Resurs Bank 

Resurs Bank lyhyesti

  • Lainaa: 1 000 - 50 000 euroa 
  • Korko: 7,59% - 19,55%
  • Takaisinmaksuaika: 1 - 12 -vuotta 

Kilpailuta myös Resurs Bank täyttämällä lainahakemus Tietoa Resurs Bankista 

Resurs Bank toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja se koostuu kahdesta eri yrityksestä Resurs Bankista sekä Solid Försäkringistä. Heidän toimintaan kuuluvat maksu- ja rahoitusratkaisujen tarjoaminen kuluttajille sekä yrityksille. 

Resurs Bankilla (alunpelin pelkkä Resurs), on pitkä historia. Yritys perustettiin vuonna 1977. Resurs on ollut myös ensimmäinen palvelu, joka on tarjonnut korotonta rahoitusta ostosten yhteydessä Ruotsissa.

Vuonna 2001 yritys sai pankkitoimintaluvan, jonka ansiosta Resurs Bank näkee päivänvalon. Vuonna 2018 Resurs-konserni laajenee toimimaan kaikkialla Pohjoismaissa. Tänä päivänä he auttavat satoja vähittäiskaupan yhteistyökumppaneita, unohtamatta 5.7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta päivittäisellä toiminnallaan. 

Resurs Bankin tarjoamat palvelut 

Resurs Bank tarjoaa kuluttajalainoja 50 000 euroon asti. Kyseessä on vakuudeton kertalaina. Kertalainojen lisäksi he auttavat yhdistämään lainoja sekä luottoja. Yhdistelylainalla pyrkivät tarjoamaan apua kuukausikustannuksien parempaan hallintaan. Lisäksi he tarjoavat rahoitus-, maksu- sekä kanta-asiakasratkaisuja useille eri kauppaketjuille sekä verkkokaupoille Pohjoismaissa. Solid Försäkring tarjoaa puolestaan maksu- sekä matkavakuutuksia. 

Resurs Bankin arvoihin kuuluvat uteliaisuus sekä sitoutuneisuus. He kannustavat toisiaan tarttumaan haasteisiin, jonka lisäksi yrityksenä he tarttuvat mahdollisuuksiin sekä kuulevat mielellään erilaisia ehdotuksia. Lisäksi he kokeilevat sekä käyttävät erilaisia toimintatapoja, joista löytyy luovuutta ja mielikuvitusta. Yritys haluaa myös ansaita asiakkaiden, työntekijöiden sekä yhteistyökumppaneiden luottamuksen pitämällä lupauksista kiinni sekä tekemällä laadukasta työtä. 

Resurs Bankin liikeidea onkin tehdä hauskasta totta sekä vaikeasta helpompaa. Pankki tekee maksamisen sekä lainaamisen helpoksi, turvalliseksi ja nopeaksi. 

Lainaa Resurs Bankilta 

Resurs Bankilta on mahdollista hakea lainaa suuriin sekä pieniin tarpeisiin. Tarjolla on lainoja ilman vakuutta taikka takaajia. Rahaa on mahdollista saada 1 000 - 50 000 euroa ja korko vaihtelee 7,59% - 19,55% välillä. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 1 - 12 vuotta. Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee noin 11,06% - 11,20% välillä. Se on kuitenkin täysin riippuvainen  henkilökohtaisesta tilanteesta. Tarkat tiedot on mahdollista saada tietoon ainoastaan lainatarjouksesta. 

Lisäksi ResursBankin laina-asiakkaat voivat hakea lisälainaa, mikäli tarve suurenee yllättäen. Lisäpalveluna lainalle on mahdollista hakea maksuvakuutusta. Tämä korvaa lainan korko- sekä kuukausilyhennykset jopa vuoden ajan, jos jäät tahattomasti työttömäksi tai lomautetuksi, joudut sairaalaan tai sairaslomalle. 

Erikseen määritellyissä tilanteissa ResursBank tarjoaa asiakkailleen myös maksuvapaita kuukausia. Nämä kuukaudet ovat kuitenkin riippuvaisia siitä, kuinka asiakas on hoitanut aikaisemmat maksut. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden suurempien erien maksamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Ylimääräiset lyhennykset lyhentävät samalla myös lainanottajan laina-aikaa. 

Yleiset ehdot lainan hakemiseen 

Lainaa on mahdollista saada, jos olet vähintään 23-vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot.

Alle 3 100 euron lainoissa bruttotulojen tulee olla yli 800 euroa. Yli 3 100 euron lainoissa bruttotuloja vaaditaan vähintään 1 300 euroa kuukaudessa. 

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa 

Lainan hakeminen yhdessä puolison tai muun rinnakkaishakijan kanssa voi olla kannattavampaa monista syistä. Tällöin lainan myöntäminen on huomattavasti varmempaa ja lainalle määritellyt kulut matalampia, kun sen takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä. Rinnakkaishakijan kanssa on myös mahdollista saada suurempi laina sekä paremmat lainaehdot. 

 


FAQs