Lainaa nopeasti ja helposti

Joskus eteen voi tulla sellainen tilanne, että tarvitset rahaa helposti ja nopeasti. Tällöin lainakeskustelut pankin kanssa eivät tule edes kyseeseen. Nykyaikana lainan saaminen on ottanut huiman edistysaskeleen, sillä rahaa on saatavilla aikaisempaan tapaan verrattuna helposti sekä nopeasti.

Pikalainoista puhuttaessa, kyseessä ei ole asuntolainoihin vaadittavia summia, vaan monesti kyseeseen tulevat 100 - 50 000 euron suuruiset lainamäärät. Tämä on kuitenkin aivan järkeen käypää, sillä harvoin äkillinen rahantarve koskettaa asunnon ostoa, vaan kyseessä on jokin toinen akuutimpi syy taikka hankinta. 

2019 vuonna lainanhaku on huomattavasti helpompaa, mitä esimerkiksi 5-10 -vuotta sitten. Äkillisen rahantarpeen koittaessa, ei lainaa tarvitse lähteä neuvottelemaan konttorille ja monissa tilanteissa lainanhaku onnistuu myös ilman puhelinsoittoja. Alla kerromme lisää kuinka kannattaa toimia, kun tarvitset rahaa helposti ja nopeasti sekä kuinka lainanhaku prosessi näissä tilanteissa yleensä etenee.


 

Parhaat kulutusluotot yhteenveto

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

2000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

3000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

5000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

10 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

20 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

50 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Kun rahan  tarve yllättää, kuinka saat lainaa nopeasti ja helposti? 

Aikaisemmin esitetty kysymys on takuulla monille tuttu, sillä elämä on täynnä yllätyksiä. Onneksi internet on mahdollistanut nykyaikaiset käytännöt, jotka helpottavat myös lainanhaussa. Nykyään pientä lainaa haettaessa, ei ensimmäisenä tarvitse lähteä ajamaan kohti oman pankin konttoria tai jonottaa puhelinlinjoilla. Nykyään pohjatyön tekeminen sekä lainanhaku käyvät mukavasti omalta kotisohvalta. 

Rahan tarpeen tullessa puun takaa, suosittelemme rauhoittamaan mielen ja suuntaamaan laina-oppaaseemme. Laina-oppaassa vastaamme yleisimpiin laina-asioissa askarruttaviin kysymyksiin, kuten budjetointiin, laina-aikaan, myöntämisperusteisiin sekä hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin. Oppaaseen voit siirtyä tästä! Suosittelemme myös tutustumaan sivustomme muihin informatiivisiin teksteihin, jotka auttavat etenkin ensikertalaisia vaikeassa tilanteessa. 

Nopean rahantarpeen yllättäessä, vaikka tilanne tuntuisi kaoottiselle, on tärkeää pysyä rauhallisena. Tunteiden tasauduttua, suosittelemme siirtymään sivustollemme sekä aloittamaan tiedonhaun. Tiedonhaussa on hyvä kiinnittää huomiota lainasummaan, takaisinmaksuun sekä tarjoajiin, jotka mahdollistavat nämä suunnitellulla tavalla. Jos aika ei riitä yksittäisten lainantarjoajien kilpailuttamiseen, suosittelemme käyttämään hyväksi tähän erikoistuneita yrityksiä. Nämä firmat kilpailuttavat useita lainantarjoajia yhden hakemuksen täytön jälkeen ja lähettävät parhaat tarjoukset sinulle. 

Lainatarjouksen saannin jälkeen, tulee huomio kiinnittää lainan hinnan lisäksi myös lainan takaisinmaksuehtoihin. Mikäili takaisinmaksua ei ole mahdollista toteuttaa lainapalvelun toivomalla tavalla, voi laina koitua myöhästelyiden sekä sopimuksen laiminlyönnin vuoksi kaoottiseksi sekä kalliimmaksi, kuin yksikään saaduista tarjouksista. 

Kuinka nopeasti ja helposti lainaa on mahdollista saada? 

Kuinka nopeasti ja helposti lainaa on mahdollista saada mietityttää takuulla suurinta osaa, kun rahantarve yllättää ilman ennakkoilmoitusta. Tällöin hätä voi olla kova ja pääpaino on nopeudessa. Näissä tilanteissa ei nykyaikana tarvitse enää panikoida, sillä lainantarjoajat myöntävät lainoja nopeasti ja parhaillaan lainatarjous on sinulla saman päivän aikana. 

Ensimmäisenä lainanottajan tulee täyttää lainahakemus haluamassaan lainapalvelussa. Osa palveluista pyytävät hakijaa myös liittämään tositteet tuloista hakemuksen yhteydessä. Mikäli luottokartoitus menee, kuin kuuluukin, saa hakija lainatarjouksen parhaillaan jopa muutaman minuutin sisässä. Tarjous ja sen ehdot tulee aina käydä huolella läpi, eikä tämä vielä sido lainanottajaa mihinkään. 

Kun tilanne on kunnossa ja kaikki lainatarjouksella on selvää ja päätös on tehty. Tapahtuu tarjouksen hyväksyminen omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainanhyväksyminen sitoo lainanottajan sopimuksella sovittuihin toimenpiteisiin ja mahdollisiin maksuihin. Nykyään markkinoilta löytyy myös pikalainoja / joustoluottoja, joilla on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. 

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen lainarahat siirtyvät lainanottajan tilille parhaillaan saman päivän aikana. Tämä tulee kuitenkin tarkistaa lainantarjoajalta. Joissakin tilanteissa rahojen siirtyminen voi ottaa 2-4 arkipäivää. Prosessi on hyvin yksinkertainen ja kaikessa kauneudessaan se saattaa olla hoidettu yhden ja saman päivän aikana. 

Rahaa helposti ja nopeasti Eurolimiitiltä 

Eurolimiitti tarjoaa yhdet nopeimmat lainatarjoukset sekä lainankäsittelyajat asiakkailleen. Kyseinen yritys on suomalaisomisteinen ja se on perustettu vuonna 2006. Kyseessä on J.W Yhtiöt Oy:n ylläpitämä palvelu, josta lainaa on mahdollista hakea 10 - 3 000 euroa. Lainan todellinen vuosikorko keskittyy 122,56% - 453,03% välille. Puheena oleva korko määrittyy kaikissa tilanteissa lainanottajan mukaan ja siihen vaikuttavat muun muassa lainanmäärä, takaisinmaksuaika sekä monet muut seikat. Itselle tarjottavat lainat ovat selvitettävissä vain lainatarjousta pyytämällä. 

Eurolimiitti tarjoaa myös miellyttävän etuuden uusille asiakkailleen. He nimittäin saavat ensimmäisen noston kuluitta sekä korottomalla maksuajalla ensimmäiseen eräpäivään saakka ja 500 euroon asti. JW Yhtiöt ovat tunnettu myös muista alan toimijoista. Heidän lainantarjoajiin kuuluvat Eurolimiitin lisäksi Suomilimiitti. 

Eurolimiitti on edullinen toimija verrattuna useisiin alan kilpailijoihin. Tämän lisäksi palvelu kertoo sivuillaan, että heiltä löytyy myös markkinoiden pienimmät minimilyhennykset. Lainanottajan tulee lyhentää avoinna olevaa saldoa minimissään 10% kuukaudessa, mikä on pieni summa moneen kilpailijaan verrattuna. Takaisinmaksun varmistamiseksi palvelu saattaa pyytää palkkakuitteja tai muita tositteita lainanhakijalta. 

Palvelun uskollisimmilla asiakkailla on mahdollisuus päästä myös VIP -tasoille, jolloin luottorajaa voidaan nostaa jopa 4 000 euroon. Tämä kuitenkin edellyttää, että aikaisemmat lainat ovat huolehdittu moitteettomasti ilman myöhästelyjä. 

Nostojen tekeminen Eurolimiitillä käy helposti muun muassa tekstiviestillä. Noston hyväksymisen jälkeen lainarahat siirtyvät välittömästi suurimpien Suomalaisten pankkien tileille. Muissa pankeissa rahojen siirtyminen ottaa noin 1-2 arkipäivää. 

Rahaa nopeasti ja helposti täältä!

Rahaa nopeasti ja helposti Ferratumilta 

Ferratum on yksi markkinoiden tunnetuimmista pikalainapalveluista ainakin nimensä puolesta. Se tarjoaa myös oman palvelun yrityslainoille. Lainaa palvelusta on mahdollista hakea 50 - 20 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada parhaillaan jopa 10-vuotta. Palvelu hoitaa lainanmaksun nopeasti, yleensä yhden arkipäivän kuluessa. 

Suomessa toimiva Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj yhtiötä, joka kuului Frankfurtin pörssiin vuonna 2015. Kyseessä on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys, joka toimii tällä hetkellä yli 20 eri maassa. Palvelu tarjoaa useita eri ratkaisuja lainanhakijalle. Lainanhakeminen käy helposti myös mobiililaitteella. Palvelu määrittää jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen koron, joka sijoittuu  0,00% - 692,50% välille. 

Rahaa helposti ja nopeasti täältä! 


FAQs