, eli yhteensä 9,46% 
 • Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 9,52% 
 • Lainasumman kustannukset yhteensä 2 978, 72 euroa 
 • Maksettavaksi tuleva kokonaismäärä 12 978,72 euroa 

Kaarna yhteystiedot

Santander Condumer Finance Oy 

Käyntiosoite: Risto Rytin tie 33 

00570 Helsinki 

Postiosoite: 00058 SANTANDER 

Vaihde: 09-8564 5100